Idzie raczek nieboraczek jak uszczypnie będzie znaczek! :) Mamy wrzesień-paź 2011 - Strona 66 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Jaki tutuł
"Koko Koko Mamuśki wrześ-paź są spoko!" 0 0%
"Dzieciaczki nam po podłodze zasuwają, na kawę i wizaż nam czasu nie daja!" 10 31,25%
"pierwszy ząbek, pierwszy kroczek zbliża się dzieciaczków roczek" 13 40,63%
"dawno temu były brzuszki, a tu raczkują nam maluszki' 2 6,25%
"Pełzam sobie po pokoju, zabawki w rączki i do boju!" 4 12,50%
"Jestem bobo i wy nie wiecie ze mam najlepsza mame na swiecie!" 1 3,13%
"Mama pyszne zupki gotuje, a dziecku z radości pupka podskakuje' 0 0%
"Stawiamy pierwsze kroczki, za chwilę świętujemy roczki " 2 6,25%
Głosujący: 32. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-02, 13:56   #1951
mama zosi
Zakorzenienie

Dot.: Idzie raczek nieboraczek jak uszczypnie będzie znaczek! :) Mamy wrzesień-paź 20

Cytat:
Napisane przez archinta Pokaż wiadomość
[/COLOR]A zapomniałam napisać- dziś w nocy spałam moze z 5h (oczywiście z przerwą na karmienie)- wszystko przez drzemkę w dzień
Rano wiec stwierdziłam , że tzreba sie wylaszczyć ciachnęłam wiec grzywkę na ultrakrótki skos (miałam prosta do oczu) i zrobiłam hennę jak szaleć to szaleć
poszalałaś ale że się nie bałaś?! to podziwiam
ja ograniczyłam się do ogolenia nóg
mama zosi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-02, 14:07   #1952
martunia_199
Zakorzenienie

Dot.: Idzie raczek nieboraczek jak uszczypnie będzie znaczek! :) Mamy wrzesień-paź 20

Cytat:
Fajne- tez misie podobało- ale cena stanowczo nie

ale niegrzeczny

---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ----------

A zapomniałam napisać- dziś w nocy spałam moze z 5h (oczywiście z przerwą na karmienie)- wszystko przez drzemkę w dzień
Rano wiec stwierdziłam , że tzreba sie wylaszczyć ciachnęłam wiec grzywkę na ultrakrótki skos (miałam prosta do oczu) i zrobiłam hennę jak szaleć to szaleć
też zaszalałam a co - umyłam włosy ja dzisiaj będę miała ciężką nockę - zajedziemy do teściów gdzieś koło północy zanim się położę pewnie będzie 1-2 a rano o 5-6 pobudka

Ząbki
Synuś
+2
martunia_199 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-02, 14:58   #1953
archinta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mama zosi Pokaż wiadomość
poszalałaś ale że się nie bałaś?! to podziwiam
ja ograniczyłam się do ogolenia nóg
tez zaszalałaś

Kiedyś czesto ścinałam grzywę- raz się zyje
Cytat:
Napisane przez martunia_199 Pokaż wiadomość
też zaszalałam a co - umyłam włosy ja dzisiaj będę miała ciężką nockę - zajedziemy do teściów gdzieś koło północy zanim się położę pewnie będzie 1-2 a rano o 5-6 pobudka
i kolejna szalona- mycie włosów- fiu fiu
archinta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-02, 15:28   #1954
mama zosi
Zakorzenienie

No nie mogę jak miałam już wychodzić, ubrałam Zośkę, ubrałam siebie, ba nawet się pomalowałam, to zaczęło grzmieć i wielka czarna chmura nad nami! Ja chcę do sklepu!!!!
Stary 2012-05-02, 15:38   #1955
martunia_199
Zakorzenienie

Cytat:
No nie mogę jak miałam już wychodzić, ubrałam Zośkę, ubrałam siebie, ba nawet się pomalowałam, to zaczęło grzmieć i wielka czarna chmura nad nami! Ja chcę do sklepu!!!!
oj to nie dobrze - może zdążycie obskoczyć jak u Was już jest chmura to pewnie i do nas nie długo zawita ale to dobrze troszkę może się powietrze zmieni na bardziej korzystne

Ząbki
Synuś
+2
Stary 2012-05-02, 15:45   #1956
mama zosi
Zakorzenienie

Cytat:
oj to nie dobrze - może zdążycie obskoczyć jak u Was już jest chmura to pewnie i do nas nie długo zawita ale to dobrze troszkę może się powietrze zmieni na bardziej korzystne
grad właśnie zaczął padać, ale liczę, że to przejściowy stan i pójdziemy, bo pomijając ciuchy dla nas, to muszę jedzenie kupić a samochód pożyczył brat i zostaje nam tylko miejska komunikacja!

ale z to Wy będziecie mieć lepsze powietrze na podróż. O której wyruszacie?

---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:43 ----------

a, i Zośkę grzmoty nie biorą, za to kota muszę niańczyć, bo zawału zaraz dostanie biedaczek
Stary 2012-05-02, 16:03   #1957
danika
Zakorzenienie

dzien dobry

planowałam w pracy do was zajrzeć ale nie dało rady....normalnie nie moge sie wyrobic z pracą, nie wiem czy mózg mi sie zepsuł i wolniej myśle czy jak

ale na szczescie jutro wolne, wziełam niby troche rzeczy do czytania do domu ale nie wiem czy sie zmusze, wole z Gunią się bawić

u nas właśnie leje i tak super pachnie powietrze uwielbiam ten zapach deszczu po upale
niunia ogląda deszczyk i słuchamy grzmotów, marudziła dzis ponoć cały dzien, moze ta pogoda

Cytat:

a, i Zośkę grzmoty nie biorą, za to kota muszę niańczyć, bo zawału zaraz dostanie biedaczek
mój kotek sie nie boi ale kocia u rodziców straszny tchórz. Otwórz jej szafe jakąś ciemną

chciałam jeszcze powiedziec ze fajna ta twoja spacerówka i pasażerka cudna

Martunia szerokiej drogi życzymy Zuzek stoi wzorowo
danika jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-05-02, 16:10   #1958
irmith
Wtajemniczenie

GG do irmith

Napisałam posta i nie pojawił sie

Cytat:
Napisane przez 19natka88 Pokaż wiadomość
oj dupska trzeba by wam złoić A jak byś mi przypomniała jak to się u ciebie kochana skończyło?

A no niezły klusek z niego Zośce nic nie brakuje

Dzięki
Wiesz mnie uprzedzali w szpitalu że będzie się brzydko goić ostatecznie dostałam wielkie piguły Ginalginu i modliłam się żarliwie przy każdej aplikacji w końcu oczywiście się wszystko uspokoiło i nawet cytologia dobra wyszła.

Cytat:
już znalazłam na alledrogo jakies uniwersalne- jak coś to się dokupi i moskitierę tyż

może i można ale my z reguły jak w domu to się obijamy po kątach
jutro mykamy więc na wiochę
Macie może moskitiery do wózków? Używacie? Ja się zastanawiam czy nie kupić

Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
Ejjjjj, dajecie witaminę D teraz?
Ja daję

Cytat:
moje stojące o 6 rano dziecko - tak mnie budzi codziennie czasem tylko wcześniej
Oo jaaaacieeeee słodkości

Cytat:
Martunia dobre i to, u nas tylko "oj, nie!" i to w połączeniu z takim iście teatralnym westchnięciem

---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ----------

przez te upały to u mnie nuda straszna, drugi dzień siedzę w domu i patrzę w sufit, ale dziś nie ma zmiłuj, idziemy po obiedzie na jakieś zakupy
U nas zwykle jest coś w stylu "oł je" z westchnieniem, no i Aaaaaaaa

Cytat:
Fajne- tez misie podobało- ale cena stanowczo nie

ale niegrzeczny

---------- Dopisano o 14:53 ---------- Poprzedni post napisano o 14:48 ----------

A zapomniałam napisać- dziś w nocy spałam moze z 5h (oczywiście z przerwą na karmienie)- wszystko przez drzemkę w dzień

ładnie klask i:

Magdalenka 5.11.2014

i wystarczy nam tego miodu
irmith jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-02, 16:14   #1959
danika
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez irmith Pokaż wiadomość

mamy i używamy bo często w ogrodzie sypiamy

serio, nie wyobrażam sobie na wiosce bez moskitiery, pełno muszek i innych robalków, trzmiele latają, osy
Stary 2012-05-02, 16:24   #1960
martunia_199
Zakorzenienie

Cytat:
grad właśnie zaczął padać, ale liczę, że to przejściowy stan i pójdziemy, bo pomijając ciuchy dla nas, to muszę jedzenie kupić a samochód pożyczył brat i zostaje nam tylko miejska komunikacja!

ale z to Wy będziecie mieć lepsze powietrze na podróż. O której wyruszacie?

---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:43 ----------

pewnie się za niedługo rozpogodzi - w końcu to tylko taki majowy deszczyk/grad
wyruszamy ok 18-19 mam nadzieję że będzie się lepiej jechało jak popada ale póki co u nas grzeje równo

Cytat:
Napisane przez danika Pokaż wiadomość
dzien dobry

planowałam w pracy do was zajrzeć ale nie dało rady....normalnie nie moge sie wyrobic z pracą, nie wiem czy mózg mi sie zepsuł i wolniej myśle czy jak

ale na szczescie jutro wolne, wziełam niby troche rzeczy do czytania do domu ale nie wiem czy sie zmusze, wole z Gunią się bawić

u nas właśnie leje i tak super pachnie powietrze uwielbiam ten zapach deszczu po upale
niunia ogląda deszczyk i słuchamy grzmotów, marudziła dzis ponoć cały dzien, moze ta pogoda

mój kotek sie nie boi ale kocia u rodziców straszny tchórz. Otwórz jej szafe jakąś ciemną

chciałam jeszcze powiedziec ze fajna ta twoja spacerówka i pasażerka cudna

Martunia szerokiej drogi życzymy Zuzek stoi wzorowo
nie dziękuję żeby szczęśliwie dojechać

---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ----------

To ja się żegnam - do niedzieli chyba że teście pozwolą skorzystać z laptopa to się może pojawię wcześnie

miłego odpoczynku!!!

Ząbki
Synuś
+2
Stary 2012-05-02, 18:53   #1961
irmith
Wtajemniczenie

GG do irmith

Cytat:
Napisane przez danika Pokaż wiadomość
mamy i używamy bo często w ogrodzie sypiamy

serio, nie wyobrażam sobie na wiosce bez moskitiery, pełno muszek i innych robalków, trzmiele latają, osy
Ale używacie tylko w trakcie snu? U mnie lata pełno robactwa i zastanawiam się czy dałoby się używać nie tylko pod czas snu choć pewnie tak ciągle się nie da bo dziecko mało chyba przez to widzi

Cytat:
wyruszamy ok 18-19 mam nadzieję że będzie się lepiej jechało jak popada ale póki co u nas grzeje równo

---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ----------

To ja się żegnam - do niedzieli chyba że teście pozwolą skorzystać z laptopa to się może pojawię wcześnie

miłego odpoczynku!!!

szczęśliwej i spokojnej drogi.

Magdalenka 5.11.2014

Stary 2012-05-02, 18:57   #1962
Sharifa
Rozeznanie

Cytat:
Martunia dobre i to, u nas tylko "oj, nie!" i to w połączeniu z takim iście teatralnym westchnięciem
To musi cudnie wygladac

Cytat:
Sharifa mama?! ja czekam i czekam i nic!
Doczekasz sie , mnie totalnie z zaskoczenia wziela, bo wczesniej to tylko nieeeee bylo.

Cytat:

miłego odpoczynku!!!

Udanej podrozy i odpoczynku

Bylysmy po poludniu na "blokowym ogrodku" i przy okazji "pozyczylam" 2 galazki miety do herbaty i jeszcze bezczelnie sie tym tutaj chwale I powiem Wam, ze po poludniu w cieniu dosc chlodno mamy jeszcze, na 2 dlugie rekawy
Stary 2012-05-02, 19:00   #1963
danika
Zakorzenienie

Cytat:
Ale używacie tylko w trakcie snu? U mnie lata pełno robactwa i zastanawiam się czy dałoby się używać nie tylko pod czas snu choć pewnie tak ciągle się nie da bo dziecko mało chyba przez
u nas sie nie da jak nie spi młoda. Szarpie za tą moskitiere i chce ją zjeść
Stary 2012-05-02, 19:10   #1964
irmith
Wtajemniczenie

GG do irmith

Zjeść powiadasz kurcze muszę się zdecydować albo z tetrówką jakoś powalczyć bo lata pełno tego paskudztwa i boję się że małą mi coś pogryzie.

Sharifa pocieszę Cię u mnie też jest zimno dzieciaczki porozbierane w wózkach a wiatr bardzo zimny wieje, ludzie przeginają albo z przegrzewaniem albo z rozbieraniem dzieci.

Magdalenka 5.11.2014

Stary 2012-05-02, 19:33   #1965
19natka88
Zakorzenienie

Hej U nas dzisiaj intensywny dzień, dopiero niedawno wróciliśmy z zakupów, Szymkowi się średnio podobało ale za to ma uzupełnioną letnią garderobę - a rodzice wyszli z pustymi rękoma

Cytat:
Napisane przez agus1978 Pokaż wiadomość
co do pozycji - Misia co chwilę sie przymierza do startu w przód, ale zamiast tego prostuje nogi, głowę w dół zwiesza po czym siada...ale w tył przepełzai widzę po niej,że ją to strasznie denerwuje,że nie umie tego jeszcze zrobić
U nas jest tak samo

Cytat:
Napisane przez minio1984 Pokaż wiadomość
Natka dzięki za zdjęcie wózka A Szymek słodziak i nóżki ma takie jak mój, paróweczki
Kupiłabym ten wózek tylko jeszcze muszę tz namówić na kupno

Szymon to taki "ludzik Michelin"

Adanio w nocy obudził mi się tylko raz na karmienie i potem zaraz przed 7 i do teraz spi, no nie moge uwierzyć i latam co chwila i sprawdzam czy sie nie obudził

Ależ niegrzeczny Adaś

A Natka brawo dla Szymka za 4 ząbka. Ja się nie doczekam chyba I skarpetki bombowe
Doczekasz się, doczekasz

Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
Ejjjjj, dajecie witaminę D teraz?
Si si

Cytat:
moje stojące o 6 rano dziecko - tak mnie budzi codziennie czasem tylko wcześniej
Słodzinka

Cytat:

pokaż grzywkę

Cytat:
Wiesz mnie uprzedzali w szpitalu że będzie się brzydko goić ostatecznie dostałam wielkie piguły Ginalginu i modliłam się żarliwie przy każdej aplikacji w końcu oczywiście się wszystko uspokoiło i nawet cytologia dobra wyszła.

Aha, jej położna powiedziała, że ma fatalnie poszyte, ale oczywiście po co iść do lekarza
Ciekawe co jej powie

Ja mam ale jakoś jeszcze nie było okazji do użycia

Dominik

Martynka
19natka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-02, 20:04   #1966
minio1984
Zadomowienie

Hej!
Byłam u mamy na wsi, później przyszli znajomi z równo rok starszym synkiem i sie chłopaki pobawili
No dziś Adanio był bardzo niegrzeczny, pospał do 9.30 i potem miał dwie drzemki i w ciągu dnia zjadł jednego tylko cycka. Teraz tz go usypia.
Oby mu tak zostało

Natka mój też taki Michelin ten Mikuś znajomych ma taką nogę jak Adanio rękę i tylko 2 kg cięższy a duuuużo wyższy
Natka, Archi pochwalcie się ciuszkami, co

Ja przy ostatnim wypadzie po spodenki dorwałąm jeansową czapkę z daszkiem, ale zastanawiałąm się chyba z 10 min czy będzie dobra, ale jak założyłam do okazała się dobra i Adanio w niej wygląda superrrr, nawet w domu mu zakładam bo tak mi się podoba
U Was też taka duchota? wytrzymać się nie da, ja chcę deszcz

Jutro od rana też jedziemy do mamy na wieś, bo tz będzie przy samochdzie grzebał, i nie chce mi się samej w domu siedzieć.
Martunia szerokiej i spokojnej drogi
MamoZo i byłaś w sklepie Niech teraz ta chmura do mnie przyjdzie, bo się duszę

---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ----------

A i wit D daje też

30.05.2009

30.08.2011 Adaś

minio1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-02, 20:05   #1967
MAGiALENA
Zakorzenienie

dziewczyny, jak ubieracie maluszki na dwór w taki upał? tzn. chodzi mi po południu, bo my wychodzimy ju tak po 15-tej, żeby nie w największe słońce. tylko jak patrze na inne dzieci, to one tak minimalistycznie ubrane i ja już sama nie wiem...

aniołek Gabrysia/Gabryś: 21.08.2010
Kacperek: 2o.09.2011
MAGiALENA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-02, 20:11   #1968
19natka88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez minio1984 Pokaż wiadomość
Hej!
Byłam u mamy na wsi, później przyszli znajomi z równo rok starszym synkiem i sie chłopaki pobawili
No dziś Adanio był bardzo niegrzeczny, pospał do 9.30 i potem miał dwie drzemki i w ciągu dnia zjadł jednego tylko cycka. Teraz tz go usypia.
Oby mu tak zostało

Natka mój też taki Michelin ten Mikuś znajomych ma taką nogę jak Adanio rękę i tylko 2 kg cięższy a duuuużo wyższy
Natka, Archi pochwalcie się ciuszkami, co

Ja przy ostatnim wypadzie po spodenki dorwałąm jeansową czapkę z daszkiem, ale zastanawiałąm się chyba z 10 min czy będzie dobra, ale jak założyłam do okazała się dobra i Adanio w niej wygląda superrrr, nawet w domu mu zakładam bo tak mi się podoba
U Was też taka duchota? wytrzymać się nie da, ja chcę deszcz

Jutro od rana też jedziemy do mamy na wieś, bo tz będzie przy samochdzie grzebał, i nie chce mi się samej w domu siedzieć.
Martunia szerokiej i spokojnej drogi
MamoZo i byłaś w sklepie Niech teraz ta chmura do mnie przyjdzie, bo się duszę

---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ----------

A i wit D daje też
Oo to faktycznie niegrzeczny Adaśko I zeby mu tak zostało U nas duchota, ale w domu, bo na dworze to przyjemnie jest
Zaraz pokaże ciuszki

Cytat:
Napisane przez MAGiALENA Pokaż wiadomość
dziewczyny, jak ubieracie maluszki na dwór w taki upał? tzn. chodzi mi po południu, bo my wychodzimy ju tak po 15-tej, żeby nie w największe słońce. tylko jak patrze na inne dzieci, to one tak minimalistycznie ubrane i ja już sama nie wiem...
My albo rampers, skarpetki i chustka/czapka cienka, albo body z krótkim rękawem, krótkie spodenki, skarpetki i chustka/cienka czapka A ty co zakładasz?

Dominik

Martynka
Stary 2012-05-02, 20:16   #1969
19natka88
Zakorzenienie

nasze zakupy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCN1268.jpg (80,6 KB, 32 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN1269.jpg (101,6 KB, 24 załadowań)

Dominik

Martynka

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-05-02, 20:20   #1970
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
My albo rampers, skarpetki i chustka/czapka cienka, albo body z krótkim rękawem, krótkie spodenki, skarpetki i chustka/cienka czapka A ty co zakładasz?
zakladałam mu koszulkę albo body z krótkim rękawem, dżinsy, skarpetki i cienką czapkę.

Stary 2012-05-02, 20:25   #1971
19natka88
Zakorzenienie

Cytat:
zakladałam mu koszulkę albo body z krótkim rękawem, dżinsy, skarpetki i cienką czapkę.
Ee to nieźle nawet tylko dżinsy trochę mało przewiewne są, ale widziałam bardziej naubierane dzieci

Dominik

Martynka
Stary 2012-05-02, 20:31   #1972
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
Ee to nieźle nawet tylko dżinsy trochę mało przewiewne są, ale widziałam bardziej naubierane dzieci
właśnie zdałam sobie sprawę, że Kacper nie ma krótkich spodenek na teraz, nie sądziłam, że będą terz potrzebne i ma tylko o rozmiar za duże...

Stary 2012-05-02, 20:36   #1973
archinta
Zakorzenienie

w te upaly ubieralam małemu samego rampersa, bez skarpetek a czpeczka tylko na słońce, jak był w cieniu to sciagalam. Albo krótkiego bodziaka i spodnie lniane i też bez skarpetek

Ciuszki pokaże jak wroce z wiochy bo dziś od razu wypralam i zostały w suszarni.

---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ----------

Natka buciki z C&A?¿ Dziś widziałam tam podobne ale była ostatnia sztuka, malutka jakaś

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-05-02, 20:39   #1974
MAGiALENA
Zakorzenienie

no to muszę go trochę rozgolasić. ale skarpetki mu zostawię.

ps. zpomniałam, dziękuje, że mogłam się wygadać. zbieram się w sobie, żeby pójśc do lekarza.

Stary 2012-05-02, 20:40   #1975
19natka88
Zakorzenienie

Cytat:
właśnie zdałam sobie sprawę, że Kacper nie ma krótkich spodenek na teraz, nie sądziłam, że będą terz potrzebne i ma tylko o rozmiar za duże...
U nas był ten sam problem, więc w te pędy na zakupy jechałam w zeszły piątek A jakichś cienkich spodni nie masz?

Cytat:
w te upaly ubieralam małemu samego rampersa, bez skarpetek a czpeczka tylko na słońce, jak był w cieniu to sciagalam. Albo krótkiego bodziaka i spodnie lniane i też bez skarpetek

Ciuszki pokaże jak wroce z wiochy bo dziś od razu wypralam i zostały w suszarni.

---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ----------

Natka buciki z C&A?¿ Dziś widziałam tam podobne ale była ostatnia sztuka, malutka jakaś
Kurcze ja jakoś odruchowo skarpetki zakładam
Tak z C&A O dziwo sporo rozmiarów jeszcze było, a w H&M widziałam takie a'la skórzane

Dominik

Martynka
Stary 2012-05-02, 20:44   #1976
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
A jakichś cienkich spodni nie masz?
no właśnie nie, miałam - jak się kiedyś mówiło - fazę i tylko kupowałam dżinsy. no nic, do piątku musimy jakos wytrzymać.

Stary 2012-05-02, 20:46   #1977
archinta
Zakorzenienie

Pio. tak się cieszy jak nie ma skarpet, że wręcz żal mi zakładać jak trzeba

Magialena ja za duże spodnie wywijam Pisz nam tu często. 3mam kciuki za wizyte
Stary 2012-05-02, 21:00   #1978
mama zosi
Zakorzenienie

Halo wieczornie,
padam na nos, Zośka nie chce zasnąć i mam wszystkiego dość. Na zakupy w końcu dotarłam, ale takie na szybko, bo była prawie 19 i trafiłam do tesco. Ale spódnicę i bluzkę sobie kupiłam A Zo dostała za to skarpetki we wszystkich kolorach tęczy.

---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ----------

Sharifa ja też chce takie "blokowe ogródki"! ale za to mój rozmaryn i bazylia pięknie rosną jak je zabrałam z zasięgu łap kota

---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ----------

Cytat:
my wychodzimy zawsze po 16 minimum, i ubieram ją w koszulkę i spodenki lub sukienkę, ale bluzę mam zawsze ze sobą

---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ----------

Natka zakupy super, a te butki to skąd?! bo bardzo by się nam takie przydały.
e, już doczytałam skąd, fajne, muszę się tam przejść

Edytowane przez mama zosi
Czas edycji: 2012-05-02 o 21:06
Stary 2012-05-02, 21:03   #1979
19natka88
Zakorzenienie

Cytat:
no to muszę go trochę rozgolasić. ale skarpetki mu zostawię.

ps. zpomniałam, dziękuje, że mogłam się wygadać. zbieram się w sobie, żeby pójśc do lekarza.
za wizytę

Cytat:
no właśnie nie, miałam - jak się kiedyś mówiło - fazę i tylko kupowałam dżinsy. no nic, do piątku musimy jakos wytrzymać.
Jutro już ma być chłodniej także dzinsy będą jak znalazł

---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ----------

Cytat:
Halo wieczornie,
padam na nos, Zośka nie chce zasnąć i mam wszystkiego dość. Na zakupy w końcu dotarłam, ale takie na szybko, bo była prawie 19 i trafiłam do tesco. Ale spódnicę i bluzkę sobie kupiłam A Zo dostała za to skarpetki we wszystkich kolorach tęczy.

---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ----------

Sharifa ja też chce takie "blokowe ogródki"! ale za to mój rozmaryn i bazylia pięknie rosną jak je zabrałam z zasięgu łap kota

---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ----------

my wychodzimy zawsze po 16 minimum, i ubieram ją w koszulkę i spodenki lub sukienkę, ale bluzę mam zawsze ze sobą

---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ----------

z C&A

Dominik

Martynka
Stary 2012-05-02, 21:07   #1980
MAGiALENA
Zakorzenienie

Cytat:
Halo wieczornie,
padam na nos, Zośka nie chce zasnąć i mam wszystkiego dość.
wiem co czujesz... ja miałam taki ostatni tydzień. ale u Kacpra to chyab była kwestia głodu. może to głupie, ale mam wrażenie, że się nie najadał i potem nie mógł zasnąć (w dzień). dziś dałam mu więcej zupki i mleka po deserku (już nie karmię w ogóle) i bardzo ładnie spał. ej, a może Zosia jest/była glodna?

Cytat:
rzeczywiście, bardzo fajne.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości