Nadchodzi maj, pachnie Saska Kępa a nam od relacji nie zamyka się gęba PM2012cz.XXIII - Strona 72 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-29, 14:26   #2131
kooocur
Zakorzenienie

Dot.: Nadchodzi maj, pachnie Saska Kępa a nam od relacji nie zamyka się gęba PM2012cz

Wszystkim Pmkom które slubowały w ostatnich dniach, zyczę dużo spokoju, cierpliwości, miłości, dzieci, domu, pogodny i zdrówka!!

Coś ostatnio brakuje mi czasu i weny na pisanie...

Wszystko idzie dobrze. Goście odmawiaja już i z jakis 95 osob zostały z 70-65 wszystko sie wyjaśni w najbliższych dniach.

Majówke spedzam w domku. Jutro lece jeszcze do pracy, a w poniedziałek przyjedzie moja mama. Bedziemy gilować z rodzicami i obmawiac ostatnie sprawy ślubne.

Zamowiłam piwonie w kwiaciarni. Będzie pachniała cała sala i dom

W następnym tygodniu jade po moja suknie i uszyc welon. Do soboty wszystko będzie w mojej szafie na mnie czekać!

Niestety ciociami nie bedziecie znowu przyszła @..

Chyba nie było nam dane dzidzi przed slubem...

Umowiłam także sie na makijaz, rzesy i pazurki

Eh.... pisze do Was leżac na ogródku na kocyku

Pije reddsa i zycze udanej majówki!!!

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-29, 14:47   #2132
Alejka13
Zadomowienie

Dot.: Nadchodzi maj, pachnie Saska Kępa a nam od relacji nie zamyka się gęba PM2012cz

Czy któraś będzie się chciała pozbyć spinek I love my wife? Np. moniq?
Alejka13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-29, 15:42   #2133
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

ja dopiero wróciłam z plazy

jestem czerwona jak burak, chociaz sie cochwila smarowalam kremem 20.
A moj tz nie chodzi tylko lezy jak kloda na lozku - jest rozowy

od 10 rano sie grilowalismy

a na 19 mamy tance , jak babka dzisiaj zachce salse to ja usiade i podziekuje :tor ba:

nie mam sily nawet chodzic : hahaha:

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-29, 15:48   #2134
e s
Raczkowanie

Hej,
dziękuję dziewczyny za przygarnięcie.
Ślub mam 21 lipca. Póki co załatwiona sala, zespół, barman, suknia wybrana tydzień temu a do odebrania w lipcu dopiero, no i buty. Kościół mam nadzieję, ogarniemy w przyszłym tyg.
Tak zazdroszczę niektórym z Was, że pomalutku mogłyście wszystko sobie planować i kreować rozsądnie" ten dzień". A ja na wariackich papierach wszystko, bleee
e s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-29, 16:06   #2135
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Hej hoł
Powróciłam Słonko mnie spiekło jak prosiaka na ruszcie Mało tego, dostałam uczulenia na słońce i mam całą facjatę spuchniętą, a oczy/powieki takie pulchniutkie, jak u mieszkańców Mongolii i okolić. Nie fajnie Ale nic to. Podreptaliśmy, a raczej nachodziliśmy się jak małe cyborgi Ale przy takiej pogodzie to grzechem by było siedzenie w pensjonacie.

Jak ogarnę aparat, to zapodam kilka fotek

Dla wszystkich nowo zaślubionych żonek życzę wszystkiego co najlepsze. Niech Wam się wszystko z Waszymi małżonami układa. Niech Was noszą na rękach i nie marudzą. Kochajcie się każdego dnia mocniej.

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;33796965]

o to pogody ładnej, spokojnej podróży i proszę tam za bardzo się niestosunkować [/QUOTE]
Niestety @
Cytat:
Napisane przez maly_czlowieczek Pokaż wiadomość
Och, jak miło się czyta, gdy wszystko u Was gra i buczy nawet Sztuczka się pojawiła chciałabym się odnieść do wieeeeelu spraw, ale muszę wracać do łóżka....dorobiłam się wreszcie zapalenia płuc....no i wylądowałam na L4. No to pewnie oznacza więcej czasu na wizaż ech, boli mnie strasznie.....
Kochana zdrowiej
Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
koziczka[/B] tylko spokojnie na wyjeździe
Koziczka jest zawsze spokojna
Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
a tak w ogóle to bardzo zawiodłam się na bracie tżta, jak wiecie jest on świadkiem, w piątek mamy w cholerę jeżdżenia bo trzeba o 4 wstac jechac na giełdę kwiatową z siostrą zakonną potem pozawozic napoje wódkę, tż zadzwonił do brata czy by mu nie pomógł tego pozawozic a ten powiedział że nie pomoże bo on musi teraz pracowac bo potrzebują kasy... teraz wychodzi na kogo można liczyc... a jak ten debil się wyprowadzał to tż mu pomagał meble wozic... kuźwa jestem taka wkur... że szok.. ale na szczęście możemy liczyc zawsze na moją siostrę i szwagra. oni zawsze nam pomogą...
Taaaa... z rodziną to najlepiej na zdjęciu, a i to nie zawsze
Cytat:
Napisane przez ibyza Pokaż wiadomość
a ja Wam się pochwalę moimi butami obcasik 8 cm
Jeeeessuuuuu Gdzie kupiłaś? Chcę takie
Cytat:
Napisane przez morelka1987 Pokaż wiadomość
Ale jestem zła zadzwonił przed chwilą kurier, że jest pod adresem mojego dawnego akademika, w którym nie mieszkam juz rok i był w pokoju ale tam taka nie mieszka mówię mu, że mieszkam teraz pod innym adresem i poprosiłam o przywiezienie, to powiedział że nie ma takiej możliwości i musze jechać na drugi koniec miasta prawdopodobnie to są moje buty i chyba wysłali na stary adres na który kiedyś zamawiałam. No nic muszę jechać.

A tak wogóle miłego dnia
Ale palant. Przecież mógł zmienić adres i przywieźć Ci tę paczkę następnego dnia. No ale na palantów nie ma lekarstwa.
Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
Mnie jeszcze żaden nie pożarł. Zawsze mnie męczą, ale w tym roku u mnie się jeszcze nie ujawniły.
Mnie póki co też jeszcze nic nie pożarło, ale pewnie niedługo się zacznie. A te krwiopijce wyjątkowo lubią mnie podgryzać ...
Cytat:
Napisane przez Wiktusiaczek Pokaż wiadomość

Muszę Wam to jeszcze wrzucić- nie wiem, czy już była, ale to jest porażka..
http://moda.allegro.pl/awangardowa-s...278244486.html
Padaka Dół wygląda, jak ze starej, poszarpanej, babciowej, przedwojennej firanki
Cytat:
Napisane przez kotek6 Pokaż wiadomość
hej

nie wiem czy mnie jeszcze ktoś tu pamięta .....jakoś nie miałam czasu na pisanie ale czytam was regularnie i co najważniejsze czytam relację każdej pm ............ WSZYSTKIM MŁODYM MĘŻATKOM ŻYCZĘ NAJ NAJLEPSZEGO I WIELE MIŁOŚCI BY ŻYCIE ICH PŁYNĘŁO ZAWSZE W UŚMIECHU I RADOŚCI TAKIEJ JAK W DNIU ŚLUBU

jejunia nie sądziłam że czytając czyjeś relacje ze ślubu tak się wzruszę jakby to był mój dzień .....
Dni płyną lipiec coraz bliżej mały stresik czasem mnie dopada bo jest cała góra spraw co ich nawet nie zaczęłam załatwiać .....ja nawet nie wiem za co się zabrać :brzyda l:
Witaj, witaj! Kopę lat Cię tu nie było.
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-29, 16:17   #2136
moniq_87
Raczkowanie

Właśnie wróciliśmy z rolek... Oczywiście na sam koniec, prawie pod domem nabiłam siniaka na piszczeli... Od lipca nie ma mowy o rolkach, żeby nie było wątpliwości czy do wesela się zagoi

Cytat:
Napisane przez Alejka13 Pokaż wiadomość
Czy któraś będzie się chciała pozbyć spinek I love my wife? Np. moniq?
Przed ślubem na pewno nie . A kiedy Ty ślubujesz? Może po ślubie Ci wyślę? Tylko zapytam TZ co on na to...

Zaręczyny 05. listopada 2011

Razem od 01. stycznia 2006
moniq_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-29, 16:23   #2137
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Lubcia , Nika0208, maruda80,
monikazmc, sikoreczka111, verumka!

Żoneczki nasze najświeższe
Życzę Wam dużo radości, zrozumienia
i cierpliwości na Nowej Drodze życia!!!!
Byście się całe życie kochali tak
jak w dniu ślubu, a nawet bardziej
i by Wasze wspólne życie było pełne miłych niespodzianek
i pozytywnych wrażeń

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-04-29, 16:23   #2138
89Madzia89
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez moniq_87 Pokaż wiadomość
Właśnie wróciliśmy z rolek... Oczywiście na sam koniec, prawie pod domem nabiłam siniaka na piszczeli... Od lipca nie ma mowy o rolkach, żeby nie było wątpliwości czy do wesela się zagoi

Przed ślubem na pewno nie . A kiedy Ty ślubujesz? Może po ślubie Ci wyślę? Tylko zapytam TZ co on na to...

Czesc widze ze mamy slub w ten sam dzien
Jak tam przygotowania co macie juz pozalatwiane??

Wszystkim wczorajszym PM zycze wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia oby cale zycie bylo tak piekne jak wczorajsza pogoda )
89Madzia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-29, 17:09   #2139
201705121336
Konto usunięte

a ja dzisiaj b leniwy dzien miałam odsypiałam impreze i sie leniłam na dworzu w ogródku jutro do pracy.po 10 maja jedziemy zamówic ciasto.zamierzam też zamówić babeczki .jak myslicie co można jeszcze mieć na stole z takich słodkosci?co Wy planujecie miec?
bo same ciasto to troche oklepane dla mnie..
201705121336 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-29, 17:29   #2140
kamisiaa88
Raczkowanie

GG do kamisiaa88

Cytat:
Napisane przez ewuszkaaa Pokaż wiadomość
Fajna kiecka

witam nową PMkę

A ja Wam wrzuciłam na pocztę foty w sukni ślubnej, która już sobie wisi w mojej szafie
Ja niesety moge tylko natwoja suknie popatrzec oczmai wyborazni bo nie mam dostepu do pocxzty(((

Cytat:
Napisane przez tenebrosa Pokaż wiadomość
[COLOR=Red][B]
Jutro idziemy do USC i parafii. Czy protokół można spisać "od ręki" w godzinach urzędowania kancelarii czy musiałyście się specjalnie umawiać z księdzem?

Poza tym zapraszania ciąg dalszy. Jeździmy z zaproszeniami od przeszło dwóch tygodni, nie tylko w weekendy, ale też w dni powszednie po pracy, a końca nie widać... Mam nadzieję, że do połowy maja się wyrobimy, mamy potwierdzenie do 1 czerwca. Chociaż na razie nikt nam nie odmawia i goście praktycznie od razu mówią, że będą

W ogóle mam wrażenie, że wszystko dzieje się teraz tak szybko, tylko jakoś nie dociera jeszcze do mnie, że te przygotowania to na moje wesele...

Zbieram się, bo o 16.00 jedziemy z kolejna kopertą
[/LEFT]
W mojej parafii protokol spisalismy od reki chcociaz raczej ksieza lubia jak sie z nimi umawia bo takie spianaie protokolu to jakies 40 minut zajmuje.
My dzisiaj tez rozwozilismy zzarposzenia zostało nam jeszcze tylko jedno,

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
[COLOR="Red"][SIZE="4"]

Wszystko idzie dobrze. Goście odmawiaja już i z jakis 95 osob zostały z 70-65 wszystko sie wyjaśni w najbliższych dniach.
Ja miałam miec wesele na 80 pare osob a cos czuje ze troche osob nie przyjdzie (( mozna sie zalamac

Cytat:
Napisane przez e s Pokaż wiadomość
Hej,
dziękuję dziewczyny za przygarnięcie.
Ślub mam 21 lipca. Póki co załatwiona sala, zespół, barman, suknia wybrana tydzień temu a do odebrania w lipcu dopiero, no i buty. Kościół mam nadzieję, ogarniemy w przyszłym tyg.
Tak zazdroszczę niektórym z Was, że pomalutku mogłyście wszystko sobie planować i kreować rozsądnie" ten dzień". A ja na wariackich papierach wszystko, bleee
Ciesz sie takie planowanie na szybko tez ma swoje uroki )
kamisiaa88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-29, 17:46   #2141
Post_Blue
Rozeznanie

U Was też tak gorąco? <topi się>
Dziś się nudziłam, to poplanowałam sobie i zrobiłam zestawienie, które wrzucę za 4 dni Taki ze mnie nadgorliwiec.
Post_Blue jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-29, 18:32   #2142
Oriflame_Rybnik
Zadomowienie

Ja już jestem po pierwszej przymiarce,kupiłam welon,diadem.
Jesteśmy już po spisaniu protokołu ,dostaliśmy kartki na spowiedz,i trzeba się na pierwszą wybrać jak najszybciej,i mamy kartki na zapowiedzi.Jakoś ostatnio nie mogę się na niczym skupić...ucieka ten czas...

14.07.2012

Oriflame_Rybnik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-29, 18:46   #2143
(kicia)
Zakorzenienie

allle groąco

mieliśmy dziś z TŻtem jechać na wycieczkę ale za gorąco było jak na jazdę naszym nieklimatyzowanym autem ale we wtorek już na pewno jedziemy będziemy zwiedzać sobie roztocze
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-29, 18:49   #2144
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewuszkaaa Pokaż wiadomość
Jagodzia, a pochwalisz się dekoracją, którą robiłaś w kościele?
ależ oczywiście zaraz wrzucę
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-29, 18:53   #2145
201705121336
Konto usunięte

my protokół spisywalismy 20 min
201705121336 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-29, 18:53   #2146
marylka80
Zadomowienie

Juuuuupi!!!!

Moj cudowny Tzcik wlasnie skonczyl nasza fotoksiazke ze slubu na Dominkanie!!!
Zostawilam wam ja na poczcie do wgladu
marylka80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-29, 18:54   #2147
Oriflame_Rybnik
Zadomowienie

My pół godzinki

14.07.2012

Stary 2012-04-29, 18:54   #2148
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Wrzucam fotki na ochłodę
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 100_1848.jpg (185,1 KB, 38 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 100_1868.jpg (117,4 KB, 84 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 100_1873.jpg (111,5 KB, 64 załadowań)
Stary 2012-04-29, 18:57   #2149
moniq_87
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez 89Madzia89 Pokaż wiadomość
Czesc widze ze mamy slub w ten sam dzien
Jak tam przygotowania co macie juz pozalatwiane??
Sala, kościół, skrzypaczka do kościoła, moja suknia na wesele i na poprawiny, zaproszenia właśnie rozdajemy, obrączki zamówione, rozglądamy się za garniturem, bo dziewczyny tutaj dały cynk, że do 20 maja jest 30% obniżki w vistuli i chyba z tego skorzystamy... i tak jakoś powoli do przodu A co Wy macie? Robicie wesele 1 czy 2 dniowe?

Cytat:
Napisane przez wensday21 Pokaż wiadomość
a ja dzisiaj b leniwy dzien miałam odsypiałam impreze i sie leniłam na dworzu w ogródku jutro do pracy.po 10 maja jedziemy zamówic ciasto.zamierzam też zamówić babeczki .jak myslicie co można jeszcze mieć na stole z takich słodkosci?co Wy planujecie miec?
bo same ciasto to troche oklepane dla mnie..
Można dać owoce, fontannę czekoladową, lizaki, babeczki,pralinki , cukierki - wszystko w ładnych salaterkach...
Coś jak poniżej...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Amy-Atlas.jpg (67,4 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg halloween-candy-buffet-11.jpg (34,1 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg candy_buffet_pink_orange.jpg (26,0 KB, 38 załadowań)

Stary 2012-04-29, 18:58   #2150
kamisiaa88
Raczkowanie

GG do kamisiaa88

Cytat:
Napisane przez Oriflame_Rybnik Pokaż wiadomość
Ja już jestem po pierwszej przymiarce,kupiłam welon,diadem.
Jesteśmy już po spisaniu protokołu ,dostaliśmy kartki na spowiedz,i trzeba się na pierwszą wybrać jak najszybciej,i mamy kartki na zapowiedzi.Jakoś ostatnio nie mogę się na niczym skupić...ucieka ten czas...
Spowiedz czas sie wybrac) my juz wisielismy na zapowiedziach chyba teraz ostatni tydzien bedziemy wisiec
Cytat:
Napisane przez wensday21 Pokaż wiadomość
my protokół spisywalismy 20 min
Szybko my tak dlugo bo nas ksiadz wypytywal
Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Wrzucam fotki na ochłodę
JAK MOGE POZYSKAC DOSTEP DO POCZTY?

---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ----------

Gorska_Kozica sliczne fotki
Stary 2012-04-29, 19:00   #2151
baskaeta
Zadomowienie

~*~Maj~*~
2

Ewusia_marchew

wszystkiego co najlepsze ewusiu szczęścia i miłości

wrzucisz nam swój plan dnia ślubnego?

ależ piękną pogodę dziewczyny miałyście na ślub - istnie wymarzona pogoda

Edytowane przez baskaeta
Czas edycji: 2012-04-29 o 19:25
baskaeta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-29, 19:01   #2152
moniq_87
Raczkowanie

Koziczko - jak Ty śmiesznie ręce opaliłaś. Lubisz rękaw 3/4?

Stary 2012-04-29, 19:05   #2153
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Wrzucam fotki na ochłodę
brrr ależ mi ciary przeszły ale slicznie

Cytat:
Napisane przez kamisiaa88 Pokaż wiadomość

JAK MOGE POZYSKAC DOSTEP DO POCZTY?

---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ----------

Gorska_Kozica sliczne fotki
dopiero po 3 msc aktywnego udziału można się starać o dostęp do poczty
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-04-29, 19:06   #2154
jagodzia133
Zakorzenienie

Patrzę na suwaczek a tam 20 dni a ja nie mam na nic czasu nawet nie mam kiedy spotkać się z zespołem który mieszka 40 metrów dalej

oto obiecane fotki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SDC11374_zmniejszacz-pl_785625.jpg (61,3 KB, 69 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg _s0.zmniejszacz.pl_SDC11375_zmniejszacz-pl_803766.jpg (57,9 KB, 58 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SDC11390_zmniejszacz-pl_918702.jpg (71,6 KB, 63 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SDC11377_zmniejszacz-pl_541386.jpg (68,7 KB, 63 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SDC11385_zmniejszacz-pl_183296.jpg (43,1 KB, 50 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SDC11388_zmniejszacz-pl_228173.jpg (53,3 KB, 60 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SDC11389_zmniejszacz-pl_744322.jpg (27,4 KB, 45 załadowań)
Lili & Gabryś

Stary 2012-04-29, 19:06   #2155
kamisiaa88
Raczkowanie

GG do kamisiaa88

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
brrr ależ mi ciary przeszły ale slicznie

dopiero po 3 msc aktywnego udziału można się starać o dostęp do poczty
ło ja cie to juz dawno po slubie bede ale ok juz nie chce dostepu
Stary 2012-04-29, 19:07   #2156
Oriflame_Rybnik
Zadomowienie

Ja mogę dostać taki dostęp do poczty?

Jak tam u Was po pierwszej spowiedzi?

14.07.2012

Stary 2012-04-29, 19:10   #2157
kamisiaa88
Raczkowanie

GG do kamisiaa88

Cytat:

U mnie po spowiedzi ok spodziewalam sie czego bardziej strasznego po tym co wyczytalam a spowiedz byla krótka i tresciwa
Stary 2012-04-29, 19:13   #2158
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
Patrzę na suwaczek a tam 20 dni a ja nie mam na nic czasu nawet nie mam kiedy spotkać się z zespołem który mieszka 40 metrów dalej

oto obiecane fotki
Jagodzia, musisz wiedzieć, że pierwszy termin w 2013 roku ja już zaklepuje Proszę mnie zapisać!

Marylko: piękne Piękne zdjęcia, piękni Wy.

Koziczka - fajnie,że udał się wyjazd.

Proszę trzymać kciuki, gdyż jutro mam zaliczenie i muszę jechać 320 km ( w obie strony) żeby napisać to gó*wno.

---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ----------

Cytat:
Napisane przez kamisiaa88 Pokaż wiadomość
ło ja cie to juz dawno po slubie bede ale ok juz nie chce dostepu
Mamy nadzieję, że po ślubie będziesz aktywną żonką Nie gagamy tu wyłącznie o ślubach

---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ----------

Cytat:

W SPRAWIE POCZTY PROSTO I BEZ PYTAŃ DO KICI! Później na poczcie decydujemy

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-29, 19:15   #2159
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Napisane przez moniq_87 Pokaż wiadomość
Koziczko - jak Ty śmiesznie ręce opaliłaś. Lubisz rękaw 3/4?
Wiało, więc wrzuciłam polar na grzbiet. A że nie lubię długich rękawów, to je podciągnęłam. Robię to nieświadomie i są takie skutki Jak mi skóra odpocznie to będę musiała sobie zaaplikować jakieś peelingi, bo inaczej to taka łaciata do ślubu pójdę
Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość

oto obiecane fotki
Piękna dekoracja. Tak elegancko i subtelnie, bez przesadyzmu. Pięknie
Stary 2012-04-29, 19:15   #2160
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
Jagodzia, musisz wiedzieć, że pierwszy termin w 2013 roku ja już zaklepuje Proszę mnie zapisać!
supcio że się podoba miało być delikatnie z umiarem chciałam to zrobić na dosyć elegancko
Lili & Gabryś

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości