|
|
#3841 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: zazdroszczę zaręczonym dziewczynom... odsłona 54!
karola to super, ze weekend sie udal
i fajnie, ze masz fajnych mlodych sasiadow ![]() ---------- Dopisano o 07:05 ---------- Poprzedni post napisano o 07:03 ---------- Cytat:
tylko jakis przewodnik by sie przydal ![]() Ja tez praacuje cala majowke - 3 i 4 maja mam wolne....no ale co zrobic, chce miec wolne na szkole to w inne weekendy musze pracowac
|
|
|
#3842 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
|
|
|
|
#3843 |
|
Zakorzenienie
|
a dzisiaj ostatni dzien klikania chyba
![]() a no i ja jeszcze pita dzisiaj skladam bo oczywiscie zapomniałam
|
#3844 | ||
|
Zakorzenienie
|
czołgiem
![]() Cytat:
[QUOTE=najfajniejsza;33830 687]Grape, jedziecie do Francji? mrau ![]() O ja Cię, to już rok od ich ślubu ale ten czas pędzi! Kupiłam mamom prezenty urodzinowe i jestem spełniona Pamiętacie o jutrzejszych kciukach dla mnie? [/QUOTpamietamyCytat:
Aleks miałas mi wyslac numer konta i kwote do przelewu. gdzie w koncu zostawilas dla mnie lizary ?? w hollywood??Ilsa wszystkiego najlpesiejszego chcialam powiedziec ze bylam na weselu w weekend schlalam sie strasznie film mi sie urwal i zatrułam śledziami wczoraj caly dzien je czulampoza tym panna mloda na codzienn wygladala lepiej niz w dniu slubu
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() Edytowane przez czarna_kawa80 Czas edycji: 2012-04-30 o 09:17 |
||
|
|
|
#3845 |
|
Zakorzenienie
|
dzisiaj ostatni dzien klikania? buuu to ja sie chyba nie zalapie na te 3 paczki tabletek
|
|
|
|
#3846 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
klikam dzielnie
|
|
|
|
|
#3847 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ---------- odwołali oglądanie mieszkania ten pan, co tam mieszka, zapomniał, że wyjeżdża oglądamy za tydzień o ile się doczekamy :/ |
|
|
|
|
#3848 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szybko minie i na pewno zapomniał o wyjeździe... nic się nie martw!
|
|
|
|
|
#3849 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
weekend minął strasznie szybko. TŻ w sobotę pracował do 14. Jak przyjechał do mnie o 17 to poszliśmy na spacer Potem z koleżanką na zakupy. W nocy pojechał po tatę i do domu. Potem o 4 pojechaliśmy po brata z narzeczoną i jej rodzinę na wesele. Tż dostanie mandat 500 zł i 10 pkt karnych niestety. W niedziele rano mnie obudził bo został u mnie. Postanowiliśmy pojechać do TŻ do domu bo w końcu pogoda była śliczna. Straszny korek był więc kombinowaliśmy objazdami. Okazało się,że nie tylko z powodu weekendu i sąsiedztwa Zalewu takie korki były jeszcze był wypadek śmiertelny. Umyliśmy wspólnie auto. Pograliśmy w tenisa sobie, a potem wpadli znajomi. O koło 22 wróciliśmy do mnie to domu i zaczęły się akcję z imprezą sąsiadów. Stwierdzili,że super zabawą jest z szóstego piętra rzucać w ludzi i z auta butelkami po piwach. Przyjechała policja i straż miejsca. Potem zostałam sama na noc bo TŻ znowu musiał tatę odebrać. A dziś siedzę do 18 sama,a potem impreza ![]() i w ogóle teściowa powiedziała,że jestem idealną kandydatką na żonę jej syna
Dumna Ciocia 2.06.2015 Razem: 10.08.2016 Zaręczeni 1.09.2017 ![]() Ślubujemy 24.08.2018 ![]() Edytowane przez kasia0912 Czas edycji: 2012-04-30 o 09:35 |
|
|
|
#3850 |
|
Zakorzenienie
|
Hejo
A mnie nadal nogi bolą ale z wolnego to mam tydzień- akurat na pisanie magisterki i naukę do kolokwiów zaliczeniowych ![]() Karola dałaś czadu z tą majówką. A z browarami to już całkiem
|
|
|
|
#3851 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak poważnie to fuksję mają tylko w welurze z tego co widziałam a wolałabym satynę jednak. Lizaki są w hollywood. Spotkaliśmy Bartka N. i tż mu zlecił zabranie do Holly. A nr konta przyślę wieczorem bo teraz czekam na rodzinkę i śmigam z nimi na zakupy. |
|
|
|
|
#3852 |
|
Zakorzenienie
|
10 pkt karnych ?
co on, zabił człowieka na przejściu ? Szkoda też tej ogromnej kasy na mandat :/ 500 zł to już duża część na pierścionek.Ogólnie moi sąsiedzi się nie integrują, ewentualnie jak mieszkali jeszcze pode mną Cyganie to spity K. przychodził i walił nam w drzwi że mu kuchnię zalewa jak spuszczam wodę w wannie |
|
|
|
#3853 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dziękuję za kliki dxiewczyny ![]() najeczko, tak chyba 34, ale wystarczy, że 2 dziewczyny pode mną się zmobilizuja i klops ![]() co do mieszkania to nie rozumiem jak można zapomnieć o tygodniowym wyjeździe ale nieważne, tydzień szybko zleci
|
|
|
|
|
#3854 |
|
Zakorzenienie
|
Ilsa nie
na 50 jechał 120. Będzie dużo załatwiania bo jechał autem mojego brata, a auto jest na tatę. Więc przyjdzie na tatę potem musi powiedzieć,że to mój TŻ kierował. no i nici z pierścionka
|
#3855 |
|
Zakorzenienie
|
Aleks a ile tych lizakow w koncu i po ile ??
a jesli chodzi o buty z Akcesu to niechetnie ale moga zrobic z materialu powierzonego a no i Akces bez dwojki ma kilka fuksjowych kolorow http://www.akces.biz/kolory.php Ilsa 10 pkt karnych i 500 zł wystarczy przekorczyc 2 razy predkosc np zamiast 40km/h jechac 80
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() Edytowane przez czarna_kawa80 Czas edycji: 2012-04-30 o 09:47 |
|
|
|
#3856 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szkoda ![]() ---------- Dopisano o 07:55 ---------- Poprzedni post napisano o 07:46 ---------- peach klikam ci
|
|
|
#3857 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
kurcze to ja narzekam na pracę,a widzę że tu pracujecie 1.05 i 3.05 ![]() wczoraj posiedziałam chwilę na słońcu i wieczorem głowa mi pękała,ręce i nogi mi odjęło nie mogłam nawet pójść się wysiusiać ale miałam pomoc i nic mnie nie złapała opalenizna
|
|
|
|
#3858 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Klikam dzielnie, dziś ostatni dzień! Wszystko mnie boli: stopy i uda od zumby, bo zrobiłam sobie trening w sobotę ręce, łopatki i plecy od wczorajszego asekurowania się na moto, cała reszta od tego-tego, bo to był bardzo aktywny weekend masakraa...Idę coś wszamać i biorę się za matury, miałam od rana działać, ale od TŻa wróciłam po 5. A o 6 - telefon od kolegi z pracy a ja mam dzisiaj wolne Za to 2.05. praca, więc szału bez
|
|
#3859 |
|
Zakorzenienie
|
tato mi wlasnie wyslal linka http://www.tvn24.pl/-1,1743062,0,1,w...wiadomosc.html
to sklep naprzeciwko mojego bloku jest ![]() ---------- Dopisano o 08:32 ---------- Poprzedni post napisano o 08:12 ---------- http://nj24.pl/article/kierowca-zdro...e-pami%C4%99ta tu wiecej zdjec
|
|
#3860 |
|
Zadomowienie
|
Justynka seksi wyglądasz na ścigaczu
Wycieczka super Karola ale masz fajnych sąsiadów Ja mimo, że dookoła mam sporo młodych osób to jakoś nie wyobrażam sobie czegoś takiego u mnie ![]() Gothka to impreza się udała Nogi w zimną wodę i odpoczywaj
|
|
|
|
#3861 |
|
Wtajemniczenie
|
No wiesz ... Dalsze zaciśnianie związku, przyznawanie się do rzeczy wstydliwych
A serio, to nie wiem czemu. Jakoś tak mnie naszło - wcześniej bałam się, że zostanę uznana za śmieszną i żalosną, a ostatnio pomyślałam, że przecież to trochę bez sensu, wie, że chce zaręczyn i ślubu, więc dlaczego ma nie wiedzieć przez jaki temat Was poznałam. Ogólnie chyba mieliśmy taki dzień otwartości
|
|
|
|
#3862 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3863 |
|
Zakorzenienie
|
weszlam na galerię zdjęć na fitnesie. jezu jak te dziewczyny wyglądają
aż mi wstyd, że ja nie moge schudnąć
|
|
|
|
#3864 |
|
Zakorzenienie
|
Hej ho!
Ale mam dzisiaj zapał do pracy... szkoda gadać ![]() karola zazdrszczę integracji! Musiało być super! Ja też dzisiaj PIT-a składam Mam całe 5 zł do zwrotu, więc mi się nie spieszyło ![]() Smerf gratuluje mieszkania. Gothka super, że wesele tak się udało Po tylu komplementach to Tż na pewno się szybko oświadczy ![]() peachencja klikam Cię ![]() Stefka w sumie dobrze, że mu powiedziałaś. Będziesz miała mniej stresu jak zajrzy Ci przez ramię albo zostawisz wątek na tapecie ![]() najka no co za koleś! Zapomniał że wyjeżdża... Zakręcony. Mam nadzieję, że za tydzień już na 100% obejrzycie to mieszkanie
|
|
|
|
#3865 |
|
Zakorzenienie
|
carmi, arrakis dziękuję
|
|
|
|
#3866 |
|
Zakorzenienie
|
carmi haj fajf
ja mam 0,00zł do zwrotu wiec tez mi sie nie spieszyło ;D a wszyscy sie ze mnie smieją ze jeszcze nie zlozyłam
|
#3867 |
|
Zakorzenienie
|
Znajomy TŻ też jeszcze nie złożył ale jemu to coś odrzucało ciągle.
Mój TŻ w tym roku dostanie 60 zł. Poszaleje chłopak
|
#3868 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3869 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mieliśmy 5 zł do zwrotu więc nam się nie śpieszyło no i mąż gapa po prostu zapomniał![]() Cytat:
![]() Cytat:
widzę, że też intensywny weekend ![]() nice ![]() rety tylko ja w biurze i akurat dzień akcji! wystąpiły dwie awarię, Bydgoszcz poszukuję odwołania a tylko jeden dyrektor na stanowisku (fajnie, że mój ulubiony ) Wszystko pięknie załatwiłam -> mogłam zjeść drugie śniadanie i nadrobić wizaż
|
|
#3870 |
|
Zakorzenienie
|
Osz Grunt to odpowiednia osoba na odpowiednim stanowisku
![]() ale może się uda mniejszy mandat bo TŻ pracuję z emerytowanym majorem policji....
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:54.

i fajnie, ze masz fajnych mlodych sasiadow 
dziś akurat nie, ale jutro, w środę, czwartek i niedzielę
tylko jakis przewodnik by sie przydal 

[/QUOTpamietamy
miałas mi wyslac numer konta i kwote do przelewu. gdzie w koncu zostawilas dla mnie lizary ?? w hollywood??
i zatrułam śledziami wczoraj caly dzien je czulam

co on, zabił człowieka na przejściu ? Szkoda też tej ogromnej kasy na mandat :/ 500 zł to już duża część na pierścionek.
13.03.2008
ale nieważne, tydzień szybko zleci

aż mi wstyd, że ja nie moge schudnąć