|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4261 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
Alexis, ja pierwsze po załączeniu się lapka to wchodzę na jej bloga
![]()
![]() |
![]() |
#4262 |
Zadomowienie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
Alexis to trzymaj się cieplo, bo wiem ile nerwów jest przy remoncie....
![]() Psyhe aż tak Cię na nią wzięło? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4263 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() To tak zrobię ![]() ![]() co jest ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4264 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a z Krzysztofa nie szydziłam! Boję się że jeśli zacznę się z niego śmiać to wyjdzie mi z lodówki. dzisiaj zobaczyłam że na wizażu jest użytkowniczka ananasbananas i uważam, że to Twoje alter ego ![]() No właśnie chyba jedyna opcja tam to bycie kelnerką, ale nie przejmuję się, uważam że i tak będzie cudownie ![]() o jaaaa ![]() Cytat:
![]() albo wiem. po prost jestem gruba ![]() jesteś jej stalkerem! Kasia Tusk też jednego miała ![]() A ja dodałam nowego posta na blogaska ![]() W ogóle macie pomysł na coś co mogłabym tam zmienić? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4265 |
Przyczajenie
|
W taka pogode lapie doła,wszyscy chodza lekko ubrani a ja sie mecze.
Nie jestem jeszcze gotowa na zrzucenie ciuchów,jakby tego bylo malo tz jutro pracuje ,dzis tez go jeszcze nie ma. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4266 |
Zakorzenienie
|
A ja w tę piękną pogodę latałam po mieście jak oszalała- wiadomo, shopping, piwko, lody z friendaskami
![]() ![]() Wasza żałosna maturzystka ![]() PS Zazdroszczę grillowania. Wiecie, że mój TŻ ma czelność za każdym razem, gdy jem kiełbasę z grilla, wypomnieć mi, że grillowane mięso zaburza gospodarkę hormonalną kobiety? ![]() PS2 Też się jaram stylizacją ulubionej bloggerki Psyhe, jest bardzo w moim stylu, ale widzę, że jak wiele kobiet ma problem z "niuchającymi palcami" ![]() Papcie w łapcie ![]() Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-04-30 o 18:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4267 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#4268 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
wg mnie wszystko jest super ![]() tylko musisz dodawac słit komcie na innych blogaskach, to wtedy rozpowszechnisz swojego ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() nie wiem co o tym myslec xD ![]() 2. niuchające palce? ![]() ![]() mi się nie podobaja te sandalki :P poklocilam sie z tzem ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4269 |
Zakorzenienie
|
Bania! Nie wolno facetów krytykować. To zawsze kończy się fochem z ich strony.
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4270 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zgapie od Śmietany, i napisze: nie chce mi sie na niego patrzec ![]()
![]() |
![]() |
#4271 |
Zakorzenienie
|
I: Pół bułki
II: Spaghetti z serem pleśniowym, kuleczkami z mięsa mielonego, bazylią i oliwą III: 3 gałki sorbetu - wiśniowy, gruszkowy i malinowy IV: 2 kromki ciemnego pieczywa z serem, szynką, pomidorem + croissant + 8km biegu Za godzinę wpis na blogu, kocham Was ![]()
![]() |
#4272 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie się nie chce patrzeć na wszystkich facetów ![]() Loriette, dZisiaj ok menu ![]() A moje: sałatka z kluseczkami wyglądającymi jak ryż + 2CLA sałatka z tortellini + 2CLA 2 szaszłyki + 2CLA grahamka z kurczakiem trochę sałatki z brokułami jabłko kawa z mlekiem ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4273 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
o nie ![]() to byl alko gril. poszlam z dwoma piwkami a sie nieźle upiłam ![]() ![]() Cytat:
![]() widzialas gdzies ladne sukienki? szukalam dzisiaj, taka zwiewna bym chciala Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#4274 |
Zakorzenienie
|
zakochalam sie w tych butach
![]() ![]()
![]() |
#4275 | ||
Zakorzenienie
|
Cześć gałganki (to te mniejsze gałgany) i gałganice! Jestem grzeczna i biorę przykład ze Śmietanki - nadrabiam od razu!
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4276 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam w tym tygodniu zaplanowane kilka wyjść z takim klimatem, sukienuniami, słodkimi letnimi perfumami i ludźmi, których uwielbiam ![]() Niiiie, nie jesteś wcale taka blada ![]() ![]() dziękuję ! ![]() ![]() Psyholku ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() xDDD dobry tekst, powinnam go codziennie używać xD Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ej, co was tak jara w tej dziewczynie?:P
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4277 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
w ogóle to pochwaliłam się wam, że schudłam przez tydzień aż pół kg?XD jeszcze tylko dwa ![]() ![]() niuchające palce xD ![]() Cytat:
Dziewczyny! Mówiłam wam, że przyjechała do nas mama tż? Tzn. śpi u jego brata, ale chodzimy sobie razem na babskie zakupki i chyba się na serio lubimy! Nawet dziś namówiła mnie na koszulkę zupełnie nie w moim stylu, ale za to pasującą do moich nowych miętowych gatków ![]() Kocham słońce, spódniczki i moje białe nogi ![]() ---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- A, Bania, kiedyś pisałam Ci, że lubiłam ćwiczyć z ekipą z Call on me i obiecałam Ci ich odnaleźć - bardzo proszę http://www.youtube.com/watch?v=FyUF6...feature=fvwrel ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4278 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
ale masz dzisiaj fajne, poimprezowe menu ;D Cytat:
![]() (nie kupilabym jej pewnie, gdyby kosztowala wiecej, ale ta niska cena sprawila, ze ją przymierzylam, i okazalo sie, ze swietnie lezy. jak macie w swoich croppach taka kiecke, to bierzcie ![]() jest jeszcze wersja granatowa w biale groszki - ![]() ![]() ![]() na tym zdjeciu tak srednio wyglada, tak jak i na wieszaku, ale wiecie, za taka kase - grzech nie kupic ![]() w mohito mierzylam kilka kiecek ale lezaly beznadziejnie ![]() tez szukam takiej zwiewnej, najlepiej zeby miala piekny, gleboki dekolt, pol plecow golych i jakas stonowana dlugosc, np. przed kolano. moglaby byc granatowa z jakimis kwiatami. nigdzie takiej nie ma ![]() ![]() ja najlepiej czuje sie w sukienkach tubach i takich tez mam w swojej szafie najwiecej ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4279 |
Zakorzenienie
|
widzialam ta kiecke ale nie bylo rozmiarow :/ mam kupon znizkowy do house moze tam cos upoluje
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4280 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() 2. niee co Ty, jednak mi nie pasuje ![]() ![]() 3. galgan z niej! ![]() Cytat:
![]() a tak serio - super, ze Wam się układa ![]() ![]() 2. ![]() aaaaaaaa dzięki! ja pierdziele! ale one napierdzialają nóżkami ![]() mam super pomysł na teraz, muszę przebrać się za dziewczynę z call on me, bede z nimi cwiczyla i nakrece dla tza teledysk, moze przestanie sie na mnei boczyc jak zobaczy efekty mojej pracy + brak ogarniecia koordynacji ruchow xD
![]() |
![]() |
#4281 |
Zakorzenienie
|
Ania, ja się ubierałam w ich stylu do ćwiczeń
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4282 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() pytalam, bo może to ma jakiś wpływ na stosunek teściowej do synowej, nie wiem ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:50 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:47 ---------- Cytat:
![]() Będą to same pozytywy, bo aktualnie trenuję gentle correction w którym chodzi o to, żeby nie zniechęcać osoby do tego co robi (jakież to życiowe w odniesieniu do jakże CZUŁYCH na swoim punkcie facetów ![]() Ja jako czytelnik ufam Ci ![]() ![]() co więcej, masz bardzo fajny styl pisania - prosty, nieskomplikowany, a jednocześnie interesujący, a nawet wkrecający, wtrącenia w formie pytan powodują, że jestem ciekawa, czym zaskoczysz mnie w kolejnym zdaniu ![]() Sama tematyka - juz jest fajna i ciekawa, do tego super jest to, ze dodajesz jadlospisy, wprowadzilas gotowanie na ekranie (a moze pojdz w strone show i nakrec dla nas mini video pt;"jaskiniowiec gotuje"? ![]() I forma bloga- dla mnie blog ma w sobie coś z serialu dokumentalnego o Tobie samej - przemycasz tam dużo siebie,ale w totalnie nieimfantylny sposób pisząc o diecie, nie sprawach prywatnych, ale charakterystycznym dla Ciebie, pełnym charyzmy stylem ![]() kazdy post jest kolejnym odcinkiem, z ktorego dowiadujemy się czegoś nowego, paleo jest dla nas coraz bardziej przystępne, rozlożone na części pierwsze, a jednocześnie mamy świadomość, że wiele jeszcze nie wiemy i chętnie zajrzymy po kolejny odcinek. - ja napewno! z syfiastych wiadomości mam do powiedzenia tylko to, że czasami zacinają Ci się obrazki; ale jestem bystrzacha, klikam :"pokaz obraz" i wszystko gra ;D szata graficzna jest bardzo prosta, ale wg mnie to zawartosc merytoryczna ma stanowic podstawe tego typu bloga. Nowy post jest fajowski, bo i napisalas jakieś minium o sobie, o swoim śniadaniu i dodalaś swietny link, przeczytalam kilka wisów, i już jestem pewna, że będzie to jeden z moich ulubionych blogów. Dziewczyna pisze ciekawie, madrze i przekonuje mnie do tego, że warto o siebie dbać + pisze DLACZEGO nie warto jesc malo i do czego to moze doprowadzic. a nie są to puste, moralizatosrkie farmazony.(PS, Sandej, spodoba Ci sie!) ananasbananas?! ![]() kułde chce miec teraz taka ksywe i w ogole musze poznac ta dziewczyne! zaraz ja odszukam ![]() a wiecie co zrobilam? ![]() mylam sie i nie wzielam szlafroka do lazienki. a mam taki ze snoopym ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez aniabaniaa Czas edycji: 2012-04-30 o 23:53 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4283 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4284 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ej ja nigdy nie słyszałam żeby grilowane mięso zaburzało gospodarkę hormonalną kobiety ![]() ![]() Tak, uciekające palce to masakra.... Cytat:
![]() Cytat:
![]() czemu nie chce Ci się patrzeć na facetów? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4285 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. za 3 dychy to ją kocham xD 3. sama jestem pod wrazeniem mojej beznadziejnosci ![]()
![]() |
![]() |
#4286 |
Zakorzenienie
|
Hej dzióbki
![]() Posprzątałam cały dom, wskoczyłam w strój - jestem załamana.. gdzie są moje piersi?! Zaraz zjem śniadanie, a potem muszę zrobić obiad Młodemu, bo wszyscy domownicy się rozpłynęli. Dostałam propozycję, żeby jutro jechać nad wodę - ale sama nie wiem czy siedzieć w książkach czy jechać i paradować moją płaską klatą?! No i tak jak obiecałam - wczoraj pojawiła się notka. Koochom Was ;*
![]() |
#4287 |
Raczkowanie
|
![]() W niedziele bylam w górach oglądać krokusy ![]() ![]() Wczoraj akcja opalanie, wieczorem byłam całą czerwona ![]() ![]() Dzisiaj wieczorem mam wyjście na jakąś dziką impreze, a tak to się będę nudzić chyba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4288 |
Zakorzenienie
|
Heloł
![]() Loriette, eee na pewno nie jest tak źle ![]() Pocieszę Cię, że ja chciałabym mieć malutkie piersi ![]() ![]() Ja bym pojechała ![]() Ale w piątek masz maturę i jak czujesz, że musisz coś jeszcze powtórzyć to.... zabierz ze sobą notatki ![]() Tak czy siak z nich nie skorzystasz, ale będziesz miała chociaż czyste sumienie, że chciałaś, ale po prostu inni Ci nie pozwolili się na nich skoncentrować ![]() Bania, akcja ze spodenkami bezbłędna ![]() ![]() Jak tam się czujesz? Jeszcze boli? ![]() Co do sukienki to kompletnie nie w moim typie ![]() ![]() I nie mogłabym założyć takiego kroju, bo uwidoczniłaby moje i tak już ogromne cyce i z bioder zrobiłaby mega bombę ![]() No, a tak poza tym zerówka się zbliża nieubłagalnie, a ja muszę jeszcze przed nią pójść odpowiedzieć z tego materiału do ćwiczeniowca, żeby dopuścił mnie do egzaminu ![]() ![]() Fantastycznie. ![]() ![]() (pomijając fakt, że moi znajomi pojechali dzisiaj nad wodę, a ja jak zwykle powiedziałam, że nie... nie wyjdę z takim cielskiem paszteciarskim i krostkami na plecach na plażę... ooooo, nie! ![]()
![]() |
![]() |
#4289 | |
Raczkowanie
|
Drogie maturzystki coś dla was
![]() http://demotywatory.pl/3785332/Matura-2012 ---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A co do krostek to nie myślisz, że właśnie na słońcu by Ci troszkę zeszły?? Wiem, że to nie jest rozwiązanie na długi okres, ale mi zawsze się poprawia stan skóry jak wystawiam ją na słońce ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4290 |
Zakorzenienie
|
Biedroneczek, biorę antybiotyk na skórę i na ulotce jest napisane żebym właśnie nie wychodziła na słońce, bo mogą mi się zrobić jakieś plamy
![]() ![]() A miałam już przerwę 2dni od antybiotyku więc dzisiaj już jej nie będę robić... Wolę się przemęczyć na te jeszcze 20 kilka (mam nadzieję, że mi nie przedłuży) dni bez pieczenia się i siedzenia w samo południe na największym słońcu i mieć jakieś długotrwałe efekty ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:53.