|
|
#4111 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: zazdroszczę zaręczonym dziewczynom... odsłona 54!
Właśnie zakończyliśmy grilla z Tż, masakra jak się objadłam,
btw. kocham sałatkę grecką ![]() I Reddsa żurawinowego też, a co ![]() Kocurka fajnie że Tż chce wcześniej, szybciej
|
|
|
|
#4112 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4113 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale to była miłość od pierwszego wejrzenia
|
|
|
|
|
#4114 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i taką zwykłą z powierzchnią nieprzywieralną bo te co jest napisane że teflon nigdy z niego nie są podobno świetne są też ceramiczne ale są drogie i na nich nie trzeba używać oleju. Istnieją też patelnie służące za grill i odprowadzają tłuszcz i też nie trzeba lać oleju
|
|
|
|
|
#4116 |
|
Zakorzenienie
|
byłam na pysznej sałatce ![]() a teraz siedzimy z ukochanym i chyba się zaraz do niego przytulę
|
|
|
|
#4117 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam patelnię teflonową z Ikei, kosztowała 20 czy 25 zł i sprawdza się. Grillową też tam kupiłam.
Naj a jaki dokładnie ten wok kupiłaś? Bo ja zastanawiam się nad nabyciem. |
|
|
|
#4118 |
|
Zakorzenienie
|
Heloł
Wypad w góry się udał, nie zrobiliśmy jednak założonego planu, ponieważ pogoda w stosunku do naszej kondycji była okropna, no i te kolejki na Tarnicę.... Mam z TŻ aż jedno zdjęcie Poza tym odstawilam histerię na śniegu, że spadnę i TŻ musiał mnie trzymać za rękę, żebym była odważna ![]() Odezwę się i nadrobie was jutro
|
|
#4119 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, nadrobiłam po łebkach
![]() Kocurka gratuluję Daj zdjęcie ![]() Ilsa spóźnione wszystkiego najlepszego Czarodziejka witaj ![]() Anioł - co do Apartu: Jak już wybierzecie model dowiedzcie się, czy można je zmniejszać/zwiększać. My z tego powodu zrezygnowaliśmy z apartu, bo obrączki które wybraliśmy miały "stały" rozmiar. Carmi mi się nie podoba ta tunika na jedno ramię z allegro - ale to dlatego, że ja po prostu nie lubię sukienek/bluzek na jedno ramię, już wolę bez ramion ![]() ---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ---------- A i udało mi się wrzucić dwa nowe posty na bloga pisząc je na komórce
|
#4120 |
|
Zakorzenienie
|
kurczę Zwiesiu łyknęłam od razu po kilka postów
z tym szamponem z Yves-Rocher to może gliceryna Ci zapychała na czole ? i ja też zapisuję sobie zużycie produktów żeby wiedzieć ile będę wydawać we własnym mieszkaniu
|
|
|
|
#4121 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gliceryny nie podejrzewam, bo jest wszędzie praktycznie Nie mam kniżki, żeby o niej doczytać, ale muszę wrócić do mojej książeczki ![]() A teraz wyszukałam nawet tylko w tym poście i Gliceryna jest w tym szamponie, który lubię i mi nie szkodzi ![]() Mi ostatnio szampony dość często szkodą A tamten jakiś wybitnie ma mocny i drażniący zapach (konserwanty i zapachy najczęściej uczulają).A w ogóle to chyba przez to słońce wyskoczyło mi jakieś uczulenie na rękach. Albo przez kiwi Bo jadłam przedwczoraj i mi wyszło, dzisiaj zjadłam go mniej i wyszło pełno kropek, ale już ich nie widzę.Chyba czas do alergologa, zaraziłam się od Tżta
|
|
#4122 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:25 ---------- Poprzedni post napisano o 00:21 ---------- Byliśmy nad rzeką, ale było przyjemnie siedliśmy sobie na brzegu, a brzeg taki fajny, kamieniste plaże siedzieliśmy sobie we czwórkę, piwkowaliśmy, a tu podchodzi do nas koleś z towarzystwa obok i pyta, czy będziemy jeszcze siedzieć, bo oni się zwijają, a rozpalili ognisko i jak chcemy, to oni nie będą gasić tylko byśmy sobie tam siedli, są przygotowane polana do spalenia i woda do zagaszenia, ale nam się miło zrobiło więc sobie siedzieliśmy przy ognisku ![]() EDIT: Wiem, nadużyłam słowa "siedzieć" ![]() Wracam do matury
Edytowane przez justyna_dt Czas edycji: 2012-05-02 o 00:26 |
|
|
|
|
#4123 |
|
Zakorzenienie
|
witaj w klubie, mi na rękach wyskakują takie białe suche miejsca i boję się że to początki łuszczycy bo dziadek miał i brat też :/
|
|
|
|
#4124 |
|
Zakorzenienie
|
Nadrobiłam po pracy. Idę spać. Padam na ryj
![]() Tęskno mi za Wami !!!
