![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Moje makijaże - dzienny i wieczorowy![]() ![]() ![]() [na zdjęciach moją modelką jest moja najlepsza przyjaciółka Kasia, Kasiu dziękuję za uzyczenie pięknej twarzy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Moje makijaże - dzienny i wieczorowy
Średnio mnie sie podobają.
![]()
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
podoba mi się makijaż gdzie Twoja modelka
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
mi podoba się ten makijaż, gdzie modelka ma białą bluzke - chociaż tez nie do końca. jest za dużo żółtego cienia w kącikach (i jest on za zółty). Tam gdzie ma fioletową bluzkę - za bardzo widać granice cieni - można by je bardziej rozetrzeć. a na ostatnim zdjęciu ta pomadka jest dziwna. nie pasuje jak dla mnie. I zapoznaj się z regulaminem - tam jest napisane, że powinnać wstawić listę kosmetyków których użyłaś.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
A ja musze stwierdzic tak.... Z daleka makijaze prezentuja sie ładnie, ale cos wiecej trudno napisac, brak zblizen oczu, w ogole calej buzi...
Kobiety są dziwne, nigdy nie przestają kochać... Ja na maxmodels.pl: http://www.maxmodels.pl/alicja24.html __________________ Zapuszczam włosy ![]() Moje makijaże: https://wizaz.pl/forum/search.php?searchid=23491711 NIE POZWALAM KOPIOWAĆ I ROZPOWSZECHNIAĆ ZDJĘĆ!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Tak szczerze...nie wpadłabym a to, że masz dyplom. Wiele dziewczyn z MM ma moim zdaniem znacznie lepsze makijaże.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Najbardziej podoba mi się makijaż z kwiatem. Ciekawe połączenie kolorów i całość prezentuje się bardzo świeżo.
Na zdjęciu gdzie modelka ma na sobie bluzę podoba mi się roztarcie cieni,jednak całość psuje błyszczyk, który ewidentnie moim zdaniem nie pasuje do karnacji, jest za jasny. Trzeci makijaż niezbyt mi się podoba przez to że ciemny cień nałożony jest jakby od szablonu. nie przepadam za takim sposobem nakładania cieni. Również brwi są za mocno przyciemnione. jednak sama kolorystyka tego makijażu jest całkiem całkiem ![]() Witamy na MM ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
![]()
No faktycznie przepraszam, nie napisałam jakimi kosmetykami wykonywałam makijaże, więc na pierwszych zdjęciach używałam tylko kosmetyków firmy Make-up Studio, na ostatnim [z feralnym błyszczykiem] cienie Lancome, podkład Max Factor. Cóż, to są zdjęcia sprzed roku, gdzie moja wiedza była znacznie mniejsza, poza tym tak kiedyś mnie się podobało, teraz z perspektywy czasu faktycznie widzę co mogłabym zrobi inaczej bądź poprawic, co do szminki na ostatnim zdjęciu... fakt - wygląda ona koszmarnie.
Następnym razem postaram się dodac nowsze zdjęcia i więcej zbliżeń, poza tym jestem tu nowa...dajcie mi czas na dostosowanie się ![]() Pozdrawiam wszystkie zwolenniczki makijażu! ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
to i ja sie wypowiem
![]() ![]() Najlepiej odpowiada mi ten z ost zdjecia ,oprocz blyszczyka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Ten wieczorowy mi się podoba - ale gdyby rozetrzeć te cienie byłoby jeszcze lepiej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przede wszystkim WITAJ NA MM ![]() Makijaż z kwiatem jest bardzo ładny, kolorystyka odpowiednio dobrana do urody modelki, kolory powinny bardziej gładko w siebie przechodzić. Wieczorowy makijaż też nie jest najgorszy, tylko faktycznie granice do mocniejszego roztarcia. No i wreszcie makijaż w bluzie, oczy świetne, bombowo pocieniowane, cudne kolorki, pamiętasz jaką nazwę ma ta paleta? O ustach...lepszy byłby delikatny beż i kropelka bezbarwnego błyszczyka na środku ust. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
a mnie sie podobaja twoje makijaże, przecież nie muszą być konwencjonalne (jeżeli chodzi o roztarcie cieni np), najładniejszy ten z lilią we włosach, a szminka rzeczywiście nie pasuje do ostatniego
aha, i nie wiem dlaczego miałoby być widać lub nie widać po makijażach (tak jak ktoś napisał) czy jesteś wizażystką czy nie, uważam że bardzo trudno to poznać, chyba że ktoś oczekiwał po twoim wstępie w którym oświadczyłaś że nią jesteś, bóg wie czego, kwiatów na twarzy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kocie oko niezbyt mi się podoba, ze względu na brak roztarcia takiego ciemnego cienia. A w białej bluzce, mogło być fajnie, ale słabo widzę ![]() Czekam z niecierpliwością na dalsze twoje makijaże!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() ![]() ![]()
![]() |
#15 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
witaj na MM
![]() Bardzo ladne zdjęcia, modelka również . Szkoda że nie ma większych zbliżeń by można było przyjrzec się szczegółom. Czekam na więcej |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Moderatoreska
|
Ładnie, mnie sie podoba
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Tak myślałam, że to 4dreaming
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Dziękuję Ci pięknie
![]() ![]() ![]() Oj cudna jest cudna, ja już ją mam ponad rok i jest i jest, jakby jej nie ubywało :P a maluje się nią codziennie, ten wieczorowy kolor, co "nosi" go moja modelka na ostatnim zdjęciu jest cudny, trwały, nie osypuje się [ w końcu to Lancome..;p ] do tego ma fajne lustereczko i dobre aplikatory ![]() Pozdrawiam! Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2007-01-04 o 21:35 Powód: Post pod postem. Istnieje opcja EDYCJI/MULTICYTOWANIA proszę z nich korzytać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
a mi sie podoba, czekam na wiecej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
dziekuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Podobają mi się te makijaże. W sumie dziewczyny już wypisały wszystkie uwagi, ja się tylko pod nimi podpiszę.
![]() Pamiętaj o zbliżeniach oczu i opisie kosmetyków wpierwszym poście. ![]()
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się dzienny. W wieczorowym trzeba rozetrzeć cienie
![]()
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
to nie cienie tylko czarna kredka
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Wtajemniczenie
|
czekam na nastepne Twoje propozycje, przy ktorych bedzie wiecej zblizen... tu ciezko cos powiedziec...ale mimo wszystko wrazenie dobre no i witaj na MM
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Raczkowanie
|
Może ja jako koleżanka po fachu się wypowiem.
Co do często krytykowanego makijażu- który jest niby nie roztarty- wiem jak to się odbywa - to miała być stylizacja, taki był zamysł autora, a opinie sa niestety dość subiektywne.Np. makijaż fashion, haute- couture- sa takimi makijażami.To jak z obrazami- nie kazdy rozumie sztukę abstrakcyjną, nie kazdy rozumie indywidualność makijazu. W każdym razie- większość makijaży na MM są wykonywane na własnych twarzach- spróbujcie pomalować przeciętnej urody koleżanke- nie jest to takie łatwe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:56.