Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. II - Strona 23 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-30, 13:06   #661
weronika23
Zakorzenienie

Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. II

ja wlasnie bede robic frytki bo tesciowa grochowke dzi zrobila poza tym brat rano przywiozl mi nowa dostawe lodow noi na galkach z nniunia tez bylysmy tera zpo malutku zaczynam sie rozgladac za plytkami wanna meblami iiii takimi taaam bo na jesien zaczniemy kupowac a przez zime robic ehhhhhh juz nie moge sie doczekac

---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ----------

aaaa jeszcze jeden plus zimowy polog wiadomo na upalach nie byloby fajnie latac w podpaskach a tak na lato dzieci oddchowane figury przywrocone same plusy
weronika23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-30, 13:52   #662
Isia83
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez EdziaO Pokaż wiadomość
Hej Hej Hej
Jakiś pomysł na sałatkę do grilla poza grecką?
Może z tortellini...?

Cytat:
Napisane przez Kasia_11_83 Pokaż wiadomość
Co do terminu zimowego, bo widzę, że o była o tym mowa, a zapomniałam zacytować to ja się cieszę. Może troszkę trudniej będzie ze spacerkami po śniegu, ale nie powiedziane, że śnieg będzie.. W tym roku było go jak na lekarstwo Poza tym na wiosnę będziemy miały duże bobaski, będziemy siedziały całymi dniami w parku, a nie z dzidziusiem przy cycku, który tylko je i śpi. No i na wakacje można będzie wyskoczyć na klika dni nad jeziorko bo dzidziuś będzie miał około 7- 8 miesięcy

---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ----------

Też mnie później taka myśl naszła, że z półrocznym dzieckiem to już można na urlop wyjechać bez większego stresu na spacer w maju wyjść, zadać szyku z wózeczkiem :P w lecie na trawce na kocyku się pobawić

Cytat:
Napisane przez weronika23 Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ----------

aaaa jeszcze jeden plus zimowy polog wiadomo na upalach nie byloby fajnie latac w podpaskach a tak na lato dzieci oddchowane figury przywrocone same plusy
O tym nie pomyślałam, dobrze mieć doświadczone mamy na forum

Nasz dzien - 02.07.2011

Było cudownie...
kilka zdjęć...

Isia83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-30, 13:55   #663
weronika23
Zakorzenienie

isia takkk mi przyszlo do glowy zwlaszcza z pologiem bo siostra rodzila w maju upaly byly na porodowce nie do wytrzymania a poniej strasznie zle sie goila nawet zakazenie zlapala boo caly czas w tych cholernych podpaskach maly w wozku upocony ehhhhhh coraz wiecej plusow znajduje chociaz zawsze 2 chialam na wiosne
Stary 2012-04-30, 14:30   #664
ninagg
Zakorzenienie

GG do ninagg

Cześć Dziewczyny! Nie pisałam, ale w piątek wylądowałam w szpitalu miałam jakieś jednorazowe plamienie. Dziś mnie wypuścili, w aptece wydałam 150 złoty i mam przystopować, zmienić tryb życia.
Dziewczyny uczulam was nie przemęczajcie się, bo bóle brzucha w ciąży jak się dowiedziałam nie są dobre a jak boli brzuch to nospę brać.
Wg USG to 5 tydzień ciąży a wg OM 7, więc na USG tylko pęcherzyk za tydzień mam iść na kontrolne USG.
Gratuluję udanych wizyt, ja pójdę za tydzień to mam nadzieję, że już zobaczę zarodek.
Beta na razie przyrasta super.
Zaręczyny: 16.10.10
Data zaślubin: 02.06.2012

Ola 11.12.2012

Wojtek 14.10.2015
ninagg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-30, 14:32   #665
aniamotylek
Rozeznanie

Hej dziewczynki nadrobie was w domu z dnia dzisiajeszego, bo dzisiaj wyplaty robimy i troche zabiegany dzien.

Ale musze sie pochwalic jest mega szczesliwa:ju pi:
Bylam w klinice, poniewaz ze wzgledu na moje 4 poronienia, zaczeli mnie diagnozowac, no i dzisiaj mialam kolejne spotkanie (nie wiedzieli ze jestem w ciazy), no i mowie kobiecie co i jak ze zaszlam w ciaze. A ona czy chce zobaczyc serduszko???????????
Jejku az mnie zatkalo, nie bylam przygotowana na dzisiejsze usg i ten momencik , jak szukala dzidzi bym straszny, ale w koncu ujrzala, moje kochane serduszko. Robila przez brzuch na dodatek pusty pecherz a wiec malo widac bylo, ale serduszko bilo.
W czwartek mam normalne usg, ale nawet nie wiecie jaka ulga zobaczyc serduszko ze bije, ja tak strasznie tego momentu sie balam, i jestem super szczesliwa. Ostatnia dzidzie poronilam wlasnie w 9 tygodniu, ale przestala sie rozwijac juz w 5 tygodniu, A teraz wszystko dobrze ufffffffff.
Stary 2012-04-30, 16:18   #666
Mystiquee
Zakorzenienie

GG do Mystiquee

Weronika to samo sobie wczoraj myślałam, że na lato już będziemy super ekstra zagojone i szczęśliwe I może już figura wróci do normy
Aniamotylek super, że wszystko z maluszkiem dobrze!
Stary 2012-04-30, 16:21   #667
madzius90
Zakorzenienie

Cześć Dziewczyny!
Przeczytałam wszystko, ale nie mam siły odpisywać
Te upały mnie wykańczają, a co mają mówić mamusie w ostatnich miesiącach w takie upały

Dziś oficjalnie zmieniam miejsce zamieszkania!!! Przeprowadzam się do TŻ
Ależ jestem szczęśliwa
Trochę rzeczy już popakowałam i przyszłam trochę odpocząć.

Jutro TŻ ma urodziny, więc mam nadzieję, że pogoda dopisze i zrobimy jakiegoś grilla
Tylko, żeby znowu nie było takiego upału

Poza tym zaczyna mnie męczyć jakiś katar, jakby mi było mało

Aniamotylek cieszę się, że z Maluszkiem wszystko ok
Ninagg współczuje Wiem co przeżywałaś.Dobrze, że plamienia ustąpiły. Oszczędzaj sie

Edytowane przez madzius90
Czas edycji: 2012-04-30 o 16:24
madzius90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-30, 16:49   #668
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

madzius gratuluje przep;rowadzi gratuluje wizyt
nina bedzie dobrze

ja wlasnie robie obiadek zraziki z sosem pieczarkowym do tego ryż
co do zdrowego odzywiania to ja staram sie jesc duzo owocow bo niestety frytki pochlanialabym tonami i to z mcdonalda i lody z maca tez mmm
troche zmienily mi sie upodobania wiec niektore rzeczy odrzucilam z kuchni (parówki, pomidory z puszki, oliwki ), bo nie moge na nie patrzec

pije duzo soku porzeczkowego -znajoma pielegniarka poradzila mi ze podobno wyplukuje toksyny i ona pila całą ciaze bo lekarz jej kazal

---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ----------

Cytat:
Napisane przez weronika23 Pokaż wiadomość
isia takkk mi przyszlo do glowy zwlaszcza z pologiem bo siostra rodzila w maju upaly byly na porodowce nie do wytrzymania a poniej strasznie zle sie goila nawet zakazenie zlapala boo caly czas w tych cholernych podpaskach maly w wozku upocony ehhhhhh coraz wiecej plusow znajduje chociaz zawsze 2 chialam na wiosne
tez fakt z tymi podpaskami kurcze ja sie zawsze meczylam a co dopiero po porodzie
czarnamadonna1982 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-30, 16:53   #669
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarnamadonna1982 Pokaż wiadomość
ja wlasnie robie obiadek zraziki z sosem pieczarkowym do tego ryż
co do zdrowego odzywiania to ja staram sie jesc duzo owocow bo niestety frytki pochlanialabym tonami i to z mcdonalda i lody z maca tez mmm
troche zmienily mi sie upodobania wiec niektore rzeczy odrzucilam z kuchni (parówki, pomidory z puszki, oliwki ), bo nie moge na nie patrzec
Ja też staram się zdrowo odżywiać. Czasem najdzie ochota na jakiegoś fast fooda, ale to raz na jakiś czas, więc nie zaszkodzić zgrzeszyć
A teraz owoców jest coraz więcej i coraz większy wybór

Cytat:
pije duzo soku porzeczkowego -znajoma pielegniarka poradzila mi ze podobno wyplukuje toksyny i ona pila całą ciaze bo lekarz jej kazal
A ten sok porzeczkowy to kupowany czy własnej roboty pijesz?
Stary 2012-04-30, 16:57   #670
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madzius90 Pokaż wiadomość
Jutro TŻ ma urodziny, więc mam nadzieję, że pogoda dopisze i zrobimy jakiegoś grilla
Tylko, żeby znowu nie było takiego upału

:
moj tzma urodziny 12ego maja nie mam pomyslu co zrobic pewnie jakas fajny obiadek dobry, torcik moze kupie albo oo lepiej deser lodowy (tez cos z tych urodzin musze meic mniam) a tortu nie moge bo mąka) na to swieczki z prezentem najgorzej bo on mi nigdy nie chce mwoic co chce a u mnie z wymyslaniem kiepsko ja wole jak mi mowia wszyscy kto co chce

---------- Dopisano o 16:57 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ----------

Cytat:
Ja też staram się zdrowo odżywiać. Czasem najdzie ochota na jakiegoś fast fooda, ale to raz na jakiś czas, więc nie zaszkodzić zgrzeszyć
A teraz owoców jest coraz więcej i coraz większy wybór

A ten sok porzeczkowy to kupowany czy własnej roboty pijesz?
ja kupuje z tesco bo sprawdzalam sklady roznych sokow i on faktycznie nie ma w soku innych koncentratow oprocz porzeczkowego i nie ma konserwantow kosztuje ponad 3 zł dobry jest bo inne nektary z porzeczek to mają tej porzeczki tyle co kot napłakal , mieszja z aronia, winogronami i jablkami
swoj bym chcaila robic ale narazie to porzeczek nie ma
Stary 2012-04-30, 17:05   #671
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
moj tzma urodziny 12ego maja nie mam pomyslu co zrobic pewnie jakas fajny obiadek dobry, torcik moze kupie albo oo lepiej deser lodowy (tez cos z tych urodzin musze meic mniam) a tortu nie moge bo mąka) na to swieczki z prezentem najgorzej bo on mi nigdy nie chce mwoic co chce a u mnie z wymyslaniem kiepsko ja wole jak mi mowia wszyscy kto co chce
Też wolę jak mi ktoś powie co potrzebuje
I my tak robimy.
Nie ma później problemów z wymyślaniem

Z moim tatą tak jest, że jak się go pytam czego potrzebuje to nigdy nie powie
Muszę zawsze od mamy wyciągać takie informacje

Cytat:
ja kupuje z tesco bo sprawdzalam sklady roznych sokow i on faktycznie nie ma w soku innych koncentratow oprocz porzeczkowego i nie ma konserwantow kosztuje ponad 3 zł dobry jest bo inne nektary z porzeczek to mają tej porzeczki tyle co kot napłakal , mieszja z aronia, winogronami i jablkami
swoj bym chcaila robic ale narazie to porzeczek nie ma
U mnie nie ma Tesco
Muszę zobaczyć czy w innych sklepach są.

Moja teściowa ma jeszcze z tamtego roku robiony sok z porzeczek, ale jakoś mi nie smakuje, nie wiem czemu
Stary 2012-04-30, 17:49   #672
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

Cytat:
Też wolę jak mi ktoś powie co potrzebuje

U mnie nie ma Tesco
Muszę zobaczyć czy w innych sklepach są.

Moja teściowa ma jeszcze z tamtego roku robiony sok z porzeczek, ale jakoś mi nie smakuje, nie wiem czemu
wiesz co to raz kup0ilam z hortexu w wąskim kartoniku on ma taki sam sklad ale jest troszke drozszy dlatego kupuje ten z tesco

mi tz zawsze odpowiada ze on juz ma perzent czyli mnie a ostatnio doszedfl maluszek .ok świetnie ale ja wolalabym konkrety.moja mama tez nigdy nei mowi co chce zawsze mowi ze nic a potem bywa ze jest niezadowolona z prezentow.ja zawsze mowie co chce
Stary 2012-04-30, 18:08   #673
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
wiesz co to raz kup0ilam z hortexu w wąskim kartoniku on ma taki sam sklad ale jest troszke drozszy dlatego kupuje ten z tesco

mi tz zawsze odpowiada ze on juz ma perzent czyli mnie a ostatnio doszedfl maluszek .ok świetnie ale ja wolalabym konkrety.moja mama tez nigdy nei mowi co chce zawsze mowi ze nic a potem bywa ze jest niezadowolona z prezentow.ja zawsze mowie co chce
Mój TŻ też tak odpowiada ale jak zacznę go męczyć to w końcu powie czego potrzebuje.

No właśnie ja też lubię jak ktoś powie mi konkretnie potrzebuję tego i tego i z głowy
Nie ma wtedy problemu właśnie z nietrafionym prezentem

Dobra zbieram się pakować dalej, bo jak usiadłam tak wstać nie mogę
Stary 2012-04-30, 18:50   #674
martaj9
Rozeznanie

Dziewczyneczki jestem!
Dobrze, że dużo nie pisałyście bo byłoby dużo do nadrobienia, a tak widać ,że w domu nikt nie siedzi. Taaaka super pogoda. Ja na weekendzie byłam na wsi. Zaczął się sezon budowlany więc my powoli przygotowujemy się do drugiego etapu budowy wymarzonego domku.
Ninagg dobrze, że kryzys zażegnany. Odpoczywaj nie przeforsowuj się.
Weroniczka urocza córeczka.
Aniamotylek wspaniała niespodzianka. Trzymam kciuki za maluszka
DeKajka fajnie, że z mieszkaniem i przeprowadzką się uporałaś. Teraz wypoczywaj w nowym mieszkanku.

Odnośnie naszego porodu pod koniec roku też na początku myślałam, że to źle bo zimą z takim maleństwem nie da się wyjść ale jak widać wszystko ma swoje dobre i złe strony. Pozdrawiam was. Odpoczywajcie w ten piękny majowy weekend

19.11.2012 Moje szczęście- Mikołajek
martaj9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-30, 19:43   #675
Poni
Raczkowanie

Heej!
Ktoś mnie jeszcze pamięta?

Nie odzywałam się z tego samego powodu, co większość z Was - piękna pogoda i całe dnie na słoneczku.
Niestety jutro wracam do domu = bloku. Nie wiem jak ja wytrzymam w tym dusznym, zatłoczonym mieście, gdzie nawet na balkon się nie da wyjść, bo śmierdzi spalinami.

Ogólnie czuję się OK. Przez kilka dni pobolewał mnie brzuszek, ale poleżałam i przeszło.
Nie mogę dczekać się piątku - USG genetyczne.

Na prawdę nie pamiętam o czym pisałyście, bo miałam do nadrobienia prawie 20 stron

Trzymajcie się Mamusie.

Cytat:
a współlokatorowi jego nowy szczeniaczek z radości, że się coś dzieje wesolutkiego na łóżku - podszedł i polizał jajeczka
Poni jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-30, 20:04   #676
agrafka85
Rozeznanie

Hej dziewczynki

chciałam się przywitać wieczornie, ale jeszcze jest całkiem jasno fantastycznie, dni są już takie długie, nawet z rana spać mi się nie chce i wstaję przed 7 razem z moim Tż, który pracuje w ten weekend, niestety, tylko 3 maja będzie miał wolny, no i niedzielę, ech może 3-go pojedziemy gdzieś tylko we dwoje albo będziemy wylegiwać się w domku się zobaczy jakie będą nastroje

jutro jadę do mamy, może na jakiś spacer pójdziemy czy coś chociaż tak mnie te upały męczą, że długo nie wytrzymuję na dworze

w weekend byliśmy na weselu i było super nawet trochę "potańczyłam" tzn. przestępowałam z nogi na nogę i ruszałam rękami
Stary 2012-04-30, 20:40   #677
Mystiquee
Zakorzenienie

GG do Mystiquee

Jejku a mnie wzieło na leżak, chce sobie kupic taki fajny leżak
Na działeczce sie rozwalic, poleżec
Chyba sobie taki kupie
Stary 2012-04-30, 20:50   #678
musso4
Zakorzenienie

tak piszecie, że chudniecie, zazdroszczę jestem w 10 tygodniu, a już mam 3 kg na plusie jak tak dalej pójdzie, to znowu skończę z 20 kg nadbagażu muszę pogadać z ginkiem niech mi jakąś dietkę przepisze, co by maluszkowi nie szkodziła, bo już mam nerwy
Stary 2012-04-30, 21:02   #679
Dojotka1987
Zakorzenienie

dobrywieczor
ja calymi dniami jestem na polku jest cudownie momentami az za goroco, ale dobrze jest)
czy Was tez bola zeby?? jejku, normalnie mam dosc... wszystkie zeby mialam zdrowe a tu nagle zaczyna mnie bolec;/
Stary 2012-04-30, 21:10   #680
kaaamila1
Zakorzenienie

Madzius- super, że się przeprowadzasz do TŻ

Wszystkie lenimy się w te ciepłe, słoneczne dni..brakowało tego ciepełka

Dzisiaj miałam dobre samopoczucie ! Przed chwilką zjadłam kolację-bułeczkę z serem i do tego kakao ! Mniam mniam...

Słodkich snów Kochane

21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja
kaaamila1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-30, 21:31   #681
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

dziewczyny czy wam tez tak duszno, ja wytrzymac nie moge caly dzien bylo ok a teraz duszno , bylam na dworze ale nic nie pomoglo
grrrrrrrrrrr
Stary 2012-04-30, 22:08   #682
pregnantwoman
Przyczajenie

Z miłą chęcią dołączę do forum gdyż takiego szukałam Termin mam na 21.11.2012 r.
Jestem w ok. 11 tyg i powoli mija mi ten cały koszmar. Miałam chyba wszystko : mdłości cały dzień, wyczulony niesamowicie węch, okropnie bolące piersi, ciągłe zmęczenie, bóle głowy. Teraz zostało tylko zmęczenie i bóle głowy także mogę powiedzieć że czuję się cudownie Niunia zdrowa tylko te moje dziecko jest jakieś nadpobudliwe tydzień temu na usg to myślałam że wyskoczy z tego monitora Wasze też tak bardzo skakały w brzuchu podczas badania?
pregnantwoman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-30, 22:41   #683
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pregnantwoman Pokaż wiadomość
Z miłą chęcią dołączę do forum gdyż takiego szukałam Termin mam na 21.11.2012 r.
Jestem w ok. 11 tyg i powoli mija mi ten cały koszmar. Miałam chyba wszystko : mdłości cały dzień, wyczulony niesamowicie węch, okropnie bolące piersi, ciągłe zmęczenie, bóle głowy. Teraz zostało tylko zmęczenie i bóle głowy także mogę powiedzieć że czuję się cudownie Niunia zdrowa tylko te moje dziecko jest jakieś nadpobudliwe tydzień temu na usg to myślałam że wyskoczy z tego monitora Wasze też tak bardzo skakały w brzuchu podczas badania?
hej hej) moje nie skakalo ale ja bylam w 7tyg ostatnio teraz ide we wtorek juz nei moge sie doczekac))gratuluje!
Stary 2012-04-30, 23:28   #684
DeKajka
Zakorzenienie

pregnantwoman - Witaj
Moje małe wrecz odwrotnie Na USG było bardzo spokojne .. myślę jakby tu je pobudzić przy następnym podglądaniu ..

Co do terminu jesiennego to ja sie ciesze. moja siostra rodzila w sierpniu i napatrzyłam sie jak biedna meczyla sie w upały ...

A tak wogole to humoru nie mam ..Nawet sobie dzisiaj popłakałam Jakos tu na nowym mieszkaniu pusto .. tylko ja i TŻ.. jeszcze wczoraj była siostra szwagier i mój chrześniak . A teraz mieszkają 50 km od nas .. Dziwnie mi jakos .. tak obco .. tęsknię już..
Co prawda jutro sie z nimi zobacze nad jeziorkiem ale to nie zmienia faktu że mi smutno ..ehhh ..

Na pamiątkę ...
''Pod moim sercem, inne serce bije...
Nieznane, a jakże bliskie i jakże kochane..''

12 _ 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 _ Adasiowe szczęście !
DeKajka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-30, 23:54   #685
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DeKajka Pokaż wiadomość
pregnantwoman - Witaj
Moje małe wrecz odwrotnie Na USG było bardzo spokojne .. myślę jakby tu je pobudzić przy następnym podglądaniu ..

Co do terminu jesiennego to ja sie ciesze. moja siostra rodzila w sierpniu i napatrzyłam sie jak biedna meczyla sie w upały ...

A tak wogole to humoru nie mam ..Nawet sobie dzisiaj popłakałam Jakos tu na nowym mieszkaniu pusto .. tylko ja i TŻ.. jeszcze wczoraj była siostra szwagier i mój chrześniak . A teraz mieszkają 50 km od nas .. Dziwnie mi jakos .. tak obco .. tęsknię już..
Co prawda jutro sie z nimi zobacze nad jeziorkiem ale to nie zmienia faktu że mi smutno ..ehhh ..
wiem co czujesz, jeszcze niedawno mieszkalismyh z tżem z moja siostra i jak sie wyprowadzilam do meiszkania tża bo wczesniej byl u mnie i wynajmowal swoje, to mi bylo tak zle...masakra

Edytowane przez czarnamadonna1982
Czas edycji: 2012-04-30 o 23:56
Stary 2012-05-01, 07:37   #686
Mystiquee
Zakorzenienie

GG do Mystiquee

Cytat:
pregnantwoman - Witaj

Wiem co czujesz kochana, 50km to nie tak dużo, w każdej chwili możecie sie zobaczyc.
Moja mama z całą rodzinką przeprowadza sie za niedługo 300km drogi od nas... nawet nie umiem sobie wyobrazic jak bedzie mi smutno
Cały czas mam wszystkich blisko, a potem?
Stary 2012-05-01, 07:50   #687
halwaya
Zakorzenienie

Cytat:
Mi też się nagle smutno zrobiło.. wczorajszy dzień w ogóle był do dupy.. na dzień dobry babka mnie na parkingu zarysowała gdy wyjeżdżała - znajomi wyjechali na urlop, ja przeniosłam się na dzienną zmianę, gdzie nie znam ludzi i wszystko wydaje się być obce.. no i jeszcze w telefonie wyskoczyło mi przypomnienie o urodzinach babci, która zmarła niedawno.. no i stało się.. pod koniec dnia oczy mi napłyneły łzami i przez pół godziny miałam ' z głowy'.. do domu wróciłam znów z migreną - i nie wytrzmałam i wzięłam paracetamol.
Mam nadzieję, że dziś będzie lepiej.. eh.. Zmianę też mam do dupy- od 11:00 do 20:00, więc cały dzień zmarnowany w pracy.

halwaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-01, 07:55   #688
Mystiquee
Zakorzenienie

GG do Mystiquee

Cytat:
Napisane przez halwaya Pokaż wiadomość
Mi też się nagle smutno zrobiło.. wczorajszy dzień w ogóle był do dupy.. na dzień dobry babka mnie na parkingu zarysowała gdy wyjeżdżała - znajomi wyjechali na urlop, ja przeniosłam się na dzienną zmianę, gdzie nie znam ludzi i wszystko wydaje się być obce.. no i jeszcze w telefonie wyskoczyło mi przypomnienie o urodzinach babci, która zmarła niedawno.. no i stało się.. pod koniec dnia oczy mi napłyneły łzami i przez pół godziny miałam ' z głowy'.. do domu wróciłam znów z migreną - i nie wytrzmałam i wzięłam paracetamol.
Mam nadzieję, że dziś będzie lepiej.. eh.. Zmianę też mam do dupy- od 11:00 do 20:00, więc cały dzień zmarnowany w pracy.
bedzie dobrze, zobaczysz, a nawet lepiej Nic nie dzieje sie przypadkiem
Stary 2012-05-01, 09:07   #689
weronika23
Zakorzenienie

dziewczynki ale sie smutnoooo dzis na forum zrobilo

buziaki dla wszytskich glowa do gory za niedlugo malenstwa beda z nami tooo nie bedziemy same , ehhhhhhh to smao czulam jak sie do tz ptrzeprowadzalam ile sie owylam a niecale 4 km dalej teraz mam znow wizje przeprowadzki wiec straaasznie sie ciesze

my dzis same braklo dla nas miejsca w samochodzie tz pojechal do swojej babci pod las porobic porzadki a znim 2 szzwagierki szwagier maz szwagierki dziecko i tesc wiec giiiittttt beda miec ognisko a my jak zawsze same do du..... juz nie moge sie doczekac wiosnyyyy
Stary 2012-05-01, 10:12   #690
DeKajka
Zakorzenienie

Mam juz dosyc tych upałów ..

Na pamiątkę ...
''Pod moim sercem, inne serce bije...
Nieznane, a jakże bliskie i jakże kochane..''

12 _ 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 _ Adasiowe szczęście !
DeKajka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości