|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2101 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nadchodzi maj, pachnie Saska Kępa a nam od relacji nie zamyka się gęba PM2012cz
Cytat:
zobaczymy jak dlugo w ciasnotce wytrzymamy, bo teraz kazdego dnia w innym pokoju mozemy spac przez tydzien![]() Cytat:
Cytat:
moze beda miec mala kacowa nauczke na nastepny raz a Wy sie bawcie dobrze w zoo
|
|||
|
|
|
#2102 | ||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Nadchodzi maj, pachnie Saska Kępa a nam od relacji nie zamyka się gęba PM2012cz
Cytat:
---------- Dopisano o 09:18 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ---------- Cytat:
Razem: 9 czerwca 2004 Zaręczeni: 25 lipca 2010 Zakopane Ślub: 9 czerwca 2012 o godzinie 16:00
|
||
|
|
|
#2103 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziewczyny byłam na ślubie Niki no nic dziwnego w końceu robiłam bukiety i dekorowałam kościół. Wyglądała przecudownie w swojej sukni tak lekko świeżo romantycznie ahhhh nie mogłam się napatrzeć. Przysięgę mówiła głośno zdecydowanym głosem tżcik zestresowany na maxa. Msza szybciutko zleciała. Nika cały czas uśmiechnięta cały czas patrzyła w oczy tżcika z taką miłością oj było pięknie ![]() A wszystkim wczorajszym mężatkom życzę dużo szczęścia i miłości
Abyście tą miłość codziennie pielęgnowali i nie zapominali w dniach kryzysów o tym co was połączyło.
|
|
#2104 |
|
Zakorzenienie
|
A ja właśnie siedzę z automapą i googlami szukam ciekawego miejsca na wycieczkę ![]() fraise z tego co kojarze pisała że na razie nie mają czasu tego ogarnąć (ona mieszka u mnie w mieście czyli Lubelskie a on w Gdańsku) mieli ze sobą zamieszkać także ślub pewnie bedze w innym terminie
14.07.2012 ![]() II kreseczki 23.11.2013 Edytowane przez (kicia) Czas edycji: 2012-04-29 o 09:57 |
|
|
|
#2105 |
|
Zadomowienie
|
mogę się przyłączyć
|
|
|
|
#2106 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jasne ze mozesz WItaj
|
|
#2107 |
|
Zadomowienie
|
na początek GRATULUJE wszystkim wczorajszym PM
![]() wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia ![]() my ślubujemy w sierpniu, a mi się ciągle wydaje że to jeszcze bardzo długo...
|
|
|
|
#2108 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
zleci tak szybko ze hoho
|
|
#2109 | |
|
Zadomowienie
|
Wpadlam tylko powiedziec ze zyje do slubu zostal troche ponad miesiac wiec zaczynaja sie petrzyc rozne drobnostki, ktore trzeba powoli ograniac....tak wiec nie mam za bardzo czasu was podczytywac...ale myslami caly czas jestem z wami ![]() Wszystkiego najukochanszego dla wszystkich wczorajszych PM!!! Cytat:
|
|
|
|
|
#2110 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj jak pisałam cały dzień biegaliśmy za garniturem dla TZ.. juz w pierwszych sklepach mówiono Nam ze niestety na Niego nic nie maja... Jest chudy
![]() A jak juz cos bylo dobre to znowy w spodnie sie nie wcisnal bo ma szerokie uda od grania w pilke *a nie mieszaja zazwyczaj rozmairow.Tak wiec z moim niewymiarowym TZ chodzilismy po calej Krakowskiej i pozniej wstapilismy do Bonarki... No i w sklepie Bytom znalezlismy ten jedyny garnitur typu Slim, taliowany, waskie nogawki i nie uwierzycie! Pani udalo sie racjonalnie przekonac, a raczej zobrazować mojemu TZ ze kamizelki odchodza z mody i ona widzi go w tym Slimie i w czarnym śledziku Oczywiscie wymowne moje spojrzenie " przecież Ci to mowilam od tygodnia" ![]() a On do Pani: - przekonała mnie Pani Ja oczy, co On gada, przeciez to ja juz dawno wpadłam na ten pomysl ![]() i mu to mowie na co On z bananem na twarzy, ze wierzy bardziej specjalistce Co za menda ![]() Ale wazne ze garniak piekny mamy, jeszcze w usłudze mamy dopasowanie go - spodnie w pasie i troche marynarke Ale mysle ze bedzie pieknie ![]() aaaaaaa i powiedziala Nam Pani w sklepie Bytom ze największy problem bedziemy miec z kupnem koszuli dla Niego... Bo ma za maly obwod szyi... Ale polecila nam sklep gdzie takowa Nam uszyja.. ---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ---------- Bylam wczoraj jeszcze w salonie Madonny pytac o kolor sukni.. I Panie zamowily mi smietankowa biel. W sumie troche mi ulżyło bo jakos nie widze sie w czystej bieli ale chyba nalezy im sie kopniak za to ze wogole mnie nie poinformowaly o tych kolorach... Pytalam tez o pas krysztalowy. cena to tak jak mowilam 800zl.. Ale mam mozliwosc wypozyczenia za 150zl.. Tylko ten ktory mierzylam ostatnio nie mial jednego brylancika a wlasnie taki bym chciala.. Wiec nie wiem czy one do pozyczenia i do mierzenia maja osobne, czy naprawiaja te pasy i co jesli ja go uszkodze.. Zapomnialam sie zapytac dopiero na miescie dostalam olsnienia.. tak wiec dopiero popytam na przymiarcze w sierpniu. Chyba ze wczesniej wypatrze jakies ladny i kupie na wlasna reke..
|
#2111 |
|
Konto usunięte
|
witam
jeden dzien mnie nie było i tyle stron ![]() ja wczoraj byłam na imprezie z dziewczynami z pracy i było suuuper! ![]() u mnie znowu mega ciepło może sie troche opale ![]() nowym żonkom wszystkiego najlepszego ! |
|
|
|
#2112 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
co do kamizelki mamy kupiona ale mamy rowniez dopracowana wersje bez niej i musimy zdecydowac w ktorej wersji pojdzie hehe
|
|
#2113 |
|
Zakorzenienie
|
1. Suknia - super! 2. Nena - czekamy na zdjęcia Chciałam powiedzieć, że oficjalnie się czuję panną młodą. Miałam taki sen, że jak się obudziłam to się macałam i musiałam ogarnąć lokalizację. ![]() Nasz ślub; Wchodzimy do kościoła, wszystko pięknie. Mówię do mojej mamy, że zmieniła mi się koncepcja kolorystyczna, więc mama mi wytrzasnęła bukiet z białych jakiś kwiatów, choć w śnie mówiłam o różowych peoniach. Pochodzimy do ołtarza, a tam nie ma krzesła, tylko poduszki na 3 schodkach i kazali nam przucupnąć boczkiem. Trwa msza, leci leci i nagle nadchodzi przysięga, a ja ogarniam, że NIE MA FOTOGRAFIA Odkręcam się do taty i mu pokazuje, ten za komórkę do kolegi, księdzu mówimy że czekamy na foto, więc nam kazał stanąć z boku i zaczął chrzest dzieci. A ja się drę że mogłam podpisać umowę, ale tak to szybko wyszło, bo wysłaliśmy mu zaliczkę w styczniu na nasz ślub był wczoraj.( miałam w świadomości datę 28.04 ) No i się odkręcałam a go nie było I powiedziałam, że go do sądu podam. Ale cyrk
Nasze życie określają szanse. Dbam o siebie, Myślę o sobie. Edytowane przez kasia_kuku Czas edycji: 2012-04-29 o 11:53 |
|
|
|
#2114 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zastanawia mnie jedno, słyszałam że makijaż ślubny nie powinien być robiony perłowymi cieniami, bo się światło jakoś tam odbija i to źle na zdjęciach wygląda? Czy to prawda? Proszę o opinie specjalistki ![]() Cytat:
Jagodzia, a pochwalisz się dekoracją, którą robiłaś w kościele? ![]() Sloneczko, gratuluję wyboru sukni Ja się ostatnio mniej udzielam, bo ślubno-rodzinne awantury się działy i nie miałam zbytnio humoru, ale w miarę możliwości czytam Was na bieżąco Życzę Wam udanej majówki ---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ---------- kasia_kuku - ślubne koszmarki rulezzzz Mi narazie przeszło, ale był czas, że śniły mi się takie tragedie 3 noce z rzędu
|
|
|
#2115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie dzisiaj gorąco ale poszliśmy z tżcikiem na targ i kupiłam nową sukienkę poprawinową oto fotki oczka mi się zaświeciły i to jest to czego szukałam tamta stara pójdzie na jakieś wesele.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2117 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję za fotki
|
|
#2118 |
|
Raczkowanie
|
Razem: 9 czerwca 2004 Zaręczeni: 25 lipca 2010 Zakopane Ślub: 9 czerwca 2012 o godzinie 16:00
|
|
|
|
#2119 |
|
Zakorzenienie
|
Ha Nika widzę Cię
|
|
#2120 | |||
|
Raczkowanie
|
Dziękuję wszystkim dziewczynom za opinie makijaży
W takim razie zostanie pan wizażysta W sumie wiedziałam to już na 100% kiedy miałam mega problemy ze ściągnięciem tych jej sztucznych rzęs![]() Witaj Cytat:
i faktycznie tym babom należy się kop![]() Cytat:
Cytat:
![]() U mnie też dzisiaj gorąco
|
|
#2121 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajna kiecka witam nową PMkę A ja Wam wrzuciłam na pocztę foty w sukni ślubnej, która już sobie wisi w mojej szafie
|
|
|
#2122 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny, najpierw gratulacje dla wczorajszych PMek - z życzeniami nie zdążyłam
... Wczoraj pojechaliśmy z TZ i naszymi mamami obejrzeć salę, bo one jej nie widziały, a ja chciałam zobaczyć jak wygląda przygotowana na wesele - wczoraj był kolor wrzosowy, a za miesiąć będzie czerwony - też oczywiście pojadę Mamom sala się podoba, mnie jeszcze bardziej niż w styczniu gdy ją rezerwowaliśmy Zobaczyliśmy też grill bar w którym ewentualnie można zrobić poprawiny - ale decyzję podejmiemy ok 2 tygodni przed weselem, gdy będzie coś wiadomo o pogodzie... Mojego TZ nie ma od rana bo ma jakieś spotkanie, więc zrobiłam pierwsze w moim życiu zestawienie obrazkowe dot naszego wesela... Nie koniecznie inspiracje - bo te zmieniają się co chwila... Ale to co już wiem jakie ma być ![]() A teraz się okazuje, że plik corelowy nie może być i jeszcze raz muszę robić w paint'cie ... Także jeszcze chwilkę poczekajcie...I zapomniałam napisać - Słoneczko bardzo podoba mi się Twoja suknia - opcja skrócenia -> BOMBA!!
Nasz ślub 08. września 2012 Zaręczyny 05. listopada 2011 Razem od 01. stycznia 2006 Edytowane przez moniq_87 Czas edycji: 2012-04-29 o 13:05 |
|
|
|
#2123 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2124 |
|
Raczkowanie
|
|
#2125 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2126 |
|
Raczkowanie
|
Ta dam!!!
|
#2127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
śliczna suknia
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2128 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję
|
#2129 | |||
|
Rozeznanie
|
dziękuję dziewczynki za wszystkie opinnie dotyczące mojej sukni..cieszy mnie to że wam się podoba a nie tylko mi.. jestem przeszczęśliwa
![]() Cytat:
i nawet ciekaweCytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2130 |
|
Wtajemniczenie
|
Wszystkim pannom, które wczoraj zostały Żonkami życzę wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!
U nas kolejne ślubne postępy: w piątek kupiliśmy garnitur dla TŻta Jutro idziemy do USC i parafii. Czy protokół można spisać "od ręki" w godzinach urzędowania kancelarii czy musiałyście się specjalnie umawiać z księdzem? Poza tym zapraszania ciąg dalszy. Jeździmy z zaproszeniami od przeszło dwóch tygodni, nie tylko w weekendy, ale też w dni powszednie po pracy, a końca nie widać... Mam nadzieję, że do połowy maja się wyrobimy, mamy potwierdzenie do 1 czerwca. Chociaż na razie nikt nam nie odmawia i goście praktycznie od razu mówią, że będą ![]() W ogóle mam wrażenie, że wszystko dzieje się teraz tak szybko, tylko jakoś nie dociera jeszcze do mnie, że te przygotowania to na moje wesele... ![]() Zbieram się, bo o 16.00 jedziemy z kolejna kopertą ![]()
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:09.

ale jutro jestesmy umowieni na grilla ze znajomymi, bo ponoc ma byc cale slonce

Potem z Tż organizowaliśmy grilla u niego na tarasie, na którego przyszli jego znajomi i też wręczyliśmy im zaproszenia. Ogólnie dzień na plus, tylko jestem strasznie zmęczona - w sumie to nie wiem czemu, nic takiego szczególnego nie robiłam
, poza tym oczy przez brak porządnej kreski wydają mi się mało wyraziste.
18.08.2010 - zaręczyny

*a nie mieszaja zazwyczaj rozmairow.