|
|
|
|
#4125 |
|
Zakorzenienie
|
nadrobilam was
![]() ide obejrzec gotowe na wszystko i spac
|
|
#4126 |
|
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Jaka cisza, co to kurde nikt nie pracuje?
|
|
#4127 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i wtedy okazało się, że wok nie jest przeceniony, tylko po prostu beznadziejny wyrzuciliśmy i akurat mama kupiła nam ten i jest świetny - bardzo duży, ciężki i taki porządny Cytat:
śnieg był? ja bym zaraz zachorowała. tutaj upał, u góry śnieg - naj ma gorączkę na 100% idę przed pracą do optyka, bo mi nosek w okularach odpadł... oby był czynny
|
||
|
|
|
#4128 |
|
Zakorzenienie
|
Śnił mi się dzisiaj horror i od piątej praktycznie już nie spałam... Śniło mi się, że TŻ uważał, że to całkiem normalne bzykać się z kimś innym będąc w związku i jak mu powiedziałam, że nawet nie ma mowy i zapytałam, czy spał z kimś innym, będąc ze mną, to powiedział, że tak - z dwoma dziewczynami jak jeździł sobie w trasy koncertowe... Brrrrrrrrrr...
Nie wiem, czy po tym śnie dam się dotknąć, chociaż wiem, że to kretyński powód... |
|
|
|
#4129 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4130 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4131 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
Cytat:
Wczoraj posmarowałam sobie twarz filtrem lrp 50 i mimo ostrego słońca na razie nic mi nie wyskoczyło. Ale i tak idę do dermatologa dzisiaj o 11:00. Uwielbiam to, że wybudowali nam przychodnie w jednym z budynków korpo. Nie ma kolejek, jest super nowoczesny sprzęt, który na nas testują i lekarz ma tyle czasu dla pacjenta ile trzeba ![]() No i śniło mi się, że pani w salonie podczas mierzenia sukni obcięła mi włosy! Poszłam na skargę do dyrektora, a on był rybą z cygarem, ale dał mi moja suknię za darmo, więc luz |
|
|
|
|
#4132 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień doberk
wczoraj byłam z TŻ cały dzień nad morzem szkoda że teraz zobaczymy się dopiero 7 maja no ale cóż on się uczy ja muszę napisać całą pracę
|
|
|
|
#4133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pony, rozumiem Cię, też mi się zdarza przenosić uczucia ze snu na żywo
|
|
|
#4134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zaraz wchodzę do autka z rodzicami i jadę odwiedzić babcię w szpitalu 200km stąd. Leży na serce od 2 tygodni |
|
|
|
|
#4135 |
|
Zakorzenienie
|
Która ze mną http://www.pudelek.pl/artykul/39963/...pod_kroplowka/ ?
|
|
|
|
#4136 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|||
|
|
|
#4137 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra, idę do pracuni! Może wyczaję, jak wchodzić w pracy na wizaż, bo mamy standartowo poblokowane większość stron
|
|
|
|
#4138 |
|
Zakorzenienie
|
heloł
|
|
|
|
#4139 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wczoraj byliśmy na 3 urodzinach chrześniaka, kupiliśmy zjeżdżalnie do ogrodu - prezent niesamowicie trafiony i dzieciaki zachwycone szkoda, że tylko do 50 kg jest bo bym też zjechała
|
|
#4140 |
|
Zakorzenienie
|
a mnei sie snilo ze atakowaly mnei zombie ale w weekedny nie atakowaly bo szkoda im bylo kasy
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:00.

ale to była miłość od pierwszego wejrzenia
podobno świetne są też ceramiczne ale są drogie i na nich nie trzeba używać oleju. Istnieją też patelnie służące za grill i odprowadzają tłuszcz i też nie trzeba lać oleju
13.03.2008

!!!
Może przez 8,5h mi przejdzie.