|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1591 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część IX
Kochane moje! No to jedziemy w naszą podróż poślubną! Trzymajcie się i dbajcie o siebie i maluszki! Buziaki!
|
|
|
|
#1592 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1593 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1594 |
|
Zakorzenienie
|
wstawac spiochy
ja juz po sniadanku![]() ---------- Dopisano o 08:21 ---------- Poprzedni post napisano o 08:21 ---------- dzis jest fajnie ciut chlodniej z wiaterkiem
|
#1595 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
widze ze tu nocne zycie sie rozwija
|
|
|
|
|
#1596 |
|
Wtajemniczenie
|
ale mam nadrabiania
![]() witam się i ja z kubkiem kakao
|
|
|
|
#1597 |
|
Zakorzenienie
|
jaciee ale mnie kluje w krzyzu
![]() a mamd zis tyle do załatwienia ide dziewczyny na miasto po mame i do ginki moze wypisze na nią recepte.... a potem musze isc poszukac gdzies okna na wymiar tzn o ceny popytac bo chcemy wymienic w pokoju no i na zakupy...... ciał
|
#1598 | |
|
Zadomowienie
|
Ale cisza na forum dzisiaj. Ależ ja mam zgagę
![]() ---------- Dopisano o 08:54 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1599 |
|
Rozeznanie
|
Cześć ciężarówki
![]() Ale mam do nadrobienia, chyba mi to poł dnia zajmie. Mała zaczeła mi strasznie w brzuchu fikać, chyba ma jakąś poranną gimnastykę ![]() W sobote do głupoty zaczełam licytować na allegro zestaw 3 sukienek (wygrałam za 10,40) i 3 sweterków (wygrałam za 9,90), ciekawa jestem jakości jak przyjdą bo niby pisało używane ale jak nowe ![]() Muszę jakieś sandały sobie kupić, bo nawet nie mam nic na płaskim, tylko na wielkiej koturnie, a teraz nie mam sobie nogi skręcić. A w nogi tak mi ciepło jak nigdy, zawsze mialam problemy z krążeniem i nogi lodowate, a teraz to mnie palą
|
|
|
|
#1600 |
|
Zadomowienie
|
cześć dziewczyny
![]() nie było mnie przez weekend bo w sobotę sprzątalismy po remoncie balkonu, a wczoraj pojechalismy do znajomych i wróciłam wykończona. Teraz muszę was nadrobić 12 str ![]() Pogoda jest cudna słoneczko + wiaterek W sobotę szukałam jakiś cienkich spodni dla siebie, nic nie znalazłam i musiałam pojechać do galerii i w h&m kupiłam takie przewiewne len z wiskozą. Super się chodzi. Jedyny ich mankament to to, że dół nogawki jest ściągany sznurkiem na alladynki, ale już go wyprułam i są proste ![]() karmelku udanej podróży |
|
|
|
#1601 |
|
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny
Pamiętacie mnie jeszcze? Byłam jedną z pierwszych Mamusiek w tym wątku, ale niestety znalazłam się w gronie tych, które straciły Maleństwo. Ale teraz znów mam wielkie powody do radości
|
#1602 | |||
|
Rozeznanie
|
u mnie wczoraj był dośc silny wiatr ale cieplutki, dzisiaj już prawie wogóle nie ma
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ---------- Cytat:
dbaj o siebie
|
|||
|
|
|
#1603 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1604 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień Dobry
ja już po naleśnikowym śniadanku depoison gratuluję JUŻ 8 miesiąca ![]() klaski :Ciastuś- gdzie fotki ze spacerku??jak mi napiszesz, że w klubiku to będzie foch ![]() u mnie znów upał się zapowiada - Małż w domu, to coś miłego trzeba porobić-małe zakupki czy cuś
|
#1605 | |
|
Rozeznanie
|
PRINCE - powodzenia z oknami
![]() KARMELEK - miego wyjazdu Jejku-moje dzieci dzis pojechaly z moimi rodzicami na caly tydzien.. az sie dziwnie czuje. Tak zadko ich widze ostatnio... A ja od wczoraj latam. Zamiast lezec... ale jakos tak-i pogoda mnie roznosi ze wysiedziec w lozku nie moge, i musialam sie spakowac bo wrócilam do domu w koncu, i dzieci musialam spakowac... Mam andzieje ze mi sie to nie odbije na stanie.... A teraz to sie chyba przywiaze do lozka zeby sie za sprzatanie nie zabrac bo taki syf w domu moi zrobili ze szok...wszystko sie lepi, tysiace rzeczy porozrzucane... tz chyba wogule nic nie sprzatal od czasu jak mnie tu nie bylo... masakra. Ale nie moge sobie pozwolic na szalenie bo to juz za duze ryzyko... Dzis pakowanie i przygotowanie sniadani juz mnie wymeczylo i tak mi brzuch ciazyl dziwnie wiec na razie musze odpuscic ---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ---------- Cytat:
oh jej-wspolczuje Oby tym razem wszystko sie dobrze potoczyło! Super ze pozytywnie podchodzisz |
|
|
|
|
#1606 |
|
Rozeznanie
|
Hej Mamuśki. Wczoraj nie zdążyłam przeczytać co tam u Was słychać bo miałam gości
. Za półtorej godziny mam wizytę. Trzymajcie kciuki żeby wszystko było ok i żeby mi zrobili USG. Buziaki.
|
#1607 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:17 ---------- a ja mam w srode strasznie sie denerwuje bo juz dawno nie bylam i ciekawa jesem czy te moje excesy z brzuchem beda mialy jakies konsekwencje czy to tylko objawy ciązowe i czy moze a nuż bede mogla mniej lezec... |
|
|
|
|
#1608 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Wczorajszy grillik super udany, wybyczyłam się na kocyku i nawet odrobinkę opaliłam ![]() a dzisiaj intensywny dzień, mam dentystę na 13 a potem jakieś zakupki, i chyba podjedziemy do komisu z rzeczami dla dzieci popatrzeć czy mają coś ciekawego. Dziewczyny z Krk, 12-13 maja na Rybitwach będą targi mama i dziecko, podobno warto odwiedzić, bo w tamtym roku np. były warsztaty z pielęgnacji noworodka i pierwszej pomocy. A poza tym wiadomo, pooglądać sobie co tam dla dzieciaczka fajnego można kupić ![]() Cytat:
Cytat:
mam nadzieję, że Wy dotrwacie do tego bezpiecznego 37 tygodnia ![]() Moja znajoma z Anglii też ma dziecko ułożone pośladkowo i bez problemu jej już ustalili datę cesarki Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#1609 |
|
Zakorzenienie
|
u nas upał i brak wiatru
|
|
|
|
#1610 | ||
|
Zakorzenienie
|
hej!
Pije kawke i jem sniadanko ![]() noc minela jak zwykle do dupy ale juz sie przyzwyczailam ![]() Slonce swieci ale jest zimno brrrrrrrr ![]() Cytat:
Cytat:
![]() a ja bym chciala zeby za tydzien byla taka pogoda jak w polsce
|
||
|
|
|
#1611 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Hej Kochane
ja ostatnio mam ciężkie noce zasnąć nie moge bo Mały mocno kopie,nie potrafie się wygodnie ułożyć i gorąco mi jak nie wiem najlepsze spanie mam nad ranem![]() natee że wszystko dobrze i trzymam kciuki żeby z łożyskiem było ok!Cytat:
Cytat:
pamiętamy i super że się odezwałaś,wspaniałe wiadomości bardzo się ciesze razem z Tobą,teraz już wszystko musi być dobrzeCytat:
za udaną wizytę!!!ale skwar nie ma czym oddychać
|
|||
|
|
|
#1612 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1613 |
|
Zakorzenienie
|
uff gorąco!
nie ma czym oddychać trochę sie zastanawiam jak to będzie dalej... |
|
|
|
#1614 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie slonce swieci ale jest zimno
tzn jest tak w miare ale upalow to nie ma. powietrze jest takie chlodne. a za tydzien mamy tutaj dlugi weekend poniedzialek jest wolny wiec pogoda by mogla byc
|
|
|
|
#1616 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć.
Niby po weekendzie a jakby ciągle weekend trwał ![]() U mnie też ciepło, w domu 24'C ale na szczęście jest calkiem przyjemnie. Cytat:
puki co podobno ma się temp. w najbliższych dniach trochę obniżyć.
|
|
#1618 |
|
Zakorzenienie
|
jest duża zaleta tych upałów - mniejszy apetyt
|
|
|
|
#1619 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dbaj o siebie. |
|
|
|
|
#1620 | ||
|
Zadomowienie
|
ufff nadrobiłam was...
tak piszecie że nie mogłyście spać z powodu temperatury... mnie też dzisiaj było ciężko tym bardziej że wczoraj przez spaniem zachciało nam się z małżem przytulanek ale pootwieraliśmy okna, spaliśmy na golasa i nie było tak źle ![]() Cytat:
Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:33.

ja juz po sniadanku

dbaj o siebie
klaski :
- Małż w domu, to coś miłego trzeba porobić-małe zakupki czy cuś
tzn jest tak w miare ale upalow to nie ma. powietrze jest takie chlodne.