|
|
#3931 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: zazdroszczę zaręczonym dziewczynom... odsłona 54!
Nie pożarłam się ze swoim ;/ ale byliśmy u jubilera jak ja oglądałam srebro to on kursował koło złota a właściwie pierścionków. Dopóki nie dostanę nie będę się nakręcać
![]() Chodzi o to, że kupiłam mu na rocznice perfumy a ten zamiast podziękować to na mnie nawrzeszczał Powiedział, że on nie chce perfum bo ma ich dużo i mogłam się go zapytać ale jak trąbiłam o tym miesiąc to miał mnie w Dziękuję jak ktoś to przeczytał chociaż. |
|
|
|
#3932 | |||
|
Zakorzenienie
|
przemyślcie nim kupicie w Aparcie
Cytat:
Cytat:
zazdroszczę ![]() ja nie mam owoców w domu, a do sklepu nie chce mi się iść no pewnie że możesz ---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ---------- Cytat:
![]() a niech ma! koniec z prezentami! |
|||
|
|
|
#3933 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie mówcie tak o tym aparcie bo ja mam pierścionek stamtąd i nie chcę żeby się "zepsuł" za parę lat w ogóle przyszła dzisiaj jakas brylantowa karta do tż wlaśnie z apartu i mogę sobie wyczyścic pierścionek jeszcze przez 2 lata, więc przed tym terminem to uczynię![]() i dziękuję Wam bardzo bardzo za wszytskie kliki |
|
|
|
|
#3934 | |
|
Zakorzenienie
|
nie ma tak dobrze, niestety
![]() Cytat:
Carmi współczuje "uczulenia" ![]() Frazi ![]() Naj widać facet ma bardzo profesjonalne podejście za przyszły tydzień w takim razie coś jeszcze chyba chciałam napisać ale mam dzień kupy i teraz już nie wiem
|
|
|
#3935 |
|
Zakorzenienie
|
nawet karolę o 3 głosy przegoniłaś
![]() nie ma za co klikałam ile mogłam ![]()
|
|
|
|
#3936 |
|
Zakorzenienie
|
ooo i justi przegoniła wampira
|
|
|
|
#3937 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kawa, wyglądasz, jakby ociekała Tobą za☠☠☠istość Czarodziejko, hejka! Wiecie co, gadałam z pośredniczką i powiedziała, że facetowi pasuje tylko między 9.00 a 11, maksymalnie 12 w sumie niby kumam - on ma swoje życie i tak dalej, ale kurde, jeśli właściciel chce sprzedać mieszkanie, to on powinien być bardziej plastyczny. Np. w weekendy mu w ogóle nie pasuje żadna godzina. To nie wszystko - pośredniczka mi powiedziała, że chciała umówić oglądanie z kimś innym ( powiedziała, że jak jutro jej powie, że jednak godzina mu nie odpowiada, to skontaktuje się w środę z właścicielką nieruchomości, bo to już będzie utrudnianie. Ale mnie zdołowało, że jeszcze ktoś chce oglądać tę nieruchomość i że nas uprzedzi ![]() A teraz idę sobie kupić loda jest HOT!
Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2012-04-30 o 18:35 |
|
|
|
|
#3938 |
|
Zakorzenienie
|
noł!!! to zaj***stość ocieka Kawą
|
|
|
|
#3939 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie wydałam 200 zł za jeden papierek
|
|
|
|
#3940 |
|
Zakorzenienie
|
Ananas faceci są dziwni
Zamiast podziękować to z buzią wyjechał... ![]() Mój raz odstawił taką akcję. Niby na żarty ale zrobiło mi się tak przykro wtedy, że aż się popłakałam. Teraz zanim mu coś wręczę to mówię, że cokolwiek mu nie daję to ma się cieszyć jak dziecko, skakać z radości i mnie na rękach nosić, że jestem taka wspaniała i daję mu prezenty
|
|
|
|
#3941 | |
|
Zakorzenienie
|
najeczko - jeśli ma być Wasze to mieszkanie, to będzie
a jak nie to czeka na Was inne - może nawet lepsze ![]() ---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ---------- Cytat:
za jaki papierek tyle?
|
|
|
|
|
#3942 |
|
Zakorzenienie
|
przecież to napisałam!!!
aleks za co?---------- Dopisano o 18:42 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ---------- Frezi, jak nie to, to ja zamiast przeglądać ogłoszenia, będę pisać magisterkę ustaliliśmy, że to ostatnie mieszkanie do czasu, aż luby wróci z Mazur. czyli mam 3 tygodnie.
|
|
|
|
#3943 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz naj to jest taka sytuacja w której każdy ma swoje racje a wasze interesy są sprzeczne. Pamiętasz jak Kawę wspierałyśmy w narzekaniu na to, że właściciel przychodzi pokazywać mieszkanie?
---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ---------- pozwolenie na ślub w innej parafii
|
|
|
|
#3944 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bym szukała czegoś innego po prostu na miejscu tego kolesia i tyle. a w 3 tygodnie (bo tyle ogłoszenie jest w necie) to już bym pewnie coś innego w mieście znalazła. A co do kasy za pozwolenie na ślub w innej parafii - "a mógł nie dać" (pozwolenia) nie no, tragedia...
|
|
|
|
|
#3945 |
|
Zakorzenienie
|
źle przeczytałam ![]() co za.... $%^&*^&(%& |
|
|
|
#3946 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3947 |
|
Zakorzenienie
|
gothka, frezyjka, peach najśmieszniejsze to to, że jeszcze nie cały miesiąc temu mówił, że czemu ja mu prezentów nie kupuję. No a jak kupiłam to zły a ja tylko chciałam dobrze.
Strasznie się poczułam.Tym księżom to się w tyłkach poprzewracało. Musiałam to napisać
Edytowane przez FioletowyAnanas Czas edycji: 2012-04-30 o 18:58 |
|
|
|
#3948 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale facet zachowuje się naprawdę nie w porządku ![]() Cytat:
![]() ja za ten sam świstek zapłaciłam 100zł i jak usłyszałam tą sumę to mnie wbiło w fotel
|
|
|
#3949 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale nie pomyślał! zwróć mu uwagę, ze przykro Ci się zrobiło i żeby więcej tak nie robił ---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ---------- a Grape - dziękuję za przytulasa
|
|
|
|
|
#3950 |
|
Zakorzenienie
|
Ananas, a kopnij go w dupę. Za dobrze chyba ma z prezentami skoro tak marudzi...
Aleks, debilizm w czystej postaci. Może to gdzieś zgłoś, bo to przesada... |
|
|
|
#3951 |
|
Zakorzenienie
|
No już zwróciłam ale co z tego skoro we mnie się dalej gotuje ;/
Choji ja to myślę, że on ogólnie ma za dobrze to wymyśla. Czasami żałuję, że nie jestem chamską suką to by się wtedy przekonał co za dobrą dziewczynę ma. Edytowane przez FioletowyAnanas Czas edycji: 2012-04-30 o 19:11 |
|
|
|
#3952 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zresztą babka żyje podobno z nieruchomości, kupuje pod wynajem, ale z tego co wiem, chce zrezygnować z mojego miasta. ananas, dopiero doczytałam co za... :/ aleks, właśnie, cennik można zgłosić
|
|
|
|
|
#3953 |
|
Zakorzenienie
|
Aleks, 200zł?!?!
Drogo cenią swoje "usługi"... Naj, trzymam kciuki za to mieszkanie Mam nadzieję, że nikt was nie uprzedzi, albo pójdzie się namyślać, a wy - siup! i będzie wasze ![]() Ananasku, ale przykrość TŻ Ci zrobił, co za buc ![]() Jutro jadę w góry i obawiam się o swoją kondycję Ale kupiłam sobie nowe okulary przeciwsłoneczne (wielkie muchy, cieniowane i jaśniejsze w szkłach niż te co mam - super do jazdy), koszulkę rowerową z Lidla, żeby mieć w czym jutro chodzić i kremy do opalania I strasznie się wkurzam, bo A. mi napisał, że jest spalony słońcem, a on może mieć predyspozycje do nowotworów i, holender, nie posmaruje się za Chiny żadnym kremem Jak dostanie czerniaka, to będzie biedny Adaś itd, ale na własne życzenie
|
|
#3954 |
|
Zakorzenienie
|
Med, to będziesz mieć śliczne odbicia na twarzy od googli :d Tak w ogóle to chciałam powiedzieć że w Bieszczadach byłam z jak się okazało koleżanką Twoją i Stygmatka
|
|
|
|
#3955 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3956 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3957 |
|
Zakorzenienie
|
A pewnie, że nie kupię bo po co?? Żeby burę dostać? Niech spada. Nie będę mu robiła, żadnych niespodzianek. Teraz to się bardzo intensywnie zastanawiam czy będę robiła mu kolacje skoro może mi jakąś akcje wywinąć.
|
|
|
|
#3958 |
|
Zakorzenienie
|
med, pokaż się w okularach
ale świat mały jest, kurde
|
|
|
|
#3959 |
|
Zakorzenienie
|
Naj, nie mam jak zrobić foty. Ale tak w środę/czwartek z pewnością się uda
![]() Ananasku, teraz to ogólnie posucha i suchary się mu należą
|
|
#3960 |
|
Zakorzenienie
|
Może być. Jestem żywym przykładem na to, że cały skok wagi z pewnego okresu czasu potrafi pójść w cycki
![]() Państwo Gwizdakowie pozdrawiają z basenów termalnych w Bukowinie ![]() ...a ja im zazdraszczam
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:53.

Powiedział, że on nie chce perfum bo ma ich dużo i mogłam się go zapytać ale jak trąbiłam o tym miesiąc to miał mnie w 

Binguś miał najlepsze życie o jakim może marzyć każdy pies, bo był otoczony ludźmi, którzy go bardzo kochali 

za przyszły tydzień w takim razie
klikałam ile mogłam
w sumie niby kumam - on ma swoje życie i tak dalej, ale kurde, jeśli właściciel chce sprzedać mieszkanie, to on powinien być bardziej plastyczny. Np. w weekendy mu w ogóle nie pasuje żadna godzina. 

Zamiast podziękować to z buzią wyjechał...

za jaki papierek tyle?