|
|
#4021 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: zazdroszczę zaręczonym dziewczynom... odsłona 54!
Cytat:
Dzień dobry. Moja majówka będzie z maturami ![]() BTW, wiecie, że dalej można klikać na ThermLine?
|
|
|
#4022 |
|
Zakorzenienie
|
Justyna, zauważyłam. Do tego rozstrzygnięcie będzie dopiero 9.05...
|
|
|
|
#4023 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4024 |
|
Zakorzenienie
|
hej,
właśnie co z tym TL? ja wiedziałam, ze roztrszygnięcie miało być później, pewnie przez długi weekend, ale w końcu mamy dalej głosowac czy nie? bez sensu, że nie jest to zablokowane, może trzeba by moderatora zapytać
|
#4025 |
|
Zakorzenienie
|
no śmiech na sali. Klikać niby można do wczoraj, rozstrzygnięcie 9.05. 14 dni potem mają na odezwanie się, my 7 dni na odpowiedź, plus potem oczekiwanie na pocztę polską... W czerwcu najwcześniej wygrana...
---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ---------- Smerf, ja nie klikam nikomu. Szkoda żeby ktoś miał kłopoty... |
|
|
|
#4026 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4027 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ---------- Bez stresu, wszystko było w regulaminie od początku
|
|
#4028 |
|
Zakorzenienie
|
kurde, desperacko się odchudzam i myślałam, że to mi pomoże (chociażby na zasadzie placebo czy coś), a tu taki klops
![]() ---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ---------- a gdzie w ogóle jest regulamin? |
|
|
|
#4029 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4030 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tam poklikam, w końcu moi znajomi regulaminu nie czytali, mogą nie wiedzieć i klikać dalej to bez sensu, żeby mnie przez to wyrzucali z konkursu. Dla mnie idiotyzm, pomijając długi czas oczekiwania na rozwiązanie itp., bo to to jeszcze w normie, ale jak ma być do 30.04., to automatycznie o północy możliwość głosowania powinna być zablokowana.
I teraz zastanawiam się, jak np. ktoś by był na 1. miejscu do końca 30.04, a już 1.05. ktoś inny by na pierwsze przeskoczył, to wtedy kto wygrywa??
|
|
#4031 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zaraz spróbuję to odnaleźć natomiast martwi mnie bardziej zapis w regulaminie: "Uwaga! Klikanie za pomocą komunikatorów, maili jak też odświeżanie ekranu głosowania nie są zdarzeniami, które system zakwalifikuje." Co to oznacza? Że jak wysłałam mamie i znajomym link do mnie to nie kwalifikuje? albo na fb jak taki link zamieściłam to też nie, bo kwalifikuje się tylko kliknięcie w baner? ![]() to by było niesprawiedliwe, bo w kodach miałam tylko ten na baner na wizaż :/ Wy też miałyście tylko ten kod? Bo w tytule zakładki jest ewidentnie "Twoje KodY", a ja miałam tylko ten
|
|
|
|
|
#4032 |
|
Zakorzenienie
|
o tu tak było na eucerin podobno:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=540 https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=541 |
|
|
|
#4033 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaaaaa, no to w takim razie nie klikam
![]() Nie wiem, też się zastanawiam, ale wydaje mi się, że z tymi kodami i banerem to niedokładne sformułowanie myśli, złoś sam pisał, że można się reklamować na FB, innych serwisach itp., choć jeśli klikanie w link przesłany mailem ma być niekwalifikowany, to to już byłby dla mnie idiotyzm. No ale nie ma co, zobaczymy jak będzie ![]() I też miałam tylko ten kod
|
|
#4034 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jeśli tak by miało być, to odejmą mi pewnie z 2000 klików ejjj czasem zaskakuje mnie jak mój mąż (rzadko, ale zdarza się), zachowuje jak burżuj - i to taki totalny.... kupił wczoraj serek kozi, który w ogóle nie ma smaku ani nic.... jest po prostu serkiem kozim - 30dkg za 18zł ![]() nosz..... jem go właśnie na śniadanie i aż żal |
|
|
|
|
#4035 |
|
Zadomowienie
|
Hej Wam,
nienawidzę takiego upału, umieram ![]() Justynko a jakie masz problemy z twarzą? Grudki, kaszka czy wągry? ![]() Ja opanowałam jakoś mój ryjek, kasy na to poszło ale jest lepiej. |
|
|
|
#4036 |
|
Zakorzenienie
|
Hejo
Chyba dziś grilla na działce zrobimy.
|
|
|
|
#4037 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
* Mam super dzień justyna no to fatalnie z tym dermatologiem ;/ Ja mam swojego sprawdzonego i jest super
|
|
|
|
#4038 |
|
Wtajemniczenie
|
buuu jak Wam zazdroszczę tego długiego weekendu, nie dość, że dziś, jutro, pojutrze normalnie pracuję to jeszcze leje tutaj i 7 stopni
|
|
|
|
#4040 |
|
Zakorzenienie
|
Frezia, z tymi serkami i innymi takimi bezsensownymi zakupami to moja mama ma podobnie - pół lodówki kiedyś wywaliłam po wcześniejszej wizycie w Almie
![]() karoline3ek, ciężko stwierdzić, bo mam chyba wszystko akurat wągry, choć paskudne, to najmniej uciążliwy problem. Mam mnóstwo grudek, ropnych wykwitów, jakichś dziwnych krostek, których nawet nie umiem opisać (jakby mnie samo powietrze zapychało), no i poza tym non stop na coś uczulenie, więc co chwilę krostki z osoczem. Po prostu dramat. A kasy już poszło na leki tyyyyle...Ananas, ja mam super panią dermatolog, tylko mam wrażenie, że jak nie ma efektów, to ona na siłę rozciąga kurację, żeby była zbyt inwazyjna. Pomogła mi już wcześniej, ale mi wtedy zabrakło systematyczności. Teraz z moją systematycznością jest ok, za to leki działają - i nagle przestają.
|
|
#4041 |
|
Zakorzenienie
|
A może zmiana leków? Może skóra się przyzwyczaiła
No nie wiem ja mam zawsze problem z trądzikiem i ogolnie nie wiem co tam u Ciebie za problem )
|
|
|
|
#4042 |
|
Zakorzenienie
|
Nie powinna, bo to nowe leki z wyjątkiem jednej mieszanki. Nie wiem sama, mam dość. Chciałabym spokojnie wyjść gdzieś bez makijażu, a tu nad wodę wstyd jechać.
|
|
#4043 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli nowe leki to faktycznie nie powinna się przyzwyczaić
najlepiej to jest pogadać z dermatologiem, że po prostu nie widzisz efektów kuracji
|
|
|
|
#4044 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trudno się mówi, najwyżej przyjadę po 20, wtedy tylko 3 h czekania
|
|
|
#4046 |
|
Zakorzenienie
|
aaa 4.05 ide na sesje foto
wprawdzie na razie tfp czyli za darmo no ale jakos musze nawiazac kontakty z fotografami a ze akurat mam wolne to fajnie
|
|
#4048 | ||
|
Polka Ogarniaczka
|
Cytat:
![]() I tak pewnie wygooglowałaś sobie nazwisko Dębski, by się posłużyć argumentem, że ojciec to czy tamto... Akurat tak się śmiesznie składa, że słuchacze współczesnej muz. klas. znają jego poczynania (chociażby rewelacyjne "Wieczorem" na alt i fortepian czy udana muzyka do serialu "Tancerze"), jest pokorny i skromny. Grycanki się mogą takimi dyplomami i świetną opinią w branży poszczycić? Nie sądzę ![]() Nie mówiąc o tym, że w każdej rozmowie wspomina, jak go to zainteresowanie sprawą męczy, so... Cytat:
|
|
#4049 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja też nie będę mieć nic z długiego weekendu mimo ze mam wolne. Będę się niestety musiała wziąć za naukę, a Tż pracuje, jutro i pojutrze też. Właśnie się zastanawiam czy jeśli się spotkamy wieczorem, to co by mu upichcić na taką dość późna kolację, bo pewnie głodny przyjdzie to jak do niego pojadę, to bym t9o wzieła ze sobą, tylko na razie nie mam pomysłu co by to miało być . Tym bardziej że wstyd się przyznać,ale dopiero uczę się gotować,(wstyd że tak późno) i chciałabym mu pokazać że jednak się nauczę.---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ---------- Cytat:
D. Blanka mój Aniołek Edytowane przez czarodziejka18 Czas edycji: 2012-05-01 o 13:23 |
||
|
|
|
#4050 |
|
Zakorzenienie
|
w ramach majówki odkurzyłam i umyłam mamie samochód, jedynie trochę poprawiała pod lusterkami
a teraz porobię trochę zajęć na studia żeby wieczorem z czystym sumieniem o nich zapomnieć
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:19.

* Mam super dzień
trudno się mówi, najwyżej przyjadę po 20, wtedy tylko 3 h czekania 
Ja też nie będę mieć nic z długiego weekendu mimo ze mam wolne. Będę się niestety musiała wziąć za naukę, a Tż pracuje, jutro i pojutrze też. Właśnie się zastanawiam czy jeśli się spotkamy wieczorem, to co by mu upichcić na taką dość późna kolację, bo pewnie głodny przyjdzie to jak do niego pojadę, to bym t9o wzieła ze sobą, tylko na razie nie mam pomysłu co by to miało być
. Tym bardziej że wstyd się przyznać,ale dopiero uczę się gotować,(wstyd że tak późno)
13.03.2008