|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2911 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Może kiedyś, już się staramy, jesteśmy w ciąży, i dzieci mamy!
Ana, ja lubię wszystko raffaello podobne
![]() ![]() u mnie na niedziele znów będzie milyway, bo braciszkowi na urodziny zrobię ![]()
#2912 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2913 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Zastanawiam się czy do tej masy dodać żółtko? bo w sumie wyjdzie, ze ono surowe, a to mnie nie przekonuje ![]() Butter nie martw się! mam to samo! właśnie jestem na etapie wkręcania sobie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dlaczego Cię nie ma na liście? ![]()
Edytowane przez Ana*** Czas edycji: 2012-05-02 o 11:50 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2914 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() z góry przepraszam, że tak długo mnie nie było (o ile w ogóle ktoś to zauważył ![]() ![]() ![]() ![]() tak na szybko tylko - Madzia, widzę że nadal w dwupaku ![]() ![]() Isabelle, przejeżdżaliśmy wczoraj koło zoo, ludzi chyba multum było? my wczoraj byliśmy w zoo safari w Borysewie ![]() kciuki ściskam mocno za wszystkie (nie)czekające na @ ! aby jej nie było ![]() no i najważniejsze chyba : e-vel, gratulacje !!! jak u nas wszystko pójdzie zgodnie z planem, to będziemy mieć niemal taką samą różnicę wieku między dzieciaczkami ![]() a poniżej nasza Myśka w wersji letniej ![]() Edytowane przez Natala84 Czas edycji: 2012-05-02 o 12:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#2915 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też jestem na etapie wkręcania się ![]() ![]() Nie ma mnie na liście, bo nie chcę być taka 'zobligowana'. A tak na serio, kiedyś w jakimś wątku napisałam, że możliwe, że weźmiemy z TŻ ślub ... i zostałam wpisana na jakąś listę, potem do mnie jakieś dziewczyny pisały, czy już wysłam za mąż, bo czas listę aktualizować, czemu nie wyszłam...dżizas...dziwne to było ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2916 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
A no i zycze, aby ten piekny pecherzyk co na USG sie pokazal, byl nalezycie wykorzystany w tym miesiacu ![]() Cytat:
![]() ![]() Natala, pieknia ta twoja cora!!! |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2917 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() My byliśmy w Safari Zoo prawie 3 lata temu. Tż mnie zabrał na jedną z pierwszych randek. Ach jak sobie wspominam to aż mi się cieplutko robi. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2918 |
Zakorzenienie
|
Nikita, http://chiliiczekolada.jogger.pl/2010/06/19/milky-way dostałam od Butter, i wypróbowałam
![]() Natalko, śliczną masz córunie. ![]() ![]()
#2919 |
Konto usunięte
|
O proszę, widzę Natalka, że mała już się pluskała.
![]() Do nas dziś znajoma przychodzi. Coś do jedzenia trzeba wykombinowac... |
![]() ![]() |
![]() |
#2920 | |
Zakorzenienie
|
My tu robimy z tego przepisu
http://chiliiczekolada.jogger.pl/2010/06/19/milky-way Kochana, tak to to się zaczęło, jak zaczęłam być z TŻ - -zawsze miałam ciążoobsesję ![]() Cytat:
A czy mogłoby być - zawsze by mogło - niby się zabezpieczamy jeszcze, ale nie zawsze...i nie zawsze od początku ![]() Ale jednak wolałabym, gdyby było zgodnie z planem wszystko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2921 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A Marysia rewelacyjna! Cytat:
![]() ![]() Butter u nas nikt CIę nie będzie ścigał za listę ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2922 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() aha ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() w ogóle to dzisiaj mój 66 dc... jak do soboty nie dostanę @ to wywołuję ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2923 |
Zakorzenienie
|
Ale smaka na ciasta tu robicie
![]() A Nam sie juz skonczyło Sebusiowe ciasto rabarbarowe ![]() ![]() Takiego Milky way'a bym sobie zjadła ![]() Natala Marysia jest sliczna ![]()
#2924 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ciazoobsesja ![]() Kurde nikt tutaj sie nie stara ![]() Edytowane przez Nikita... Czas edycji: 2012-05-02 o 14:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2925 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() pojawiłam się w końcu ![]() ALE GORĄCO ![]() Muszę się pochwalić że wczoraj byłam z TŻ nad morzem ![]() i chyba nasza córeczka będzie miała na imię MAJA ![]() ![]() mam nadzieję,że Madzia wybaczysz ![]() Natalko córcia śliczna ![]() ![]() Edytowane przez Emilia211 Czas edycji: 2012-05-02 o 14:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#2926 |
Zakorzenienie
|
Butter mąż ma jednak z nia pogadać. Akurat jutro będziemy na obiedzie to wtedy poruszymy ten temat.
Ana całe szczęście, że jest klima, bo coś czuję, ze bez względu na pogodę będzie mi gorąco. Natalko ale masz śliczną córcię. butter dokładnie, wpisz się ![]() Jest taki upał, że zaraz wyparuję chyba. Chodzę w samej bieliźnie, a moje kostki u nóg już dawno znikły ![]() Dzwoniła teściowa, czy dziś też przyjdziemy na obiad ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2927 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2928 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jak masz n jajek napisane, to np. 8 jajek, n-1 łyżek mąki to 7 łyżek, n łyzek cukru, to 8 ![]() ---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ---------- Cytat:
![]() ![]() A u mnie szaro, buro i grzmi ![]() Edytowane przez ButterBear Czas edycji: 2012-05-02 o 14:11 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2929 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() już nie mogę się doczekać naszej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2930 |
Zakorzenienie
|
Emilko zazdroszczę wypadu nad morze.
Butter no właśnie to samo pomyślałam, ze dziś możemy o tym pogoda. Teściwa ma dziś wolne i chciała już po mnie przyjechać i byśmy u niej poczekały na mojego męża, ale ja nie chciałam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2931 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Chociaż może nawet lepiej tak, niż jak moja teściowa, która nas w ogóle na obiad nie zaprasza ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2932 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I pisz do Onyxa aby cie na liste wciagnela, bo cos mala ta lista starajacych, trzeba zasilic szeregi. I jasne, ze to nie jest banalna decyzja ale od czago masz nas - Twoja grupe wsparcia. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2933 |
Zakorzenienie
|
Butter dlatego odmówiłam, bo juz nie raz tak jej pomagałam.
Poza tym ja w domu się rozpuszczam, to gdzie mnie jeszcze do gotowania zapędzać. Mój teściu też nas nie zaprasza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2934 | ||
Zakorzenienie
|
super!
![]() Cytat:
![]() hej ![]() Cytat:
tak juz wybrany ![]() ![]() A Wy ja wkoncu zaprosiliscie? Czy sie kobieta nie doczekala? ![]() superowa!! ![]() Ja sie tylko witam i zaraz zmykam ![]() ![]() ![]() Opisze Wam co sie u mnie podzialo wczoraj. Ostatnio jak mialam wizyte z moim ginem to mowie mu ze moze jednak powinnam isc do kardiologa sprawdzic to moje serca ( wiem wiem , zaczelam panikowac troche ) on mowi ze spoko ale czy cos mi sie dzieje ja mowie ze nie cala ciaze czuje sie super. A on ze bede musiala powiedziec ze nie moge co jakis czas zlapac oddechu bo tak to nie beda chcieli mi szybko dac wolnego terminu.Wiec dzwonie mowie co i jak i bylam w poniedzialek na wizycie. Zrobili mi EKG i USG serca wszystko wporzadku. A wczoraj rano tel od pielegniarki zebym przyjechala bo lekarz jednak chce zebym jeszcze zrobila Cat Scan ( to co wpuszczaja do tej tuby) bo chce znalesc przyczyne mojego braku oddechu ( tylko ze ja wogole tego nie mam ) No i dzwonie do gina mowie ze ja nie chce tego bo wiem ze nie jest to wskazane dla kobiet w ciazy on ok ze zadzwonic do nich wiec zmienili mi na przeswietlenie klatki piersiowej .. Mysle ok pojade. Pojechalismy z mezem do szpitala( bo akurat mial wczoraj wolne ) wzielam skierowanie na przeswietlenie poszlam je robic dali mi kartki do wypelnienia a tam pisze czy jestem w ciazy. Wiec napisalam ze tak w 34tyg i 4 dni .. No i za chwile wychodzi facet i mowi czy moze ze mna pogadac na osobnosci. No i mowi mi dlaczego lekarz chce zebym miala przeswietlenie wiec powiedzialam mu cala historie ( troche wkopalam mojego gina ) A ona ze nie widzi zadnych powodow zebym miala to robione i ze ten kardiolog nie podal powodu wiec on mi tego zrobic nie moze i jesli wczoraj wyszlo wszystko ok to lekarz poprostu wymysla z tym przeswietleniem. Powiedzial ze u mnie dziecko juz jest rozwiniete i nie powinno sie nic stac ale jesli lekarz nie podaje powodu to on nie zrobi mi tego Badania. Wiec pojechalam do domu. I powiem Wam ze mi tak ulzylo. Bo cala droge beczalam mezowi w aucie ... No to tak wygladal moj wczorajszy dzien .. Narazie nikt od kariologa nie dzwonil i mam nadzieje ze juz tak zostanie.
![]() ![]() |
![]() |
#2935 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hehehe...grupa wsparcia powiadasz - czyli jak będę w ciąży i braknie kasy, to grupa wsparcia mi zasili konto ![]() A o teściu to nawet nie wspominam. Nie mamy z nim kontaktu w ogóle... o zapraszaniu nie ma mowy... on jest dziki... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2936 | |
Zakorzenienie
|
Strong o taką koszulkę ci chodziło?? http://allegro.pl/ShowItem2.php?item...ars_rule_id=16
Zabcia no to niezłe zamieszanie. Ale w sumie skoro nic ci nie dolega to niepotrzebnie leciałaś do tego kardiologia. Głupio tez , ze gina wkopałaś, że on ci kazał skłamać. Dobrze, ze ci tego prześwietlenia nie zrobili. ---------- Dopisano o 15:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2937 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niezle zamieszane, no ale najwazniejsze,z e sie wszystko wyjasnilo ![]() ![]()
![]() |
#2938 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ---------- cudna ![]() ---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ---------- dokładnie - nie becz - ważne że jest ok
![]() |
#2939 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na wsparcie grupy zawsze mozesz liczyc! A kasy nie braknie, pieniadz rzecz nabyta i nie nalezy wszystkiego przeliczac na pieniadze. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2940 |
Zakorzenienie
|
cześć
![]() nadrobiłam ![]() Madzia Ty już się szykuj na Majkę ![]() Amani a kiedy TZ ma do Ciebie dołączyć?
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:07.