ślubujące w 2012:) - Strona 93 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Ślubny wizerunek

Notka

Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-29, 16:28   #2761
Malgos_12
Zakorzenienie

Dot.: ślubujące w 2012:)

Cytat:
Napisane przez kasioonya Pokaż wiadomość
myślałam kiedyś o odwiedzeniu Milli, bo zależało mi na tym, by profesjonalna brafitterka mnie pomierzyła i dobrała staniki, ale jakoś jeszcze nie miałam okazji a poza tym ceny Maskaradek, Panache, Fauve itp. mnie nieco przerażają...
no nie był tani, ale jak go znalazłam to już nad ceną się nie zastanawiałam... poza tym za lepszy stanik tyle samo musiałabym tutaj zapłacić. Ale mam wrażenie, że w tym sklepie koło Celebrity ten sam stanik był tańszy o jakieś 50zł, ale nie jestem pewna na 100%. Znalazłam tą samą bardotkę na allegro za 105 zł (ale mala na mnie, jak zwykle)
A ty masz już bieliznę?
Malgos_12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-29, 16:40   #2762
qmpela86
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Malgos_12 Pokaż wiadomość
Na pewno jest łatwiej z rozmiarówką, ale czasem też trzeba pochodzić, żeby taki obwód znaleźć, niestety zlikwidowali bardzo fajna sieć sklepów La Senza... ja oczywiście nie zastanawiałam się za bardzo nad tym, pojechałam do PL na przymiarkę i zaczęłam szukać stanika... no i nie było ciekawie ... ale jestem zadowolona z tego co znalazłam.
Poniżej zdjęcie.

Jeśli chodzi o suknię to jeśli miałaś na myśli UK - to nie opłacało by mi się tam lecieć, a jeśli IE to tutaj są bardzo drogie, a poza tym mógłby być problem z przewiezieniem jej... oczywiście można znaleźć coś na wyprzedaży, ale dużo sukien jest na jeden wzór... wolałam w Polsce bo miałam więcej osób do pomocy przy wybieraniu gdybym nie znalazła to pewnie tutaj bym się rozglądała. Jedną znalazłam to kosztowała na przecenie "jedyne" 1750 euro... więc nie bardzo mi się to kalkulowało.
Przymierzałam taki stanik i potwierdzam że bardzo fajny Ale niestety w tym sklepie nie było mojego rozmiaru i był za mały. Jakby był rozmiar to na pewno bym go wzięła bo super trzyma biust dzięki swojemu kształtowi..

Cytat:
super! dobra cena, cięcie serduszkowe nadaje im wyjątkowości - ja bym zamawiała

na Waszym weselu na pewno będzie dobrze! zwróć uwagę, by mieć wygodne buty i może jeszcze jakieś na zmianę - ewentualnie wykorzystaj Męża do krótkiego masażu stóp w jakimś ustronnym miejscu taniec na boso w pewnym momencie też mógłby być dobrym rozwiązaniem a jeśli chodzi o energię - myślę, że emocje w Dniu Ślubu są tak silne, że człowiek jest w stanie wiele wytrzymać! może wczoraj mieliście po prostu słabszy dzień? nie martw się

bardzo ładny biustonosz butki na pewno będą pasować do Twojej pięknej sukni! planujesz mieć jeszcze jakieś inne dodatki w kolorze szampana?

super zaproszenia! elegancka prostota to to, co lubię najbardziej podoba mi się czcionka, jaką są zapisane Wasze imiona
no i jeśli chodzi o biżuterię, to też jestem zdania, że łatwo jest przesadzić z błyskotkami, więc lepiej zachować umiar
nie mogę wspomnieć, że zazdroszczę rozmiaru biustu! u mnie skromne 65d, ale też często mam problem z zakupem cyckonosza do sukni prawdopodobnie nie będę potrzebowała stanika, bo będą w nią wszyte miseczki, więc ten problem mam nadzieję spadnie mi z głowy.
kochana 65D to super rozmiar! Jak masz 65 to jesteś na pewno szczuplutka więc jakbyś miała większą miseczkę to mogłabyś nie wyglądać dobrze. A D to przecież duży rozmiar! Fajnie że będziesz miała wszyte miseczki super!

Dziękuję wam dziewczyny za opinie o zaproszeniach

monika860902 ja mówię nie koszulom w z krótkim rękawem.. Moim zdaniem nie są eleganckie. Sale weselne są przeważnie klimatyzowane więc nie powinno być problemu.

Edytowane przez qmpela86
Czas edycji: 2012-04-29 o 16:45
qmpela86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-29, 17:03   #2763
niki19
Zadomowienie

Cześć

Właśnie wróciłam do domu
Dzięki za kciuki co prawda na 5 nie licze ale mam nadzieje ,że zdam ,wyniki będę miała dopiero po 20 maja

Za chwile będzie u mnie Tż a wieczorem robimy grilla i się relaksujemy więc dopiero jutro nadrobie co tam naskrobałyście

Miłego popołudnia kochane

Edytowane przez niki19
Czas edycji: 2012-04-29 o 17:20
niki19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-29, 17:11   #2764
Malgos_12
Zakorzenienie

Kasioonya - a ty nie miałaś czasem wrzucić zdjęć z przymiarki??
Stary 2012-04-29, 17:21   #2765
kasioonya
Rozeznanie

Cytat:
A ty masz już bieliznę?
tak, jak pisałam nieco wcześniej - stanika na razie nie kupuję, bo będę miała wszyte miseczki w sukni i w tym wypadku stanik raczej nie będzie mi potrzebny. kupię więc tylko gatki, pończochy i pas do pończoch, a na noc może gorset mam właśnie do Was pytanie dziewczynki: zamierzam kupić pończochy cieliste, tzw. ósemki - to chyba będzie lepsze rozwiązanie niż białe pończochy? białe zupełnie do mnie nie przemawiają...

Cytat:
Napisane przez qmpela86 Pokaż wiadomość
kochana 65D to super rozmiar! Jak masz 65 to jesteś na pewno szczuplutka więc jakbyś miała większą miseczkę to mogłabyś nie wyglądać dobrze. A D to przecież duży rozmiar! Fajnie że będziesz miała wszyte miseczki super!
czy ja wiem, czy super rozmiar? wolałabym mieć nieco więcej i pod biustem, i w biuście - no ale nie mam na to większego wpływu, więc trzeba się cieszyć z tego, co jest ważne, że TŻtowi się podoba

niki fajnie, że egzam już za Tobą
relaksuj się, a w wolnej chwili podrzuć nam tu jakąś kiełbaskę z grilla ah! jak mi się chce nad jeziorko, z TŻtem - odpocząć!

---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ----------

Cytat:
Kasioonya - a ty nie miałaś czasem wrzucić zdjęć z przymiarki??
nie kochana - ja dopiero 11 maja... a w środę Magnusia będzie przymierzać, więc chyba jej fotki pojawią się tu najwcześniej

ex-Damonowa Aparatka
17.12.2010 - 28.05.2012

Znalazłam Męża: 05.08.2004 r.
Ślubowaliśmy: 07.06.2012 r.

Et si tu n'existais pas
J'essaierais d'inventer l'amour...
kasioonya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-29, 17:23   #2766
niki19
Zadomowienie

Cytat:
niki fajnie, że egzam już za Tobą
relaksuj się, a w wolnej chwili podrzuć nam tu jakąś kiełbaskę z grilla ah! jak mi się chce nad jeziorko, z TŻtem - odpocząć!

Prosze bardzo Dla was kiełbaska już gotowa Smacznego
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2652.jpg (32,8 KB, 6 załadowań)

niki19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-29, 17:27   #2767
Malgos_12
Zakorzenienie

A to jak zwykle coś pomyliłam ale zdjęć i tak nie mogę się doczekać.

Kasioonya
- pewnie, że jak miseczki będziesz miała wszyte, to wiadomo, że stanik nie potrzebny... ja też jak najbardziej jestem za cielistymi pończochami, nie lubię białych i muszę przyznać, że nawet do sukni ślubnej mi się nie podobają.

Niki - teraz proszę wysłać mi za karę kawałek tej kiełbaski z grilla!
Stary 2012-04-29, 17:36   #2768
kasioonya
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez niki19 Pokaż wiadomość
Prosze bardzo Dla was kiełbaska już gotowa Smacznego
no to ja stawiam zimne piffko http://www.carlsbergdanmark.dk/Produ..._glas_33cl.jpg
posmakowało mi ostatnio to Somersby - jest takie orzeźwiające - myślę, że do kiełby z grilla w sam raz

EDIT:
nie wiem o co cho, ale nie chce mi się dodać załącznik może już za dużo Somersby...?

---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ----------

Cytat:
A to jak zwykle coś pomyliłam ale zdjęć i tak nie mogę się doczekać.

Kasioonya
- pewnie, że jak miseczki będziesz miała wszyte, to wiadomo, że stanik nie potrzebny... ja też jak najbardziej jestem za cielistymi pończochami, nie lubię białych i muszę przyznać, że nawet do sukni ślubnej mi się nie podobają.
pomyłki zdarzają się najlepszym
fotki będą na bank, ale jeszcze prawie 2 tygodnie trzeba na nie poczekać

ex-Damonowa Aparatka
17.12.2010 - 28.05.2012

Znalazłam Męża: 05.08.2004 r.
Ślubowaliśmy: 07.06.2012 r.

Et si tu n'existais pas
J'essaierais d'inventer l'amour...

Edytowane przez kasioonya
Czas edycji: 2012-04-29 o 17:34
kasioonya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-29, 19:37   #2769
wesola84
Rozeznanie

Dziewczyny dziękuję bardzo za Wasze cenne opinie i tyle miłych słów
Jeśli chodzi o halkę, to ta ze zdjęcia pierwszego jest oryginalna, a za tą ze zdjęcia drugiego musiałabym dodatkowo zapłacić... ustaliłam więc wstępnie z panią, że wszyje mi koło do tej oryginalnej (bo ma tylko tiul), a pierwszą warstwę tiulu można uciąć, żeby suknia nie podnosiła się tak od razu od halki... nie wiem co z tego wyjdzie, mam mieszane uczucia, ale co tam... zobaczymy
Etolę zamawiałam na allegro w bardzo przystępnej cenie, ale widzę, że już jej nie ma... będzie się pojawiała, bo miała wzięcie.
XxMartaxX śliczne zaproszenia i na dodatek w świetnej cenie
Carmelova Ty też wyglądasz w swojej sukni ślicznie Buciki myślę, że będą pasowały, a biustonosz piękny Ja kupiłam gładki, bo chociaż szukałam koronek, to na siebie nie znalazłam... a mam malusieńki biuścik.
Camilie biżuteria z przymiarki to nie jest ta do ślubu... na razie kupiłam kolczyki. Zamierzam mieć kolczyki i bransoletkę, chociaż powiem szczerze, że jak przymierzyłam suknię, to było mi jakoś pusto na dekolcie... ale wolę mieć mniej niż za dużo, bo łatwo można przedobrzyć...
Wariate dobry pomysł z koszulą na zmianę Muszę to przemyśleć.
Qmpela86 śliczne zaproszenia! ... Podobne do moich Podobają Ci się obie wersje mojej kiecki? Naprawdę?
Niki19 życzę smacznego i relaksującego grillowania! I nie kuś tu tymi smakołykami!

Miłość to jedyny sens tego szalonego snu, w którym jesteśmy uwięzieni.
wesola84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-29, 20:29   #2770
magnusia
Zakorzenienie

chciałam dziś kupić sobie pończochy na ślub i jestem zniesmaczona wszystkie które były w kolorze "ecru" nie wyglądały jak ecru- były jakieś takie żółtawe, beżowe, jakieś takie dziwne... Zaczęłam się zastanawiać czy białych nie kupić? Jak myślicie do sukienki ecru będą pasować?
Tak worgóle jakiej grubości kupujecie- 20 den czy cieńsze? Myślałm nad 8 den ale nie wiem czy będą wogóle widoczne i czy noga nie będzie wyglądała trupio w takiej białej cieniźnie
Stary 2012-04-29, 20:38   #2771
Malgos_12
Zakorzenienie

Magnusia - ja pisałam już, że białe mi się zupełnie nie podobają, ja mam sukienkę ecru i najchętniej żadnych bym nie ubierała, ale wiem, że wtedy po dwóch godzinach będę musiała zdjąć buty, więc bez tego ani rusz, ale kupię w kolorze zbliżonym do mojej skóry. Najlepiej, żeby nie było ich widać (w sumie sukienka długa to pewnie będą niewidoczne)
Stary 2012-04-29, 20:47   #2772
wesola84
Rozeznanie

Ja też jestem przeciwniczką białych pończoch... ogólnie za nimi nie przepadam, więc z nich rezygnuję - szukam sandałków Jeśli jednak musiałabym je mieć, to wybrałabym zdecydowanie jakieś cieliste

Miłość to jedyny sens tego szalonego snu, w którym jesteśmy uwięzieni.
wesola84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-29, 23:06   #2773
agg005
Raczkowanie

wesola84 wersja nr 2
bo wygladasz w niej tak lekko i elegancko
Stary 2012-04-29, 23:44   #2774
mabi84
Zakorzenienie

GG do mabi84

witam
my ślubujemy 01.09, załatwione:
-sala (pozostało ustalic z dekoratorką kolorystykę)
-muzyka (trzeba jeszcze omówic 1.taniec, podziękowania i takie tam)
-foto/video
-obrączki
-suknia
-buty
-jutro odbieramy zaproszenia
W najbliższych dniach zamierzamy ustalic menu z kucharką, załatwic sprawy urzędowo-kościelne, i zacząc zapraszanie gości, no i ja muszę umówic się na makijaż, fryzjera i paznokcie. Przymiarkę sukni mam dopiero pod koniec lipca ale najbardziej jak do tej pory cieszę się z obrączek
Stary 2012-04-30, 00:07   #2775
Malgos_12
Zakorzenienie

Hej Mabi. A jaką suknię wybrałaś??
Stary 2012-04-30, 00:42   #2776
mabi84
Zakorzenienie

GG do mabi84

a to jest bardzo trudne pytanie bo suknie kupiłam już w styczniu i byłam na tyle rozkojarzona że nie zrobiłam żadnego zdjęcia wtedy i sama bym chciała sobie przypomniec jak wygląda tymczasem nie można jej nigdzie znalezc w necie i muszę czekac do lipca do przymiarki aż ją znów zobaczę a do tego czasu muszę się wstrzymac z biżuterią i dodatkami, wiem tyle że nazywa się Magdalena

---------- Dopisano o 00:42 ---------- Poprzedni post napisano o 00:37 ----------

góra dopasowana (sznurowana z tyłu), bez ramiączek, dekolt na prosto, od pasa rozbudowana, dwie warstwy, spodnia to jakiś tiul a wierzchnia taka marszczona, marszczenie układa się asymetrycznie,trudno powiedziec co to za materiał (nie znam się) ale napewno nie koronka, satyna ani organtyna, na kole
chyba lepiej jej nie opiszę już

Edytowane przez mabi84
Czas edycji: 2012-04-30 o 00:38
mabi84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-30, 00:44   #2777
Malgos_12
Zakorzenienie

a pamiętasz z jakiej kolekcji pochodzi?
ale ogólnie takiej zakręconej przyszłej PMki to jeszcze chyba nie spotkałam

Edytowane przez Malgos_12
Czas edycji: 2012-04-30 o 00:47
Stary 2012-04-30, 01:06   #2778
mabi84
Zakorzenienie

GG do mabi84

weszłam do salonu, rozejrzałam się, przymierzyłam to co mi się podobało i wybrałam swoją nie pytałam jaka to kolekcja, z którego roku, modelu też bym nie znała gdyby nie to że jak płaciłam zaliczkę to pani wypisała mi karteczkę i uśmiechnęła się bo ja też jestem Magdalena-tak jak i suknia
Stary 2012-04-30, 09:01   #2779
wybOrOowa
Rozeznanie

GG do wybOrOowa

aaaaaaaaaa chyba nigdy ie uda mi się nadrobić tulu stron zaległości , nadrobiłam 2 strony ...idę z dzieckiem na dwór jak wrócę pewnie dojdą kolejne 2-3
wróciłam i się nawet opaliłam
wczoraj zaliczyliśmy pierwszą godzinę nauki walca
a no i stanik który przyszedł z jagna.pl jest jak szyty na mnie jeśli nada się pod suknie to go na pewno wezmę

Cytat:
dzięki winkowanie mega udane kumpela dopiero niedawno pojechała

Zazdroszcze wyjazdu , i życzę udanego wypoczynku ,
dzięki
Cytat:
to my mamy napoje bez ograniczeń w cenie ciasta owoce tak samo ale za to tort musimy sami kupić

chciałabym coś w tym stylu , mój Tż pracuje w cukierni więc mamy 10 % zniżki
wygląda apetycznie i pewnie taki jest ...palce lizać
Cytat:
Napisane przez mayeczka87 Pokaż wiadomość
Przyszły nam Tuby zamówione z allegro, bańki mydlane i przypinka do bukietu przedwczoraj zamawialiśmy, w nocy

Obiecałam jakiś czas temu zaproszenia, więc wklejam

Załącznik 4642425
Załącznik 4642424
piękne zaproszenia

Edytowane przez wybOrOowa
Czas edycji: 2012-04-30 o 09:03
wybOrOowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-30, 09:22   #2780
stagnacja21
Raczkowanie

Mam pytanie odnośnie bukietu, czy orientuje się może któraś z Was co to za kwiaty?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg fashmbm0203_06.jpg (19,4 KB, 22 załadowań)
stagnacja21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-30, 09:27   #2781
Wariate
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mabi84 Pokaż wiadomość
witam
-foto/video
-obrączki
-suknia
-buty
W najbliższych dniach zamierzamy ustalic menu z kucharką, załatwic sprawy urzędowo-kościelne, i zacząc zapraszanie gości, no i ja muszę umówic się na makijaż, fryzjera i paznokcie. Przymiarkę sukni mam dopiero pod koniec lipca ale najbardziej jak do tej pory cieszę się z obrączek
Uważaj Kochana na sprawy urzędowe wydane zaświadczenia w USC mają ważność tylko 3 miesiące od daty ich wystawienia Sporo już załatwiłaś ja po pierwszym swoim pewniaku, że 'już niemal wszystko odhaczone' dostrzegłam, że wcale nie tak to wygląda i że wciąż całę mnóstwo przede mną albo popadam już w paranoję. Zaczynam się zastanawiać czy faktycznie tuż przed ślubem będę potrafiła być spokojna, że NAPRAWDĘ wszystkim się zajęłam i dopięłam na ostatni guzik

http://suwaczki.slub-wesele.pl/20120818580214.html
Wariate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-30, 09:47   #2782
malaOlaa
Raczkowanie

Cytat:

i co - doprawią kajdanki? mnie ten tekst też się bardzo podoba i pewnie gdzieś go wykorzystam
Niestety nie udało sie doprawic kajdanek, ani napisu, bo parka była dosc spora i juz miejsca zabrakło ale tort był swietny zreszta caly wieczor paniensko-kawalerski byl swietny
Stary 2012-04-30, 09:51   #2783
Wariate
Raczkowanie

Cytat:
Magnusia - ja pisałam już, że białe mi się zupełnie nie podobają, ja mam sukienkę ecru i najchętniej żadnych bym nie ubierała, ale wiem, że wtedy po dwóch godzinach będę musiała zdjąć buty, więc bez tego ani rusz, ale kupię w kolorze zbliżonym do mojej skóry. Najlepiej, żeby nie było ich widać (w sumie sukienka długa to pewnie będą niewidoczne)
Ja też nie przepadam za białymi pończochami ale te 'cieliste' mają brązową koronkę u góry. Przy białej bieliźnie i całej reszcie nie wygląda to za dobrze niestety i nie wiem jak to ugryźć zastanawiam się czy nie ma gdzieś takich, które są w beżowym odcieniu ale np. z białą koronką(?)

Stary 2012-04-30, 09:58   #2784
aisak42
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Wariate Pokaż wiadomość
Ja też nie przepadam za białymi pończochami ale te 'cieliste' mają brązową koronkę u góry. Przy białej bieliźnie i całej reszcie nie wygląda to za dobrze niestety i nie wiem jak to ugryźć zastanawiam się czy nie ma gdzieś takich, które są w beżowym odcieniu ale np. z białą koronką(?)
chyba takich nie ma ja ide bez pończoch bo za białymi nie przepadam a moje różowe butki sa bez palca
aisak42 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-30, 10:04   #2785
Wariate
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aisak42 Pokaż wiadomość
chyba takich nie ma ja ide bez pończoch bo za białymi nie przepadam a moje różowe butki sa bez palca
Ja niestety nie mogę chadzać w butach na obcasie bez pończoch - moje stopy by tego nie zniosły

Stary 2012-04-30, 10:38   #2786
malaOlaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez justiii87 Pokaż wiadomość
Hej kobietki Jaka piękna dziś pogoda u Nas Słońce świeci od rana 24 st na termometrze a Ja muszę wziąć się za spakowanie bo dziś jadę do szkoły Taka piękna pogoda a ja w Bydgoszczy w murach aż płakać mi się chce

Clood - My dla rodziców mamy zamówione Nasze portrety które zrobimy w dniu ślubu.

Nasze zestawienie ślubne Czekam jeszcze na jedne buty które będą oczywiście też pomarańczowe
Chyba padne Jakbym patrzyła na moje zestawienie Justiii87 rewelacja tez bede miala biale balerinki i pomarańczowe na zmiane TŻ bedzie mial pomaranczowa muche i skarpetki. Też bede miec taki bukiet aaaa i uwielbiam bielizne dalii

---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ----------

Cytat:
Napisane przez qmpela86 Pokaż wiadomość
Nam przyszły wczoraj zaproszenia . Powiem wam że znowu mi się spodobały. Przez chwilę mi się wydawało że może mogłam inne zamówić ale jak je teraz zobaczyłam to ponownie się zakochałam

Bardzo ładne prawie takie jak nasze-my mamy ecru i taka wstążka w złotym kolorze. Ale imione te same Aleksandra i Łukasz
Stary 2012-04-30, 11:41   #2787
Camilie
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Wariate Pokaż wiadomość
A ja mam już pończochy kupiłam z gatty suknia ecru i zdecydowałam się na ecru wpadające w beż (na opakowaniu zakwalifikowane jako odcienie beżu), na mojej nieopalonej nodze wyglądają baaardzo naturalnie no ale koronka też jest w takim odcieniu ja się tym nie przejęłam bo bieliznę mam beżową/cielistą, więc pasują, a nawet są ciut za jasne ale na opakowaniu nie ma podanej grubości :/ ale są cieniutkie :p
Camilie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-30, 12:21   #2788
qmpela86
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez wesola84 Pokaż wiadomość
Dziewczyny dziękuję bardzo za Wasze cenne opinie i tyle miłych słów
Jeśli chodzi o halkę, to ta ze zdjęcia pierwszego jest oryginalna, a za tą ze zdjęcia drugiego musiałabym dodatkowo zapłacić... ustaliłam więc wstępnie z panią, że wszyje mi koło do tej oryginalnej (bo ma tylko tiul), a pierwszą warstwę tiulu można uciąć, żeby suknia nie podnosiła się tak od razu od halki... nie wiem co z tego wyjdzie, mam mieszane uczucia, ale co tam... zobaczymy
Etolę zamawiałam na allegro w bardzo przystępnej cenie, ale widzę, że już jej nie ma... będzie się pojawiała, bo miała wzięcie.
XxMartaxX śliczne zaproszenia i na dodatek w świetnej cenie
Carmelova Ty też wyglądasz w swojej sukni ślicznie Buciki myślę, że będą pasowały, a biustonosz piękny Ja kupiłam gładki, bo chociaż szukałam koronek, to na siebie nie znalazłam... a mam malusieńki biuścik.
Camilie biżuteria z przymiarki to nie jest ta do ślubu... na razie kupiłam kolczyki. Zamierzam mieć kolczyki i bransoletkę, chociaż powiem szczerze, że jak przymierzyłam suknię, to było mi jakoś pusto na dekolcie... ale wolę mieć mniej niż za dużo, bo łatwo można przedobrzyć...
Wariate dobry pomysł z koszulą na zmianę Muszę to przemyśleć.
Qmpela86 śliczne zaproszenia! ... Podobne do moich Podobają Ci się obie wersje mojej kiecki? Naprawdę?
Niki19 życzę smacznego i relaksującego grillowania! I nie kuś tu tymi smakołykami!
Naprawdę

Cytat:
Napisane przez mabi84 Pokaż wiadomość
witam
-foto/video
-obrączki
-suknia
-buty
Cześć kochana! Ślubujemy tego samego dnia! Tak jak już któraś z dziewczyn napisała nie ma co się spieszyć ze sprawami urzędowymi bo dokumenty są ważne 3mce

My wczoraj zaprosiliśmy pierwszych gości bo nadarzyła się okazja

Cytat:
Napisane przez malaOlaa Pokaż wiadomość
Chyba padne Jakbym patrzyła na moje zestawienie Justiii87 rewelacja tez bede miala biale balerinki i pomarańczowe na zmiane TŻ bedzie mial pomaranczowa muche i skarpetki. Też bede miec taki bukiet aaaa i uwielbiam bielizne dalii

---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ----------

Bardzo ładne prawie takie jak nasze-my mamy ecru i taka wstążka w złotym kolorze. Ale imione te same Aleksandra i Łukasz
Dziękuję . Łukasze to fajne chłopaki

Co do pończoch to mnie się białe też nie podobają . Albo wybiorę beżowe albo żadne
Stary 2012-04-30, 13:15   #2789
Wariate
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Camilie Pokaż wiadomość
A ja mam już pończochy kupiłam z gatty suknia ecru i zdecydowałam się na ecru wpadające w beż (na opakowaniu zakwalifikowane jako odcienie beżu), na mojej nieopalonej nodze wyglądają baaardzo naturalnie no ale koronka też jest w takim odcieniu ja się tym nie przejęłam bo bieliznę mam beżową/cielistą, więc pasują, a nawet są ciut za jasne ale na opakowaniu nie ma podanej grubości :/ ale są cieniutkie :p
Zastanawiałam się czy nie kupić bielizny przez internet ale w sumie nie wiem, która z firm byłaby naprawdę dobra a i cena przyzwoita :/ Do sukni ślubnej stanika jako takiego nie potrzebuję, bo umówiłam się na gorset z wszytym push-up'em (doszłam do wniosku, że będzie środek lata, więc i upał i wystarczy mi jak gorset będzie mnie ściskał, nie chcę dodatkowego 'balastu') czy to dobra decyzja okaże się w trakcie. Ale tak czy tak potrzebuję reszty bielizny, może któraś może polecić stronę z dobrą jakościowo bielizną?

Stary 2012-04-30, 14:20   #2790
Malgos_12
Zakorzenienie

Wariate - też tak myślałam, ale chyba nie będzie problemu znaleźć coś w sklepie zwłaszcza jeśli chodzi o majteczki...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości