Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI - Strona 143 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-04-30, 15:16   #4261
psyhe666
Zakorzenienie

Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI

Alexis, ja pierwsze po załączeniu się lapka to wchodzę na jej bloga
so trójka maybe.

psyhe666 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-30, 16:07   #4262
MalaPikanteria
Zadomowienie

Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI

Alexis to trzymaj się cieplo, bo wiem ile nerwów jest przy remoncie....

Psyhe aż tak Cię na nią wzięło?

MOJA WYMIANKA
MalaPikanteria jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-30, 17:05   #4263
bita smietana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sunday Rose Pokaż wiadomość
BŚ, jesteś absolutnym mistrzem nadrabiania! Agniesik, nie gałgań Ewelkę podziwiam za hart ducha ale sesa śmierdzi niemiłosiernie dajcie mi trochę wolnegoooooo! Psyhe, przegięłaś

Cytat:
Lokalamuka, przeczytałam inne Twoje posty, masz 14 lat i 3 kg do zgubienia, bez sensu katować się dietą, jesteś taka młodziutka, że spokojnie wystarczą Ci ćwiczenia Ładnie wymodelujesz sylwetkę i nie będziesz musiała się kontrolować. Inna sprawa, czy to odchudzanie tak naprawdę jest Ci potrzebne
Słuchaj Sandej, wie co mówi

Cytat:
Dziewczyny, napisałam tłumaczenie tekstu na 18 stron, zrobiłam raport z 2 godzinnej sesji fokusowej, napisałam 9 tekstów dot. religii (nie pytajcie xD) i zabieram się za teksty do ekspertyzy na przyszły tydzień powiedzcie, że jestem pracowita jak myślę o tym, co zostało mi do zrobienia, to te dzisiejsze zajęcia wydają mi się bardzo rozrywkowe i niewymagające dużej ilości pracy xD

U Was też jest tak pięknie? Byliśmy rano z tż na spacerze, było cudownie Ale potem zagrzebałam się w robocie i tylko czuję słońce na plecach
Jesteś mega pracowita, ale troche zawiewa pracoholizmem Ale Mam nadzieję, że TŻ nie pozwala na przemęczenie?

Cytat:
A co do Pragi, to chcieliśmy tam się wybrać właśnie na weekend majowy, ale czasu i funduszy nieco zabrakło.Czailiśmy się na Grouponach itd, w sumie było kilka megaofert, ale oczywiście nie na weekend Więc finalnie ja też będę molestować Śmietanę :P
Najłatwiej złapać tani nocleg i potem ustalać resztę Chętnie zostanę przez Was wszystkie zmolestowana

Cytat:
Napisane przez winyl Pokaż wiadomość
Ja nie mam, bo z moją kartą coś jest nie tak. Stwierdziłam, że to znak z niebios i nie mogę zakładać .
Zamów u jednego sprzedawcy i najlepiej u kogoś kto do każdego zakupu daje jakieś darmowe próbki, może Ci się uda dostać coś więcej . np. jest taki sprzedawca cosmetics.love jeśli dobrze pamiętam i dziwczyny tam wychwalały, że kupują jedną rzecz i dostają kilka próbek .
a może masz karte z mbanku?

To tak zrobię dziękuję!

Cytat:
Napisane przez Loriette Pokaż wiadomość
I: Activia ze zbożem

+ 12km biegu.

Wracam do żywych!
co jest
Stary 2012-04-30, 17:12   #4264
bita smietana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniabaniaa Pokaż wiadomość
:
uwielbiam taką atmosferę, klimat, takie powietrze ! ;D mozna założyć sukieniunie, lekkie butki, ułożyć superaśnie włosy, pachnieć i spotykać się ze znajomymi, to takie beztroskie, slodkie i kochane! mrrr
nie ucierpi, z tego co czytam w gazetach i na różnych portalach internetowych, to taki rok, czy dwa lata przerwy- są nawet mile widziane! taka osoba zbiera doświadczenia, ma swoje pasje (JASNE)
a ja tez bym tak chciala.uciec daleko, najlepiej gdzies gdzie swieci slonce, moge nawet byc kelnerka przez 3 miesiace a przez 2 kolejne wygrzewac sie na hamaku i spac na plazy
mysle jednak, ze rodzice zniszczyliby mnie
jak się ma taką figure jak Ty to można założyć!

a z Krzysztofa nie szydziłam! Boję się że jeśli zacznę się z niego śmiać to wyjdzie mi z lodówki.
dzisiaj zobaczyłam że na wizażu jest użytkowniczka ananasbananas i uważam, że to Twoje alter ego

No właśnie chyba jedyna opcja tam to bycie kelnerką, ale nie przejmuję się, uważam że i tak będzie cudownie

Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość
O kurde... Biegałam w ten ukrop......
o jaaaa

Cytat:

ja chciałam wyjść samotnie na rolki, ale stwierdzilam, że za gorąco . Poza tym muszę się wybrać do rossmanna i ogólnie na jakieś zakupy i tak się zbieram i zbieram i wyjść nie mogę :P:.
Kocham taką pogodę,ale akutalnie jej nienawidzę! Czemu jestem takim tłustym pasztetem ?
też nie wiem czemu we wszystkim tak źle wyglądam
albo wiem.
po prost jestem gruba

Cytat:
Alexis, ja pierwsze po załączeniu się lapka to wchodzę na jej bloga
jesteś jej stalkerem!
Kasia Tusk też jednego miała

A ja dodałam nowego posta na blogaska

W ogóle macie pomysł na coś co mogłabym tam zmienić?
Stary 2012-04-30, 18:08   #4265
mysia_23
Przyczajenie

W taka pogode lapie doła,wszyscy chodza lekko ubrani a ja sie mecze.
Nie jestem jeszcze gotowa na zrzucenie ciuchów,jakby tego bylo malo tz jutro pracuje ,dzis tez go jeszcze nie ma.po prostu wszystko do d.py
mysia_23 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-30, 18:11   #4266
agniesikk
Zakorzenienie

A ja w tę piękną pogodę latałam po mieście jak oszalała- wiadomo, shopping, piwko, lody z friendaskami (byłam na korkach z matmy i chemii). A potem się uczyłam biologii

Wasza żałosna maturzystka Ale przynajmniej dietę trzymam.

PS Zazdroszczę grillowania. Wiecie, że mój TŻ ma czelność za każdym razem, gdy jem kiełbasę z grilla, wypomnieć mi, że grillowane mięso zaburza gospodarkę hormonalną kobiety? A on to se może kiełbasę jeść i piwsko pić.

PS2 Też się jaram stylizacją ulubionej bloggerki Psyhe, jest bardzo w moim stylu, ale widzę, że jak wiele kobiet ma problem z "niuchającymi palcami" Zmora sandałków na obcasie.

Papcie w łapcie

Edytowane przez agniesikk
Czas edycji: 2012-04-30 o 18:16
agniesikk jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-30, 19:03   #4267
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agniesikk Pokaż wiadomość
A ja w tę piękną pogodę latałam po mieście jak oszalała- wiadomo, shopping, piwko, lody z friendaskami (byłam na korkach z matmy i chemii). A potem się uczyłam biologii

PS Zazdroszczę grillowania. Wiecie, że mój TŻ ma czelność za każdym razem, gdy jem kiełbasę z grilla, wypomnieć mi, że grillowane mięso zaburza gospodarkę hormonalną kobiety? A on to se może kiełbasę jeść i piwsko pić.

PS2 Też się jaram stylizacją ulubionej bloggerki Psyhe, jest bardzo w moim stylu, ale widzę, że jak wiele kobiet ma problem z "niuchającymi palcami" Zmora sandałków na obcasie.

Papcie w łapcie
Że co?

XOXO
winyl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-04-30, 20:20   #4268
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bita smietana Pokaż wiadomość

1. zaraz przyczaje ;D
wg mnie wszystko jest super
tylko musisz dodawac słit komcie na innych blogaskach, to wtedy rozpowszechnisz swojego
Cytat:

lody z friendaskami & trzymanie diety? jakoś mi to nie wspolgra
Cytat:

zaaaartujesz?! tak Ci mowi?!

nie wiem co o tym myslec xD

2. niuchające palce? chodzi o to, ze cioraja po betonie? bo nie wiem
mi się nie podobaja te sandalki :P

poklocilam sie z tzem do 20 bylo mega cudownie, a pozniej go skrytykowalam, i masz. foch niech spada. chyba zostane kelnerka na antypodach

aniabaniaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-30, 20:33   #4269
psyhe666
Zakorzenienie

Bania! Nie wolno facetów krytykować. To zawsze kończy się fochem z ich strony.
so trójka maybe.

Stary 2012-04-30, 20:47   #4270
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Bania! Nie wolno facetów krytykować. To zawsze kończy się fochem z ich strony.
wiem ;/ ale nie da się ciągle być miłą i nie krytykować tego co wkurza, ile można robić z niego superbohatera?
zgapie od Śmietany, i napisze: nie chce mi sie na niego patrzec

Stary 2012-04-30, 20:48   #4271
Loriette
Zakorzenienie

I: Pół bułki
II: Spaghetti z serem pleśniowym, kuleczkami z mięsa mielonego, bazylią i oliwą
III: 3 gałki sorbetu - wiśniowy, gruszkowy i malinowy
IV: 2 kromki ciemnego pieczywa z serem, szynką, pomidorem + croissant
+ 8km biegu

Za godzinę wpis na blogu, kocham Was

Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni.
Loriette jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-30, 21:06   #4272
psyhe666
Zakorzenienie

Cytat:
wiem ;/ ale nie da się ciągle być miłą i nie krytykować tego co wkurza, ile można robić z niego superbohatera?
zgapie od Śmietany, i napisze: nie chce mi sie na niego patrzec

Mnie się nie chce patrzeć na wszystkich facetów

Loriette, dZisiaj ok menu

A moje:
sałatka z kluseczkami wyglądającymi jak ryż + 2CLA
sałatka z tortellini + 2CLA
2 szaszłyki + 2CLA
grahamka z kurczakiem
trochę sałatki z brokułami
jabłko
kawa z mlekiem
so trójka maybe.

Stary 2012-04-30, 21:07   #4273
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:
Też chcę wierzyć, po to je zamawiam
Którą Hennę? Ja mam jasny brąz
ja zamowilam ciemny braz. Ale jestem ciekawa!
Cytat:
ale sesa śmierdzi niemiłosiernie
o nie jakos to przezyje!
Cytat:
Miłego grilla . Pochwal się później ile zjadłaś i ile wypiłaś .
to byl alko gril. poszlam z dwoma piwkami a sie nieźle upiłam nic nie zjadlam
Cytat:
uwielbiam taką atmosferę, klimat, takie powietrze ! ;D mozna założyć sukieniunie, lekkie butki, ułożyć superaśnie włosy, pachnieć i spotykać się ze znajomymi, to takie beztroskie, slodkie i kochane! mrrr
haha bania, idealnie opisalas sytuacje

widzialas gdzies ladne sukienki? szukalam dzisiaj, taka zwiewna bym chciala
Cytat:
+ 8km biegu
to spagetti mnie rozwalilo musi byc pyszne mniam mniam!
Stary 2012-04-30, 21:20   #4274
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

zakochalam sie w tych butach, moze widzialyscie na allegro, gdziekolwiek?? nie wiem czy uda mi sie na wizazu zamowic
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 0262_kwi.jpg (39,0 KB, 11 załadowań)
Stary 2012-04-30, 21:22   #4275
Sunday Rose
Zakorzenienie

Cześć gałganki (to te mniejsze gałgany) i gałganice! Jestem grzeczna i biorę przykład ze Śmietanki - nadrabiam od razu!
Cytat:
[/COLOR]Sandej
Ty jesteś taki nasz szczypiorek

Cytat:
klask i: Podziwiam! Ja mam kilka projektów do zrobienia, ale pewnie będę je robić za tydzień w niedzielę wieczorem, bo po co sobie rozkładać pracę skoro można nie spać w ostatni wolny dzień i robić wszystko na ostatnią chwilę, beznadziejnie i w pośpiechu!
Kochana jesteś Mam strasznie dużo roboty i oczywiście, że najchętniej zostawiłabym to na niedzielę :P Ale miałam już parę razy nie/przyjemność spotykania się z taką sytuacją i teraz staram się trochę to rozłożyć Dziś ograniczyłam się do pisania pracy licencjackiej
Cytat:
Napisane przez lokalamuka Pokaż wiadomość
Ćwiczę karate 3 razy w tygodniu, mamy tam i ćwiczenia siłowe, i kondycyjne, i techniczne. 1 lub 2 razy w tygodniu tenis. Raz w tygodniu koszykówka. Odżywiam się dosyć zdrowo, staram się jeść 5 regularnych posiłków i nie jeść słodyczy. Ja już po prostu taka jestem, że nie tyję, ale też nie chudnę... Taka moja natura
Wiesz, jadłospis jadłospisowi nierówny, to żaden problem skomponować 5 względnie zdrowych posiłków, w których może w ogóle nie być białka i zdrowych tłuszczy, więc będę nalegała, żebyś jednak wstawiła swoje jedzonko

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-04-30, 21:22   #4276
Sunday Rose
Zakorzenienie

Cytat:

ale było superaśnie! nie byliśmy dlugo, ale uśmialam sie tak, że boli mnie brzuszysko, chyba mam zmarszczki mimiczne itp

uwielbiam taką atmosferę, klimat, takie powietrze ! ;D mozna założyć sukieniunie, lekkie butki, ułożyć superaśnie włosy, pachnieć i spotykać się ze znajomymi, to takie beztroskie, slodkie i kochane!
2. ja jestem blada, zawsze biore to co najjasniejsze ;p

o jaaaaaaaa o jaaaaaa Sandej jakaś Ty pracowita!
podziwiam, serio
przecież jest niedziela
Ej, kuuu, ja ostatnio odkryłam istnienie zmarszczek mimicznym! Nałożyłam na nie maseczkę kolagenową, nie zniknęły

Ja mam w tym tygodniu zaplanowane kilka wyjść z takim klimatem, sukienuniami, słodkimi letnimi perfumami i ludźmi, których uwielbiam

Niiiie, nie jesteś wcale taka blada pasował Ci jaśniejszy bb cream z garniera, który dla mnie był ciemną ciemnością! przyjdź, zobacz moje podkłady, pogadamy o tym, kto jest jasny

dziękuję ! no niedziela była, wiem, ale musiałam

Cytat:
Sandej, ja też jem
Nie wiem skąd to przekonanie, że się głodzę...
Psyholku to tak z troski było

Cytat:

Sandej to mądre dziecko, nie to co Andzia Bandzia

w ogole jak Cię czytam, to myślę, że moj facet by Cię pokochał za to ze tak pieknie jesz, cwiczysz, i w ogole, ze sie na tym znasz, mielibyscie wspolne tematy i zostalibyscie przyjaciolmi [COLOR="Silver"]

dobra, ide zrobic cos pozytecznego dla swiata xD
i co, nienawidzisz mnie teraz?

xDDD dobry tekst, powinnam go codziennie używać xD
Cytat:
Napisane przez MalaPikanteria Pokaż wiadomość
Matko Boska! 4 strony?! Czy Wy nie macie co robić w taka piękna pogodę nadrobię później obiecuje, na razie nie bardzo mam czas....
heeeej! czekamy, czekamy
Cytat:
Napisane przez lokalamuka Pokaż wiadomość
A ja właśnie wcinam serek wiejski z dwiema rzodkiewkami Chyba rzeczywiście posłucham Sandej i nie zastosuję SB. Będę jeść mniej pieczywa i tych złych węglowodanów, ale całkiem ich nie wykluczę...
jakm coś to pisz, Sandej lubi doradzać

Cytat:
Napisane przez alexis77 Pokaż wiadomość
Hej Chudziny
Wpadłam tylko na chwilke powiedzieć że nie wiem kiedy wrócę bo mam remont w domu i brak czasu na kompa
Ale dietki trzymam ( za małymi odstępstwami ) i ćwiczę . Myślę czy nie zacząć biegać ale brak mi motywacji orbiterek wystarczy
Hej zazdroszczę Ci orbitreka! chciałabym mieć gdzie go wstawić xDD

ej, co was tak jara w tej dziewczynie?:P
Stary 2012-04-30, 21:24   #4277
Sunday Rose
Zakorzenienie

Cytat:

Słuchaj Sandej, wie co mówi

Jesteś mega pracowita, ale troche zawiewa pracoholizmem Ale Mam nadzieję, że TŻ nie pozwala na przemęczenie?

Najłatwiej złapać tani nocleg i potem ustalać resztę Chętnie zostanę przez Was wszystkie zmolestowana
Dziękuję! ten wątek daje mi wszystko nieee, to nie pracoholizm, to jest czasobrakonarzekacz no my odkładamy na Pragę od ubiegłego roku, na pewno się wybierzemy! molestowanie brzmi kusząco

Cytat:
dzisiaj zobaczyłam że na wizażu jest użytkowniczka ananasbananas i uważam, że to Twoje alter ego

Cytat:
A ja w tę piękną pogodę latałam po mieście jak oszalała- wiadomo, shopping, piwko, lody z friendaskami
Eeeej, jakie piwo, jaki lody, jaka to dieta i czy mogę być na niej od jutra? XD

w ogóle to pochwaliłam się wam, że schudłam przez tydzień aż pół kg?XD jeszcze tylko dwa
niuchające palce xD

Cytat:

2. niuchające palce? chodzi o to, ze cioraja po betonie? bo nie wiem
mi się nie podobaja te sandalki
tak, to na pewno o to chodzi! Nie umiem sobie tego inaczej wyobrazić xD

Dziewczyny! Mówiłam wam, że przyjechała do nas mama tż? Tzn. śpi u jego brata, ale chodzimy sobie razem na babskie zakupki i chyba się na serio lubimy! Nawet dziś namówiła mnie na koszulkę zupełnie nie w moim stylu, ale za to pasującą do moich nowych miętowych gatków

Kocham słońce, spódniczki i moje białe nogi

---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ----------

A, Bania, kiedyś pisałam Ci, że lubiłam ćwiczyć z ekipą z Call on me i obiecałam Ci ich odnaleźć - bardzo proszę http://www.youtube.com/watch?v=FyUF6...feature=fvwrel bardzo w porządku, jeśli chodzi o kardio w warunkach domowych
Stary 2012-04-30, 21:29   #4278
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
+ 8km biegu

Cytat:

A moje:
2 szaszłyki + 2CLA
grahamka z kurczakiem
jabłko
kawa z mlekiem
no mi tez, ale jak odjezdzal to jeszcze powiedzial - a mialem dzisiaj zostac. co jeszcze bardziej mnie rozwscieczylo, bo jestem dzisiaj w domu, do rodzicow przyjechali znajomi, siostra beczy w pokoju bo poklocila sie z nimi na maxa , klimat jest swietny . echhhhhhh

ale masz dzisiaj fajne, poimprezowe menu ;D
Cytat:
Napisane przez _Ewelka___ Pokaż wiadomość
widzialas gdzies ladne sukienki? szukalam dzisiaj, taka zwiewna bym chciala
ja ostatnio kupilam w croppie za 35 zł taką:
(nie kupilabym jej pewnie, gdyby kosztowala wiecej, ale ta niska cena sprawila, ze ją przymierzylam, i okazalo sie, ze swietnie lezy. jak macie w swoich croppach taka kiecke, to bierzcie
jest jeszcze wersja granatowa w biale groszki - - ale nie bylo mojego rozmiaru. (są zawyzone, zmiescilam sie w xs )

na tym zdjeciu tak srednio wyglada, tak jak i na wieszaku, ale wiecie, za taka kase - grzech nie kupic mysle ze mi posluzy.

w mohito mierzylam kilka kiecek ale lezaly beznadziejnie
tez szukam takiej zwiewnej, najlepiej zeby miala piekny, gleboki dekolt, pol plecow golych i jakas stonowana dlugosc, np. przed kolano. moglaby byc granatowa z jakimis kwiatami. nigdzie takiej nie ma

ja najlepiej czuje sie w sukienkach tubach i takich tez mam w swojej szafie najwiecej kocham sukienki

Stary 2012-04-30, 21:37   #4279
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

widzialam ta kiecke ale nie bylo rozmiarow :/ mam kupon znizkowy do house moze tam cos upoluje

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-30, 21:44   #4280
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
zakochalam sie w tych butach, moze widzialyscie na allegro, gdziekolwiek?? nie wiem czy uda mi sie na wizazu zamowic
fajne i wygladają na wygodne, ale nie widzialam nigdzie takich
Cytat:
Ej, kuuu, ja ostatnio odkryłam istnienie zmarszczek mimicznym! Nałożyłam na nie maseczkę kolagenową, nie zniknęły

Niiiie, nie jesteś wcale taka blada pasował Ci jaśniejszy bb cream z garniera, który dla mnie był ciemną ciemnością! przyjdź, zobacz moje podkłady, pogadamy o tym, kto jest jasny

ej, co was tak jara w tej dziewczynie?:P
1. a bawilas sie w botoks na niby? udajesz, ze wstrzykujesz , zakrywasz oczy na 5 sekund, i jak robisz: akuku do lusterka, to juz ich nie ma!
2. niee co Ty, jednak mi nie pasuje w łazienkowym świetle może i to wygladalo dobrze, ale w swietle dziennym wygladalam strasznie, jakbym posmarowala sie samoopalaczem. oddalam siostrze, jest zadowolona

3. galgan z niej!
Cytat:
Dziewczyny! Mówiłam wam, że przyjechała do nas mama tż? Tzn. śpi u jego brata, ale chodzimy sobie razem na babskie zakupki i chyba się na serio lubimy! Nawet dziś namówiła mnie na koszulkę zupełnie nie w moim stylu, ale za to pasującą do moich nowych miętowych gatków

A, Bania, kiedyś pisałam Ci, że lubiłam ćwiczyć z ekipą z Call on me i obiecałam Ci ich odnaleźć - bardzo proszę http://www.youtube.com/watch?v=FyUF6...feature=fvwrel bardzo w porządku, jeśli chodzi o kardio w warunkach domowych
1. ale masz super, tez bym chciala zeby mama tza mnie lubila, ba, zeby tz mnie lubil!
a tak serio - super, ze Wam się układa a ona ma córkę? bo macie mega dobry kontakt, chodzic z tesciowo na zakupki - nooo niezle

2.
aaaaaaaa dzięki!
ja pierdziele! ale one napierdzialają nóżkami

mam super pomysł na teraz, muszę przebrać się za dziewczynę z call on me, bede z nimi cwiczyla i nakrece dla tza teledysk, moze przestanie sie na mnei boczyc jak zobaczy efekty mojej pracy + brak ogarniecia koordynacji ruchow xD

Stary 2012-04-30, 21:52   #4281
Sunday Rose
Zakorzenienie

Ania, ja się ubierałam w ich stylu do ćwiczeń dawało mi to niesamowitą pewność siebie a co do mamy tż, taak, ma córkę, ale już dużą, jeśli to ma znaczenie w sensie, siostra tż ma 31 lat
Stary 2012-04-30, 23:50   #4282
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
widzialam ta kiecke ale nie bylo rozmiarow :/ mam kupon znizkowy do house moze tam cos upoluje
często piszesz o jakis znizkach, skąd masz?
Cytat:
Ania, ja się ubierałam w ich stylu do ćwiczeń dawało mi to niesamowitą pewność siebie a co do mamy tż, taak, ma córkę, ale już dużą, jeśli to ma znaczenie w sensie, siostra tż ma 31 lat
zartujesz, powaznie, mialo to wplyw? to tym bardziej tak sie ubiorę, kupiję frotki na ręce i uczeszę kitę na środku głowy ;D

pytalam, bo może to ma jakiś wpływ na stosunek teściowej do synowej, nie wiem w sumie tak rozkminiam sugerujac sie sytuacjami u znajomych - i ma to sens! kto wie, moze bede raz jeszcze szukala tza, wtedy rozejrze sie za takim, ktory ma siostry xD (ALE to tez zauwazylam, ze facet ktory ma choc jedna siostre - swietnie traktuje kobiety choc nie powiem, ze jedynak, lub taki ktory ma tylko braci traktuje je gorzej ;p no dobra, zgalganilam, ide sie myc ;p)

---------- Dopisano o 00:50 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:47 ----------

Cytat:
po prost jestem gruba

Śmietaaaana na na. Postanowiłam włączyć sobie streetsów i udzielić Ci mini feedback !
Będą to same pozytywy, bo aktualnie trenuję gentle correction w którym chodzi o to, żeby nie zniechęcać osoby do tego co robi (jakież to życiowe w odniesieniu do jakże CZUŁYCH na swoim punkcie facetów ). choc w sumie to wiekszych wad po prostu nie widze, takze ...

Ja jako czytelnik ufam Ci są to dla mnie nowe rzeczy, a Ty potrafisz sprzedać je w bardzo łatwy, fajny sposób, przystępny dla laika, wszystko brzmi sensownie, i pewnie gdybyś mówiła o tym na straganie i chciała mi wcisnąć paleo książkę - kupiłabym z myślą, że od jutra zacznę stosować dietę jaskiniowców
co więcej, masz bardzo fajny styl pisania - prosty, nieskomplikowany, a jednocześnie interesujący, a nawet wkrecający, wtrącenia w formie pytan powodują, że jestem ciekawa, czym zaskoczysz mnie w kolejnym zdaniu
Sama tematyka - juz jest fajna i ciekawa, do tego super jest to, ze dodajesz jadlospisy, wprowadzilas gotowanie na ekranie (a moze pojdz w strone show i nakrec dla nas mini video pt;"jaskiniowiec gotuje"?), my jako czytelniczki możemy przygotowac sobie w domu te fajne, proste dania. Psyhe juz jest Twoją fanką, ja się czaję na dania z cukinią ;D

I forma bloga- dla mnie blog ma w sobie coś z serialu dokumentalnego o Tobie samej - przemycasz tam dużo siebie,ale w totalnie nieimfantylny sposób pisząc o diecie, nie sprawach prywatnych, ale charakterystycznym dla Ciebie, pełnym charyzmy stylem
kazdy post jest kolejnym odcinkiem, z ktorego dowiadujemy się czegoś nowego, paleo jest dla nas coraz bardziej przystępne, rozlożone na części pierwsze, a jednocześnie mamy świadomość, że wiele jeszcze nie wiemy i chętnie zajrzymy po kolejny odcinek. - ja napewno!

z syfiastych wiadomości mam do powiedzenia tylko to, że czasami zacinają Ci się obrazki; ale jestem bystrzacha, klikam :"pokaz obraz" i wszystko gra ;D szata graficzna jest bardzo prosta, ale wg mnie to zawartosc merytoryczna ma stanowic podstawe tego typu bloga.

Nowy post jest fajowski, bo i napisalas jakieś minium o sobie, o swoim śniadaniu i dodalaś swietny link, przeczytalam kilka wisów, i już jestem pewna, że będzie to jeden z moich ulubionych blogów. Dziewczyna pisze ciekawie, madrze i przekonuje mnie do tego, że warto o siebie dbać + pisze DLACZEGO nie warto jesc malo i do czego to moze doprowadzic. a nie są to puste, moralizatosrkie farmazony.(PS, Sandej, spodoba Ci sie!)

ananasbananas?!
kułde chce miec teraz taka ksywe i w ogole musze poznac ta dziewczyne! zaraz ja odszukam

a wiecie co zrobilam?
mylam sie i nie wzielam szlafroka do lazienki. a mam taki ze snoopym no ale go nie wzielam. no i mysle sobie, hm; zaloze spodenki, zejde do kuchni i cos sobie zjem, poklocilam sie z P, wiec czemu nie i wyobrazcie sobie, ze nie trafilam noga w jedna nogawke i sie wypieprzylam prosto na d.pe, nie wiem, polamalam chyba miednice, czy kosc ogonowa, nie wiem gdzie jest co, ale boli

Edytowane przez aniabaniaa
Czas edycji: 2012-04-30 o 23:53
Stary 2012-05-01, 01:24   #4283
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
często piszesz o jakis znizkach, skąd masz?

zartujesz, powaznie, mialo to wplyw? to tym bardziej tak sie ubiorę, kupiję frotki na ręce i uczeszę kitę na środku głowy ;D

pytalam, bo może to ma jakiś wpływ na stosunek teściowej do synowej, nie wiem w sumie tak rozkminiam sugerujac sie sytuacjami u znajomych - i ma to sens! kto wie, moze bede raz jeszcze szukala tza, wtedy rozejrze sie za takim, ktory ma siostry xD (ALE to tez zauwazylam, ze facet ktory ma choc jedna siostre - swietnie traktuje kobiety choc nie powiem, ze jedynak, lub taki ktory ma tylko braci traktuje je gorzej ;p no dobra, zgalganilam, ide sie myc ;p)

---------- Dopisano o 00:50 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:47 ----------

Śmietaaaana na na. Postanowiłam włączyć sobie streetsów i udzielić Ci mini feedback !
Będą to same pozytywy, bo aktualnie trenuję gentle correction w którym chodzi o to, żeby nie zniechęcać osoby do tego co robi (jakież to życiowe w odniesieniu do jakże CZUŁYCH na swoim punkcie facetów ). choc w sumie to wiekszych wad po prostu nie widze, takze ...

Ja jako czytelnik ufam Ci są to dla mnie nowe rzeczy, a Ty potrafisz sprzedać je w bardzo łatwy, fajny sposób, przystępny dla laika, wszystko brzmi sensownie, i pewnie gdybyś mówiła o tym na straganie i chciała mi wcisnąć paleo książkę - kupiłabym z myślą, że od jutra zacznę stosować dietę jaskiniowców
co więcej, masz bardzo fajny styl pisania - prosty, nieskomplikowany, a jednocześnie interesujący, a nawet wkrecający, wtrącenia w formie pytan powodują, że jestem ciekawa, czym zaskoczysz mnie w kolejnym zdaniu
Sama tematyka - juz jest fajna i ciekawa, do tego super jest to, ze dodajesz jadlospisy, wprowadzilas gotowanie na ekranie (a moze pojdz w strone show i nakrec dla nas mini video pt;"jaskiniowiec gotuje"?), my jako czytelniczki możemy przygotowac sobie w domu te fajne, proste dania. Psyhe juz jest Twoją fanką, ja się czaję na dania z cukinią ;D

I forma bloga- dla mnie blog ma w sobie coś z serialu dokumentalnego o Tobie samej - przemycasz tam dużo siebie,ale w totalnie nieimfantylny sposób pisząc o diecie, nie sprawach prywatnych, ale charakterystycznym dla Ciebie, pełnym charyzmy stylem
kazdy post jest kolejnym odcinkiem, z ktorego dowiadujemy się czegoś nowego, paleo jest dla nas coraz bardziej przystępne, rozlożone na części pierwsze, a jednocześnie mamy świadomość, że wiele jeszcze nie wiemy i chętnie zajrzymy po kolejny odcinek. - ja napewno!

z syfiastych wiadomości mam do powiedzenia tylko to, że czasami zacinają Ci się obrazki; ale jestem bystrzacha, klikam :"pokaz obraz" i wszystko gra ;D szata graficzna jest bardzo prosta, ale wg mnie to zawartosc merytoryczna ma stanowic podstawe tego typu bloga.

Nowy post jest fajowski, bo i napisalas jakieś minium o sobie, o swoim śniadaniu i dodalaś swietny link, przeczytalam kilka wisów, i już jestem pewna, że będzie to jeden z moich ulubionych blogów. Dziewczyna pisze ciekawie, madrze i przekonuje mnie do tego, że warto o siebie dbać + pisze DLACZEGO nie warto jesc malo i do czego to moze doprowadzic. a nie są to puste, moralizatosrkie farmazony.(PS, Sandej, spodoba Ci sie!)

ananasbananas?!
kułde chce miec teraz taka ksywe i w ogole musze poznac ta dziewczyne! zaraz ja odszukam

a wiecie co zrobilam?
mylam sie i nie wzielam szlafroka do lazienki. a mam taki ze snoopym no ale go nie wzielam. no i mysle sobie, hm; zaloze spodenki, zejde do kuchni i cos sobie zjem, poklocilam sie z P, wiec czemu nie i wyobrazcie sobie, ze nie trafilam noga w jedna nogawke i sie wypieprzylam prosto na d.pe, nie wiem, polamalam chyba miednice, czy kosc ogonowa, nie wiem gdzie jest co, ale boli
: cojest:

XOXO
winyl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-05-01, 08:32   #4284
MalaPikanteria
Zadomowienie

Cytat:

Papcie w łapcie
lody=dieta
Ej ja nigdy nie słyszałam żeby grilowane mięso zaburzało gospodarkę hormonalną kobiety co to w ogóle ma znaczyc?
Tak, uciekające palce to masakra....
Cytat:
+ 8km biegu

Śliczne menu
Cytat:

Loriette, dZisiaj ok menu

A moje:
2 szaszłyki + 2CLA
grahamka z kurczakiem
jabłko
kawa z mlekiem
Psyholku, żeby nie było że pomijam Twoje menu tez ładne
czemu nie chce Ci się patrzeć na facetów?
Cytat:

ja ostatnio kupilam w croppie za 35 zł taką:
(nie kupilabym jej pewnie, gdyby kosztowala wiecej, ale ta niska cena sprawila, ze ją przymierzylam, i okazalo sie, ze swietnie lezy. jak macie w swoich croppach taka kiecke, to bierzcie
jest jeszcze wersja granatowa w biale groszki - - ale nie bylo mojego rozmiaru. (są zawyzone, zmiescilam sie w xs )

na tym zdjeciu tak srednio wyglada, tak jak i na wieszaku, ale wiecie, za taka kase - grzech nie kupic mysle ze mi posluzy.

w mohito mierzylam kilka kiecek ale lezaly beznadziejnie
tez szukam takiej zwiewnej, najlepiej zeby miala piekny, gleboki dekolt, pol plecow golych i jakas stonowana dlugosc, np. przed kolano. moglaby byc granatowa z jakimis kwiatami. nigdzie takiej nie ma

ja najlepiej czuje sie w sukienkach tubach i takich tez mam w swojej szafie najwiecej kocham sukienki
Kiecka super, mi się podoba
Cytat:
ananasbananas?!

a wiecie co zrobilam?
tak więc, Ananasbananas akcja ze spodenkami meeeega

MOJA WYMIANKA
MalaPikanteria jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-01, 09:04   #4285
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MalaPikanteria Pokaż wiadomość
lody=dieta
Ej ja nigdy nie słyszałam żeby grilowane mięso zaburzało gospodarkę hormonalną kobiety co to w ogóle ma znaczyc?

Kiecka super, mi się podoba

tak więc, Ananasbananas akcja ze spodenkami meeeega
1. w sumie żeńskie hormony są jak chorągiewka na wietrze, więc kto wie, może i faktycznie kiełbasa ma na nie wpływ. bo np. dobre jedzenie, powiedzmy że słodycze też mają przecież jakiś wpływ.

2. za 3 dychy to ją kocham xD

3. sama jestem pod wrazeniem mojej beznadziejnosci

Stary 2012-05-01, 09:40   #4286
Loriette
Zakorzenienie

Hej dzióbki

Posprzątałam cały dom, wskoczyłam w strój - jestem załamana.. gdzie są moje piersi?! Zaraz zjem śniadanie, a potem muszę zrobić obiad Młodemu, bo wszyscy domownicy się rozpłynęli.

Dostałam propozycję, żeby jutro jechać nad wodę - ale sama nie wiem czy siedzieć w książkach czy jechać i paradować moją płaską klatą?!

No i tak jak obiecałam - wczoraj pojawiła się notka.

Koochom Was ;*

Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni.
Loriette jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-01, 09:49   #4287
biedroneczek
Raczkowanie

W niedziele bylam w górach oglądać krokusy ślicznie, polecam każdemu i ponad 25 kilometrów na nóżkach, ale był tez grill i to o godzinie o której zwykle już jestem po wszelkich posiłkach, więc szału nie ma

Wczoraj akcja opalanie, wieczorem byłam całą czerwona , ale dzis już odrobine, raczej brązowa jak czekolada

Dzisiaj wieczorem mam wyjście na jakąś dziką impreze, a tak to się będę nudzić chyba Nad rzekę nie idę, bo mnie spiecze, nigdzie indziej tez nie bardzo, bo się ugotuje, chyba przesiedze w domu, ale za to sprzątne pokój i skończe wszystkie ważne misje;p
biedroneczek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-01, 10:23   #4288
psyhe666
Zakorzenienie

Heloł

Loriette, eee na pewno nie jest tak źle
Pocieszę Cię, że ja chciałabym mieć malutkie piersi

Ja bym pojechała
Ale w piątek masz maturę i jak czujesz, że musisz coś jeszcze powtórzyć to.... zabierz ze sobą notatki
Tak czy siak z nich nie skorzystasz, ale będziesz miała chociaż czyste sumienie, że chciałaś, ale po prostu inni Ci nie pozwolili się na nich skoncentrować

Bania, akcja ze spodenkami bezbłędna

Jak tam się czujesz? Jeszcze boli?
Co do sukienki to kompletnie nie w moim typie Ten kolor i kwiatki kojarzą mi się z sierotką Marysią
I nie mogłabym założyć takiego kroju, bo uwidoczniłaby moje i tak już ogromne cyce i z bioder zrobiłaby mega bombę

No, a tak poza tym zerówka się zbliża nieubłagalnie, a ja muszę jeszcze przed nią pójść odpowiedzieć z tego materiału do ćwiczeniowca, żeby dopuścił mnie do egzaminu
Fantastycznie.
(pomijając fakt, że moi znajomi pojechali dzisiaj nad wodę, a ja jak zwykle powiedziałam, że nie... nie wyjdę z takim cielskiem paszteciarskim i krostkami na plecach na plażę... ooooo, nie! )
so trójka maybe.

Stary 2012-05-01, 10:38   #4289
biedroneczek
Raczkowanie

Drogie maturzystki coś dla was
http://demotywatory.pl/3785332/Matura-2012

---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ----------

Cytat:
Heloł

Loriette, eee na pewno nie jest tak źle
Pocieszę Cię, że ja chciałabym mieć malutkie piersi

Ja bym pojechała
Ale w piątek masz maturę i jak czujesz, że musisz coś jeszcze powtórzyć to.... zabierz ze sobą notatki
Tak czy siak z nich nie skorzystasz, ale będziesz miała chociaż czyste sumienie, że chciałaś, ale po prostu inni Ci nie pozwolili się na nich skoncentrować

Bania, akcja ze spodenkami bezbłędna

Jak tam się czujesz? Jeszcze boli?
Co do sukienki to kompletnie nie w moim typie Ten kolor i kwiatki kojarzą mi się z sierotką Marysią
I nie mogłabym założyć takiego kroju, bo uwidoczniłaby moje i tak już ogromne cyce i z bioder zrobiłaby mega bombę

No, a tak poza tym zerówka się zbliża nieubłagalnie, a ja muszę jeszcze przed nią pójść odpowiedzieć z tego materiału do ćwiczeniowca, żeby dopuścił mnie do egzaminu
Fantastycznie.
(pomijając fakt, że moi znajomi pojechali dzisiaj nad wodę, a ja jak zwykle powiedziałam, że nie... nie wyjdę z takim cielskiem paszteciarskim i krostkami na plecach na plażę... ooooo, nie! )
Ej schowaj się najlepiej do piwnicy wiesz Z takim cielskiem No daj spokój dziewczyno, co inni mają mówić, ja byłam wczoraj i wisi mi to co kto sobie pomyślał, chyba nawet jakieś chude gimnazjalistki się smiały, że brzuch mi się wylewa A co tam. dzisiaj się wylewa jutro nie bedzie i tyle. Mogłas jechać, zobaczyłabyś, że jesteś jedną z najszczuplejszych dziewczyn to moze by Ci się humor poprawił

A co do krostek to nie myślisz, że właśnie na słońcu by Ci troszkę zeszły?? Wiem, że to nie jest rozwiązanie na długi okres, ale mi zawsze się poprawia stan skóry jak wystawiam ją na słońce
biedroneczek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-01, 10:45   #4290
psyhe666
Zakorzenienie

Biedroneczek, biorę antybiotyk na skórę i na ulotce jest napisane żebym właśnie nie wychodziła na słońce, bo mogą mi się zrobić jakieś plamy
A miałam już przerwę 2dni od antybiotyku więc dzisiaj już jej nie będę robić... Wolę się przemęczyć na te jeszcze 20 kilka (mam nadzieję, że mi nie przedłuży) dni bez pieczenia się i siedzenia w samo południe na największym słońcu i mieć jakieś długotrwałe efekty
so trójka maybe.

Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości