|
|||||||
| Notka |
|
| Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4291 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XI
Cytat:
Też dzisiaj wyciągałam buty, sandałki. Mam wprawdzie 2 sprawne pary, ale co tam, i tak się przydają nowe O ciuchach nie wspominam...
|
|
|
|
|
|
#4292 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XI
u mnie właśnie też tylko jedna para sandałów
pantofli mam pelno, ale teraz w nich nie wytrzymam. nogi mi puchną w taką pogodę jak głupie. ogólnie dziwny jest ten skok temperatury, ciężko mi, pocę się jak świnka. za gruba chyba jestem na lato
|
|
#4293 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Teraz tylko bardzo świeci mi się twarz :/ Muszę chyba mocniej pudrować :/ |
|
|
|
|
|
#4294 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie po paru minutach na słońcu twarz jak burak
|
|
#4295 |
|
Zakorzenienie
|
Jak ja wam zazdroszczę pogody... U mnie 3 stopnie, a w ciągu dnia wiatr wył tak, że aż młoda się bała. Do tego od paru dni popaduje i nawet nie mogę prania wywiesić
![]() Mogę liczyć na poradę? Nie radzę sobie z urządzeniem kuchni ![]() Niby kuchnia duża, ale chciałabym stół... I chyba nie mam go gdzie postawić... Na 2 ścianach są szafki, blaty i kuchenka, na trzeciej ścianie drzwi i kaloryfer, na czwartej też drzwi i lodówka... Nie mogę walnąć stołu na środek, bo będzie zagracone, zostaje kąt kaloryfer/lodówka, ale tam posadziłabym max 3 osoby, a potrzebuję 5... Wrrrr. W salonie też nie postawię stołu, bo została mi tylko wolna ściana z kaloryferem i oknem. Do kaloryfera muszę mieć dostęp bo tam wieszam pranie na suszarkach nakaloryferowych... Bu. W piątek przywieźli mi wykładziny, dzieci zachwycone. Jutro chyba skończymy układanie. Ale co mi firma krwi napsuła, to moje. Mieli być o 10, po wielu telefonach przyjechali o... 13... A miałam iść na 12 do pracy... Do tego dali złe listwy łączeniowe, bo... Tych co powinny być nie mieli na stanie... A zamówienie składałam dzień wcześniej... Na dodatek właściciel firmy nie widział w tym wszystkim problemu, nie zgodził się na żaden rabat. Więc zrobiłam awanturę, listwy zwróciłam i zapowiedziałam, że zrobię mu antyreklamę. Wrrrrr. Wysłane z mojego HTC Desire HD A9191 za pomocą Tapatalk
Windows is now a 64 bit tweak of a 32 bit extension to a 16 bit user interface for an 8 bit operating system based on a 4 bit architecture from a 2 bit company that can't stand 1 bit of competition. |
|
|
|
|
#4296 |
|
Zakorzenienie
|
Berbie ja za to bardzo wolno się opalam, przy TŻ wypadam teraz jakbym chora była
Też się ostatnio szybko męczę, ale Ty to nie przesadzaj z tą grubością, bo jakoś nie widać tego u mnie to od braku kondycji jest
|
|
#4297 |
|
Konto usunięte
|
Mój mąż też ma ciemną karnację, a ja jestem blada jak ściana... Dzisiaj byłam w spódnicy - te białe nogi, masakra.... Ale teraz nie mam głowy do opalania się..
|
|
|
|
|
#4298 |
|
Zakorzenienie
|
ja się dobrze opalam i od razu na brązowo, a twarz mam czerwoną ja burak od gorąca. jak ochłonę wraca jej normalny wygląd. mój tż za to biały ja ściana
|
|
#4299 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ważne że twarz nie zostaje czerwona. Jutro mam wolne popołudnie i zaproponowałam siostrze, że może się na zakupy wybierzemy, to mi tylko odpowiedziała, że ma już plany. Nawet nie chciało mi się jej za język ciągnąć, co robi, sama nie miała chęci powiedzieć. Kontaktu to my dobrego nie mamy ja zawsze z propozycjami wychodzę, ale zero efektu
|
|
|
#4300 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie mam siostry i coraz częściej czuję, że nie mam nikogo z kim bym mogła na zakupy pójść. poza mamą. wszystkie koleżanki albo wyjechały albo mają dzieci i ciężko mi się z nimi zgrać... ostatnio sama sobie jestem towarzyszką, gdyby nie dziewczyny z pracy prawie w ogóle nie miałabym kontaktu z innymi kobietami
|
|
#4301 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4302 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#4303 |
|
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;33833018]Mój mąż też ma ciemną karnację, a ja jestem blada jak ściana... Dzisiaj byłam w spódnicy - te białe nogi, masakra.... Ale teraz nie mam głowy do opalania się..[/QUOTE]
skąd ja to znam wyglądam jak córka młynarza ![]() mój słodziak
|
|
|
#4304 |
|
Konto usunięte
|
Cześć,
Mąż w pracy, a u mnie... sukces Udało mi się za drugim podejściem dodzwonić do przychodni i zarejestrować do lekarza! Czyli jak się uda, to dzisiaj dostanę skierowanie do poradni genetycznej i będę to miała załatwione. A zaraz się zbieram i jadę do kardio (też się rejestrować oczywiście), więc może załatwię dzisiaj obie rzeczy.
|
|
|
|
|
#4305 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;33834796] u mnie... sukces Udało mi się za drugim podejściem dodzwonić do przychodni i zarejestrować do lekarza! [/QUOTE]![]() bravo Perse!! hehe i mam to samo z płaszczykiem przejściowym
|
|
|
|
#4306 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Natalia Mikołaj śliczny Perse cieszę się, że udało Ci się tak szybko dodzwonić Pani różnica wieku to 2 lata, a mamy do siebie 10-15 minut pieszo, więc bliziutko ![]() Dzisiaj taka piękna pogoda, że aż się w pracy nie chce siedzieć :/
Edytowane przez Maga83 Czas edycji: 2012-04-30 o 08:17 |
|
|
|
|
#4307 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie macie wolnego? to decyzja dyrektorów??? a matury kiedy? w piątek?
|
|
|
|
#4308 |
|
Konto usunięte
|
Tak, u mnie to naprawdę sukces, nie raz nie umiałam się dostać do lekarza dwa-trzy dni, bo emeryci i renciści okupują kolejkę od bladego świtu.
Po śniadaniu, ogarniam mieszkanie, siebie i wychodzę. Dzisiaj znowu ubiorę spódnicę na moje blade nogi, ale nie wyobrażam sobie innego stroju :/ |
|
|
|
|
#4309 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
Ja dziś coś weny na pisanie nie mam Pewnie dlatego, że dziś Filip skończyłby rok, a jutro minie rok od jego śmierci.. Staram się o tym nie myśleć, ale mi ciężko
|
|
|
|
|
#4310 |
|
Zakorzenienie
|
Pani tak, to decyzja dyrektora. Pracujemy jako jedyna szkoła w okolicy, a że 80% jest dojeżdżająca to frekwencja jest super. Bo nawet autobusy jeżdżą jak w święta
Fiol wiem jak takie daty są ciężkie
|
|
#4311 |
|
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;33835095] emeryci i renciści okupują kolejkę od bladego świtu.
[/QUOTE]
|
|
|
#4312 |
|
Zakorzenienie
|
Pociesza mnie myśl, że jestem w ciąży i nadzieja na to, że teraz będzie dobrze
![]() Przepraszam, że wam tu smęcę
|
|
|
|
|
#4313 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
nic nie mów, jestem strasznie na siebie zła, że się tak zapuściłam
|
|
#4314 |
|
Zakorzenienie
|
Dajesz! jakbyś przesadzała, to toporek jest w pogotowiu
![]() heh u mnie to moje lakomstwo. po prostu. pije jak smok, żre jak świnia, to i wyglądam jak wyglądam... wrrr 2 lata temu zażywałam alli. i to była najgorsza (i najdroższa) desperacja w moim życiu.
|
|
|
#4315 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pamietam jak kilka lat temu schudłam 24 kg.. i w lipcu były straszne upały a ja chodziłam w swetrach i spodniach bo mi było takie zimno ![]() ---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ---------- A co do suplementów to przerobiłam ich kilkaset, żadne mi nie pomogły, one w sumie działają jak placebo.. Kiedyś czytałam, że były jakieś leki odchudzające które pomagały, a pomagały chudnąć bo miały w sobie tasiemca i dlatego kobiety na nich chudły, az mnie bierze na wymioty jak pomyśle, żebym mogła mieć w sobie jakiegoś takiego robala |
|
|
|
|
|
#4316 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
A co do odchudzania - ja nigdy nie stosowałam żadnej diety, jak już to tylko mż+ruch. Ale moja siostra jest zwolenniczką diety Dukana - co mnie i moją mamę przeraża, po prostu nie umiemy jej przegadać do rozumu. Ja się boję myśleć o jej wynikach krwi I wiele, wiele razy próbowałam z nią o tym rozmawiać - nic nie trafia
|
||
|
|
|
|
#4317 |
|
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;33835533]moja siostra jest zwolenniczką diety Dukana - co mnie i moją mamę przeraża, po prostu nie umiemy jej przegadać do rozumu. Ja się boję myśleć o jej wynikach krwi
[/QUOTE]jestem weteranką Dukana, niestety przez ciążę, potem # nie doprowadziłam diety do końca i nie utrwalone kg wróciły jak bumerang, ale na dietę nie powiem złego słowa.Zrobiłam kompleksowe badania krwi w przeddzień diety, po pół roku i na początku ciąży. I wyniki idealne. Ale też uważam, że trzeba to kontrolować.
|
|
|
#4318 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#4319 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ogólnie nie jestem przekonana do jakichkolwiek suplementów. muszę chyba się przeprosić w kocu z folikiem
|
|
|
#4320 |
|
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;33835659]..... I nie chce przejść na III fazę
[/QUOTE] to przekonajcie ją jednak do badań....przepoś, przeproś
|
![]() |
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:51.

O ciuchach nie wspominam...

pantofli mam pelno, ale teraz w nich nie wytrzymam. nogi mi puchną w taką pogodę jak głupie. ogólnie dziwny jest ten skok temperatury, ciężko mi, pocę się jak świnka. za gruba chyba jestem na lato 

u mnie to od braku kondycji jest

ważne że twarz nie zostaje czerwona.
ja zawsze z propozycjami wychodzę, ale zero efektu

wyglądam jak córka młynarza

wiem jak takie daty są ciężkie