|
|
#1891 |
|
Szef ds. Wymianek
|
Dot.: Moda, która Cię "rozwala" cz.V
tak a propos - jakis tydzien temu moja przyjaciolka widziala na deptaku dziewczyne w takiej dlugiej spodnicy, majacej jedynie czesc "majtkowa" kryjaca, a dalej bedacej przezroczysta, ktora nie miala dolnej czesci bielizny (dziewczyna, nie spodnica). no i bylo tej dziewczynie widac - jak to okreslila K. - jej narzad^^.
|
|
#1892 |
|
Zadomowienie
|
czesc dziewczyny - ja Was czasem podczytuję, żeby po całym dniu się zrelaksować rozwalaczami i dzis spotkałam... sama Charlize z chłopakiem!
Wyglądała koszmarnie. Nogi ma naprawdę oszałamiająco długie, ale są tak chude, że najpierw zwróciłam uwage 'o jezu jakie nogi' a dopiero potem że to charlize. No i jakoś feszyn to nie wyglądała, miała króciutenkie szorty i do tego neonowo różową ortalionową kurtke i wielkie adidasy czy coś takiego
|
|
|
|
#1893 |
|
Raczkowanie
|
Zrobiło się ciepło i u nas w Łodzi wysyp przedszkolaków. Baleriny,leginsy wpijające się z tyłu i z przodu w to w co nie powinny, krótka koszulka ujawniająca to wszystko i mozna iśc na miasto.
- pełno takich okazów u nas, często chadzających parami i bliźniaczo podobnie ubranych. To zdecydowanie mnie rozwala. Choć mam wrażenie że panom na ulicy się podoba ![]() :conf used:
|
|
|
|
#1894 |
|
Zakorzenienie
|
Wyjdę na tłustego paszczura, ale co tam... jak zobaczyłam Szarliz w PnŚ, to przeraziły mnie jej nogi, szczególnie kość udowa
. Już wolę swoje spore udka z cellulitem .
|
|
|
|
#1895 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na osłodę powiem że jej chłop wygląda świetnie, zupełnie inaczej niż te miętowe ruraski, powinna mu oddać tego bloga chyba żadna z nas by się nie pogniewała |
|
|
|
|
#1896 |
|
Zakorzenienie
|
Akurat jak patrzę na tego Szarlizowego faceta, to się zawsze zastanawiam, czy on był przez nią specjalnie tak dobrany, żeby idealnie do niej pasował? Wiecie, jak torebka do butów, tak facet do Charlize
Bo na prawdę on mi się wydaje takim zwykłym dodatkiem do jej stylizacji ![]() A, zapomniałam dodać, że jako gruba i brzydka baba, której facet na dodatek nigdy by nie założył miętowych rurek pewnie tak myślę z zawiści
Edytowane przez Magdallen Czas edycji: 2012-04-29 o 00:12 |
|
|
|
#1897 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1898 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
|
#1899 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1900 |
|
Rozeznanie
|
Ja wczoraj miałam jakiś rekord rozwalaczy w otoczeniu.
1. Kobieta lat około 30+ ubrana normalnie schludnie - jakaś tam bluzka i krótkie spodenki a do zestawu dawno niegolone nogi. 2. Pani w świecącej na maksa bluzce z cekinów (w słońcu to oślepiało nieźle), plus krótkie spodenki, spod których wystawały jakieś takie rajstopy z dziurami, pocięte przez całą długość. O coś jak tu tylko dziury mniejsze http://www.glovestar.pl/galerie/r/ra...urami_1471.jpg Zrozumiałabym, gdybym ją zobaczyła wieczorem, że może na imprezę idzie czy coś, ale to był środek dnia. 3. Pani w żakiecie z tafty równie mieniącym się w słońcu jak bluzka z cekinów. I też oczywiście w środku dnia, w dodatku gorącego jak diabli
|
#1901 |
|
Raczkowanie
|
taa... niech wszyscy założą bloga o modzie i mają dziennie po 10 klików...
Edytowane przez saba4400 Czas edycji: 2012-04-29 o 10:14 |
|
|
|
#1902 | ||
|
Żona Gargamel
|
Cytat:
![]() Cytat:
hahah bomba
|
||
|
|
|
#1903 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() wczoraj jak wracałam z piwka z przyjaciółką to takich taftowych koszmarków plus weselnych fryzur widziałam zatrzęsienie
|
|
#1904 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() no nie wiem dziewczyny jak wy to odczuwacie, ale mnie w 30'C a nawet w 20'C nikt nie wsadziłby w czarne zamszowe kozaki po kolana, bo bym popłynęła-dla mnie to nawet dziwnie wygląda:żar z nieba i kozaki (jestem w tym temacie staroświecka )edit-komentowanie urody jest nie na miejscu-taka nas natura stworzyła i tyle Edytowane przez dorka1980 Czas edycji: 2012-04-29 o 10:43 |
|
|
|
|
#1905 |
|
Raczkowanie
|
Mnie osobiście rozwala chodzenie w sandałkach gdy tylko wyjdzie pierwsze wiosenne słońce a temperatura nie przekracza 20 stopni, a w 30 stopniowe upały zakładanie adidasów.
|
|
|
|
#1906 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i na 2 wesele mam kupic balową rozwalacz z wczoraj: dziewczyny legginsy w panterkę, do tego krótki rózowy t-shirt, a nan nim równie krótka bokserka w kratkę
|
|
|
#1907 |
|
Zadomowienie
|
Podczytuję Was już od jakiegoś czasu
Ostatnio rozwaliły mnie buty z wielkim szpiiiiicem. Czarne w złote paski w chińskim sklepie. Cena była powalająca całe 5 zł Było jeszcze parę innych takich okazów. Ktoś pisał (zapomniałam już), że widział Charlize w Mohito. Na fanpagu dodała zdjęcie 4 nowych torebek z tego sklepu właśnie
|
#1908 |
|
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1909 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a wrażenie jakie otrzymuje po obejrzeniu tych trendów nie wynika z samego ciucha, ale też "modelki". to jest wątek o tym co Cię rozwala - mnie i parę innych osób rozwala to, że ludzie nie umieją dobrać stroju do swojej figury, makijażu do swojej twarzy i zrobić zdjęć w taki sposób by wyglądać korzystnie, a to wszystko składa się na to jak postrzega się modę. wątek jest jaki jest, nikt nie będzie tutaj pisał o blogerkach, które go zachwycają, a jest takich mnóstwo ![]() już milion razy pojawiał się ten temat, a jest nadal jak było, wiec chyba nie ma sensu go znów zaczynać. |
|
|
|
|
#1910 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1911 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1912 |
|
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1913 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1914 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1915 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ---------- to ja proszę o wytłumaczenie w takim razie po co była ta wypowiedz?
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
|
#1916 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Od tego czasu minęły 4 lata... Może po prostu zmieniły jej się rysy? Ja też tak mam, że 4 lata temu wyglądałam zupełnie inaczej niż teraz i wcale to nie jest wina makijażu, tylko wieku. Swoją drogą, mogłybyście trochę przystopować z chamskim (inaczej się tego nie da nazwać) obgadywaniem wyglądu blogerek. Bo o ile rozumiem delikatne skrytykowanie tego, że ktoś ma kiepskie ciuchy lub nie potrafi ich dobrać do swojej figury, o tyle niektóre komentarze są przerażające. Zawsze się dziwiłam, jak faceci komentują u kobiet rozmiar biustu i inne kwestie, które od nas nie zależą - widzę, że niektóre dziewczyny są tak samo chamskie. A wrzucenie tutaj zdjęć kogoś widzianego na ulicy bez zasłonięcia twarzy - tego się nawet nie da skomentować. Powoli strach wyjść na ulicę, bo może kogoś rozwalą moje baleriny i wrzuci moje zdjęcie na ten wątek. Kiedyś można tutaj było przeczytać opis rozwalających zestawów i się pośmiać - teraz jest tutaj w większości chamstwo, na dodatek większość z was się dziecinnie usprawiedliwia, że od tego jest ten wątek. |
|
|
|
|
#1917 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale w sumie co my się tu znamy.. nie jesteśmy ze świata high fashion, więc pewnie moja czy innych wizażanek opinia nie jest dla Ciebie nic warta
66,5kg.....63,7kg...................57kgZa mną:- 2,8kg Do celu: -6,7kg start 19.02.2013 Skalpel: 19 Trening z gwiazdami: 1xBeata, 1xKarolina, 1xOla Mel B ramiona: 2 Orbitrek: 580min Zumba: 1 Jilian 30DS: Lvl1: 10 Lvl2: 5 |
|
|
|
|
#1918 |
|
Rozeznanie
|
Ja tam w wypowiedzi Szarri nic chamskiego nie widzę, ale może źle paczę
(chyba, że czytając ten wątek sama przesiąkłam chamstwem, jadem i zazdrością do tego stopnia, że ogarnęła mnie znieczulica). Skoro Charlize nieumiejętnie dobrała makijaż, to chyba może to rozwalać? Ech, ile to razy moja własna rodzicielka kwitowała moje eksperymenty z różem do policzków (moim zdaniem udane) stwierdzeniem, że wyglądam jak "Rosjanka z targu"... To dopiero chamskie było.
Edytowane przez RiverOfDirt Czas edycji: 2012-04-29 o 12:02 |
|
|
|
#1919 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze raz napiszę że takie dyskusje były tu na wątku prowadzone już chyba 100 razy i niczego to nie zmieniło, wiec jeśli to jest niezgodne z treścią wątku bądź wypowiedzi są niezgodne z regulaminem to jako Moderator masz chyba możliwość zamknąć wątek lub wykasować te "obrzydliwe" wypowiedzi.---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ---------- Cytat:
tylko że wygląd blogerek jest jego nieodłączną częścią, szczególnie wtedy, gdy przez takowy wygląd ciężko oceniać prezentowany strój.. nie piszemy tutaj niczego z pianą na ustach by komuś dowalić.. znów ten sam schemat wrzucania wszystkiego do jednego wora i popadania ze skrajności w skrajność co do zdjęć zrobionych komuś na ulicy bez jego zgody i niezakrycie twarzy - tu się zgadzam. |
||
|
|
|
#1920 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:37.

Wyglądała koszmarnie. Nogi ma naprawdę oszałamiająco długie, ale są tak chude, że najpierw zwróciłam uwage 'o jezu jakie nogi' a dopiero potem że to charlize. No i jakoś feszyn to nie wyglądała, miała króciutenkie szorty i do tego neonowo różową ortalionową kurtke i wielkie adidasy czy coś takiego
- pełno takich okazów u nas, często chadzających parami i bliźniaczo podobnie ubranych. To zdecydowanie mnie rozwala. Choć mam wrażenie że panom na ulicy się podoba 
. Już wolę swoje spore udka z cellulitem
chyba żadna z nas by się nie pogniewała
Bo na prawdę on mi się wydaje takim zwykłym dodatkiem do jej stylizacji

Ostatnio rozwaliły mnie buty z wielkim szpiiiiicem. Czarne w złote paski w chińskim sklepie. Cena była powalająca całe 5 zł
66,5kg.....63,7kg...................57kg
)