|
|
#3901 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: zazdroszczę zaręczonym dziewczynom... odsłona 54!
ja dzisiaj cały dzień klikam peachkę
Zaraz spadam na pocztę, zakupy i do domu. |
|
|
|
#3902 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak chcesz to dokupię piąty bo niestety nie przeżył podróży Akces bez dwójki ponoć jest gorszy. Bo kolory mają fajne z tego co widzę. Aj, zapomniałam totalnie Dobrze, że przypominasz to poszukam wieczorem bo teraz lecę do kościoła zapisać się do parafii.
|
|
|
|
|
#3903 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra idę po pieczywo na imprezę
Wrócę do was w niedziele Miłej Majówki Kochane
|
#3904 |
|
Zakorzenienie
|
jesteś cudowna
![]() ale u mnie już chyba się nic nie zmieni, więc wszystkie moje kliki oddaję na peachkę żeby jej nikt nie zagrażał ![]() dziękuję kasia
|
|
|
|
#3905 | |
|
Zakorzenienie
|
czemu
?Cytat:
|
|
|
|
|
#3906 |
|
Zadomowienie
|
Kawa - to jakaś Twoja znajoma czy skopiowała avatar bez zgody?
https://wizaz.pl/forum/member.php?ta...page=2#friends rzuciło mi się w oczy, że taki sam jak Twój
|
|
|
|
#3907 |
|
Raczkowanie
|
Cześć. Mam takie głupie pytanko. Czy nowe osoby, takie niezapisane na liście na pierwszej stronie mogą też tu zaglądać?
|
#3908 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uuuuu - no pięknie... Cytat:
zapraszamy to że nie ma na liście nic nie oznacza ![]() opowiedz coś o Was ---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:43 ---------- Dziewczyny nie piszę tego, żeby wprowadzić smęt na wątek, ale dzisiaj mija równo rok od uśpienia Bingusia i tak myślę o tym... ![]() dobrze, że mam Faudera, bo jak było pół roku to ryczałam w domu.... a teraz łatwiej |
||
|
|
|
#3909 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
). Tak sobie czytałam parę postów i widzę że bardzo miła atmosfera tutaj panuje więc z chęcią się przyłączę .
|
|
#3910 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3911 |
|
Zakorzenienie
|
Frezi, pomyśl że Binguś biega sobie szczęśliwy w psim niebie i objada się smakołykami
|
|
|
|
#3912 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja swojego uśpiłam jakieś pół roku temu, ryczałam za nim cały tydzień, bo był z nami 11 lat i ciężko się było przestawić ![]() dlatego Cię rozumiem
|
|
|
|
|
#3913 |
|
Zakorzenienie
|
Hej czarodziejko
ja poza prośbą o waszą historię to zapytam się o to dlaczego masz kaczora zamiast czarodziejki w avku :P
|
|
|
|
#3914 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zapraszamy |
|
|
|
|
#3915 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
całkiem normalne ![]() Cytat:
ooo tak - znając jego, to podgryza ogórki kiszone i cebulki marynowane ![]() no i czasem limonkę wszamie ![]() Cytat:
tak piesio ![]() był z nami prawie 17 lat - mój pierwszy pies w życiu ![]() całe dzieciństwo, dorastanie był ze mną |
|||
|
|
|
#3916 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dobre pytanie No więc wcześniej wszystkie moje avatary przedstawiały anioły,ostatni nawet przypominał czarodziejkę,ale pewnego dnia byłam jakaś taka wkurzona, nie w sosie,nie pamiętam już dlaczego i znalazłam taki właśnie obrazek z wkurzonym kaczorem a z racji tego że jest we mnie wiele z dziecka,a w dzieciństwie uwielbiałam Kaczora Donalda, to jakos tak mi się spodobał ten rysuneczek i juz został.
|
|
#3917 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Fioletowe i pas czarnej z takimi kołami srebrnymi - chyba
![]() Cytat:
idź koniecznie do dermatologa Cytat:
