|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#181 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Świętujemy nasze pierwsze rocznice! - Majowe Żony 2011 cz. V
we dwójkę szybciej idzie
![]() nawet okna pomyte ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#182 |
Zakorzenienie
|
ale się rozpisałyście
![]() dzisiaj się dowiedzieliśmy, że na tym weselu mają być winietki. Pomysł ok, sama o tym myślałam. Gorzej z realizacja pomysłu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#183 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#184 | |
Zakorzenienie
|
łoł no to sie
![]() Cytat:
![]() latego bylam przeciwna winietkom(?) no ja juz wszystko w miare ogarnelam a teraz kąpiel ![]()
![]() |
#185 |
Zakorzenienie
|
Dooobry
![]() u nas upał nieprzeciętny!!! Jest gorzej niż w zeszłym roku latem! Normalnie jak na patelni! No ale dzięki tmu pranie schnie w ekspresowym tempie ![]() Zapisałam się na poniedziałek na egzamin wewnętrzny z teorii i coś tam się ucze, ale strasznie mi się nie chce ![]() Passion mam nadieję, że klima będzie sprawna na tej sali ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#186 |
Zakorzenienie
|
![]()
T'ai poszaleliście
![]() ![]() qsloncu o proszę ![]() Ewcia i jak ognicho jak? ![]() ![]() ![]() ![]() Passion i jak na tym weselichu? ![]() ![]() Takaya na jutrzejszy poniedziałek??? ![]() ![]() No a ja TV mam ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#187 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
winietki bardzo lubię! zawsze siedziałam w takim towarzystwie jak chciałam ale rozsadzanie to niefajne... u mnie niestety nie było bo teściowie się nie zgodzili, bo jak to tak można komuś kazać gdzie ma usiąść ![]() ale dziś piekna pogoda ![]() ![]() Edytowane przez I_K Czas edycji: 2012-04-29 o 17:49 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#188 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() Asia jak urodzinki ? passion jak wesele i poprawiny jak dobrze pamiętam Edytowane przez qsloncu Czas edycji: 2012-04-29 o 19:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#189 |
Zakorzenienie
|
![]()
I_K brrrr nie zazdroszczę! Ja 2 lata temu usuwałam dwie ósemeczki. Mam nadzieję,że ból raz dwa Ci przejdzie
![]() ![]() qsloncu a dobrze fajnie ![]() ![]() ![]() A ja jutro muszę wstać o 5.30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#190 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#191 |
Rozeznanie
|
Passsion to faktycznie kiepsko z tymoi winietkami was rozsadzili, mysmy mieli winetki ale wszystkich gosci usadzalismy tak zeby byli zadowolenia i siedzieli mniej wiecej tak jak sie znaja, a w praktyce jak ktos mial ochote sie przesiasc to mogl, i w sumie to wszyscy byli bardzo zadowoleni z usadzenia. osobiscie bardzo mi sie podobaja winietki, bo nie lubie tego bicia sie o miejscówe
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- a te węże s;pacerowe to super wygladaja u nas w bloku jest przedszkole i nieraz widzialam jak te dzieciaki spaceruja z takim wezem, super sprawa, pamietam jak w przedszkolu nie lubilismy chodzic parami i trzymac sie za rece jeszcze jak wypadlo na chlopaka to juz calkiem a tu taki waz i problem rozwiazany ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#192 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja miałam listy z nazwiskami do stołów - konkretne miejsce każdy zajmował sam a rodzin nie przyszło mi do głowy pomieszać ![]() Cytat:
![]() wiem co czujesz bo mi też wycinali dziąsło żeby ósemka mogła wyjść ![]() ze 2 tygodnie się goiło ![]() niedawno mi jeszcze druga ósemka wylazła ale wyrywać nie kazali i mam dwie ![]() hello ![]() ktoś tu w ogóle będzie dziś ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#193 |
Zakorzenienie
|
Cze
![]() Dziewczyny jak tam weekend ![]() Passion jak wesele ? U nas były winietki ale nie mieszałam rodziny. chyba bym na głowę upadła jakbym miała to zrobić ![]() Jak fajnie teraz jest ciepło ![]() Spowiadać się kto dziś w pracy ?? ![]()
#194 |
Zakorzenienie
|
no ja przecież siedzę
![]() weekend krótki - w sobotę byliśmy chwilę na crossach a wczoraj cały dzień nad jeziorem ![]() szczęście że dziś ostatni dzień bo nic totalnie się nie dzieje i nie wiem jak wysiedzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#195 |
Zakorzenienie
|
AAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaale się W KU R W I Ł A M !!!
Nie mogę się elektronicznie rozliczyć z US dlaczego!? Bo tam w systemie wciąż mam nazwisko męża NO CHOLERA JASNA! Zadzwoniłam do swojego US sprawdzili - nazwisko się nie zgadza z tym które podałam (moje) i jeszcze mi mówią bym wysłała pocztą a oni wyślą mi pismo z prośbą o wyjaśnienie zmiany nazwiska ☠☠☠☠A MAĆ! Zadzwoniłam do swojego urzędu i kolo mówi, że wysłał wszystkie dane i powinno być OK (wcześniej mówil,że wszystko zmieni się automatycznie bo wszystkie urzędy korzystają z tej samej bazy więc US i ZUS tez będą miały zmienione na poprawne) |
![]() ![]() |
![]() |
#196 |
Zakorzenienie
|
Takaya nie przejmuj się mi ostatnio zus też pisma przesyłał a tam dalej stare nazwisko
![]()
#197 | ||
Wtajemniczenie
|
hello
![]() u mnie dzis tez piekna pogoda ![]() starszy syn ma tydz wakacji asia a ja nigdy nie widziałam takiego weza ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() wspolczuje |
||
![]() ![]() |
![]() |
#198 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeden głupi błąd urzędnika bo se tak wymyślił a ja muszę pokutować ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#199 |
Zakorzenienie
|
Takaya ale przeboje
![]() a tak swoją drogą z lekka późno zabrałaś się za pita ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#200 |
Zakorzenienie
|
Wiem, zawsze rozliczam się już lutym, ale czekaliśmy na PITy TŻta i musiałam mieć możliwość zgrania danych ze starego kompa aby mieć kwotę rozliczenia za zeszły rok i się zeszło.Usiadłam w piątek po pracy no i wyszły kwiatki bo z 7 razy próbowałam wysłać, czytałam czy wszystko ok aż mi się przypomniało, że pewnie nie mam swojego nazwiska w systemie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#201 |
Zakorzenienie
|
Takaya a nie możesz puścić na tym nazwisku co masz teraz w systemie a oni niech później zmienią na to co ma być
#202 |
Wtajemniczenie
|
ale dzis cisza
![]() HA i do mnie slonko zawitało!!! superasna pogoda ! |
![]() ![]() |
![]() |
#203 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() dopiero włączyli mi prąd bo nie było od rana.... ehhhhhh takie uroki wsi ![]() Cytat:
to po co CI którzy po ślubie idą specjalnie do US składają ta zmianę nazwiska jak oni sami sobie mimo braku zmiany i tak zmieniają!!! no paranoja... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#204 |
Zakorzenienie
|
alem byla zla
![]() od wczoraj sie probowalam zalogowac i nie dalam rade ![]() dopiero teraz kupilam dzisiaj siostrzencowi posciel fajna w rajdowki nie na necie tylko w normalnym sklepie wczoraj sie poopalalam troszke ![]() a wiecie co rozmawialismy z tz i stwierdzilismy ze na rocznice sobie nic nie kupuje bo kasa potrzebna na moje prawko to na remont pokoju itd i pojechalismy dzisiaj do galeri i on mi kupil jakas bizuterie jestem strasznie zla bo teraz ja nie mam nic dla niego ![]() i powiedzial ze on niczego nie potrzebuje i dlatego tak powiedzial zabic to malo ![]()
#205 |
Zakorzenienie
|
![]()
Jakie pustki dzisiaj...
T'ai to fajnie weekend spędziliście ![]() Takaya uuuu przekichane ![]() Ewcia proszę jak uroczo ![]() ![]() ![]() Ufff jutro wolne ![]() A dzisiaj dalej były rączki w górę i błagalnym wzrokiem "Pani posię weź Niunię" ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#206 | |
Wtajemniczenie
|
aha no tak długi weekend
![]() Cytat:
![]() My jakoś w zaciszu domu oświętujemy rocznicę ale bez prezentów. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#207 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
sama bym wymiekla ![]() Cytat:
![]() a jutro jedziemy gdzies na jednodniowa wycieczke ![]() tak zeby caly dzien pobyc razem i fajnie mamy z tego wzgledu ze zawsze w nasza rocznice bedzie dzien wolny od pracy ![]()
![]() |
#208 |
Zakorzenienie
|
![]()
Faaajnie Ewcia!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#209 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nieźle by było jedyne takie małżeństwo w Polsce ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#210 |
Wtajemniczenie
|
czesc
![]() u mnie pada ![]() Cos w nocy nie mogłam spac ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:53.