|
|
#3361 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Krakowianki - część XVII
|
|
|
|
#3362 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3363 |
|
Matka Smoka
|
|
|
|
|
#3364 |
|
Zakorzenienie
|
W Klubie wątek zamówieniowy z kosmetyki_ck
|
#3365 |
|
Nie depcze krokusów
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;33867904]Nie bardzo, bo moja karma w krakvecie kosztuje 134 zł, a tu 180 zł...[/QUOTE]
Furminator dla moich burasów kosztuje wszędzie 120, a na Glonojadzie jest podróbka za 20...
|
|
#3366 |
|
Zadomowienie
|
Shiruvii a moge linka prosic do tego sprzedawcy??? z gory dzieki
|
|
#3367 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Nawet w środku sezonu i przy pięknej pogodzie da się znaleźć taki szlak i taką porę, by uniknąć stonki. W ubiegłym roku byłam 1 lub 3 maja na Wołowcu, w Chochołowskiej masa ludzi, na zielonym Grzesiu kilka osób, a dalej przez ośnieżony Rakoń pustki http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._1594833_n.jpg http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...5_871530_n.jpg 3 lata temu byłam 15 sierpnia (!) na Giewoncie, bo znajoma Japonka chciała zaliczyć nasz narodowy symbol i wyszliśmy z kwatery o 4 rano, na szczycie byliśmy sami jak schodziliśmy z Czerwonych Wierchów, to z Kościeliskiej dopiero ruszały tłumy.Tęsknię za Taterkami
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3368 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=7122944
|
|
#3369 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#3370 |
|
Pani Buka
|
Malla - z tą 4 rano szczególnie podziwiam
ja nie byłabym w stanie ustać na nogach. w Gorce pewnie się kiedyś wybiorę, tylko jak z dojazdem tam? byłaś na Babiej Górze? moja mama strasznie chce się wybrać, ale nie wiemy, czy warto i jak wygląda trasa.
How I choose to feel is how I am. Edytowane przez kasiencja Czas edycji: 2012-05-02 o 14:06 |
|
|
|
#3371 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny czy ktoras miala te olejki z amli do wlosow?
I czy olejek to dobry pomysl przy sianowatych wlosach? Bo ja slyszalam ze mam nawilzac nie natluszczac
|
|
#3372 |
|
Zakorzenienie
|
dobre kocurki dobre
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;33864255]Akurat kocurki baaaardzo szybko dochodzą do siebie [/QUOTE]nie wiem co ja miałam na myśli ![]() si! ![]() uwielbiam wyjechać za Kraków do mojej miejscowości, bo tu ceny są o połowe niższe. Udało mi się zakupić czółenka jakich od dawna poszukiwałam, a z ubrań tunikę z New Look'a i mojemu TŻ spodenki z Zary + koszulę z Housa, oczywiście w SH
|
|
|
|
#3373 | |||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Jestem sową i o 4 działam posłusznie na autopilocie, a o 7 nie ma możliwości zedrzeć mnie z łóżka w dzień wolny.Jest kilka punktów wyjściowych: Nowy Targ, Obidowa, Rabka-Zdrój, Koninki, Lubomierz, Ochotnica Górna/Dolna, Łopuszna... Największą swobodę czasową daje własny samochód, a najczęściej jeżdżą autobusy do i z Nowego Targu. Pozostałe miejscowości trzeba sprawdzać na stronie RDA. Wczoraj wybraliśmy długie wejście z wioski i krótkie zejście do NT, bo z wiosek nic po południu 1 maja nie jechało ![]() Tutaj mapa: http://www.mapy.cc/beskidy/gorce/szlaki.jpg Cytat:
Ma zaledwie 1725 m n.p.m. wysokości, a panują na niej wysokogórskie warunki.Najwygodniej startować z Przełęczy Krowiarki, dojeżdżają tam autobusy i jest duży parking. Lajtowy leśny szlak prowadzi w 1,5 godziny do schroniska w Markowych Szczawinach, z którego można pójść łatwiejszym szlakiem naokoło na główny szczyt, a można też wybrać bardziej dziki i stromy szlak z krótkim łańcuchem - czasowo wychodzą podobnie, ale ten drugi wymaga kondycji. Zejście trwa ok. 2 godzin, idzie się granią, wystawionym na piękne widoki. To najbardziej popularna trasa. Ze szczytu roztacza się przepiękny widok na góry i jeziora, choć mnie najbardziej w nim urzeka wystający na Słowacji wypierdek, czyli Wielki Chocz Przy idealnych warunkach widać Kraków! Szczyt jest rozległy, kamienisty i graniczny.Tutaj mapa: http://imageshack.us/photo/my-images...agor2.jpg/sr=1 Cytat:
Ja Ci dam "dobre" ![]() Mój po kastracji potrafił wysuwać penisa i wpatrywać się w niego kilkanaście minut... A skąd jesteś?
|
|
|
#3374 |
|
Pani Buka
|
Malla
|
#3375 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3376 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Tylko wytnij z niego kocie penisy
![]() Cytat:
|
|
|
#3377 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3378 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3379 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Widzę, że Wy tu dziś od samego rana na nogach ![]() Tak piszecie teraz tu o wyprawach w góry, że nabieram ochoty Tylko jeszcze nigdy na nic nie wyszłam Pomijając Gubałówkę, Morskie Oko i jakieś Doliny...Cytat:
![]() Podobno kefir pomaga na spieczenie. Dzięki, żadna się nie przyznaje Więc muszę się w końcu sama zdecydować.MistrzyniSprzecznosci oo Ale nie masz nic przeciwko, żebym zamówiła taki sam? O ile w końcu się zdecyduję, bo widzę, że wy tam zamówienia macie do 50 zł, a mi wychodzi 90 ![]() noicojamamtuwpisac O kurcze Jak palec? Poradziłaś sobie w końcu? ![]() Cytat:
![]() 2. Dziękuję za opinię jeśli chodzi o ozdoby to raczej będzie występował w pojedynkę.Super, dziękuję Chyba, że będziesz na grillu u Hiper to wtedy poprosiłabym o przekazanie którejś z dziewczyn mieszkających bliżej mnie [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;33867354]Komuś coś z Krakvetu?[/QUOTE] Już się bałam, że kolejne zamówienie zaliczę, ale na szczęście NIE ![]() btw Czy moja spódniczka z awanti może jeszcze u Ciebie poleżeć? Mogę odebrać dopiero w przyszłym tygodniu albo poprosiłabym o przekazanie którejś z dziewczyn na grillu Tylko z tego co wiem to grill nie jest pewny.Super Dopiszę się w najbliższym czasie (czyt. jutro, pojutrze)Cytat:
Pokaż zdjęcia.Cytat:
A teraz życzę Wam miłego popołudnia i znikam
|
|
|
#3380 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3381 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Merci Byłam dziś z rana z mamą w Makro, korzystając z tego że mały ruch na drogach (niestety i w Ikei i w Marko ludzi nawał...), i kupiłam nożyczki fryzjerskie proste - miałam opcję za 13, 22, lub 70 i 80 zł. Wzięłam te za 22 zł, teraz kontrolnie ciachnęłam z krótkiego pasma włosów i ładnie tną Trzymajcie kciuki ![]() Boshh ale mam nawał w pracy, posta piszę od 20 minut
|
|
#3382 |
|
Raczkowanie
|
![]() Zawsze mi się marzyło przejść wszystkie trasy i zobaczyć te wszystkie piękne miejsca w naszych górach, a jakoś rzadko jest z kim... Np. od kilku dni brat mnie denerwuje bo zdobywa "szczyty" ze znajomymi a mnie to ma w poważaniu... Ale no ^^ pochwalę się: dzisiaj pierwszy raz bawiłam sie z royal icing i jestem wręcz z siebie dumna ^^ no i właśnie kończę piec ukochane rożki mamy :P
|
|
#3383 |
|
Pani Buka
|
Blair
ja mam nożyczki z Auchana za ok. 13zł ale ścinam nimi tylko pojedyncze włosy z rozdwojonymi końcówkami ![]() TŻ też o dziwo ma podobno nawał w pracy, myślałam że dzisiaj będzie spokojnie, a podobno ciągle ktoś do sklepu przychodzi i zamówienia internetowe też spływają
|
#3384 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Patrząc na zamówienie z ck na allegro, zastanawiam się, czy będziemy się umawiać, która kiedy ubiera filtr L'Oreala?
![]() A do mnie dziś mało dzwonią, za to jacyś niepociumani Dużo osób wzięło u Was urlopy?Cytat:
WWW - Wizażowe Wyjazdy Wgórowe ![]() Cytat:
Będziesz dostarczać wycieczkowy prowiant
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2012-05-02 o 16:20 |
||
|
|
|
#3385 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja w sumie nie mam zbytnio rozdwojonych (może kilka włosów), ale są po prostu zniszczone, przesuszone i takie sztywne, bez życia, przez co nawet się kręcić nie chcą, no i wygląda to tak fatalnie że po prostu muszę podociąć, chociaż obecnie głównym celem jest zapuszczanie...A co do sklepu - niestety 1 dzień bez możliwości zakupów tak działa na ludzi... Widziałam to dziś w spożywczym jak przed pracą po drożdżówkę wstąpiłam.. :/ Mall - z mojego działu trochę wzięło niestety, no i jak normalnie jest nas 100 to teraz 70...
|
|
#3386 |
|
Matka Smoka
|
hiper - dzięki
![]() Buty dobre, ale muszę się przyzwyczaić - wielgachne się wydają przy tym numerze ![]() Niebieska piżama poleci na all raczej, bo wyglądam w niej jak baleron. |
|
|
|
#3387 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Mały w domu - dzielnie zasikał transporter i próbował się już przeczołgać przez cały dom, a mama cieszy się i nazywa go "swoim śmierdziuszkiem"
![]() Przeczytałam dziś do końca filo i pozakreślałam najważniejsze fakty
|
#3388 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
|
|
|
#3389 |
|
Pani Buka
|
Blair - myślę że będzie ok, nawet jeżeli nie obetniesz idealnie prosto to nic się nie stanie, na kręconych włosach nie widać tak bardzo niedociągnięć.
![]() zawsze jak jest jakiś dzień wolny to ludzie wariują i robią zakupy takie, jakby przez kolejny miesiąc nie mogli wejść do żadnego sklepu ale jeszcze co innego spożywka, a co innego bardziej specjalistyczny sprzęt którego się raczej nie kupuje na co dzień
|
#3390 |
|
maszyna, nie człowiek
|
W sumie on zawsze i na wszystko sika, taki wyluzowany typ.
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:42.

. To jakie to piwo? 

ja nie byłabym w stanie ustać na nogach.

Widzę, że Wy tu dziś od samego rana na nogach
Jak palec? Poradziłaś sobie w końcu?
ja mam nożyczki z Auchana za ok. 13zł ale ścinam nimi tylko pojedyncze włosy z rozdwojonymi końcówkami