![]() |
#811 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie listopad-grudzien 2011
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#812 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#813 |
Zadomowienie
|
Melduję się że żyję
![]() My całymi dniami u mamy, bo upały. Miluś bryka w samym bodziaku na kimonko. Glam super fura, niech się super sprawdza na naszych drogach ![]() Dalia śliczną masz córeńkę, cudna ![]() Princessko mam nadzieję że wysypka szybko zejdzie ![]() Jestem wykończona, idę w kimono. Miłoszek już śpiocha ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#815 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#816 |
Zadomowienie
|
U nas też gorąco... rano w pokoju mam 27 stopni
![]() Dzisiaj wyskoczyłam na zakupy kupić coś małej na te upały ![]() W pepco były nawet fajne spodenki za 7,99 ![]() A co do kupki to jednak było zatwardzenie teraz już się unormowało ![]() Przyszła paczka z Nestle ![]() Glam fajowska bryka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#817 |
Zakorzenienie
|
Princ to ma z jednej strony takie wypustki jak na gryzaku a z drugiej "szczoteczke" z silikonu, mieciutka
Ja nie wiem, troche masuje, troche laskocze- poza tym mozna w palca ugryzc wiec jest fajnie Lo matko wlasnie wyjelam soni spodenki ktore dostala od mojej kolezanki jak miala okolo 10 mcy ( byly na roczek)- nadal sa dobre... Juz trzecie lato w nich przechodzi ![]()
#818 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#819 |
Zadomowienie
|
przynajmniej zaoszczędzisz
![]() GLAM jak to jest z tymi piąstkami? coś chyba kiedyś pisałaś, albo źle pamiętam nasz mały nadal zaciska a już skończył 5 mcy, dr Google pisze, że w takim wieku może to oznaczać porażenie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#820 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie no coś ty na pewno to nie to ![]() Dr Googl jak każdy doktorek może się pomylić ![]() Glam faktycznie ło matko ![]() Lece do wyrka. Życzę przespanej nocki ![]() Edytowane przez Bahamadia_25 Czas edycji: 2012-04-30 o 20:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#821 |
Rozeznanie
|
tego zula mojego to normalnie
![]() Po zaplodnieniu zule powinny znikac z powierzchni ziemi! Ide sie myc! |
![]() ![]() |
![]() |
#822 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#823 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
W jakich sytuacjach maly zaciska? Czy np otwiera raczke jak mu cos pod nia podlozysz, chwyta- na tym etapie powoli przechodzimy z malpiego chwytu wynikajacego z odruchu chwytnego do chwytu z kciukiem przeciwstawnym ( okolo 5 mca) Lapie zabawki, przeklada z reki do reki? Jesli tak to nie masz sie o co martwic. Moze ma troszke podwyzszone napiecie? Glaskaj piastke lub pukaj jego lapka o przedmioty, podloze, jego kolanka, glaskaj raczka o raczke- powinien rozprostowywac paluszki ---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ---------- Cytat:
Ale ogolnie to dzieci mam obkupione i eleganckie, sonia to kiecek ma z 15( nic dziwnego jak nosi po 2 lata ![]() ![]() A ja jak sierota po hitlerze nie mam sie w co ubrac. W sklepach dostepnych dla mnie ( tzn tam gdzie moge podczas spaceru dojsc) nic nie ma, do pozostalych z ta cala bachornia sie nawet nie pcham. Wskutek tego chodze jak zul... Wcale nie tajniczy ;(
![]() |
#824 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Chociz ja juz tesknie za moim zulem ![]() ale upal dzis byl, az mi sie do tej pory we lbie kreci, jak jakiemus pijakowi. Musz ejutro cisnienie zmierzyc, bo przy lekach moich to niedobrze. ---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- To jest nas dwie
![]() |
#825 |
Zakorzenienie
|
Ggora przypomnij no mi kto to ostatnio sie tak na zula wsciekl
![]() Ja bez problemu ide i cos bachorkom kupuje. A na siebie to raz ze nic nie ma dwa ze mi kasy szkoda ![]()
#826 |
Wtajemniczenie
|
czarne wdowy zjadaja kompana po kopulacji
![]() Aniolina wiem o wolowinie,ale nic sie po niej nie pojawialo. Kupilam dzisiaj sokowirowke,pyyycha soczki.Malej tez zasmakowalo ![]() widzialam w sklepie zamiast moskitiery na wozek takie "cos" do przyczepienia,typu rajd do kontaktu,ze bzdziagwy nie podlatuja.Ciekawe,czy faktycznie dziala. ---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ---------- Poniewaz mala tez nie zjada calego sloiczka,to przekladam czesc do drugiego,reszte chowam do lodowki,a tamto podgrzewam w podgrzewaczu. ---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ---------- i znowu debild o potegi n zamiast sie polozyc,to siedze!! Aaa,mialam wam w klubie cos rano napisac,ale nie zdazylam... |
![]() ![]() |
![]() |
#827 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Śpicie jeszcze Mamusie? ![]() ![]() Moja plama po ugryzienie tak swędzi, że zaraz oszaleje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#828 |
Raczkowanie
|
Witam porannie
![]() Ja tez juz nie śpie - no ale to z wyboru , bo za chwile wybieram sie na pogrzeb. 2 tygodnie temu zmarła mi babia a teraz dziadek (jej mąż) ![]() dostałam wczoraj paczke z johnsona z próbkami ![]() Miłego dnia kochane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#829 |
Zadomowienie
|
![]()
ja tak szybko dopóki mam zasieg
![]() witam majówkowo ![]() my od wczoraj w karpaczu (CPiA) - mialam miec neta i niby mam, ale to bezprzewodowy z Play'a a ze tu góry dookola to z zasiegiem kicha ![]() no ale przynajmniej udalo mi sie Was nadrobic i nie wiem czy to co pisze w ogóle uda mi sie wyenterowac ![]() Młoda wczoraj zrobila jazde wieczorem - moze upal, moze nowe miejsce... jak tak ma wygladac moj wypoczynek tutaj to ja chce do domu ![]() ale ogólnie jest ok, no i widok z okna - bezcenny; osniezone szczyty na wyciągniecie reki ![]() od jutra jakies badanka beda nam robic, wczoraj bylismy z młodym na spirometrii i wysiłkowych - kondycje to mam kurcze jak 60-latka ![]() trzymajcie sie dziewczynki i nie piszcie z a duzo plizzzzz ![]()
#830 |
Zakorzenienie
|
Hej wszystkim
Kolejny dzien pieknej pogody ![]() Dziewczyny ktore z was sprzedawaly Ciuszki na allegro? Ggora i oolong? Dobrze pamietam? Jak sie do tego zabrac? Wyciagnelam wczoraj za male rzeczy po Soni ( z rozmiaru 12-18 dopiro powyrastala i pare 18-24 ![]() Nie chce mi sie bawic w sprzedawanie pojedynczo i latanie na poczte po 100 razy. To wszystko na raz obfotografowac trzeba? Dalabym ogloszenie ale nie chce zeby mnie zbanowali jak Truskafke
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=43221823 #post43221823 wymienie Tresor Midnight Rose Edytowane przez glamourous Czas edycji: 2012-05-01 o 08:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#831 |
Zakorzenienie
|
Ja_dalia-nie mam żadnych aktualnych zdjeć,wiecej onf w klubie
#832 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ojej... ![]() My własnie obudziłyśmy się z godzinnej drzemki ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ---------- Glam ja nie wystawiałam nigdy rzeczy na all, więc nie pomogę. Ale z tymi zdjęciami to ja bym zrobiła po 3sztk jak leżą, żeby było dobrze widać i jedno zdjęcie całości ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#834 |
Wtajemniczenie
|
Chyba następnym razem sprzątając też wypróbuję taki trick :
http://www.youtube.com/watch?v=iG9ok...feature=g-logo ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#835 |
Rozeznanie
|
u nas juz w cieniu za oknem 17 stopni wiec pewnie bedzie fajnie
![]() mloda wstala UWAGA po 3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#836 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#837 | ||
Wtajemniczenie
|
witamy z rana
![]() maja znów zaskoczyła mame i pospała do 6tej ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() wózek niestety wczoraj nie dotarł, ale powinien być jutro... eks żul niestety przebił 2 koła w tym, więc spacerowo pozostaje jedynie chusta bo wózek jest taki krzywy że nie da się ujechać :/ ale dziś kumpela ze szpitala wychodzi, wiec jedziemy w gosci, to moze jakos sie nie przyda... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ---------- Cytat:
wiesz co... jak ostatnio zjadłam żółtego sera to i moja miała coś takiego... po 2ch dniach zeszło .... ale moja zawsze silnie na ser i mleko reagowała... może jakaś alergia się ujawniła ? ---------- Dopisano o 09:48 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#838 |
Zakorzenienie
|
Wlasnie, co sie robi jak sie zlapie gume w kolach pompowanych ???
#839 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#840 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- moj brat dokupowal detki do kolek i pompowal ![]() ---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ---------- udalo mi sie wyeliminowac wstawanie mlodego w nocy, mam nadzieje, ze to na dluzej juz ![]() ![]() ale pogoda od jutra, wszedzie do 30st a w Sz-nie mily chlodek, hehe |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:53.