kupując w Aparcie obrączki płacisz również za wynajem lokalu w najdroższych galeriach handlowych i tak dalej ![]() Dla przykładu - nasze obrączki w Aparcie kosztowałyby 1400 zł, czekalibyśmy na nie co najmniej 3 tygodnie, grawer płatny. W małym zakładzie jubilerskim zapłaciliśmy 600, no i przyjęto bez szemrania trochę naszego złota, czekaliśmy tydzień, grawer w cenie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Szalony tydzień - dzień pracy, dzień wolnego, dzień pracy, dzień wolnego itp Jestem wkurzona, bo od zdania do zdania wczoraj się okazało, że praca dla mnie w zeszłym tygodniu by się znalazła, tylko nikt nie raczył się nad tym zastanowić ![]() Muszę zabezpieczyć mieszkanie, jutro chyba mój chrześniak z siostrzyczką i rodzicami nas odwiedzą
|
||||
|
|
|
#3918 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3919 |
|
Raczkowanie
|
Nie wiem co więcej powiedzieć poza tym że bardzo mi przykro z powodu Twojego pieska.
|
#3920 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ale tak jak mówię, nie chcę smęcić, więc spokojnie! Mam teraz Faudera i na niego przelewam miłość |
|
|
|
|
#3921 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ja dziś cały dzień po za domem ![]() a jutro nad morze Czarodziejka witaj |
|
|
|
#3922 |
|
Zakorzenienie
|
Rain u mnie w aparcie grawer w cenie i przez 3 lata co rok można dawać na odwonienie czy coś takiego .
Ale jeszcze zobaczymy czy jakieś złoto będziemy mieć bo jeśli tak to pewnie w mniejszym sklepiku zrobimy |
|
|
|
#3923 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przemyślcie to, jak macie jakieś swoje złoto to tym bardziej nie warto ładować się w płacenie za garnitur dla pana po drugiej stronie lady w Aparcie ![]() ---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ---------- Czarodziejko, witaj
|
|
|
|
|
#3925 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć czarodziejko
![]() Frezi tulę mocno Binguś miał najlepsze życie o jakim może marzyć każdy pies, bo był otoczony ludźmi, którzy go bardzo kochali ![]() rain bezmyślność Twoich przełożonych mnie czasem przeraża ![]() Wróciłam do domu, piję kawę i zabieram się za naukę. Pewnie będę tu zaglądać, bo Tż pracuje dzisiaj do 22... |
|
|
|
#3926 |
|
Zakorzenienie
|
A wiesz, że mnie nawet częściej niż czasami?
Fakt - jest za duży młyn i za dużo osób, od których zależy zbyt wiele rzeczy, ale chyba po to jest się zarządzającym, żeby zarządzać, co nie? Aaaaale, jutro wolne, nie gadajmy o pracy
|
|
|
|
#3927 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie mówię, że tak jest zawsze, ale warto poszukać, porównać i się zastanowić. Mój wzór obrączki jest dosyć nietypowy i nie występuje nawet w katalogu, więc nie było szans na skopiowanie go u innego jubilera, a inny model nie wchodził w grę. To była miłość od pierwszego wejrzenia ![]() ---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ---------- Aaaa i jeszcze się pochwalę, że kupiłam truskawki i nawet smakują jak truskawki
|
|
|
|
|
#3929 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Truskawkiiiiiii
|
|
|
|
|
#3930 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:26.

Dobrze, że przypominasz to poszukam wieczorem bo teraz lecę do kościoła zapisać się do parafii.

). Tak sobie czytałam parę postów i widzę że bardzo miła atmosfera tutaj panuje więc z chęcią się przyłączę 

:P

kupując w Aparcie obrączki płacisz również za wynajem lokalu w najdroższych galeriach handlowych i tak dalej
Jestem wkurzona, bo od zdania do zdania wczoraj się okazało, że praca dla mnie w zeszłym tygodniu by się znalazła, tylko nikt nie raczył się nad tym zastanowić 
Binguś miał najlepsze życie o jakim może marzyć każdy pies, bo był otoczony ludźmi, którzy go bardzo kochali