Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XIII - Strona 92 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-30, 07:32   #2731
angelinmyheart
Zakorzenienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XIII

Cześć.
U mnie ładna pogoda i dzisiaj chyba pojadę w góry.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-30, 08:19   #2732
nieidealna91
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ParoleParole Pokaż wiadomość
zazdroszczę, szkoda, że ja u siebie nie mam takiej hurtowni
Ja przypadkiem kiedyś ją okryłam jak szłam po domestos czy coś takiego z mamą a teraz co chwilę tam jestem

Cytat:
Napisane przez ghana Pokaż wiadomość
no i koniec niedzieli zdecydowanie najmniej przeze mnie lubiany dzień tygodnia xD
Ja nie cierpię środy, niedziela może być

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
Ja myślałam, że kupić z Essence, ale sama nie wiem.
Ja jakoś nie mam zaufania do Essence, jeśli chodzi o lakiery do paznokci. W sumie z tej firmy niewiele rzeczy mnie zachwyciło...

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
Cześć.
U mnie ładna pogoda i dzisiaj chyba pojadę w góry.
U mnie też
TŻ musiał gdzieś pojechać i zastępuję go w pracy Jestem kierownikiem serwisu aut francuskich
Wczoraj przyjechaliśmy do krk koło 18 i postanowiliśmy skoczyć do Factory bo jest tuż za rogiem i co tam się działo.. W Housie/Croppie/Reserved i mohito ( w jednym sklepie te firmy były) Była wyprzedaż -50% od najniższej ceny i poprostu syf... Ludzie rzucili się jak szaleni, ja tam chodziłam z godzinę i znalazłam aż jedne spodnie, które wzięłam bo w sumie za 30 zł mogą być, TŻ2 koszulki... Ale to jak to miejsce wyglądało.. Byłam przerażona Wstawię później zdjęcia bo K. zrobił, ale go nie ma chwilowo

Ja mam narazie ograniczone spamowanie, jedynie nabalsamowałam się, bo woda tutaj okropnie wysuszająca jest. Podkradłam TŻ balsam i chyba będę musiała od niego odgapić i kupić taki sam
Stary 2012-04-30, 09:52   #2733
ghana
Zakorzenienie

GG do ghana Send a message via Skype™ to ghana

a ja wstałam specjalnie o 7 na badania, teraz wróciłam [pieszo] i dzwonią do mnie z laboratorium, że musze za tydzien rpzyjsc jeszcze raz, bo laboratorium ten tydzien ma wolne a probki nie moga tytle zwlekać. Grrrrr, a tak miałam ochotę pospać ale nic, przede mną ABSik,hula hop, może troche rowerek jest taka piękna pogoda, aż marzyu mi się wyskoczyć w sandałkach i szortach lub spodnicy - no ale niestety ;(
ghana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-30, 13:20   #2734
Lenka_1987
Zadomowienie

Dzień dobry
Ale miałam miły weekend
Dziewczyny, które używają depilatora, jak często to robicie? Ja bardzo dokładnie wydepilowałam nogi w sobotę po południu, dosłownie ani jednego włoska nie było. Dziś rano, po prysznicu, zabieram się za balsamowanie nóg, a one znów do depilacji się nadają
Codzienne depilowanie nóg mi się nie uśmiecha.
A ja przez weekend tylko na podstawach jechałam (makijaż, demakijaż, mycie, kremowanie twarzy, balsamowanie, krem na dłonie i stopy), dziś muszę zaraz wyjść, ale jak wrócę to sobie pospamuję (mam jednaj wolne na długi weekend)
Lenka_1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-30, 13:36   #2735
asiulka123
Zakorzenienie

Witam Was po kilku dniach kijowej formy

Pomalowałam dzisiaj pierwszy raz w sezonie paznokcie u stóp na mój ulubiony amarantowy róż oraz zebrałam się po 2 dniach na pomalowanie paznokci u rąk

Planuję dzisiaj zrobić pizzę a z dbania o siebie w zasadzie nic szczególnego, 2 dni temu robiłam sobie duże spa:peeling i maseczkę Dermaglinu z miętą i rumiankiem na twarz, odżywkę na włosy,moczyłam stopy w soli oliwnej, nakładałam balsam do ciała itp. także zajęłam się sobą porządnie

asiulka123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-30, 13:41   #2736
ParoleParole
Zakorzenienie

Lenka ja depilowałam raz w tygdoniu Zazwyczaj w piątki i co piątek poprawiałam
Teraz znowu trzeba depilator wygrzebać do golenie maszynką co 2 dni mi się nie uśmiecha
Stary 2012-04-30, 13:55   #2737
ghana
Zakorzenienie

Ja użyłam mojego depilatora z 2 razy mój prog bolu jest niestety tak pokićkany, ze zalewałam się łzami w trakcie depilacji xD ja od jakiś 7 lat golę się maszynką co drugi dzien [ w lato codziennie] i idzie mi to juz tak szybko, że nie bede kombinować xd

Edytowane przez ghana
Czas edycji: 2012-04-30 o 13:57
Stary 2012-04-30, 14:10   #2738
Lenka_1987
Zadomowienie

Cytat:
Lenka ja depilowałam raz w tygdoniu Zazwyczaj w piątki i co piątek poprawiałam
Teraz znowu trzeba depilator wygrzebać do golenie maszynką co 2 dni mi się nie uśmiecha
A ja się zastanawiam (bo ostatnio używałam na zmianę maszynki i depilatora, poza tym depilowałam się rzadziej, bo jak wiadomo długie spodnie/rajstopy) czy to może włoski, które rosną nierównomiernie, albo część włosów złamałam zamiast wyrwać i powiedzmy, że za tydzień/dwa będzie mi wystarczyła depilacja raz w tygodniu, bo depilowanie nóg co 2 dni depilatorem mi się nie uśmiecha
Stary 2012-04-30, 15:16   #2739
nieidealna91
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Lenka_1987 Pokaż wiadomość
A ja się zastanawiam (bo ostatnio używałam na zmianę maszynki i depilatora, poza tym depilowałam się rzadziej, bo jak wiadomo długie spodnie/rajstopy) czy to może włoski, które rosną nierównomiernie, albo część włosów złamałam zamiast wyrwać i powiedzmy, że za tydzień/dwa będzie mi wystarczyła depilacja raz w tygodniu, bo depilowanie nóg co 2 dni depilatorem mi się nie uśmiecha

Wydaje mi się, że masz rację. Początkowo pourywały/połamały Ci się włoski i teraz po kilku depilacjach już będziesz miała gładkie nogi na dłużej. Bo niemożliwe, żeby wyrwane włoski odrastały 2 dni
Ja mam to szczęście, że nawet po goleniu mam spokój na kilka dni, bo włoski mi słabo rosną a jak już to jasne i delikatne

Ale mi się nudzi, chciałabym od rana pochodzić po KRK a zamiast tego, czekam do 17 aż mój skończy pracę... No, ale rozumiem. Tylko czemu praca na warsztacie jest taka nudna
Stary 2012-04-30, 15:45   #2740
kobietasukcesu
zawsze mam racje

ghana: też nie lubię niedzieli
Taki dzień ni w lewo ni w prawo, wszędzie pełno ludzi- w parku, kinie, sklepach i nic się robić nie da.

lenka: wszystko od tego zależy w jakiej włosy są fazie wzrostu. Też kiedyś sądziłam, że np nie da się nóg robić kremem, bo i tak zaraz odsrastają, a po prostu za szybko je robiłam kremem, jak nie wszystkie włoski miały jakąś długość i efekt był marny.

Teraz maszynką golę, niestety zabawa codzienna czy co dwa dni- zależy jaka część ciała, bo na udach jakoś mi wolniej rosną.

--
Ale jestem dzisiaj ściorana, chcę już wieczór i spa

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-30, 17:54   #2741
Shadii
Wtajemniczenie

Hej
Cytat:
Napisane przez Lenka_1987 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Ale miałam miły weekend
Dziewczyny, które używają depilatora, jak często to robicie? Ja bardzo dokładnie wydepilowałam nogi w sobotę po południu, dosłownie ani jednego włoska nie było. Dziś rano, po prysznicu, zabieram się za balsamowanie nóg, a one znów do depilacji się nadają
Codzienne depilowanie nóg mi się nie uśmiecha.
A ja przez weekend tylko na podstawach jechałam (makijaż, demakijaż, mycie, kremowanie twarzy, balsamowanie, krem na dłonie i stopy), dziś muszę zaraz wyjść, ale jak wrócę to sobie pospamuję (mam jednaj wolne na długi weekend)
Ja co dwa tygodnie depiluję, ale tylko tydzień są idealnie gładkie. Potem zaczyna się odrastanie... daję im kilka dni, a że są mega jasne to i tak nie widać... I do nowa. Łydki tylko tak depiluję, kolana i uda golę maszynką.

Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-30, 17:59   #2742
Soph
Zakorzenienie

witam

Cytat:
Ja użyłam mojego depilatora z 2 razy mój prog bolu jest niestety tak pokićkany, ze zalewałam się łzami w trakcie depilacji xD ja od jakiś 7 lat golę się maszynką co drugi dzien [ w lato codziennie] i idzie mi to juz tak szybko, że nie bede kombinować xd
ja mam podobnie

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-30, 18:50   #2743
Lenka_1987
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nieidealna91 Pokaż wiadomość
Wydaje mi się, że masz rację. Początkowo pourywały/połamały Ci się włoski i teraz po kilku depilacjach już będziesz miała gładkie nogi na dłużej. Bo niemożliwe, żeby wyrwane włoski odrastały 2 dni
Ja mam to szczęście, że nawet po goleniu mam spokój na kilka dni, bo włoski mi słabo rosną a jak już to jasne i delikatne

Ale mi się nudzi, chciałabym od rana pochodzić po KRK a zamiast tego, czekam do 17 aż mój skończy pracę... No, ale rozumiem. Tylko czemu praca na warsztacie jest taka nudna
A mi dość szybko odrastają, a czuję dyskomfort nawet jak jestem gdzieś z odkrytymi nogami i zobaczę jednego, czy 2 włoski... Wtedy mam wrażenie, że wszyscy widzą te włoski, patrzą się na nie Ja nawet jak mam bardzo krótkie/jasne włoski to depiluje się bardzo dokładnie. Całe szczęście, że na udach odrastają dużo wolniej. Ja łydki depiluję najczęściej, uda raz na 3 tygodnie nawet. A z racji tego, że ciepło się zrobiło na okres lata zawieszam suplementację na włosy. Od jutra miałam zacząć, ale rok temu jak piłam pokrzywę i skrzyp to mi dużo szybciej odrastały włosy, więc teraz zawieszam picie pokrzywy, skrzypu, drożdży, tranu i multiwitaminy do końca sierpnia...
Stary 2012-04-30, 20:53   #2744
ghana
Zakorzenienie

oj ale tu cisza., ale wiadomo każdy korzysta z pięknej pogody ja dzisiaj widziałam się z przyjaciółką, właśnie wróciłam i nogi to już mi wysiadają. MIałam dzisiaj nabity niezły dystans. Chwilę posiedzę przed komputerem i pójdę zrobić sobie długą kąpiel z olejkiem z sephory - coś na zmęczone i obolałe nogi

poza tym dostałam zaproszenie do klubu -dziękuję bardzo, muszę się w ogole rozeznać na czym to polega xD
________
marzy mi sie przeokrutie taki tatuaż <3 ♥ przez ostatnie dni troche się naoglądałam dziarek, koleżanka robi i cały cza sjej pomagam w szukaniu czegoś fajnego xD
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg tumblr_m1xjtepBp11qg3maso1_500.jpg (23,6 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg tumblr_m39siov6Di1r1x6z6o1_500.jpg (38,8 KB, 14 załadowań)

Edytowane przez ghana
Czas edycji: 2012-04-30 o 21:09
Stary 2012-04-30, 21:11   #2745
ParoleParole
Zakorzenienie

A ja się dziś troche za bardzo opaliłam

I w ogóle kusi mnie by skorzsytać z rosmanowej okazji na jakiś podkład.. Przy niektórych to -40 procent daje nawetr 20 zł mniej
Stary 2012-04-30, 21:21   #2746
ghana
Zakorzenienie

Cytat:

I w ogóle kusi mnie by skorzsytać z rosmanowej okazji na jakiś podkład.. Przy niektórych to -40 procent daje nawetr 20 zł mniej
a skąd taki rabat? oglądałam dzisiaj gazetkę rossmana i nic nie rzuciło mi się w oczy. Ja musze kupic sobie jakiś lekki puder, ktory minimanie kryje bo w te upały żał katować sk ę fluidem, a chcę jako tako przykryć blizny dzisiaj musiałam ratować się jakimś pudrem mamy xD
Stary 2012-04-30, 21:23   #2747
buahhot
Marcelover ♥♥♥

A ja dzisiaj mam dzień lenia

Polezalam w lozku, poszlam na spacer z psem, odpoczelam sobie zaraz idę się wyspamowac do lazienki, poleżę sobie w wannie...

---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ----------

A właśnie jakie podkłady są w promocji? O co chodzi?

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-30, 21:30   #2748
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:
a skąd taki rabat? oglądałam dzisiaj gazetkę rossmana i nic nie rzuciło mi się w oczy. Ja musze kupic sobie jakiś lekki puder, ktory minimanie kryje bo w te upały żał katować sk ę fluidem, a chcę jako tako przykryć blizny dzisiaj musiałam ratować się jakimś pudrem mamy xD
był konkurs na rosnecie i każdy uczestnik dostawał kupon rabatowy na podkład potem. Podkłady są takie:
- Rimmel, Wake Me Up, Podkład, Pełna oferta
- Manhattan, Perfect Adapt Podkład, Pełna oferta
- Astor, Perfect Stay, Podkład, Pełna oferta
- Maybelline, Affinitone, Podkład, Pełna oferta
- L’Oreal Paris, True Match, Podkład, Pełna oferta
- Max Factor, Ageless Elixir, Podkład, Pełna oferta
- Bourjois, Healthy Mix, Podkład, Pełna oferta
- Wibo, Pure Mineral, Fluid, Pełna oferta

ja wzięłam ten z burżuja Ale na waku dziewzyny podawały kody i tak się zastanawiam czy lepiej tego z l'oreal nie brać
Okazja jest naprawdę fajna..
Stary 2012-04-30, 21:35   #2749
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Wydaje mi się, że dobry podkład wybrałaś... a jaką masz cerę?
Miałam ten true match no i lubi osadzać się na brwiach, tworzy na mojej buzi maskę. Z tym, że ja mam cerę suchą. Nawet teraz mam na niego kupon w SP, ale nie kupię go na pewno, o nie

Stary 2012-04-30, 21:37   #2750
IwonciA_1992
Raczkowanie

Hej Dziewczyny
Ja dopiero po 11 godzinach pracy... Co do depilacji, ja gole nogi depilatorem co 8-10 dni, tylko że praktycznie cały rok tak mam wiec wiadomo że jak reguralnie sie urzywa depilatora ta te włoski odratają wolniej. Nie gole ud bo mam takie jasne w miate włoski i jest ich nie az tak dużo że uważam że tego nie potrzebuje.
Wczoraj wieczorem Farbowałam włosy na jesienny liść z Joanny i chłopakowi zrobiłam blond pasemka na irokezie bo jemu to pasuje i nie wygląda tandetnie, a do tego przycinanie włosków golarką do strzyżenia dodatkowo było... Ja ze swojego koloru nie jestem do końca zadowolona i jak tylko zrobie fotke to ocenicie....
Miłego wieczorku

IwonciA_1992 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-30, 21:42   #2751
ParoleParole
Zakorzenienie

szan a
Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
Wydaje mi się, że dobry podkład wybrałaś... a jaką masz cerę?
Miałam ten true match no i lubi osadzać się na brwiach, tworzy na mojej buzi maskę. Z tym, że ja mam cerę suchą. Nawet teraz mam na niego kupon w SP, ale nie kupię go na pewno, o nie
mam cerę mieszana trochę przełuszczającą się. Ale pewnie skuszę się na burżuja bo bez rabatu pewnie bym go nie kupiła O ile znajdę go jeszcze w rosmanie Bo promocja jest do 6 maja a ja jestem skazana chwilowo na jednego rosmana

Edytowane przez ParoleParole
Czas edycji: 2012-04-30 o 21:43
ParoleParole jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-30, 21:45   #2752
ghana
Zakorzenienie

Cytat:
szan a
mam cerę mieszana trochę przełuszczającą się. Ale pewnie skuszę się na burżuja bo bez rabatu pewnie bym go nie kupiła O ile znajdę go jeszcze w rosmanie Bo promocja jest do 6 maja a ja jestem skazana chwilowo na jednego rosmana
miałam bodajże 2 probki tego podkładfu i był fajny 0 ładnie się wtapiał i przede wsytzskim nie ciemniał mi na twarzy xD a niestety to ciemnienie to moja zmora ostatnimi czasy

a poza tym mam juz mietowy cien do powiek i nie moge sie doczekać keidy się nim umaluje

++moje skromne spamowanko - kąpiel w olejku sephora, depilacja, peeling ciała, olejek skin so soft po kąpieli, na twarz cetaphil,usta alterra rumiankowa, krem do rąk też alterra, no i maluje właśnie paznocie u stóp essence colour&go - modern romance

Edytowane przez ghana
Czas edycji: 2012-04-30 o 22:11
Stary 2012-04-30, 22:16   #2753
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
szan a
hmm no to healthy mix i healthy mix serum nadaja sie raczej do skory suchej, normalnej (pytalam sie jakis czas temu kolezanke-przedstawicielke bourjois i wlasnie te mi polecila). Ale moze akurat Ci przypasuje skoro masz mieszaną

Stary 2012-05-01, 08:43   #2754
ParoleParole
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
hmm no to healthy mix i healthy mix serum nadaja sie raczej do skory suchej, normalnej (pytalam sie jakis czas temu kolezanke-przedstawicielke bourjois i wlasnie te mi polecila). Ale moze akurat Ci przypasuje skoro masz mieszaną
dzięki Wypróbuję mimo wszystko

Cześć

Pogoda znowu nas rozpieszcza
Ja sobie wczoraj tak spaliłam rękę jedną spać nie mogłam
Stary 2012-05-01, 09:52   #2755
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cześć.

A ja się golę maszynką. Mam jeszcze gdzieś mój krem z Veet i może z niego też zacznę korzystać.

Wczoraj byłam w zamku Książu, a dzisiaj to nie wiem.
Mój Tż. pracuje w święta i ma dopiero piątek i sobotę wolną, a wtedy pogoda ma się popsuć.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-01, 10:03   #2756
Soph
Zakorzenienie

witam

Cytat:

gdyby był Mineral Matte z Bourjois to na pewno bym się skusiła

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-01, 11:06   #2757
buahhot
Marcelover ♥♥♥

czesc
Cytat:
dzięki Wypróbuję mimo wszystko

Cześć

Pogoda znowu nas rozpieszcza
Ja sobie wczoraj tak spaliłam rękę jedną spać nie mogłam

ja na szczęście smaruję się spf50

Stary 2012-05-01, 12:40   #2758
loluska
Zakorzenienie

Hej Ja równiez korzystam z cudnej pogody Dziś mam zamiar się fajnie opalić, wieczorem koleżanki wpadają Jutro niestety zaliczenie ;/

Miłego dnia!

19.04.15 - nasze pierwsze spotkanie
loluska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-01, 16:09   #2759
ghana
Zakorzenienie

A ja dopiero co się ogarnełam i przebrałam z piżamy, bo znajomi wpadają na jakieś ognisko czy coś dzisiaj jest tak niesamowicie duszno, że nawet ja nie mam na nic siły [chociaż abs zrobiłam dla spokoju sumienia xD] Miłego popołudnia dziewczyny
Stary 2012-05-01, 16:20   #2760
MiaWallace876
Raczkowanie

Cytat:
A ja dopiero co się ogarnełam i przebrałam z piżamy, bo znajomi wpadają na jakieś ognisko czy coś dzisiaj jest tak niesamowicie duszno, że nawet ja nie mam na nic siły [chociaż abs zrobiłam dla spokoju sumienia xD] Miłego popołudnia dziewczyny

ehh ja się do abs zabieram gdzieś od miesiąca :P czas zacząć coś z sobą robić bo wakacje i bikini się zbliżają hihi
w Poznaniu też pół dnia było strasznie duszno a teraz pada

http://make-up-my-little-obsession.blogspot.com/

28.09 Tangle Teezer - recenzja
11.09 Jak dba o siebie Jessica Alba
08.09 UD Naked 2 VS OH SO Special Sleek
MiaWallace876 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości