|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2401 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nadchodzi maj, pachnie Saska Kępa a nam od relacji nie zamyka się gęba PM2012cz
Witajcie
![]() ![]() I tutaj potrzebuję porady specjalistki... Normalnie jak się maluję, to cienie nakładam tak do załamania powieki. Jakoś nie lubię wyżej, a ona pomalowała mi pod same brwi... Czy to tak powinno być? Wiktusiaczku dziękuję za kontakt do tej pani ![]() ![]() ![]() ![]() Kindziu gratuluję zakupu mieszkania ![]()
#2402 | ||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Nadchodzi maj, pachnie Saska Kępa a nam od relacji nie zamyka się gęba PM2012cz
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2403 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2404 |
Podróżniczka
|
Witajcie ![]() ![]() Gratulacje dla wszystkich obecnie już żonek ![]() ![]() ![]() Zakupione/zaklepane/szyjące się suknie PMek 2012 ![]() niekoniecznie chronologicznie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() + kicia - klik 1 and klik 2 + magdziaS - klik 1 and klik 2 + Evoonia86 - klik 1 and klik 2 + Vesna84 - klik + Jamee - klik + Lubcia - klik 1 and klik 2 and klik 3 + Nattiv - klik and klik 2 + eimear - klik + gamariel - klik + Madziuniusia - klik + sztuczka_magiczka - klik + Oriflame_Rybnik - klik + kooocur - klik + M_ilkaa - klik + ahankara - klik + MARGIDA - klik + paulinka009 -klik + Lilith890502 - klik + jagodzia133 - klik 1 and klik 2 + Ania_M - klik and klik + Ewusia_marchew - klik + kindziulindzia - klik + niut0 - klik and klik + E87 - klik + Magdzia0108 - klik and klik + magduś2 - klik + megan713 - klik + Czarnooka_Paula - klik + patiss89 - klik and klik + mały_człowieczek - klik and klik + Blacky - klik oraz suknia nr 2 - klik and klik + Zubi89 - klik + beat@ - klik and klik and klik + Brydzia_ - klik + Gorska_Kozica - klik and klik and klik + malwus20 - klik and klik + Palulitka - klik and klik and klik + marylka80 - klik and klik + ewika19 - klik + gosza_m - kilk + party_girl7 - klik and klik and klik and klik and klik + Kessi_86 - klik + Talaaa87 - klik + Chatka - klik + tenebrosa - klik + _Paulinka_ - klik + ewuszkaaa - klik and klik + madzia2306 - klik and klik and klik and klik and klik + misiak17 - klik and klik + Kabriela - klik + Wiktusiaczek - klik and klik and klik + kasioonya - klik and klik + Dancing_Lady - klik and klik + Seagirl - klik and klik + moniq_87 - klik and klik and klik and klik + adoosienka - klik and klik and klik + a u d r e y - klik and klik and klik and klik + karolinka85 - klik + zieloneziele - klik + melod_y - klik + klaudusk_a - klik and klik + iceflower - klik and klik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na dzień dzisiejszy mamy 64 szczęśliwe posiadaczki sukni ![]() Edytowane przez magdziaS Czas edycji: 2012-05-04 o 11:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#2405 |
Zakorzenienie
|
MagdziaS co słychać?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2406 |
Zakorzenienie
|
aa!! no i kindzia gratuluje zakupu mieszkania!!!!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2407 |
Zakorzenienie
|
Jest taki ruch w sklepie, że chłopcy nie dają rady. Czemu ludziska nie wyjadą na długi weekend tylko przychodzą do sklepu rowerowego
![]() ![]()
#2408 |
Zakorzenienie
|
nawet nie wiem co tu się dzieje, cały weekend mieliśmy albo grilla albo impreza, dziś wyjechała teściowa (ufff) więc wieczorem was nadrobię
z racji tego, że nie było mnie przed weekendem ani w weekend składam najpiękniejsze życzenia dla sobotnich PMkem, szybkiego potomstwa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2409 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękujemy za dodanie zestawienia sukienek ![]() I odwiedź nas czasem i napisz co słychać ![]()
![]() |
#2410 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Szybko zleci ![]() ![]() Cytat:
![]() U mnie dj też miał zakaz ![]() ![]() Cytat:
![]() U nas od soboty cudowna pogoda ![]() ![]() piękna suknia! ![]() ---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ---------- Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2411 |
Zakorzenienie
|
A co dopiero widzieć wszystko bez okularów i bez soczewek po kilkunastu latach noszenia szkiełek. To dopiero bezcenne uczucie
![]()
![]() |
#2412 |
Zadomowienie
|
![]() Przesylam wam gorace pozdrowinie z serca zatloczonego Amsterdamu, wypelnionego milonami pomaranczowych ludzikow ![]() U nas dzien krolowej, i wszyscy maja wolne...oprocz mnie.... ![]() No ale nie ma co plakac, sama sie zglosilam, nie dosc ze placa dodatkowo to jeszcze dostane za to 2 dni wolnego a u mnie kazdy wolny dzien na wage zlota ![]() Kindzia- ale news, super!!! I jaka cena, nie wiedzialam ze za taka cene mozna jeszcze w PL mieszkanie kupic...Gratuluje ![]() Audrey-Stolik wyglada smakowicie...mniaaaam!!!! Wiktusiaczku-piekne zestawienie, bedziesz cudna panna mloda!!! ![]() Tez probowalam tej szminki Neny, ale do mnie nie pasuje, wygladam jakbym zaraz miala umrzec ![]() Dziekuje za wszystkie pochwaly odnosnie ksiazki, zaraz wszystkie przekaze TZcikowi ![]() A co do wydatkow wesela, to tez wole nie wiedziec ile nas wyniesie. Wstepne zalozenia byly przy 100 os, i 1 dniu 40.000, ale jak przekroczylismy 45000to przeslalam liczyc zeby sie bardziej nie denerwowac...a jakby jeszcze liczyc do tego ubranie TZ (garnitur, koszule, karwaty, buty, pasek) ktore dostalismy w prezencie od jego szefa to byloby jeszcze dodatkowe 8.000 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2413 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pisalam do tej kolezanki i Ona juz kiedys wynajela taka okoliczna babke do strojenia kościoła.... I ma dac nam jakas plytke z propozycjami wiec moze cos tam tez znajde. A jak nie to na pewno bede sie inspirowac czyms ![]() Dziekuje raz jeszcze ![]()
![]() |
#2414 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2415 |
Zakorzenienie
|
mam tak dobry humor, że zachwycam się nowym smakiem wody niegazowanej o smaku malinowym
![]()
#2416 |
Raczkowanie
|
I co? aksamitny?
#2417 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2418 | |||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Zaraz jedziemy do takiego sklepu z artykułami decupage szukać ładnego papieru. Jak zobaczyłam na allegro ceny tablic z rozsadzeniem gości to ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2419 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pochwal się później efektami pracy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2420 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2421 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2422 | ||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
#2423 |
Zakorzenienie
|
Kurde, wyglądam jak Quasimodo.
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2424 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2425 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja tam nie lubię smakowych wód ![]()
![]() |
#2426 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2427 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wesele 1 dniowe, 170 osób zaproszonych, z tego co liczymy wyjdzie nas ok50 000zł ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja dostałam od TŻta notatnik Panny Młodej ![]() ![]() Co do kasy którą wisi TŻtowi matka ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wszem i wobec ogłaszam że w B-B w USC pracują jakieś kopnięte baby. Adres do wysłania aktu był na kopercie, wewnątrz i jeszcze na dowodzie przelewu. Tydzień temu wysłałam dokładnie. Dzisiaj dzwoni do mnie Pani że poczta cofnęła list bo nie ma takiego adresu... Pytam jak to? A ona mówi że w tej miejscowości nie ma takiej ulicy. Proszę o podyktowanie mi na jaki adres wysłali akt. Wysłali owszem do miejscowości która brzmi identycznie jak ta w której mieszka TŻt, tylko nie wiem skąd im się wziął inny kod pocztowy i akt poszedł na podlasie ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2428 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() nie mam raczej stresa, bardziej nie mogę się doczekać ![]() Cytat:
![]() w ogóle mam cichą nadzieję że Ewuszka, która jest z mojego rodzinnego miasta wpadnie ma mój ślub ![]() ![]() dopinać będę dopiero jutro, bo dopiero wieczorem możemy zawieść rzeczy i winietki na salę ![]() Dziś już jestem po paznokciach i w sumie nie mam szczególnych planów, goście już są niektórzy więc się nimi zajmujemy ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2429 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2430 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Audrey co z Twoja fryzura próbna bylas gdzies jeszcze ??
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:47.