|
|
#3811 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: zazdroszczę zaręczonym dziewczynom... odsłona 54!
Grape, jedziecie do Francji?
mrau ![]() O ja Cię, to już rok od ich ślubu ale ten czas pędzi! Kupiłam mamom prezenty urodzinowe i jestem spełniona Pamiętacie o jutrzejszych kciukach dla mnie?
|
|
|
|
#3812 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
18h?? ![]() Cytat:
![]() ja będę pamiętać ![]()
|
||||
|
|
|
#3813 | ||
|
Zakorzenienie
|
Gratuluję!!! I czekam na zdjęcia pierścienia
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Oczywiście, że tak. Kciuki będą U nas już po weekendzie bo tż jutro pracuje. |
||
|
|
|
#3814 |
|
Rozeznanie
|
Gratulacje! Słabo się znamy więc może przypomnisz tylko jaki macie staż i wiek? No i czekamy na fotkę pierścionka! ![]() Opalałam się dziś godzinkę na balkonie i od razu lepiej wyglądam
|
|
#3815 |
|
Zakorzenienie
|
Padam!
ale jazda była niesamowita!!! Jestem jeszcze bardziej skrzywiona na motocykle. Pojechaliśmy do Nowego Sącza, potem do Gródka, tam spotkaliśmy się z resztą towarzystwa, wszamaliśmy obiadek, kawałek dalej pomoczyliśmy stopy i powrót. Normalnie... czad! Odstawiliśmy motor do siostry i szwagra TŻa, posiedzieliśmy, wchłonęliśmy kawę, wypiłam z siostrą TŻa po drineczku pośmialiśmy się, pogadaliśmy, a teraz w domu szybki prysznic i uciekam do TŻa na grilla ![]() Miłego wieczorku ![]() A w załączniku sponsor naszych dzisiejszych wrażeń
|
|
#3816 |
|
Zakorzenienie
|
nie do Francji ale przez Francję a po drodze ćwiartkę Polski, kawał Niemiec i chyba kawałek Belgii
![]() ale TŻ coś napomknął że może byśmy do Paryża zajechali bo będziemy go mijać w nie bardzo dużej odległości ale choć bym chciała to nie wyrobimy się w czasie ![]() dziękuję też mnie to trochę przeraża ale z drugiej strony może być całkiem fajne nowe doświadczenie ![]() ale wieje za oknem
|
|
#3817 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3818 |
|
Zakorzenienie
|
józia, ale Ci pasuje motor
|
|
|
|
#3819 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3820 |
|
Zakorzenienie
|
Kocurka gratulacje
![]() relację i foto pierścienia poproszę Witajcie ![]() weekend pełen rodzinnych spotkań coś innego niż zwykle
|
#3821 |
|
Zakorzenienie
|
My po wczorajszym weselu
Fajowo było
|
|
|
|
#3822 |
|
Zakorzenienie
|
Gothka opowiadaj gdzie się odbyła impreza? ![]() ja tylko wczoraj u Cioci Na Imieninach ... są goście i jest rodzina...Justyna fajna maszyna ale mnie jednocześnie przeraża
Edytowane przez asiaczek87 Czas edycji: 2012-04-29 o 21:31 |
|
|
|
#3823 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję
mieszkanie jest małe, ale ma dwa pokoje, ciemną kuchnię, łazienkę. jest na 4 piętrze, 3 minuty do tramwaju i autobusów, jakieś 20-25 minut do centrum (zależy czym )
|
#3824 |
|
Zakorzenienie
|
A jaka dzielnica?
|
|
|
|
#3825 |
|
Zakorzenienie
|
To tego... Relacja
![]() Fryzjera miałam na 9. Dzień wcześniej nakładałam na włosy hennę. Miał wyjść tycjan ale na moich ciemnych włosach wyszedł rudawy poblask, lepsze były pod słońce. No ale nie było tak źle Dziś już kolor mają fajny. Fryzjerce pozwoliłam zmienić pierwotną koncepcję fryzury i zaszaleć. No i nie podobała mi się moja fryzura strasznie Pewnie gdyby nie opinie paru osób wsadziłabym łeb pod kran i nie poszła na żadne wesele ![]() Tż był u mnie o 12, ślub był o 15. Jak już się ubrałam, umalowałam i założyłam dodatki to stwierdziłam, że nie wyglądam najgorzej ![]() Ślub był szybki ale ładny. Kuzynka wyglądała przepięknie i miała bukiet z białych tulipanów i szafirków. Welonu nie miała wcale tylko taką ozdobną spinkę. W ostatniej chwili stwierdziła, że jednak nie założy Ale potem rzucała tym, co miała ubrać ![]() Goście też wyglądali pięknie. Tż przystojniak, moja mama w błękicie. Stwierdziłam, że pod względem kroju moja sukienka jest najoryginalniejsza i wtedy całkiem byłam happy ![]() Wesele było w restauracji. Jedzenie dobre, muzyka też a najfajniejszy był pan fotograf Mamy z tżtem chyba z 50 zdjęć jak nie więcej a na każdym szczerzę się jak mysz do sera Pogadałam przy stole z kuzynami a większość czasu tańczyliśmy z lubym Tańczyliśmy najwięcej ze wszystkich a pani śpiewająca nam powiedziała, że miło się na nas patrzy, jak się ludzie dobrze bawią i się cieszy, że nam się podoba Przytulańce, obroty i latałam w powietrzu Parę razy nawet wszyscy goście nas zamknęli w kółku i tak sobie tańcowaliśmy jak druga młoda para ![]() Nie opiliśmy się, % dozowaliśmy sobie z kulturką. Do domu wróciliśmy o 3. O 5 poszliśmy spać i spaliśmy do 10. Kąpiel, śniadanie, kościół, obiad, chwilę pospaliśmy i tż pojechał do domu. Ogólnie mega impreza Nasłuchaliśmy się komplementów, jak ślicznie z tżtem wyglądamy, jaka dobrana z nas para, że się ciągle śmiejemy i wszyscy chcą naszego wesela. To chyba wszystko, kocham D. |
|
|
|
#3826 |
|
Zakorzenienie
|
to sa okolice DH Wanda - to już Nowa Huta (3 przystanki od miejsca gdzie mieszkam teraz)
|
#3827 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
foty!!! ![]() a dzis wracajac z pracy naszla mnie refleksja, ze brakuje mi w Wawie od kiedy tu mieszkam wyjscia z domu gdzies nie do pracy - bo jak na razie to tu tylko pracuje i mieszkam.... nie mialam jeszcze okazji tu "pozyc" ot takie tam przemyslenia "kolejkowe"
|
|
|
#3828 |
|
Zakorzenienie
|
Jak super śmieszny pan fotograf da te hurtowe ilości zdjęć i nadadzą się do pokazania szerszemu gronu to chętnie
![]() Ale nogi to mi dziś wchodzą do...
|
|
|
|
#3829 |
|
Zakorzenienie
|
no ależ oczywiście że w cycki
![]() ehhh TŻ załadował głos Czesia na GPS'a więc w trasie będzie wesoło ![]() jutro trzeba tylko ubezpieczenie i podatek ogarnąć, odprawę zrobić i wydrukować no i przysiąść do mapy ![]() a tymczasem spadam na jakiś film, pa
|
|
#3830 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3831 |
|
Zakorzenienie
|
Gothka niezła imprezka
to teraz masaż by się przydał
|
#3832 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety, masażu nie ma kto zrobić a samej mi się nie chce
Zostaje mi tylko prysznic i spanie
|
|
|
|
#3833 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
miałąm mega intensywny weekend wiec nawet na kompie nie siedziałam ![]() w piatek wieczorem przyjechał kolega-przyjaciel moj i tż zaczelismy ogladac gale KSW i piwkowalismy nagle dzwonek do drzwi i sasiad z góry przyszełd z browarkami się z nami integrować ![]() śmieszny taki, troche drechol ale bardzo sympatyczny a jak se wypił to nieogarniety![]() pozniej jego dziewczyna go szukała i zaszła do nas i też okazłą sie bardzo sympatyczna tak sobie pol noy przesiedzielismy bartek sie nawalił i zasnął na fotelu a ja sobie na dworze z tym naszym kumplem = W. co przyjechał na weekend pogadałam o starych dziejach![]() w sobotę Tż pojechał na 8 do pracy a my z W. powoli wstalismy ogarneliśmy mieszkanie zjedliśmy jajecznicę, ktora przygotowałam i poszliśmy na zakupy do biedronki żeby kupic wszystko na obiad i zrobić dla tż obiadek opowiadałam W. o was i stwierdził, ze takie forum to musi być super sprawa.no i jak tż wrócił z pracy to zrobiłąm chlopakom niespoziankę i zabrałam ich do Browaru Lecha na wycieczkę z przewodnikiem zeby zobaczyli sobie jak się robi piwko i na koncu degustacja świeżego piwa i byli zachwyceni (jestem za##$je%$%bista no nie?) dostalismy fajne otwieracze w gratisie i spedzilismy super dzien wieczorem przyjechali znajomi, i jako, ze wyczailismy ze własciciel wyjechał i nie ma kontroli nam osiedlem odpalilismy grilla przed domem ![]() i tak poznalismy kolejnych sasiadów mlode narzeczenstwo i cudownym 9cio miesiecznym synkiem <3 z sisiadką od razu przypadłysmy sobie do gustu i z nia i z jej narzutem przegadałam całą noc i teraz jako ze mieszkamy na przeciwko siebie bedziemy wpadały na kawkę i wino stale, także mam nową psiapsiułkę na ploty obiecałam tez ze moge zając sie małym jakby musiała gdzies wyjechac albo cos i była zachwycona bo jak na razie narzut jej pracuje za dwoje, a ona caly czas w domu uziemiona, bo nie ma z kim zostawiac maluszka.no i sasiedzi z drzwi obok tez przyszli do nas tazke integracja sasiedzka w ten weekend była ogromna niedziela spokojna od rana z sasiadami chwile pogadalismy ja sie oczywiscie pobawiłam z m=nasyzm nowym malutkim sasiadem, zjedlismy sniadanie z chlopakami pozniej obiad i W. pojechał dalej się byczyć na jachty i swietnie spedzilismy ten weekend to była moja majówka bo teraz caly tydzien bede w pracy także majówke uznaję za udaną w 100% nie było nudy i chce wiecej takich weekendów ![]() a teraz z nadrabiania to niewiele Kocurka G-R-A-T-U-L-A-C-J-E!!! ![]() a i Ilsa spóźnione życzenia urodzinowe ![]()
|
#3834 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() gratuluję ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
a Tobie świetnie pasuje motorKarola faktycznie miałaś weekend integracji z sąsiadami - fajnie przynajmniej wykorzystałaś go w 100 % ![]() my wczoraj byliśmy na wycieczce z Orfim nad morzem. U nas było 27 stopni, a jak dojechaliśmy do Gdyni to termometr pokazał 11,5 stopnia a ja w sandałkach, mąż w spodenkach - a tu zimno brr!! wyglądaliśmy jak Gópki ale przynajmniej Orfi się wybiegał i pozwiedzał nowe tereny![]() a dzisiaj siedzę sama w pracy
|
|
#3835 |
|
Zakorzenienie
|
na dworze tak cieplutko a nam juz kazali kliem miec caly czas i siedze w polarku i marznę :/
|
#3836 |
|
Wtajemniczenie
|
Ola chika
![]() Wczoraj spędziliśmy dzień na działce u siostry TŻ. Bardzo fajnie, leniwie, był grilik. Ponieważ TŻ podpadł z rana, to był cały dzień bardzo kochany. I jeszcze ja przyznałam mu się o czym jest nasze forum Ale zareagował poprawnie![]() Dziś praca, potem gin, a potem jedziemy w zachodniopomorskie na motocyklową majówkę. Ale w tym roku jedziemy autem, motory są jeszcze nie zebrane po zimie, po za tym to za daleko dla mnie jak na nocną jazdę. Wracamy w czwartek, w piatek praca, a w sobotę wesele. Intensywna ta majówka będzie ![]() Dziś założyłam piekną granatową sukienkę, czuję lato |
|
|
|
#3837 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tam mam intensywną majówkę w pracy
|
|
|
|
#3838 |
|
Zakorzenienie
|
pony ja tez 1.05 i 3.05 siedze 12-20 w pracy czaad
|
#3839 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3840 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poza tym my też wyszliśmy z założenia, że lepiej kupić małe teraz, a potem ewentualnie sprzedać i dobrać kredyt na większe Cytat:
![]() Gocia, super, że się wybawiłaś Karola, ale fajnie, że masz świetnych sąsiadów ja moich znam tylko z twarzy, na "dzień dobry" i na "cześć" jesteśmy, ale to tyle, w życiu by mi do głowy nie przyszło do któegoś przyjść na piwo ale mi to nie przeszkadza, lubię takie życzliwe nieinteresowanie się za bardzo jednak fajnie by było mieć sąsiada kumpla Stefka, a czemu mu powiedziałaś o forum? Osz, toście się wpasowali w nadmorską pogodę ja mam jak Pony - pracuję dziś akurat nie, ale jutro, w środę, czwartek i niedzielę
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:45.

mrau 

ja nie wiem jak my weźmiemy ten ślub w maju jak mu leci z nosa jak z kranu przez całą wiosnę...

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
miałąm mega intensywny weekend wiec nawet na kompie nie siedziałam
za każdym razem jak leci w TV reklama Whiskas Junior ja się rozpływam i wzruszam do łez