|
|
#3121 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Krakowianki - część XVII
ech a może by tak tego jeża polać którymś hydrolatem to sobie pójdzie
|
|
|
|
#3122 | ||
|
Konto usunięte
|
Rozdzieliłam awanti
Zgadza się wszystko oprócz jednej rzeczy - jedna koszulka nocna Ineso zamiast L przyszła M (ale duża M, więc musisz przymierzyć). Jak coś to wystawimy na allegro ![]() Mam również wszystkie przelewy oprócz Ineso (ale spoko, nie śpieszy mi się tak jak Ci mówiłam). Co do odbiorów rzeczy, bo zaczyna mi tego rosnąć wielka kupa :- codziennie siedzę w pracy 8-16, a ostatnio nawet dłużej (ul. Malborska) - w maju pracuję w każdy dzień pracujący, nie mam żadnego dnia wolnego, więc jak coś to też łapać mnie w pracy - popołudniami przesiaduję raczej w domu (tak po 18) na ul. Sielskiej, więc możecie wpadać na kawę/herbatę/wodę mineralną/drinka tylko dajcie mi wcześniej znać - standardowo mogę zrobić rzut do babci na ul. Lubicz, ale muszę wiedzieć dzień wcześniej Jak coś to tel j/w tel na pw Cytat:
Cytat:
Następnie Inglot i KOBO - po 11-14 zł A później już MAC A pogoda do tego wręcz idealna! Może coś w plenerze?
|
||
|
|
|
#3123 |
|
Zakorzenienie
|
Czy komuś coś stąd? http://allegro.pl/listing/user.php/r...&us_id=7122944 kosmetyki_ck
Ostatnio było zamówienie, ale mój brat być może będzie mógł odebrać paczkę osobiście, a ja będę robiła zapas filtra z L'oreala
|
#3124 |
|
Konto usunięte
|
Dostałam taki zestaw do robienia podkładu mineralnego, więc mogę komuś oddać do zrobienia i przetestowania w ramach recenzji, ale od razu mówię, że muszę mieć naprawdę dobre zdjęcia.
|
|
|
|
#3125 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;33827564]Dostałam taki zestaw do robienia podkładu mineralnego, więc mogę komuś oddać do zrobienia i przetestowania w ramach recenzji, ale od razu mówię, że muszę mieć naprawdę dobre zdjęcia.[/QUOTE]
Ech, szkoda, że ten warunek zdjęciowy mnie dyskwalifikuje...
|
#3126 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3127 |
|
Matka Smoka
|
hiper - ja zrobię w takim razie przelew, skoro weekendowe spotkanie nie wyszło
Pamiętaj o dorzuceniu rzeczy Cholery do tej paki. Shir - a kiedy chcesz kliknąć? |
|
|
|
#3128 |
|
Zakorzenienie
|
Ineso, nie wiem czy w ogóle będę klikać, na razie napisałam do sprzedawcy czy można odebrać 1.05. Jakby się po prostu dało kupić na miejscu to wolałabym tak to załatwić.
|
#3129 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Możemy się w tygodniu na kawę/piwo umówić i wtedy to załatwimy (a np. Twój TŻ po Ciebie później przyjedzie ).Dobrze, że mi przypomniałaś o cholerkowych rzeczach... |
|
|
|
|
#3130 |
|
Matka Smoka
|
Shir - w święto państwowe?? Nie sądzę.
|
|
|
|
#3131 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja lubie przylasek :P Ale nie wiem czy tam jest obiektywnie fajnie no i chyba trzeba kawałek dojść... Ineso świetny pomysł z tym wątkiem hydrolatowym
|
|
#3132 |
|
Matka Smoka
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;33827750]
Dobrze, że mi przypomniałaś o cholerkowych rzeczach...[/QUOTE] Przyjadę autem dostawczym ![]() ---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ---------- Tak, bo nie mój
|
|
|
|
#3133 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3135 | |
|
Pani Buka
|
Cytat:
ale pewnie wybiorę się tam jak będzie chłodniej albo jak będziemy dysponować samochodem, bo MPK pokazuje mi dwie przesiadki i podróż trwającą co najmniej godzinę i 10 minut
|
|
#3137 |
|
Zakorzenienie
|
Shiru - ja wzięłabym ten filtr na spróbowanie bo każdy mnie ochrzania że nie używam
A jak jest taki świetny to dam mu szansę, te które miałam w tamtym roku to tragedia którą rzuciłam w kąt...
|
#3138 |
|
Matka Smoka
|
blair - po prostu napisz, że to ja byłam taka okropna, nie obrażę się
hard - przeczytaj jeszcze raz pierwszy post w moim zamówieniu i popraw swoje zamówienie wg podanego wzoru. SdC - miszczu excela! jak utworzyłam sobie tabelę przestawną i w arkuszu z danymi robię zmiany, to jest jakaś opcja, żeby tabela się aktualizowała? czy muszę ją usunąć i zrobić nową? ![]() W ogóle nie masz ochoty na jakiś seans excelowy? Łyknęłam 16 godzin szkolenia średniozaawansowanego i mam mętlik - jestem pewna, że gdybym zrobiła przykłady na podstawie tabelek z zamówieniami wizażowymi to opanowałabym ten poziom śpiewająco![]() hiper - czy ktoś tu się nie dopominał recenzji przypadkiem? demotywujesz mnie, nic w ten weekend nie napiszę i nie zrobię zdjęć:P
|
|
|
|
#3139 |
|
Zakorzenienie
|
Nie tylko Ty
![]() A tabela przestawna to to co wybiera się potem z listy w danej komórce?
Edytowane przez blair witch Czas edycji: 2012-04-29 o 16:15 |
|
|
|
#3140 |
|
Matka Smoka
|
|
|
|
|
#3141 |
|
Zakorzenienie
|
A w ogóle to się będę pięknie łuszczyć teraz - pierwszy raz mi takie brązowawe plamki wyszły o których piszą dziewczyny na wątku kwasów
I -co mnie cieszy - w takich miejscach gdzie mi została kaszka podskórna
|
#3142 |
|
Matka Smoka
|
Mnie tuż po zmyciu kwasu było widać mocno białe plamki, w miejscach podskórnych gul. Ale już po kilku godzinach było jak wcześniej. Myśmy się jeszcze przed peelingiem przetarły migdałowym tonikiem.
|
|
|
|
#3143 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3144 |
|
Matka Smoka
|
Osz Ty!
|
|
|
|
#3145 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3146 |
|
Zadomowienie
|
Hiper dziekuje
Dzis wlasnie Blair pomogla mi wybrac piekny granacik z Inglota Jesooo jaka wrocilam spocona ---ale wole takie upaly niz mrozy 30 stopniowe
|
|
#3147 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A propos ZSK - lepszy ekstrakt z soku z granatu czy ze skórki? Cytat:
![]() Ja pierwsze co to musiałam jednak psiaka wyprowadzić bo się dopominał (pije strasznie - wczoraj po południu 4 miski wody, i w nocy mu z 3 razy dolewałam!) więc siadłam na ławce w cieniu i pozwoliłam żeby mnie przewiewało ![]() Sdc - Ty kliknęłaś mi w końcu pierścionek i kokardę na katherine? AAA Ineso - na stronie kolorówki jest napisane: "W czasie przerwy nie będzie również wysyłki wspólnej z ZSK." Czyli chyba jednak nie wysyłają razem?
Edytowane przez blair witch Czas edycji: 2012-04-29 o 17:05 |
||
|
|
|
#3148 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ale i tak nie polecam :P
|
||||
|
|
|
#3149 | ||
|
Matka Smoka
|
Cytat:
2.Wysyłka będzie po przerwie przecież ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3150 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Lubię cienie Inglota, ale oni coraz bardziej się cenią i ceny ich kosmetyków idą systematycznie w górę, nie mówiąc o tym, że nie robią prawie żadnych fajnych promocji, nie dają kuponów rabatowych... |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:31.

:

demotywujesz mnie, nic w ten weekend nie napiszę i nie zrobię zdjęć:P

Dzis wlasnie Blair pomogla mi wybrac piekny granacik z Inglota