Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część IX - Strona 47 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-29, 01:00   #1381
anna99302
Zadomowienie

Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część IX

Ide sprobowac isę połozyc. Buzki mamcie!
anna99302 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-29, 01:04   #1382
Soleilka
Zakorzenienie

Dobranoc

Bloguję
Soleilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-29, 01:27   #1383
branzoletka
Branzoletka

Wpadłam na chwilkę, bo tęsknie za wami U mnie dalej dól i nieciekawie jak to będzie wszystko nie wiem

Cytat:
Napisane przez Paula SHIN Pokaż wiadomość
Tylko problem w tym, ze ja kiedys sie bawilam w farbowanie, owszem. Ale od dluzszego czasu nie farbowalam w ogole. mam w 100% naturalne wlosy, a TZ mi co chwile wytyka jakiegos siwego wlosa (zaznaczam, ze wczesniej sie nie pojawialy. Moze jakis jeden byl, nie wiem, nie zwrocilam uwagi).
I nie chce nagle zaczac farbowac w ciazy
O kurcze nie sądziłam, że ciąża może spowodować siwienie Współczuje kochana ja też ostatnio ujrzałam to badziewie na mojej głowie Jestem w szoku, bo siwych tak wcześnie jednak się nie spodziewałam

Cytat:
Napisane przez prince_polo Pokaż wiadomość
Boze znowu dzownil tz ze znowu cos sie w sprzecie zrypało, wczoraj wzial na nowe czesci 200 zł i dzis tez juz mam ok 100 szykowac. Masakra a jak niedam mu na czesc to z robota bedzie stał...... super kupie leki i ch.u.j znowu bez kasy bedziemy.......a do 10 tyle czasu......
Ech! Trzymaj się mała my dopiero za m-c będziemy widzieć wypłatę, bo dopiero teraz tż skończył szkolenie, do tego czasu lecimy na pożyczkach

Cytat:
Napisane przez Ando Pokaż wiadomość
oj-to sie tak wydaje tylko. W facetach nie ma co za duzo nadziei pokladac, ale jakos tak jest ze zycie idzie do przodu.
(...) Czlowiek ma bardzo mocny instynkt samozachowawczy. I na parwde w najgorszych warunkach jest w stanie sobie poradzic. Tak dlugo az sie nie podda

Tak ze uszy do góry
Też widze masz niewesoło Mi już powoli zaczyna brakować sił a pozostawiona sama sobie-teraz kiedy jeszcze bardziej potrzebuje jego wsparcia- poprostu nie wyrabiam. Co ciekawe przed ciążą wcale nie byłam taka jak teraz i świetnie sobie radziłam z emocjami i potrzebami
Już naprawde chciałabym urodzić i skupić się na dziecku a nie na fochach rozstrojonego niedojrzałego dużego dziecka. Ja to se zawsze muszę faceta znaleźć

Maciejka Współczuje sytuacji Ja podczytuje forum samotnych matek w ciąży, bo choć tż mnie nie zostawił, to tak się czuje i nie wiem czy i tak nie zdecyduje się na samotne macierzyństwo Jakbyś chciała, może coś pomoże http://www.babyboom.pl/forum/samotni...-w-ciazy-9999/

Taka piękna pogoda a ja się nie umiem nią cieszyć Na razie nie dam rady być z wami na bieżąco ale będę się odzywać i postaram się nie smęcić. Trzymajcie się zdrowo mamusie i całuski dla waszych dzidziusiów

15.10.2014- Leń ćwiczy

27.12.2014.

przepraszam ale pisze z klawiatòry bez polskich znakòw

13.08.12 mój mały cud
branzoletka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-29, 03:59   #1384
Maciejka__
Zakorzenienie

Branzoletka - problem polega na tym, że coraz bardziej się od siebie oddalamy.
Edit: skróciłam, bo nie chcę o tym rozmawiać. ---------- Dopisano o 03:11 ---------- Poprzedni post napisano o 02:55 ----------

Cytat:
Napisane przez depoison Pokaż wiadomość
No i przybyła, proszę ja was, moja matka szanowna na porodówkę, żeby mnie urodzić. Leży sobie na tym łóżku porodowym, z bólu aż ją skręca - ale wszystko odbywa się w pełnym milczeniu, w grobowej wręcz ciszy... (...)
/mam nieodparte wrażenie, graniczące wręcz z pewnością, że u mnie będzie identycznie /
A u mnie podobnie!
Cytat:
Napisane przez Linka25 Pokaż wiadomość
A słyszałam czy czytałam, że im prostsza natura i bardziej spontaniczne zachowanie, im mniej samokontroli - tym łatwiej urodzić sn. No i krzyk sprzyja wysiłkowi - sportowiec np. rzucajac młotem wydaje okrzyk
W sportach walki chyba też każą wydawać okrzyk przy w uderzeniu i przy okazji zmuszają do prawidłowego oddechu.

---------- Dopisano o 03:59 ---------- Poprzedni post napisano o 03:11 ----------

Linka - sprawdziłam w końcu tą betę.
7t+2d od OM, a patrząc na USG ok. 6t+4d od (czyli teoretycznie w 8t+2d ciąży) miałam wynik odpowiedni dla 5-6 tc, a dokładniej 6495. Dobę później powtórzyłam w innym labie i było 89816. Norm nie podali, a po przeliczeniu jednostek wyszło, że beta przyrosła mi prawie 14 tysięcy razy. Nie wiedziałam, w którym labie popełnili błąd i czy polegał on tylko na błędnym zapisie jednostek, czy zwyczajnie pomylili probówki, ale badanie zdecydowanie mnie nie uspokoiło.
Teraz znam terminy wynikające z USG i sądzę, że prawidłowy jest ten drugi pomiar, bo to był początek 9 tc liczonej od OM.

Całkowitego HCG nie badałam, a w drugim labie betę podali w U/l, czyli było to badanie ilościowe. Obawiam się, że nie pomogłam.

Edytowane przez Maciejka__
Czas edycji: 2012-04-29 o 13:50
Maciejka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-29, 06:50   #1385
chce_byc_mama
Zakorzenienie

nie no oszalalam
ja juz jestem na nogach :mleje:

---------- Dopisano o 05:39 ---------- Poprzedni post napisano o 05:38 ----------

Stary moj spi, pies spi a ja juz od 4.30 nie spie, tak sie kulalam na tym lozku ze w koncu wstalam.
wprawdzie musialaby wstac ale gdzies o 6.45 a nie o 5.20 tak jak wylazlam z lozka.
Pije kawke mam buleczki w piekarniku nie wiem co ja teraz bede robic...

---------- Dopisano o 05:50 ---------- Poprzedni post napisano o 05:39 ----------

Ciastek gamoniu widze Cie pisz cos :P

Amelcia
chce_byc_mama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-29, 06:53   #1386
prince_polo
Zakorzenienie

hejo, pije kawke
Moja niunia rano mnie obkopała, policzylam ruchy 10 to było w szybkim tempie (Wy tez juz liczycie??)
chyba mnie wczoraj przewiało w aucie bo szczeną jak ruszam w prawa strone to mnie boli a to nie ząb bo nie mam tam dziury

idziemy dzis na spacer z pieskiem porobimy zdjecia tylko w co ja sie ubiore

Cytat:
Napisane przez chce_byc_mama Pokaż wiadomość
ja bede robic bananowca jutro :P
ja tez dzis robie bananowca banany mam tylko musze poszukac przepisu bo zawsze jak podajecie jestem na komorce i niemam jak zapisac a niechce mi sie wstawac zapisywac na kartke
Cytat:
Napisane przez pumas Pokaż wiadomość

Nie puchną mi ani nogi ani ręce ani palce ani nic, chyba jeszcze za wcześnie na to, w sensie i zaawansowania ciąży i pogody.
.
zazdroszcze,a z tymi nogami to nie dziwie sie ze nie nosisz leginsow. Z takimi nogami tez bym nie nosiła ale jak posmaruje sie balsamem jeszcze z raz albo dwa to tez moze bedą jakos wygladac i niebede nosic

Jak mam sukienki jasne to mi sie wlasnie leginsy nie podobaja ale jak mam takie szersze i w ciemnych kolorach to nawet niewyglada tak zle, tylko w dupsko goraco no ale ja strasznie puchne...... wczoraj w udzie mialam +prawie 3 cm jak wrocilam z dworu. A nie chodzilam po miescie tylko autem jechałam!
Cytat:
Napisane przez lipus89 Pokaż wiadomość
mój Tż przed chwilą wziął prysznic, siedzi i się wącha ... pytam co robi a on że wącha się bo zakochał się w swoim zapachu padne zaraz chyba

Cytat:
Napisane przez ooolllccciiiaaa Pokaż wiadomość
Byliśmy z mężem w galerii, padam na pyszczek i tak jak pumas nie zakładam leggów do sukienek, nie podoba mi się to
wczoraj w wannie przy kąpieli ścisnęłam sutek i mi wyleciała kropelka mleka jaaaaa ale się zdziwiłam w sumie nie wiem czemu ale takie to nieprawdopodobne mi się wydało że w moich piersiach jest mleko szokk
pewnie masz ładne nogi
Cytat:
ja dzisiaj kupilam nowe dwa i sa za male
nie wiem co ja z nimi zrobie, moze ktoras dziewczyna jest chetna? oddam w dobre rece jeden czarny jeden bezowy rozm. 34C.
zdjecia ponizej.
na mnie miska bedzie z amała juz widze z daleka Ale bardzo ładne, tez lubie gładkie, ale nie tylko
Cytat:
Napisane przez branzoletka Pokaż wiadomość
Ech! Trzymaj się mała my dopiero za m-c będziemy widzieć wypłatę, bo dopiero teraz tż skończył szkolenie, do tego czasu lecimy na pożyczkach
ja mialam wyplate 26 a jak oplacilam zalegle rachunki to mi zostało 90 zł mama nam troche pozyczyła wiec tez jezdziemy na pozyczkach . Jak przyjdzie oddac w dniu wyplaty to bedzie kiepsko i sie nie nacieszymi dwoma wcale bo to na sprzet poszło na luteine pojdzie kupe kasy na paliwo no i na zycie.....
tez mnie przerasta czasami wszystko te piep.rzone pieniadze tak szybko idą..... my mamy kiepską passe mam nadzieje ze to sie zmieni......

---------- Dopisano o 06:51 ---------- Poprzedni post napisano o 06:50 ----------

Cytat:
nie no oszalalam
ja juz jestem na nogach :mleje:
Stary moj spi, pies spi a ja juz od 4.30 nie spie, tak sie kulalam na tym lozku ze w koncu wstalam.
wprawdzie musialaby wstac ale gdzies o 6.45 a nie o 5.20 tak jak wylazlam z lozka.
Pije kawke mam buleczki w piekarniku nie wiem co ja teraz bede robic...
[/COLOR]Ciastek gamoniu widze Cie pisz cos :P
ze mna bedziesz pisac

---------- Dopisano o 06:53 ---------- Poprzedni post napisano o 06:51 ----------

a jakie buleczki masz???

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
prince_polo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-29, 06:54   #1387
chce_byc_mama
Zakorzenienie

no wlasnie :P
ide sobie zaraz bulke zrobic tylko czekam az ostygna

---------- Dopisano o 05:54 ---------- Poprzedni post napisano o 05:53 ----------

a bulki mam takie z lidla one sa na wpol mrozone, do piekarnika na 12 minut sie je wstawia i sa to buleczki ciemne

Amelcia
Stary 2012-04-29, 06:55   #1388
prince_polo
Zakorzenienie

Cytat:
no wlasnie :P
ide sobie zaraz bulke zrobic tylko czekam az ostygna

---------- Dopisano o 05:54 ---------- Poprzedni post napisano o 05:53 ----------

a bulki mam takie z lidla one sa na wpol mrozone, do piekarnika na 12 minut sie je wstawia i sa to buleczki ciemne
u mnie nie ma lidla
przez Ciebie moj Tz mowi do mnie Ciastek

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
Stary 2012-04-29, 06:57   #1389
chce_byc_mama
Zakorzenienie

Cytat:
u mnie nie ma lidla
przez Ciebie moj Tz mowi do mnie Ciastek
a dlaczego przeze mnie?

---------- Dopisano o 05:57 ---------- Poprzedni post napisano o 05:56 ----------

no to jak nie masz lidla to masz peszka :P

a tak serio to pewnie w innych supermarketach tez takie sa

Amelcia
Stary 2012-04-29, 06:57   #1390
prince_polo
Zakorzenienie

Cytat:
a dlaczego przeze mnie?

---------- Dopisano o 05:57 ---------- Poprzedni post napisano o 05:56 ----------

no to jak nie masz lidla to masz peszka :P

a tak serio to pewnie w innych supermarketach tez takie sa
bo przylukał ze ciastek do mnie napisałas

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
Stary 2012-04-29, 07:03   #1391
chce_byc_mama
Zakorzenienie

ha ha no widzisz :P
To teraz masz peszka
tak sobie pomyslalam ze mam takie fajne gatki i one by do Ciebie pasowaly
o takie :
gacie
i z tylu maja napis: i love cookies

Amelcia
Stary 2012-04-29, 07:06   #1392
prince_polo
Zakorzenienie

Cytat:
ha ha no widzisz :P
To teraz masz peszka
tak sobie pomyslalam ze mam takie fajne gatki i one by do Ciebie pasowaly
o takie :
gacie
i z tylu maja napis: i love cookies
faaaaajne

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
Stary 2012-04-29, 07:29   #1393
chce_byc_mama
Zakorzenienie

no to ja juz jem :P
swiezo pieczona buleczka z maselkiem do tego wedlina schab po grecku z warzywami i swiezy ogorek i majonez

---------- Dopisano o 06:21 ---------- Poprzedni post napisano o 06:08 ----------

no i pije druga kawke

---------- Dopisano o 06:24 ---------- Poprzedni post napisano o 06:21 ----------

niunia pojadla i jest zadowolona
kopie tak ze szok
chyba lubi bulki z lidla

---------- Dopisano o 06:29 ---------- Poprzedni post napisano o 06:24 ----------

Ciastek zdrzemnelas sie?

Amelcia
Stary 2012-04-29, 07:40   #1394
prince_polo
Zakorzenienie

Cytat:
no to ja juz jem :P
swiezo pieczona buleczka z maselkiem do tego wedlina schab po grecku z warzywami i swiezy ogorek i majonez

---------- Dopisano o 06:21 ---------- Poprzedni post napisano o 06:08 ----------

no i pije druga kawke

---------- Dopisano o 06:24 ---------- Poprzedni post napisano o 06:21 ----------

niunia pojadla i jest zadowolona
kopie tak ze szok
chyba lubi bulki z lidla

---------- Dopisano o 06:29 ---------- Poprzedni post napisano o 06:24 ----------

Ciastek zdrzemnelas sie?
szukałam sukienki na dzis i jem sniadanko

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
Stary 2012-04-29, 07:52   #1395
chce_byc_mama
Zakorzenienie

a ja juz sie naszykowalam i za pol godziny jade na carboot

co ja bede robic przez te pol godz :P

Amelcia
Stary 2012-04-29, 07:54   #1396
prince_polo
Zakorzenienie

Cytat:
a ja juz sie naszykowalam i za pol godziny jade na carboot

co ja bede robic przez te pol godz :P
kup mi cos

zartuje:P

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
Stary 2012-04-29, 07:58   #1397
nicki86
Zadomowienie

Cześć dziewczyny, ja też na nogach. Mąż prawie do pracy zaspał to z tego wszstkiego i ja się z nim zerwałam o 6 40, co na niedziele jest chore

Też jem śniadanko, ciemny chlebek ze schabem, pomidorkiem, rukolą i rzodkiewą Kawy nie piję(kofeinowej a innej w domu nie mam), ale zaraz sobie zrobię herbatkę zieloną jaśminową

Te bułeczki muszą być pyszne, rzadko jestem w lidlu ale się za nimi rozejrzę jak będę. One są w zamrażarce? jak do tej pory to takie do piekarnika tylko kajzerki widziałam.

Ktoś się pytał o malowanie włosów, czy faktycznie niemalowane są zdrowsze. Ja tam fryzjerką ani specjalistką nie jestem to nie chce się wymądrzać, ale za to jestem włosomaniaczką więc nie mogę przemilczeć
Moim zdaniem niemalowane zawsze będą zdrowsze niz malowane, chyba że mówimy tu o ziołowych farbach typu henna, bo te faktycznie odżywiają włos. Faktem jest też że włosy od razu pomalowane farbą wyglądają ładniej, bo są bardziej błyszczące niż naturalne ale ten efet dość szybko znika i włos się robi bardziej fee, choć to też zależy właśnie od farby i rodzaju włosa. A że bez amoniaku.. czytałam o masowym wypadaniu włosów po castingu, więc roznie z tym bywa. Ja chociaż przeciwniczka malowania, to sama maluje bo wole to niż siwki ( a teraz ich więcej to w ogole). Kuszą mnie naturalne farby ale u mnie tak szybko sie wszystko wypłukuje że zaraz bym musiała znów malować...
nicki86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-29, 08:27   #1398
chce_byc_mama
Zakorzenienie

Niki tak w zamrazarce

Ciastek spoko kupie Ci :P

---------- Dopisano o 07:08 ---------- Poprzedni post napisano o 07:01 ----------

nie no chyba sie wsciekne
teraz mi sie chce spac
jak ja za pol godziny jade :/

---------- Dopisano o 07:27 ---------- Poprzedni post napisano o 07:08 ----------

dobra zadzieram kiece i lece paa

Amelcia
Stary 2012-04-29, 08:35   #1399
luby957
Raczkowanie

witam
mam dzis zle samopoczucie ;/ tz sie o cos wsciaka na mne tylko ze w ogole nei iwem dlaczego. JAk przyszedl wczoraj wieczorem z pracy to stwierdzil ze idzie na rower ( a pracuje dzis do bardzo pozna). Jak sie spytalam o ktorej mniej wecej wroci to powiedzial ze kolo 10. Więc pytams ie czy wyrobimy sie na 10do kosicola to sie tylko zasmial pod nosem i stwierdzil ze na bank nie, to powiedzialm mu ze ok to pojdzie z dzieckime na rower (obiecuje to malej juz od 3 dni) a pojdziemy na psze pozniej to juz nic nei poweidzial tylko wyszedl z pokoju. Nie iwem co sie z nim dzieje. Mam juz tego dosyc. ;/
Zaraz chyba sama pojde na dwor z mala, i chyab tez wezme rower malej bo nie iwem czy pozniej tz z nia wyjdzie
Stary 2012-04-29, 08:42   #1400
phdwao
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pumas Pokaż wiadomość
Phdwao, ciiii ja po prostu nie odczuwam, że mam zbędny balast i mogłabym się ew. wywalić. To samo z pójsciem do wesołego miasteczka - tż nie pozwala, bo się porzygam lub urodzę, a ja jakoś nie myślę o tym w ten sposób, choć wiem, powinnam.
szalona

hej dzisiaj nie narzekam, obiecałam to sobie, choć mam na co
phdwao jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-29, 09:14   #1401
Linka25
Zakorzenienie

Maciejka
dzięki za odp. przeanalizuję to sobie
Nicki
właśnie mam dylemat, z jednej strony nie chcę farbować bo już tak długo nie farbowałam - od października i wyglądam nieźle; z drugiej strony farbowanie kusi, bo chwilę po zawsze są takie ładne..
Linka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-29, 09:24   #1402
agunia82
Zakorzenienie

hejka w ten gorący dzień, dopijam kawkę, jem śniadanko i mykam szykować się na grilla

Cytat:
Napisane przez branzoletka Pokaż wiadomość
Wpadłam na chwilkę, bo tęsknie za wami U mnie dalej dól i nieciekawie jak to będzie wszystko nie wiem

Też widze masz niewesoło Mi już powoli zaczyna brakować sił a pozostawiona sama sobie-teraz kiedy jeszcze bardziej potrzebuje jego wsparcia- poprostu nie wyrabiam. Co ciekawe przed ciążą wcale nie byłam taka jak teraz i świetnie sobie radziłam z emocjami i potrzebami
Już naprawde chciałabym urodzić i skupić się na dziecku a nie na fochach rozstrojonego niedojrzałego dużego dziecka. Ja to se zawsze muszę faceta znaleźć

Maciejka Współczuje sytuacji Ja podczytuje forum samotnych matek w ciąży, bo choć tż mnie nie zostawił, to tak się czuje i nie wiem czy i tak nie zdecyduje się na samotne macierzyństwo Jakbyś chciała, może coś pomoże http://www.babyboom.pl/forum/samotni...-w-ciazy-9999/

Taka piękna pogoda a ja się nie umiem nią cieszyć Na razie nie dam rady być z wami na bieżąco ale będę się odzywać i postaram się nie smęcić. Trzymajcie się zdrowo mamusie i całuski dla waszych dzidziusiów
ojej aż tak źle jest? Mam nadzieję, że jednak dacie radę to wszystko poukładać a TŻ się w końcu obudzi

Cytat:
hejo, pije kawke
Moja niunia rano mnie obkopała, policzylam ruchy 10 to było w szybkim tempie (Wy tez juz liczycie??)
jak mi się przypomni to liczę

Cytat:
Napisane przez nicki86 Pokaż wiadomość

Ktoś się pytał o malowanie włosów, czy faktycznie niemalowane są zdrowsze. Ja tam fryzjerką ani specjalistką nie jestem to nie chce się wymądrzać, ale za to jestem włosomaniaczką więc nie mogę przemilczeć
Moim zdaniem niemalowane zawsze będą zdrowsze niz malowane, chyba że mówimy tu o ziołowych farbach typu henna, bo te faktycznie odżywiają włos. Faktem jest też że włosy od razu pomalowane farbą wyglądają ładniej, bo są bardziej błyszczące niż naturalne ale ten efet dość szybko znika i włos się robi bardziej fee, choć to też zależy właśnie od farby i rodzaju włosa. A że bez amoniaku.. czytałam o masowym wypadaniu włosów po castingu, więc roznie z tym bywa. Ja chociaż przeciwniczka malowania, to sama maluje bo wole to niż siwki ( a teraz ich więcej to w ogole). Kuszą mnie naturalne farby ale u mnie tak szybko sie wszystko wypłukuje że zaraz bym musiała znów malować...
ja nie maluję już od jakiegoś czasu i zdecydowanie widzę, że włosy są o wiele zdrowsze (a ostatnie farby jakich używałam były bez amoniaku, i tak mi włosy niszczyły, kłaki to mi garściami wypadały)

Cytat:
Napisane przez luby957 Pokaż wiadomość
witam
mam dzis zle samopoczucie ;/ tz sie o cos wsciaka na mne tylko ze w ogole nei iwem dlaczego. JAk przyszedl wczoraj wieczorem z pracy to stwierdzil ze idzie na rower ( a pracuje dzis do bardzo pozna). Jak sie spytalam o ktorej mniej wecej wroci to powiedzial ze kolo 10. Więc pytams ie czy wyrobimy sie na 10do kosicola to sie tylko zasmial pod nosem i stwierdzil ze na bank nie, to powiedzialm mu ze ok to pojdzie z dzieckime na rower (obiecuje to malej juz od 3 dni) a pojdziemy na psze pozniej to juz nic nei poweidzial tylko wyszedl z pokoju. Nie iwem co sie z nim dzieje. Mam juz tego dosyc. ;/
Zaraz chyba sama pojde na dwor z mala, i chyab tez wezme rower malej bo nie iwem czy pozniej tz z nia wyjdzie
oj a może to nie na Ciebie tylko ogólnie miał jakiś zły dzień?

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-29, 09:37   #1403
phdwao
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
hejka w ten gorący dzień, dopijam kawkę, jem śniadanko i mykam szykować się na grilla
mnim my mamy zaproszenie na grilla na wtorek
phdwao jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-29, 09:46   #1404
karolka110
Wtajemniczenie

Cytat:
a jakiego kremu uzywasz???
ze sie itak opalilas??
a użyłam Nivea protect&bronze, ale nawet dziś jestem lekko czerwona na cycuszkach

---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ----------

Cytat:
Napisane przez Irmusia81 Pokaż wiadomość
Czasem rozbrajają mnie Twoje pytania
ahh wiem, wiem milion głupawych pytańale to pytanie głównie dlatego, że nie mam odporności na toxo i nie wiem czy tak jak mam napisane-trzymać się z dala od kotów, dotyczy też innych zwierząt

---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ----------

Cytat:
Napisane przez depoison Pokaż wiadomość
karolka110 - Ty, o ile pamiętam, nie masz nigdzie w pobliżu Spiele Maxa? Ale gdybyś mogła się wybrać, to polecam. Po pierwsze - Willkommensgeschenk ma ręce i nogi (frotkowy śliniak, szmaciana lala, dokładnie taka butelka http://www.mytoys.de/Nip-Weithals-Fl....01.02/1824362 i - co chyba najciekawsze - Gutschein na 25€ (przy zakupach od 100, ale wydaje mi się, że to nie problem tyle wydać, nie takie kwoty idą na wyprawkę )
po drugie - te wszystkie akcje, że np między 16 a 30 kwietnia za zakupy ubrankowe, przekraczające 50€, płacisz połowę, albo że w lipcu krzesełka do karmienia kosztują 20% mniej - naprawdę działają
I o ile przecena czegoś, co kosztuje 25€, to zawracanie dupy, o tyle jeśli to dotyczy większych kwot, sprawa zaczyna się bardzo opłacać
(dzięki temu wydaliśmy na wózek o 80€ mniej )
no naprawdę fajne opcje mi tu piszesz-ale niestety u nas nie ma tego w odległości 100km...ale za to mam ładne krajobrazy

Edytowane przez karolka110
Czas edycji: 2012-04-29 o 09:54
karolka110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-29, 09:50   #1405
agunia82
Zakorzenienie

aaaale się cieszę znalazłam w szafie rybaczki, w które daje radę wejść inne jak wczoraj mierzyłam to mi nawet na uda nie weszły. A już się martwiłam, że nie będę miała w czym chodzić

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-29, 09:58   #1406
anna99302
Zadomowienie

Hey mamusie! Ale noc. Mąz tak chrapal, że myslałam, że go dzisaij obiecał mi wyjazd nad wode i na rybę
Cytat:
Napisane przez nicki86 Pokaż wiadomość

A ja ci powiem, że maluję włosy od lekko 13 lat i jestem bardzo zadowolona z kondycji mojego włosa. Wręcz przeciwnie, kiedy zdarzało mi sie miec dłuższa przerwe włosy wydawały mi się słabe i nieodżywione. Ponadto niepofarbowane włosy były takie nijakie... NIgdy naturalny kolor nie będzie taki mocny jak po farbie. Używam bardzo dobrych farb i tylko w dobrych salonach fryzjerskich i jestem zawsze bardzo zadowolona z efektu. nie wyobrażam sobie nie farbowac włosów.
Stary 2012-04-29, 09:59   #1407
karolka110
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez hanjah Pokaż wiadomość
Przełączyłam teraz na "Porodówkę" brytyjską-chyba jakaś Polka rodzi, bo k... (przekleństwa) lecą
tak-widziałam!! najlepszy był Tatuś - lekko zaskoczony, ciekawa jestem ile oni mieli lata Mamuśka mnie denerwowała

a muszę Wam napisać, że wczoraj mieliśmy z Małżem ochotę na przytulanki, ale Nasza Lila tak się rozszalała o 22, że po 24 jeszcze brykała....Małż nawet chciał z nią iść na układ-że jej coś kupi itd., ale ona miała to gdzieś i kopała jeszcze mocniej

Edytowane przez karolka110
Czas edycji: 2012-04-29 o 10:01
karolka110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-29, 10:01   #1408
anna99302
Zadomowienie

Cytat:

ja nie maluję już od jakiegoś czasu i zdecydowanie widzę, że włosy są o wiele zdrowsze (a ostatnie farby jakich używałam były bez amoniaku, i tak mi włosy niszczyły, kłaki to mi garściami wypadały)

oj a może to nie na Ciebie tylko ogólnie miał jakiś zły dzień?
To może jakiejś słabej farby używałaś? MI włosy w ogóle nie wypadają a rosną jak szalone

---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ----------

Cytat:
aaaale się cieszę znalazłam w szafie rybaczki, w które daje radę wejść inne jak wczoraj mierzyłam to mi nawet na uda nie weszły. A już się martwiłam, że nie będę miała w czym chodzić
Takie bez pasa ciążowego?? Bo kurcze mam mnie wszystkie krótkie spodenki cisną w brzuch i nie wiem co dzisiaj na siebie włożę
Stary 2012-04-29, 10:09   #1409
prince_polo
Zakorzenienie

wrocilismy wlasnie ze spacerku ale goraco, lecz niejeszcze tak duszno. Dlatego wolałam rano isc obeszlismy park w zdluz i w szerz Zdjec mi tz porobił w letniej sukience UWAGA bez leginsow bo jak je zakladałam to sie spociłam wiec siewkurzyłam i sciagłam i tz uwaza ze wcale niewygladam zle, ze wkoncu ciezarna jestem wiec dziwne by było gdybym była czarna jak po solarium

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
Stary 2012-04-29, 10:22   #1410
modnisia86
Zadomowienie

Witam z rana z kawą Ja już po kościółku na obiadek do teściów a teraz buszuje po all za rzeczami dla niuni
modnisia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości