Moda, która Cię "rozwala" cz.V - Strona 66 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-30, 00:41   #1951
siarka40
Szef ds. Wymianek

Dot.: Moda, która Cię "rozwala" cz.V

Cytat:
Napisane przez a34 Pokaż wiadomość
Dopóki nie pojawia się owo "uważaj, bo pobrudzisz", to mogą to być i buty/koszulka/czapka za kilkaset złotych
ejze, toc przy kazdych rzeczach sie pojawia akurat taki zwrot, rowniez przy tych niefirmowych .
Stary 2012-04-30, 00:50   #1952
a34
Zakorzenienie

Może źle się wyraziłam, chodziło mi o położenie akcentu na kupowanie drogich ubranek na co dzień, podczas gdy oczekuje się, że dzieci będą w nich tylko grzecznie siedzieć na kanapie, a oblanie koszulki sokiem urasta do miana tragedii
a34 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-30, 10:15   #1953
owieczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agneshelene Pokaż wiadomość
Oho, nie zgodzę się - znam tyle osób z bardzo szybką przemianą materii, że jestem bardzo ostrożna w posądzaniu o zaburzenia odżywiania, zwłaszcza, że mnie samej próbowano nieraz wmówić anoreksję. Niestety łatwo jest powiedzieć "przytyj" - ja mogę jeść dosłownie wszystko i waga ani drgnie, także bronię i bronić będę wszystkich chudych z natury.
No wiesz, Charlize nigdy tak chudo nie wyglądała, także to chyba nie ten problem że zjada za 3 osoby i nie może przytyć, to raczej efekt jej ciężkiej pracy żeby nic nie zjeść przez cały dzień. Zresztą wszyscy słyszą jak to wszystkie modelki mówią że "nie muszą sobie niczego odmawiać" i że "mają szybką przemianę materii". Takich modelek jest 1 na 1000, a reszta... no trudno nie mieć szybkiej przemiany materii jak jedyną materią którą się dostarcza jest listek sałaty 3 l wody i nasączone waciki...

A co do dzieci to niestety ostatnio zauważyłam taką manię perfekcji u matek - latanie za dziećmi z antybakteryjnymi chusteczkami, sprzątanie po każdym najmniejszym bałaganie i wieczne strofowanie malutkiego dziecka "nie rób" "nie brudź" "nie rozwalaj". A tak dzieci poznają świat, że zgniatają ziemniaka, całe się nim usmarują, usmarują stół a resztę rzucą jak najdalej na podłogę. Zresztą rozwala mnie fala antybakteryjnych produktów - niedługo dla dzieci jedzenie będzie sterylizowane żeby nie miało bakterii - ludzi już totalnie pogięło a dziwią się potem że ich dzieci maja alergie...
Stary 2012-04-30, 10:34   #1954
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez owieczkaa Pokaż wiadomość
No wiesz, Charlize nigdy tak chudo nie wyglądała, także to chyba nie ten problem że zjada za 3 osoby i nie może przytyć, to raczej efekt jej ciężkiej pracy żeby nic nie zjeść przez cały dzień. Zresztą wszyscy słyszą jak to wszystkie modelki mówią że "nie muszą sobie niczego odmawiać" i że "mają szybką przemianę materii". Takich modelek jest 1 na 1000, a reszta... no trudno nie mieć szybkiej przemiany materii jak jedyną materią którą się dostarcza jest listek sałaty 3 l wody i nasączone waciki...

A co do dzieci to niestety ostatnio zauważyłam taką manię perfekcji u matek - latanie za dziećmi z antybakteryjnymi chusteczkami, sprzątanie po każdym najmniejszym bałaganie i wieczne strofowanie malutkiego dziecka "nie rób" "nie brudź" "nie rozwalaj". A tak dzieci poznają świat, że zgniatają ziemniaka, całe się nim usmarują, usmarują stół a resztę rzucą jak najdalej na podłogę. Zresztą rozwala mnie fala antybakteryjnych produktów - niedługo dla dzieci jedzenie będzie sterylizowane żeby nie miało bakterii - ludzi już totalnie pogięło a dziwią się potem że ich dzieci maja alergie...
Zgadzam się. Mnie rozwaliła jakiś czas temu reklama pewnego producenta mydła antybakteryjnego w płynie, które pobiera się za pomocą podajnika na fotokomórkę, żeby "dziecko nie miało kontaktu z bakteriami". Ja chyba będę tą "złą", która kupi dziecku kilka dresików, w których będzie się Mała tarzać i szaleć.
Co do wychowania, to co mnie pocieszyło, to to, że odchodzi się od tzw. bezstresowego wychowywania dzieci. Przynajmniej mam takie wrażenie. Jeśli tak nie jest, to to mnie rozwala. Nie wyobrażam sobie, żeby dziecko rządziło mną i wszystkimi dookoła. Dla mnie taką ofiarą wychowywania przez durnych rodziców, jest Suri. Przy okazji rozwala mnie takie ubieranie dzieci na "starych maleńkich", a jak widzę programy typu "Mała Miss", to mi się nóż w kieszeni otwiera.

Dzisiaj w Holandii Dzień Królowej i wszyscy będą na pomarańczowo biegać . Szkoda, że do tego dochodzą hektolitry piwa czy innych substancji, bo bym się wybrała z Mężem, ale się boję iść w tłum ze swoją piłką.

Właśnie w Pytaniu na Śniadanie rozwaliły mnie te kubeczki menstruacyjne... po raz kolejny. W ogóle smutne jest to, że prócz godzin reklam, są nam narzucane reklamy podprogowe w różnego rodzaju programach telewizyjnych.
MonikaFaustyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-30, 10:45   #1955
dacn
Zakorzenienie

Antybakteryjne produkty nie sa złe, dzieci potrafią się bawić naprawdę paskudnymi rzeczami a później chcą jeść. Ważne jest żeby nie przesadzać ani z nadmierną higiena ani z pozwoleniem na brudzenie się.

Z rozwalaczy: zaczynamy lato i sezon na wystające ramiączka od stanika, szare, brudne i niepasujące do reszty stroju.
dacn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-30, 10:52   #1956
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Czy Ty naprawdę wierzysz w to, że Charlize się głodzi?
Stary 2012-04-30, 11:13   #1957
owieczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MonikaFaustyna Pokaż wiadomość
Zgadzam się. Mnie rozwaliła jakiś czas temu reklama pewnego producenta mydła antybakteryjnego w płynie, które pobiera się za pomocą podajnika na fotokomórkę, żeby "dziecko nie miało kontaktu z bakteriami". Ja chyba będę tą "złą", która kupi dziecku kilka dresików, w których będzie się Mała tarzać i szaleć.
Co do wychowania, to co mnie pocieszyło, to to, że odchodzi się od tzw. bezstresowego wychowywania dzieci. Przynajmniej mam takie wrażenie. Jeśli tak nie jest, to to mnie rozwala. Nie wyobrażam sobie, żeby dziecko rządziło mną i wszystkimi dookoła. Dla mnie taką ofiarą wychowywania przez durnych rodziców, jest Suri. Przy okazji rozwala mnie takie ubieranie dzieci na "starych maleńkich", a jak widzę programy typu "Mała Miss", to mi się nóż w kieszeni otwiera.

Właśnie w Pytaniu na Śniadanie rozwaliły mnie te kubeczki menstruacyjne... po raz kolejny. W ogóle smutne jest to, że prócz godzin reklam, są nam narzucane reklamy podprogowe w różnego rodzaju programach telewizyjnych.
Nawet nie podprogowe, bardzo wyraźnie nadprogowe Ale z czegoś te programy śniadaniowe utrzymać się muszą.
A co do bezstresowego wychowania - ja dostałam w skórę kilka razy przez swoich rodziców i nie mam traumy życiowej. Nie to, że jestem zwolenniczką bicia dzieci, ale jestem żywym dowodem na to, że można.
A dzieci moim zdaniem powinny mieć kontakt z jak największą ilością bakterii w dzieciństwie - wtedy rozwija się układ immunologiczny. Nie to, że ma jeść piach w piaskownicy albo lizać podłogę w domu, trzeba utrzymywać zdrowy poziom porządku.
A ta reklama z mydełkiem też mnie rozwaliła na łopatki. Teraz powstał też jakiś płyn do prania który też dezynfekuje... co za świat.
Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Czy Ty naprawdę wierzysz w to, że Charlize się głodzi?
Nie wiem czy się głodzi, może nie ma czasu nic w ciągu dnia zjeść (też tak czasem mam), ale po prostu niech zwraca większą uwagę na jedzenie bo
zmierza to w chorobliwie złym kierunku. Ona zawsze była szczupła, ale teraz jest taka zmarniała.
Stary 2012-04-30, 11:17   #1958
agneshelene
Raczkowanie

Cytat:

Znaczy, ja mówię o osobach, które znam osobiście i które nie mają problemu ze zjedzeniem dwudaniowego obiadu z dokładką, a i tak dwie godziny później mają ochotę zjeść coś jeszcze - ot, choćby mój bliski przyjaciel, który na pewno nie jest szczupły dlatego, że się głodzi zabawne jest to, że w mediach lansuje się modę na zdrową sylwetkę, że trzeba ćwiczyć i zdrowo się odżywiać, a jak ktoś to za bardzo weźmie do siebie, to kończy się na listkach sałaty i wacikach. Smutne.

Odnośnie tych wszystkich antybakteryjnych - gdy ja w dzieciństwie jeździłam na kolonie (jakiś 1999 rok), to na grupę 30 dzieci może dwójka miała jakiekolwiek alergie. Jak teraz jeżdżę czasem jako wychowawca, to praktycznie każde dziecko ma coś wpisane w karcie. Już pomijam fakt, jak takie chuchanie i dmuchanie na dziecko wpływa na nie w przyszłości - znałam kiedyś dziewczynkę, która przez nadopiekuńczą matkę bała się bez niej gdziekolwiek wyjechać...w życiu nie widziałam takiego ataku paniki, jak od czterech lat pracuję z dziećmi.
Zrobiło się cieplej i znów rozwalają mnie osoby (najczęściej panowie), które nie używają dezodorantu i/lub się nie myją
agneshelene jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-30, 11:32   #1959
owieczkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agneshelene Pokaż wiadomość
Znaczy, ja mówię o osobach, które znam osobiście i które nie mają problemu ze zjedzeniem dwudaniowego obiadu z dokładką, a i tak dwie godziny później mają ochotę zjeść coś jeszcze - ot, choćby mój bliski przyjaciel, który na pewno nie jest szczupły dlatego, że się głodzi zabawne jest to, że w mediach lansuje się modę na zdrową sylwetkę, że trzeba ćwiczyć i zdrowo się odżywiać, a jak ktoś to za bardzo weźmie do siebie, to kończy się na listkach sałaty i wacikach. Smutne.
Wiesz, faceci to jest inna bajka, u nich to jest o wiele bardziej prawdopodobne, bo mają inny metabolizm i środowisko hormonalne - testosteron wszystko zmienia, zmienia metabolizm na "gromadźmy mięśnie" albo "idźmy pobiegać i coś upolować". A u kobiet "gromadźmy na zapas". Znam kilkunastu chłopaków którzy mogą zjadać bochenki chleba dziennie i są tak samo chudzi (np. mój brat), dziewczynę znam jedną.
Stary 2012-04-30, 11:55   #1960
smerfetk_a
Żona Gargamel

Mam bliską koleżankę, która potrafi zjeść ogromne ilości jedzenia (miała okres gdy codziennie na kolację jadła tą wielką pakę chipsów z biedronki i popijała colą) i nie przytyje ani grama, jest chuda jak patyk. Dzięki jej upodobaniu do kebabów po roku nieźle spasła swojego faceta, który niestety takiej przemiany materii nie ma

Co do ubierania dzieci w markowe ciuchy - miałam kolegę z podstawówce który miał przykładowo: buty Reebok, dres Nike i plecak z Adidasa. I tak codziennie. Strasznie się ciągle bał o te ciuchy i wrzeszczał żeby go nie ubrudzić a najlepiej to chyba nie dotykać

A strojenie małych dzieci w drogie ciuszki to wg mnie idiotyzm, wyrastają z tego momentalnie przecież... Moje bratowe większość ciuszków kupują w lumpeksie bo są prawie nowe a kosztują kilkanaście razy mniej. A potem między sobą wymieniają bo ubranka są dalej w dobrym stanie. Swoją drogą ceny w sklepach to jest komedia, niewiele mniej niż dla dorosłych.
I też mnie denerwuje ten paniczny strach przed bakteriami, jak byłam mała to tarzałam się byle gdzie cały dzień, zdarzyło mi się zjeść z podłogi, jeszcze się tym podzielić z koleżankami i wszystkie żyjemy, a żadna alergii nie ma

smerfetk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-30, 13:09   #1961
miss kitsch
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez smerfetk_a Pokaż wiadomość
I też mnie denerwuje ten paniczny strach przed bakteriami, jak byłam mała to tarzałam się byle gdzie cały dzień, zdarzyło mi się zjeść z podłogi, jeszcze się tym podzielić z koleżankami i wszystkie żyjemy, a żadna alergii nie ma
Uważaj bo zaraz będzie, że się stare prukfy zebrały i narzekają

Hardkorowa niunia Pamiętam, że takie kombinacje były bardzo popularne i moda na to chyba wraca

Edytowane przez miss kitsch
Czas edycji: 2012-04-30 o 13:10
miss kitsch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-30, 13:09   #1962
szarri
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez smerfetk_a Pokaż wiadomość
Mam bliską koleżankę, która potrafi zjeść ogromne ilości jedzenia (miała okres gdy codziennie na kolację jadła tą wielką pakę chipsów z biedronki i popijała colą) i nie przytyje ani grama, jest chuda jak patyk. Dzięki jej upodobaniu do kebabów po roku nieźle spasła swojego faceta, który niestety takiej przemiany materii nie ma

Co do ubierania dzieci w markowe ciuchy - miałam kolegę z podstawówce który miał przykładowo: buty Reebok, dres Nike i plecak z Adidasa. I tak codziennie. Strasznie się ciągle bał o te ciuchy i wrzeszczał żeby go nie ubrudzić a najlepiej to chyba nie dotykać

A strojenie małych dzieci w drogie ciuszki to wg mnie idiotyzm, wyrastają z tego momentalnie przecież... Moje bratowe większość ciuszków kupują w lumpeksie bo są prawie nowe a kosztują kilkanaście razy mniej. A potem między sobą wymieniają bo ubranka są dalej w dobrym stanie. Swoją drogą ceny w sklepach to jest komedia, niewiele mniej niż dla dorosłych.
Uwaga, rozpiszę się:
Mój eksio miał taką "przemianę materii" - chudy był jak szczapa, tłumaczył się metabolizmem, a jak przyszło co do czego, to okazało się, że jada takie ilości, że głupio mi było coś jeść przy nim, bo on już był "nażarty", kiedy ja ledwo coś na języku poczułam . No dobra, wiem, że są tacy ludzie, sama znam dziewczynę, która w podstawówce wstydziła się ćwiczyć na w-f, bo potykała się o własne dłuuuugie i patykowate nogi, których nie chciała odsłaniać. Przytyć nie mogła. W końcu, po latach, zaczęła pracę w modelingu i została miss czegoś tam, ale na początku miała duże kompleksy związane ze swoją chudością (choć my jej zazdrościłyśmy ). Teraz dalej waży 50-parę kilo przy wzroście 180cm, ale jej figura wygląda normalnie i ślicznie! Mam nadzieję, że nikt się nie pogniewa, jeśli Wam ją pokażę, bo zdjęcie jest na ogólnie znanej stronie - KLIK. Ona jest naprawdę naturalnie szczuplutka, ale nie sterczą jej żadne kości itd.

Co do drogich ubranek dla dzieci, to muszę się przyznać, że jako dziecko właśnie biegałam w Adidasach, Pumach i innych Wranglerach Tyle, że w latach 90. to była ZUPEŁNIE inna jakość - takie adidasy można było 2x w miesiącu wrzucić do pralki i wyglądały jak nowe, to samo z plecakiem, a "normalne" rzeczy niszczyłam migiem - firmowe buty, kiedy z nich wyrosłam, nosiła moja młodsza siostra, a potem - w niemalże niezmienionym stanie - szły dalej, do innych dzieci. Czysta ekonomia, bo kiedyś jeszcze faktycznie bardziej opłacało się kupić jedne buty/dżinsy za 100zł niż 5 par po 30.
Raz tylko usłyszałam "błagam cię, dziecko, nie ubrudź się" - mama mnie wystroiła w białą, letnią sukieneczkę, bo miałyśmy iść gdzieś w gości i chciała mnie odstawić, a potem wysłała przed blok, bo szalałam po domu, a ona miała wyjść za 5 minut. Oczywiście w przeciągu 15 sekund od tej wypowiedzi siedziałam już w piaskownicy . Dziś bankowo ubierałabym swoje dziecko w ciuchlandach, bo droższe firmówki rozpadają się tak samo szybko, jak no-name'y z bazarku, więc żadna różnica.
Mimo wszystko podoba mi się idea tych żeli antybakteryjnych, bo kiedy dziecko np. szaleje po placu zabaw albo tarza się z psem po trawie, a potem chce jeść coś łapkami (chrupki na przykład), to jednak lepiej mu te czarne od brudu rączki chociaż trochę umyć, skro wiadomo, że zaraz je będzie oblizywało - ja się w takich sytuacjach polewałam mineralką, ale żele wygodniejsze
szarri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-30, 13:11   #1963
h2o0
Zakorzenienie

Wczoraj widziałam duet białe skarpetki z sandałami u faceta; rozbraja mnie noszenie rajstop w taką pogodę, legginsów, dżinsowych obcisłych rurek, przecież idzie się zagotować...
h2o0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-30, 13:30   #1964
NuFCia
Zadomowienie

Byłam wczoraj na koncercie i widziałam tyle rozwalaczy, że prawie spadłam z koparki (tak, z koparki - w tym klubie jest taka stara koparka i zawsze na nią włażę na koncercie żeby widzieć scenę...).
Stary 2012-04-30, 13:32   #1965
szarri
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez h2o0 Pokaż wiadomość
Wczoraj widziałam duet białe skarpetki z sandałami u faceta; rozbraja mnie noszenie rajstop w taką pogodę, legginsów, dżinsowych obcisłych rurek, przecież idzie się zagotować...
To nie jest śmieszne, ja się zastanawiam nad tymczasową kompletną zmianą stylu i noszeniem skarpetek do sandałów Albo do jakichś skórzanych czółenek, na przykład tak. Obtarły mnie już trzy pary butów w ciągu dwóch dni, więcej nie zniesę
Stary 2012-04-30, 13:34   #1966
NuFCia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez szarri Pokaż wiadomość
To nie jest śmieszne, ja się zastanawiam nad tymczasową kompletną zmianą stylu i noszeniem skarpetek do sandałów Albo do jakichś skórzanych czółenek, na przykład tak. Obtarły mnie już trzy pary butów w ciągu dwóch dni, więcej nie zniesę
Mnie odparzyły skórzane sandałki i klapki, w których przechodziłam całe zeszłe lato (jak było bardziej gorąco niż teraz też).
Mam bąbelki takie na spodzie stopy.
I gdzie tu sens?...
Stary 2012-04-30, 13:35   #1967
miss kitsch
Zakorzenienie

Padłam i leżę. Oto esencja wszystkich legginsów tego wątku
Stary 2012-04-30, 13:53   #1968
minthema
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez miss kitsch Pokaż wiadomość
jaki camel toe, fuuj dobrze że cieliste nie są

minthema jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-30, 13:55   #1969
tenebra
Zakorzenienie

Cytat:
I znów wracamy do tego samego - odczuwanie temperatur...
Noszę długie dżinsy i zakryte buty w taką pogodę. Nie, nie gotuję się. Śmiem twierdzić, że odsłaniając gołą skórę na nogach bardziej się tam pocę. Czemu tak się dzieje? Nie wiem. Ale chyba powinno być wszystko jedno co mam na dupie póki nie śmierdzę i nie mdleję z przegrzania...
Ale wiem, wiem, może cię rozwalać dowolna rzecz. Tak miałam potrzebę napisać
Cytat:
Ja bardzo lubię połączenie ozdobnych skarpetek z falbanką do czółenek ale nie odważyłam się jeszcze tak wyjść z domu...

Cytat:

Edytowane przez tenebra
Czas edycji: 2012-04-30 o 13:56
tenebra jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-30, 13:57   #1970
h2o0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez NuFCia Pokaż wiadomość
Mnie odparzyły skórzane sandałki i klapki, w których przechodziłam całe zeszłe lato (jak było bardziej gorąco niż teraz też).
Mam bąbelki takie na spodzie stopy.
I gdzie tu sens?...
Miałam to samo, jak założyłam skórzane sandały po tej rocznej przerwie, ale tylko za pierwszym razem zrobiły się bąble... także to minie z czasem.
h2o0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-30, 14:05   #1971
szarri
Wtajemniczenie

Cytat:
Miałam to samo, jak założyłam skórzane sandały po tej rocznej przerwie, ale tylko za pierwszym razem zrobiły się bąble... także to minie z czasem.
Mnie nie mija, dlatego spędzam wakacje w domu albo chodząc boso A tak serio, przy temperaturze +20 mam masakrę ze stóp i nie chodzi tylko o bąble, bo te to mały problem, ale także o przetarcia do krwi z tyłu (mam małe wcięcie w miejscu ścięgna Achillesa) i na palcach, a także na wierzchu stopy przy niektórych butach Tak więc chyba się zaopatrzę w zapas skarpetek komunijnych i jakieś pasujące do nich buty... i ubrania... hahaha. Nieśmieszne.
Stary 2012-04-30, 14:31   #1972
mm444
Władca Wizażu

Treść usunięta

Edytowane przez mm444
Czas edycji: 2012-04-30 o 14:32
mm444 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-30, 14:49   #1973
agneshelene
Raczkowanie

Cytat:
Widziałam coś takiego parę razy. Jak dla mnie to wygląda słodko i jestem gotowa tak hasać po Warszawie nie żeby mnie bardzo obcierały buty, ale jak dla mnie jest coś niehigienicznego w noszeniu butów (poza sandałami, oczywiście) bez skarpetek. A propos, widziałam dzisiaj parę (!) w skarpetach frotte do sandałów (pan) i klapek z diamencikami (pani). Do tego owa dama miała mocno owłosione pachy i zwiewną sukienkę w kwiatki bez rękawów - a to wszystko w środku stolicy
agneshelene jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-30, 14:57   #1974
Selfish Girl
Life is a drink ...

Cytat:
U mnie dzisiaj połowa dziewczyna i połowa kobiet .. miała tak odznaczone ... 'krocze'...
Selfish Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-30, 16:04   #1975
dzika truskawa
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek

Cytat:
Mam w pracy w porywach do 18 stopni, przepraszam za wszystkie uszkodzenia ciała, które powoduję, gdyż muszę być rozwalająca, ale jakbym ubrała się w szorty i przesiedziała tak 7 godzin to bym zamarzła.

Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki
:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest
dzika truskawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-30, 17:10   #1976
Nuova
( ͡° ͜ʖ ͡°)

A ja wprawdzie nikogo nie rozwaliłam, jak już to tylko siebie. Wyszłam z domu w taką pogodę w sukience bez rajstop i już po 10 minutach marzyłam o spodniach, bo mimo 20*C było mi po prostu zimno.
Nuova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-30, 17:28   #1977
WhiteCherry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nuova Pokaż wiadomość
A ja wprawdzie nikogo nie rozwaliłam, jak już to tylko siebie. Wyszłam z domu w taką pogodę w sukience bez rajstop i już po 10 minutach marzyłam o spodniach, bo mimo 20*C było mi po prostu zimno.
współczuję ;-) u mnie termometr wskazał +32* .... Pierwsze opalańsko mam już za sobą chociaż na balkonie myślałam, że się zagotuję...
Stary 2012-04-30, 17:45   #1978
Nuova
( ͡° ͜ʖ ͡°)

Uroki mieszkania na Pomorzu...
Nuova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-30, 18:18   #1979
siarka40
Szef ds. Wymianek

Cytat:
to juz nie jest camel toe, to po prostu camel wedżajna...

Cytat:
Napisane przez tenebra Pokaż wiadomość
I znów wracamy do tego samego - odczuwanie temperatur...
Noszę długie dżinsy i zakryte buty w taką pogodę. Nie, nie gotuję się. Śmiem twierdzić, że odsłaniając gołą skórę na nogach bardziej się tam pocę. Czemu tak się dzieje? Nie wiem. Ale chyba powinno być wszystko jedno co mam na dupie póki nie śmierdzę i nie mdleję z przegrzania...
Ale wiem, wiem, może cię rozwalać dowolna rzecz. Tak miałam potrzebę napisać
podpisuje sie pod caloscia, rowniez pod ostatnim zdaniem.
Stary 2012-04-30, 21:05   #1980
cute poison
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez NuFCia Pokaż wiadomość
Byłam wczoraj na koncercie i widziałam tyle rozwalaczy, że prawie spadłam z koparki (tak, z koparki - w tym klubie jest taka stara koparka i zawsze na nią włażę na koncercie żeby widzieć scenę...).
podziel się
cute poison jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości