Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. II - Strona 21 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-28, 08:11   #601
weronika23
Zakorzenienie

Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. II

hej dziewczynki weekend majowy mowisz u na snie ma tz pracuje jedynie 3 bedzie mial wolne wiec dupa dzisss gtaka ladna pogoda sie zapowiada a my same nawet pod domem nie ma co robic booo nie ma miejsca na nic masakra chyba umre dzis z nudow z gabrysia ehhhhhhhhh ja chce byc juz na swoim
weronika23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-28, 08:37   #602
Mystiquee
Zakorzenienie

GG do Mystiquee

Zaraz zmykam na miasto, pochodze sobie, pooglądam
Może coś fajnego kupie?

Do później
Stary 2012-04-28, 09:02   #603
halwaya
Zakorzenienie

Witam w piękny majowy weekend.
Ja od poniedziałku przechodzę z nocek na dzień - przez 7 lat pracowałam tylko na nocną zmianę, więc muszę sobie przypomnieć jak to jest funkcjonować w dzień.. Zobaczymy jak mnie na dniówce przyjmą i jakie godziny będę robić.. W poniedziałek robię zmianę 10:00 - 19:00 czyli do dupy.. cały dzień zmarnowany. Jednak pracując na noc można sobie jakoś dzień i spanie poukładać tak by się wyrobić ze wszystkim.. tzn obiad i inne takie prace domowe.. No ale przynajmniej noce teraz będę spędzać ze swoim nieślubnym tż'em

Odwaliłam ładny numer w ostatni czwartek.. po 18h bez snu wybrałam się na wioskę do oddziału mojej przychodni oddać mocz do analizy (pół godziny jazdy z mojej miejscowości).. ponieważ rzadko jeżdżę do tego oddziału w drodze powrotnej włączyłam sobie nawigacje.. a ta pokierowała mnie na autostradę.. wszystko byłoby fajnie - bo autostradą najszybciej - gdybym nie wyjechała na nią w przeciwną stronę.. no nic - na szczęście zjazd był w miarę szybko, więc mogłam zawrócić - ale adrenalina mi poszła i od razu się obudziłam..

No to się wygadałam.. nie było mnie dwa dni, więc pozwoliłam sobie
Pozdrawiam mamuśki

Edytowane przez halwaya
Czas edycji: 2012-04-28 o 09:12
halwaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-28, 09:31   #604
Dojotka1987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez halwaya Pokaż wiadomość

Odwaliłam ładny numer w ostatni czwartek.. po 18h bez snu wybrałam się na wioskę do oddziału mojej przychodni oddać mocz do analizy (pół godziny jazdy z mojej miejscowości).. ponieważ rzadko jeżdżę do tego oddziału w drodze powrotnej włączyłam sobie nawigacje.. a ta pokierowała mnie na autostradę.. wszystko byłoby fajnie - bo autostradą najszybciej - gdybym nie wyjechała na nią w przeciwną stronę.. no nic - na szczęście zjazd był w miarę szybko, więc mogłam zawrócić - ale adrenalina mi poszła i od razu się obudziłam..

hehehe) to mialas przygode) ja tez kiedys zle wjechalam na autostrade tylko, ze musialam jechac niecale 30km bo nigdzie zjazdu nie bylo;/

---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ----------

p.s. wszystkim zycze udanego wekendu)
Stary 2012-04-28, 09:34   #605
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

hej dziewczynki jest pogoda piekna weronika tez siedze sama w domu wstalam po 7ej bo przyjechal do nas pan zobaczyc lazienke bo bedzie plytki robil..no apozniej tz musial jechac i pozalatwiac pare rzeczy wiec siedze i zdycham tak mi goraco nawet wiatrak juz wlaczylam) zaraz chyba wskocze do wanny .nuda ogolnie tez wyplaty nie dostalam jeszcze wiec nawet na zakupy nie mam jak isc
dobra bo smęcę musze sie ogarnac
halwaya no nieźle

---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ----------

Cytat:
Napisane przez Mystiquee Pokaż wiadomość
Hej
Wszystkie już na urlopach majowych?
oo widze ze tez szybko wstalas dzis))
czarnamadonna1982 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-28, 09:49   #606
karolla12
Rozeznanie

Witam Kochane!
Ostatni się nie udzielam za często,ale ta pogodaSame rozumiecie.

Wczoraj kupiliśmy nowe iglaki i mąż je sadził przez pół dnia.Muszę przyznać,że zdolnego mam mężaZrobił kawał dobrej roboty.Ale mam piękną alejkę przy podjeździe

Cieszę się z udanych wizyt.Teraz to już napewno będą same udane wizyty i tylko dobre wiadomości.

Ja muszę troszkę ogarnąć dom,a później przygotować grilla,bo przychodzą znajomi.

Trzymajcie się dziewczyny Ja na razie spadam!
karolla12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-28, 09:52   #607
Kasia_11_83
Rozeznanie

Hey, hey!! Ja wpadam tylko na chwilkę, bo pewnie nie będę miała czasu dziś tu zajrzeć. Lecę sprzątać, a później na miasto, no a popołudniu chcielibyśmy zorganizować jakiegoś grilla.
Buziaki kochane mamusie, odpoczywajcie i cieszcie się z pięknej pogody

Kasia_11_83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-28, 10:28   #608
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kasia_11_83 Pokaż wiadomość
Hey, hey!! Ja wpadam tylko na chwilkę, bo pewnie nie będę miała czasu dziś tu zajrzeć. Lecę sprzątać, a później na miasto, no a popołudniu chcielibyśmy zorganizować jakiegoś grilla.
Buziaki kochane mamusie, odpoczywajcie i cieszcie się z pięknej pogody
ja ide posiedziec na balkon na hustawce bo mamy taką duza to se poleze i cos poczytam .tż chce jechac do swoich rodzicow ale ja takn nei chce bo ja padne w tym aucie 300 km nie ma mowy
czarnamadonna1982 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-28, 11:07   #609
weronika23
Zakorzenienie

hej my po spacerze dziecko padlo mi we wozku musialam ja wyjac wtrargac na pietro i polozyc w lozeczko masakra booo ma juz 13 kg ale na szczescie se nie obudzila i spi mnie naszlo dzis na zwykla kawe i musialam zrobic ehhhhh jaka pyszna ale z lyzeczki
zdjecie pyyzy z wczoraj uwielbiam jak sie smieje
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC05531.jpg (31,5 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC05536.jpg (182,8 KB, 20 załadowań)
Stary 2012-04-28, 11:22   #610
DeKajka
Zakorzenienie

Hej hej
I znowu kolejny piekny dzien ..
Wczoraj wieczorem było tak pieknie że byliśmy z TŻetem na 2 godzinnym romantycznym spacerku ..
Pod koniec troszke ciągnęło mnie podbrzusze ale to chyba nic zlego bo dzisiaj juz jest ok ..No ale było cudownie ..

Aha . no i dostałam wczoraj od siostry masę ciuszków dla niemowlaka i róznych gadżetów ..

Cytat:
Napisane przez anula2313 Pokaż wiadomość
Witam dziewczyny
I jak się dołączam
Mój termin 25 Grudzień
Witaj kochana .. teramin masz genialny.. oby udalo sie tak wycelowac malenstwu ..

Cytat:
Ja też sie ciesze
Podobno witamina B6 hamuje nudności, dziewczyny tutaj ją biorą, nawet DeKajka przetestowała, czy serio działa ta witamina i działa
Działa działa ... potwierdzam

Cytat:
Napisane przez weronika23 Pokaż wiadomość
hej my po spacerze dziecko padlo mi we wozku musialam ja wyjac wtrargac na pietro i polozyc w lozeczko masakra booo ma juz 13 kg ale na szczescie se nie obudzila i spi mnie naszlo dzis na zwykla kawe i musialam zrobic ehhhhh jaka pyszna ale z lyzeczki
Jaka ona pocieszna .. kochana jest

Na pamiątkę ...
''Pod moim sercem, inne serce bije...
Nieznane, a jakże bliskie i jakże kochane..''

12 _ 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 _ Adasiowe szczęście !
DeKajka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-28, 12:15   #611
weronika23
Zakorzenienie

dziekuje dekajka

a ja sie taaak wkurzylam ze szokkkk az wyczyscilam 2 wozki 4 krzesla i dywaniki plus odkurzylam i kurze starlam bo myslalam ze tz przyjdzie wczeniej to cooo szwagierce sie auto zepuslo i pojechal ich holowac czyli jak dotrze do nas na 19 to bedzie cuuud a obiecal ze w soboty bedzie szybciej przychodzic
Stary 2012-04-28, 12:51   #612
Sola1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dojotka1987 Pokaż wiadomość
hehehe) to mialas przygode) ja tez kiedys zle wjechalam na autostrade tylko, ze musialam jechac niecale 30km bo nigdzie zjazdu nie bylo;/
Ja też tak kiedyś miałam. Najgorsze było to, że kończyło się paliwo. Na szczęście udało się jakoś dojechać do stacji.

Cytat:
dziekuje dekajka

a ja sie taaak wkurzylam ze szokkkk az wyczyscilam 2 wozki 4 krzesla i dywaniki plus odkurzylam i kurze starlam bo myslalam ze tz przyjdzie wczeniej to cooo szwagierce sie auto zepuslo i pojechal ich holowac czyli jak dotrze do nas na 19 to bedzie cuuud a obiecal ze w soboty bedzie szybciej przychodzic
Nie denerwuj się Wiem, że nie jest to miłe jak tak zmieniają się plany, ale spójrz na to z drugiej strony: fajnie, że masz takiego pomocnego TŻ Poza tym szwagierka pewnie też nie jest szczęśliwa, że jej się auto zepsuło.
Sola1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-28, 14:43   #613
karolla12
Rozeznanie

No mięsko na grila przygotowane

Zrobiłam podudzia z kurczaka w marynacie musztardowo-miodowej, i skrzydełka w miodzie i chili.Mam nadzieję,że będzie pycha,bo zazwyczaj robię steki wieprzowe w ziołach.A i zrobiłam jeszcze andruta z masą z mleka w proszku.A córcia zrobiła sałatkę.Ale będzie wyżera

No cóż,idę z powrotem do ogrodu.Ale jest dzisiaj pięknie

Weronika,ale masz śliczną córcię,zresztą to kopia mamusi
karolla12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-28, 17:52   #614
aniamotylek
Rozeznanie

Alem wam dziewczynki zazdroszcze, u nas jest ok 8 stopni, strasznie zimno wietrznie i deszczowo, siedze w domku a maz remontuje kuchnie.
Zycze udanego weekendu
Stary 2012-04-28, 18:25   #615
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Cudowną masz córcię

Hej
Od samego rana prawie na podwórku
pogoda piękna, ale ciut za gorąco, jak dla mnie
Posadziliśmy dziś cebulę, ziemniaczki i posialiśmy marchewkę
Oby teraz wszystko ładnie rosło
Teraz przyszłam troszkę odpocząć do domu, bo za dużo tego słońca jak na jeden dzień
No i za jakąś godzinkę rozpalamy grilla

Miłego weekendu Mamusie
madzius90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-28, 19:20   #616
Mystiquee
Zakorzenienie

GG do Mystiquee

Cytat:
Napisane przez czarnamadonna1982 Pokaż wiadomość
oo widze ze tez szybko wstalas dzis))
Tak to ja codziennie prawie wstaje

Dziewczyny przez tą ciąże to ja zbankrutuje, tak mi sie perfumy podobają, że szok, mogłabym sie non stop psikać perfumami! Uwielbiam te zapachy, prawie wszystkie mi sie podobają byleby damskie!
Stary 2012-04-28, 20:46   #617
musso4
Zakorzenienie

heloł
my też każdą wolną chwile spędzamy na dworzu
w piątek byłam na pobraniu krwi, oczywiście prawie zemdlałam, ale uprzedziłam pielęgniarkę, że zawsze robi mi się słabo, więc pobierała od razu na leżąco, później jeszcze godzinę spądziłam na szpitalnej lezance żeby dojść do siebie nabrała 5 probówek i jeszcze zapłaciłam za wszystko 154 zł
przy okazji odebrałam wyniki bakteriologii i mam grzybka w poniedziałek będę dzwonic do gina, kazał dzwonić jak wynik będzie zły, ale miałam odebrać te wyniki zaraz po wielkanocy, ale jakoś nie po drodze mi było w pierwszej ciąży nie miałam takich "atrakcji"
Stary 2012-04-28, 20:47   #618
Moderna
Zakorzenienie

Cytat:
Tak to ja codziennie prawie wstaje

Dziewczyny przez tą ciąże to ja zbankrutuje, tak mi sie perfumy podobają, że szok, mogłabym sie non stop psikać perfumami! Uwielbiam te zapachy, prawie wszystkie mi sie podobają byleby damskie!
tez dzsiiaj wachalam perfumy i zakochalam sie w Acqua di Gioia- Giorgio Armani -
Stary 2012-04-28, 20:52   #619
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
a ja zaoszczędzę na perfumach, bo zawsze psikałam dużo na raz, a teraz 2 psiknięcia i czuję cały dzień
Stary 2012-04-28, 22:28   #620
muminek88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez judkama Pokaż wiadomość
Biedny skad mu sie to wzielo?
hmm nie wiem skad to sie bierze,tak po prostu chyba. Wiecznie mial zapalenie ucha od kazdego kataru wiec poszlismy do laryngologa i wyszly te polipy ktore trzeba usunąć

Cytat:
Napisane przez EdziaO Pokaż wiadomość
mi w pierwszej ciąży też nie przeszkadzał, baaardzo czekałam. A teraz?Jakoś chciałabym dłużej pozostać w normalnych rozmiarach. Ale jak widać nic z tego bo rosnę szybciej
ja mialam w obu ciazach wielki ale teraz to juz wogole megga jest.Nawet wiekszy od kolezanki w 7 msc :P

Cytat:
Witam dziewczyny
I jak się dołączam
Mój termin 25 Grudzień
tez mialam taki z pierwszym synkiem,nie chcialam rodzic w swieta bo to byly nasze pierwsze po slubie i wykrakalam,urodzilam juz 12.12

Cytat:
Napisane przez magdidam Pokaż wiadomość
no ale moze i opieka bedzie mila i przychylna? rzymamy kciuki!
.
tu w de w kazym szpitalu jest bardzo dobrze,nie przejmuje sie jakoes tym specjalnie ae jakies dziwne odczucie mam jak lsyszalam specjalistyczna klinika....wiecie dla dobra skarbow pojechalabym nawet 100 km gdzies rodzic ale jakies takie uczucie strachu we mnie jest

Cytat:
Hej
Wszystkie już na urlopach majowych?
ja w pracy dzis i jutro
muminek88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-29, 07:52   #621
weronika23
Zakorzenienie

hej mamusie nooo ladne mamy pustki
tez wczoraj zrobilismy grilla pieczarki karkowka kielbasaka salatka a teraz zbieramy sie na obiad do mamy i na urodziny siostrzenca buziaki dla wszytskich
Stary 2012-04-29, 08:02   #622
halwaya
Zakorzenienie

Ależ wam zazdroszczę pięknej pogody w Polsce.. u nas zimno i pada.. i wieje.. brr.. siedzę pod kocykiem z herbatką w ręku i nie ma mowy, żebym chociaż na chwilę wyszła.. wiatr by mnie zdmuchnął chyba, a wcale nie jestem chucherko

U mnie hormony powoli zaczynają się odzywać - popłakałam się ostatnio bez powodu. Próbowałam Tż'owi powiedzieć, że nic się nie stało, ale ciężko mu było zrozumieć.. no i w pracy prawie zemdlałam ale koleżanki i managerowie się ładnie mną zajęli.

Stary 2012-04-29, 08:21   #623
Kasia_11_83
Rozeznanie

Witam się i ja w niedzielny poranek. Jem właśnie śniadanko i pewnie znowu wyruszymy na miasto. Wczoraj z grilla nici, bo wszyscy się porozjeżdżali.
Dziewczyny których męczy ból głowy (ja się niestety zaliczam do tej grupy) polecam wypić słaba kawkę. Ja od kilku dni miałam bóle, może nie jakieś mocne, ale dokuczliwe. Wczoraj wypiłam kawę i jak ręką odjął Wcześniej nie piłam kawy ze względu na mdłości - odrzucało mnie na sam jej widok..

No i jeszcze jedna rzecz. Mam już całkiem spory brzuszek, nie mieszczę się w większość swoich ciuchów, a że nie ważyłam się kilka dni to myślałam, że ostro przytyłam:confu sed: Wstaję dziś rano na wagę a tam 53,7kg, czyli przez 13 tygodni ciąży przytyłam 0,2kg

Stary 2012-04-29, 08:26   #624
halwaya
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kasia_11_83 Pokaż wiadomość
Dziewczyny których męczy ból głowy (ja się niestety zaliczam do tej grupy) polecam wypić słaba kawkę. Ja od kilku dni miałam bóle, może nie jakieś mocne, ale dokuczliwe. Wczoraj wypiłam kawę i jak ręką odjął Wcześniej nie piłam kawy ze względu na mdłości - odrzucało mnie na sam jej widok..
Mnie męczą czasem migrenowe bóle głowy, więc ani kawa, ani paracetamol, ani nawet sen mi nie pomogą - w zeszłym tygodniu po prostu musiałam przeczekać (takie bóle u mnie trwają całą dobę).

Stary 2012-04-29, 09:22   #625
Mystiquee
Zakorzenienie

GG do Mystiquee

Cytat:
Napisane przez Moderna Pokaż wiadomość
tez dzsiiaj wachalam perfumy i zakochalam sie w Acqua di Gioia- Giorgio Armani -
Mnie też by sie pewnie podobał
Wczoraj wąchałam jakiegoś Versace, taki w czarnym pudełku... normalnie ideał!
Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
a ja zaoszczędzę na perfumach, bo zawsze psikałam dużo na raz, a teraz 2 psiknięcia i czuję cały dzień
Ooo to przynajmniej Ty zaoszczędzisz
Stary 2012-04-29, 10:52   #626
DeKajka
Zakorzenienie

Jaka tu cisza.. .
Zawsze taki tłok a teraz wszystkie grillują i nie ma kto pisac ..

Ja dopiero we wtorek nad jeziorko pojade i wreszcie odpocznę..
Cały weekend spedzilam w objeciach pudel , dzisiaj przeprowadzka .. ale jestem zmeczona ..

Buziaki

Na pamiątkę ...
''Pod moim sercem, inne serce bije...
Nieznane, a jakże bliskie i jakże kochane..''

12 _ 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 _ Adasiowe szczęście !
DeKajka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-29, 12:26   #627
Kasia_11_83
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez DeKajka Pokaż wiadomość
Jaka tu cisza.. .
Zawsze taki tłok a teraz wszystkie grillują i nie ma kto pisac ..

Ja dopiero we wtorek nad jeziorko pojade i wreszcie odpocznę..
Cały weekend spedzilam w objeciach pudel , dzisiaj przeprowadzka .. ale jestem zmeczona ..

Buziaki
Współczuję, ale już za parę dni odpoczniesz, a potem wrócisz do nowego mieszkanka Oby wam się dobrze mieszkało

Stary 2012-04-29, 14:13   #628
muminek88
Zadomowienie

Cytat:
Mnie męczą czasem migrenowe bóle głowy, więc ani kawa, ani paracetamol, ani nawet sen mi nie pomogą - w zeszłym tygodniu po prostu musiałam przeczekać (takie bóle u mnie trwają całą dobę).
ja dostalam migreny w drugiej ciazy i mi pozaostala wiec po 1,5 roku zdecydowalismy sie na jeszcze jedno dziecko
muminek88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-29, 17:10   #629
gusiak23
Zakorzenienie

GG do gusiak23

Hej
Cytat:
Kochana nie martw sie, każda kobieta i ciąża jest inna
Mnie rano bolą mniej, a wieczorem bolą bardziej
Tak samo mnie już mdłości mineły i sie bardzo z tego ciesze choc to dopiero 10 tydzień
mnie też przeszło, ale nadal wielkie są. Teraz przynajmniej normalnie spać mogę, bo wcześniej mi przeszkadzały
Cytat:
Wyobrażacie sobie, że w 13 tygodniu ciąży możemy sie już dowiedzieć kto siedzi w naszych brzuszkach? Synek czy córeczka
Normalnie jak mi powiedzą kto to bedzie to chyba umre ze stresu
Strasznie mnie to stresuje
A Was?
niesamowite to jest. ja mam 11maja wizytę i to właśnie taki przełom 12-13 tc. Ale by było jakbym się dowiedziała

Cytat:
Napisane przez czarnamadonna1982 Pokaż wiadomość

hehhe nie martw sie my tez sie bardzo zdziwimyi zestresujemy
ja sie nei nastawiam, chociaz czuje ze to chlopiec ale wolalabym dziewczynke.co bedzie to bedzie
to ja z przeczuciem mam jeszcze lepiej, raz czuję, że chłopak, a raz, że dziewczynka ale ostatnio na chłopca mam chyba większe przeczucie, chociaż jak widzę te wszystkie słodkie sukienusie, to mnie strasznie rozczula.
Cytat:
Napisane przez neseczka Pokaż wiadomość
wczorajsza wizyta była super!!! Wyniki mam ok i widziałam mojego bąbelka! Lekarz zapytał, czy ktoś ze mną przyszedł i jeśli tak to może być ze mną przy USG, tylko że będzie dowcipne, a jeśli się wstydzę to może zrobić przez brzuch, ale mało będzie widać. Był ze mną mąż, więc go poprosił. Zgodziłam się na transwaginalne, bo zależało mi żeby dobrze zobaczyć maluszka i muszę wam powiedzieć że był niesamowity! Bez przerwy się ruszał i wyglądał jakby tańczył, aż lekarz się śmiał widziałam buzię, paluszki, rączki, nóżki......ach a mój tż to myślałam że padnie z wrażenia od kiedy zobaczył maluszka na monitorze, to dosłownie zwariował, puszcza mu muzykę w słuchawkach żeby słuchał przez brzuch i skacze nade mną i robi co zechcę chyba wcześniej to nie mogło do niego dotrzeć , że tam jest taki mały ludek, chociaż nie chciał tego przyznać i wyniki mam super, maleństwo ma prawie 3cm, wg usg ma 9 tyg i 3 dni a według om 10 tyg dostaliśmy super zdjęcia, aż 4! Pokombinuję trochę, może uda mi się wstawić
GRATULUJĘ SERDECZNIE. Dzidzia super i rozczuliłam się jak przeczytałam o twoim tż

Cytat:
Napisane przez madzius90 Pokaż wiadomość
My też dla córeczki mamy imię Nadia
Choć ostatnio coraz bardziej podoba mi się Milena.
Ech, z dziewczynką to u nas będzie problem.

Więc musi być chłopak- Bartuś- i już!
Ja dla chłopca chciałabym też Bartuś, ale tż nie bardzo, bo jego kuzynka, co jej nie lubi ma synka o tym imieniu też mi powód:P A dla dziewczynki podoba mi się Ola lub Julka, wiem że teraz bardzo popularne, ale mi się strasznie podobają

Cytat:
Napisane przez Sola1 Pokaż wiadomość
Witam Was wszystkie

Postanowiłam do Was dołączyć. Termin mam na 06.12.12 r.
.
witaj

Cytat:
Oto moje dzisiejsze zdobycze
Cytat:
Napisane przez Moderna Pokaż wiadomość

Watku styczniowego nie znalazłam, wiec melduje sie u Was
Witaj
Cytat:
Napisane przez aniamotylek Pokaż wiadomość
No jak plamienia to szybciorem do szpitala, ja tutaj chodzilam z plamieniami do nich i za kazdym razem bylo ciaza sie utrzyma albo nie, i co przez debili 4 razy poronilam a wystarczylo przepisac tylko progesteron. I nawet nie daja zwolnienia, i kaza wykonywac normalne czynnosci jakie sie robilo wczesnij
współczuję
Cytat:
Witam dziewczyny
I jak się dołączam
Mój termin 25 Grudzień
witaj

a ja się męczę od wczoraj, z jakąś jelitówką chyba, bo oprócz tego temperatura i inne sensacje żołądkowe dzisiaj przeszliśmy się spacerkiem do teściów, bo mi trochę lepiej i chciałam się trochę rozruszać, ale nie mam siły za grosz teraz Do tego nie mogę nic jesc jeszcze. No mówię Wam super, po prostu

---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ----------

a jeszcze zapomniałam napisać Weronice, jesteście boskie, i Ty i córcia W tych kwiatkowych sukienkach wyglądacie prześlicznie
Stary 2012-04-29, 18:37   #630
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
mnie w ciąży głowa nie boli, nie bolała też w pierwszej ciąży, a normalnie mam migrenę

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości