|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3961 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Śląskie Panny Młode cz.II
Cytat:
|
|
|
|
|
#3962 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3963 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#3964 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczyny za namiary
|
|
|
|
#3965 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3966 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczęta!
my już po! ![]() było idealnie.... Wszystko wyszło co do minuty, sekundy..... Kosmos!!! Nie wiedziałam, że taka impreza może wyjść tak idealnie...... Całe wesele się śmiałam..... Non stop uśmiechnięta..... Goście aż zwrócili uwagę na to ksiądz na sam koniec jak podszedł nam pogratulować, to powiedział, żebym zawsze była tak niesamowicie uśmiechnięta i radosna jak dzisiejszego dnia..... Pogoda faktycznie była niesamowita wręcz......
|
#3967 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zdjęcia są śliczne, pięknie wyglądaliście, szczęście aż bije po oczach ![]() Gratuluję i wszystkiego dobrego na nowej drodze życia |
|
|
|
|
#3968 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zazdroszcze udanej imprezy, chyba malo kto jest zadowolony ze wszystkiego ![]() gratulacje
|
|
#3969 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Moje gratulacje Jej...ślicznie wyglądałaś
|
|
#3970 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratulacje i wszystkiego najlepszego
|
|
#3971 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gratulacje
|
|
#3972 |
|
Zadomowienie
|
My wczoraj byliśmy w swoich parafiach i daliśmy na zapowiedzi,po 20 maja mamy je sobie odebrać
|
#3973 |
|
Zakorzenienie
|
Hej "
![]() Ale mnie długo nie było ![]() A to dlatego, że w piątek jechaliśmy z TŻ do mnie do domu. Zaproszenia przyszły na styk więc zabrałam do domu i wiązałyśmy z mamą kokardki ![]() ![]() Sobota mega zabiegana... Ale: MAM SUKNIĘ!! Bardzo mi się podoba. Miałam mierzyć inną ale jak zobaczyłam tą to już wiedziałam, że nie chcę innej :P i tak zostało Babka ma bardzo tanie suknie więc dałam 1200zł Aaaa i ZAMÓWILIŚMY OBRĄCZKI!! Dwukolorowe, fala, bez diamencików. Model z Apartu warty prawie 3000zł zrobią nam za 1500zł. Mama dała jeszcze swój pierścionek zaręczynowy. ![]() W niedzielę jeździliśmy za butami to tylko w sumie TŻ kupił. Ja nie mogłam nic znaleźć ecru a jak znalazłam to rozmiaru nie było i musiałam zamówić w salonie w sukniami za 170zł ![]() No i w niedzielę TŻ ZROBIŁ PRZYKLĘK ![]() Nie było to niewiadomo co bo to w sumie teraz już formalność, ale miło mi się zrobiło.. Fakt, bez pierścienia, nie wiem czemu ale dostałam zrebrny łańcuszek z zawieszką serudszko z kamieni ![]() Wczoraj przyjechaliśmy do mamy TŻ i tu siedzimy do jutra także nie wiem kiedy znów zawitam :P
|
|
#3974 |
|
Zakorzenienie
|
Micia
ja za butami jechałam do Kato i wydałam 150zł + bilety, kawa na mieście Zamówiłaś już te butki? Ja bym poczekała na Twoim miejscu - stopa może spuchnąć i możesz mieć problem wcisnąć się w swój rozmiar |
|
|
|
#3975 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
fotki suuuperDziewczyny myślę, że z tymi butami to i tak nieźle... Ja mam rozmiar 35 i nie dość, że woj, sląskie i małopolskie za nimi zjechałam to jeszcze 300zł z rabatem zapłaciłam
Edytowane przez e s Czas edycji: 2012-05-02 o 16:11 |
|
|
|
|
#3976 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cieszę się, że wszystko się udało Pięknie wyglądałaś ![]() ---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ---------- Ewusia_marchew i Duusiia
w tym najpiękniejszym dniu Waszego życia życzę Wam dużo miłości, szczęścia i uśmiechu oraz pięknej pogody i szampańskiej zabawy na weselu Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia ![]() ![]() |
|
|
|
|
#3977 |
|
Zadomowienie
|
Lady, piękna relacja! Wszystkiego najlepszego, zawsze bądź taka uśmiechnięta
![]() Czekamy na wszelkie inne relacje i fotki dziewczynki
|
#3978 |
|
Zadomowienie
|
Dzisiaj z rana przyszły zamówione materiały na zaproszenia i winietki. Nie omieszkałam już paluchów w to zamoczyć. :P Pierwsze, testowe zaproszenia wyszły całkiem ok.
Załączam szybkie zdjęcia.Wczoraj byłam też na zdjęciu miar na szycie sukienki, pierwsza przymiarka w czerwcu. Obecnie jesteśmy na etapie szukania fioletowego materiału, żeby uszyć tż kamizelkę i musznik - na tą chwilę - rzecz niewykonalna!
|
|
|
|
#3979 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Przypadkiem wyszło, że mamy kolory przewodnie kremowo/złoto + bordo
|
|
|
#3980 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cukiernia "Kobzik" - sprawdzę sobie, bo jeszcze nie mamy. ![]() Cytat:
Cytat:
A tort z cukierni "Gryc" jak wychodzi cenowo? I do ilu km dowożą w gratisie? |
|||
|
|
|
#3981 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3982 |
|
Zakorzenienie
|
wczoraj tak ładnie Wam wszystkim podziękowałam, wchodzę dzisiaj i patrzę, że nie ma mojego posta
więc jeszcze raz - ślicznie dziękujemy!!! i mam nadzieję, że wszystko u Was wyjdzie równie idealnie!!! ![]() anoxee - piękne zaproszenia!!! Jejku, sama bym chciała takie cudeńka umieć robić
|
#3983 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny - znacie może jakąś niedrogą wizażystkę z okolic Sosnowca, Będzina, Czeladzi, Dąbrowy Górniczej?
Przeszukałam całe forum z ogłoszeniami wizażystek, forum z makijażami i wiele innych miejsc, ale jakoś nic nie znalazłam odpowiedniego... A nie chcę wydawać więcej niż ok 100zł za makijaż ślubny (ograniczamy koszty...). Myślałam, żeby zrobić makijaż w Douglasie - bo tam w cenie 70zł zdaje się można kupić jakieś produkty, a makijaż jest gratis... Albo w Sephorze - 99zł. Tylko nie wiem, czy warto i ewentualnie w którym dokładnie miejscu... Please HELP!
|
#3984 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3985 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3986 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oby wszystko Wam się udawało tak jak w dniu ślubu oraz aby uśmiech nie znikał z Twojej twarz No i oczywiście powtórzę to co mówiły dziewczyny ślicznie wyglądałaś Cytat:
za sukienkę oraz buty. Cieszę się, że wszystko idzie po waszej myśli no i brawa, że udało Wam się tyle załatwić w tak krótkim czasie.Jak się czyta Ciebie to czuć taką ogromną radość, oby ta radość towarzyszyła Ci już zawsze |
||
|
|
|
#3987 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() P.S dziś bede mieć fotki sukni
|
|
|
#3988 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3989 |
|
Przyczajenie
|
.
Cześć, dziewczyny ! ![]() Mogłabym do Was dołączyć? Planuję ślub na 2013 , i mam nadzieję, że się uda... Niestety jeszcze kompletnie NICZEGO nie mamy załatwionego- i tutaj pojawia się problem... niemal cały majowy weekend poświęciliśmy na poszukiwania sali idealnej- i znaleźliśmy klika przepięknych, ale niestety o wolnym weekendzie w maju/czerwcu/lipcu/wrześniu 2013 możemy zapomnieć ...W jednym miejscu jest wolna lipcowa niedziela- i prawdopodobnie ją zarezerwujemy...zostawili śmy także swoje nr telefonów, gdyby coś się zwolniło... . Nie miałam pojęcia, że trzeba za organizację zabrać się tak wcześniej !!! Ogólnie jestem kiepską organizatorką i podejrzewam, że mój ślub będzie wielką klapą ![]() ![]() ! Ale postanowiłam dać z siebie wszystko i dlatego tutaj jestem- mam nadzieję, że dowiem się wielu przydatnych rzeczy ![]() Dobranoc Edytowane przez carolline_ Czas edycji: 2012-05-06 o 01:14 |
|
|
|
#3990 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I mam nadzieję, że wątek będzie dla ciebie źródłem inspiracji![]() A my mamy dzisiaj 5 miesięcy do ślubu |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:05.

Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)