|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3512 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2009 część XVI :)
Cytat:
![]() Tak, ta ![]() Ja też się nie znam , wszystko czytam od mądrzejszych, a potem znów zapominam A u Tymka na nodze ładniejsze były ![]() Kurczę, czemu te buty takie drogie są? ![]() ---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ---------- Cytat:
, ciekawe czy stacjonarnie też, na stronę internetową Smyka jeszcze nigdy nie udało mi się zalogować, tak muli ![]() ---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- Edyta, to te dresy, zapomniałam wcześniej
|
|
|
#3513 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale serio, serio Jak wstawiałam linka miałam dopisać, że na żywo ładniejsze niż na zdjęciu Ja kiedyś jeszcze kupię tej firmy, fajnie się użytkują O, dzięki A może wezmę na 104, jeśli są..
|
|
#3514 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajnie by było...ja spokojnie mogę się logować...jak chcesz zamówię za Ciebie jakby stacjonarnie nie było ![]() ![]() Widziałaś smsa dzisiaj? ![]() Dzień dobry ehhh a ja w pracy Pogoda się lekko popsuła...upału brak, ale nadal ciepło
NIE LUBIĘ TROLLI![]() coraz bardziej ![]() Edytowane przez Karolinak82 Czas edycji: 2012-05-02 o 08:27 |
|
|
|
|
#3515 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, nieźle ![]() Może kiedyś też kupię ![]() To nie jest tylko taki ściągacz, tylko ma wpuszczoną jeszcze szeroką gumę, na Kubę miękka, bo on chudzina. One są z takiej cienkiej bawełny, jak T-shirty i niestety tylko do 98 (patrzyłam na stronie producenta, a teraz w ogóle tam ich nie ma )---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ---------- Cytat:
![]() Kurczę, czyli to chyba przeglądarka nawala ![]() No , cieszę się razem z Tobą ![]() A u nas 10 stopni ![]() *** Spadamy do piekarni i do warzywniaka
|
|
|
#3516 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
----------- my byliśmy nad morzem, ale szybciej wróciliśmy bo była tak przeokropnie zimno, ze ![]() wszędzie piękna pogoda, a my mamy się męczyć przy 10 st i wietrze no i wróciliśmy i pewnie będziemy malować ściany
|
|
|
#3517 |
|
Zakorzenienie
|
Milego swietowania
Ja ma intensywny tydzien pracowo az do piatku wlacznie, wiec bede wpadac i wypadac ![]() Slonce mam za oknem, wiec wybierzemy sie na piknik, bo Antos bardzo chce
|
#3518 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja też zimno macie u mnie słoneczko caly czas, nie wiem ile stopni ale przyjemnie jest...ciepło, bez upału i z lekkim wiaterkiemCytat:
![]() Cytat:
![]() jak tu cicho...zaraz echo będzie ![]() ---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ---------- wzruszająca historia
|
|
#3519 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() u nas upał ale chyba zaraz burza bedzie ![]() malz w pracy ale ma szybciej wrocic to na zakupy wyskoczymy Wredna witaj
|
#3520 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny,u mnie od soboty(w sumie to już od piątku ) takie upały,że ja wysiadam Temperatura nie schodzi z ponad 30 stopni aż oczy od słońca bolą ![]() maja |
|
|
|
#3521 |
|
Zakorzenienie
|
Karo- w kwestii zoo łap mnie na kom
my jutro jedziemy, jeśli ty też to zgadamy się co do godziny
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#3522 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie oczy też bolą, mam wrażenie jakbym je za bardzo naświetliła, bo bez okularów chodziłam, bo mi się w nich szkła porysowały. Pojechalam i kupiłam dzisiaj nowe. Zadowolona jestem z zakupu. No i stanik w esotiq kupiłam, bo mój poprzedni cielisty przerwał się na pół bo miał takie metalowe łączenie między miseczkami. Jak wracalismy to facet by w nas walnął, nie zatrzymał się na stopie, dopiero jak nas zauważył to zahamował, no i mąż też do zera. Mało zawału nie dostałam, bo Oli w foteliku na przednim siedzeniu, a poduszki by pewnie strzeliły, jeśli nic gorszego by się nie stało. ---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ---------- A no i dzien dobry
|
|
|
|
|
#3523 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#3524 |
|
Zakorzenienie
|
kupiłam GALLARDO z polaryzacją.
Na Allegro jest kilka sztuk, ale mojego modelu akurat nie widzę. Wcześniej miałam VERANO, a jeszcze wcześniej FRIDO te verano mi się porysowały strasznie, a frido mam jeszcze w dobrym stanie, wiec mam na zmianę. (tyle ze one maja szkła szare, a ja jednak wolę brązowe) Edytowane przez Wojtusia Czas edycji: 2012-05-02 o 16:39 |
|
|
|
#3525 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, ja też mam z polaryzacją, Polaroidy, ta polaryzacja to jest super wynalazek Mam te okulary chyba już z piąty rok i wyglądają jak nowe.
|
|
|
#3526 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Polaroidy to klasyk, każdy chyba zna. Jakieś były, ale akurat kształt oprawek mi nie pasował. Noo odkąd zobaczyłam różnicę, kupuję tylko z polaryzacją. Wiesz moje tez by wyglądąły jak nowe, gdybym ich czasem z pośpiechu nie wrzucała do torebki bez pokrowca. I dlatego się porysowały |
|
|
|
|
#3527 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
I jak? ![]() Mam nadzieję, że wyjazd będzie udany Lanzarotte? ![]() Mariolko pracusiu ![]() Wredna *** W zoo było.... ziiiimnoooo ![]() Ubrałam się jak na upał, Zosię też nie za grubo, nie sprawdziwszy wcześniej prognozy Nie obeszliśmy nawet połowy, a ludzi tyle, że wszystkiego się odechciewało -korki na wjeździe do zoo, korki po bilet, korki do wc i korki po jedzenie Mam dość zoo na następny rok![]() Zosia z S na spacerze, a ja oglądam snookera
|
|
#3528 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czytałam na lokalnej gazecie, że korki wszędzie ![]() ---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ---------- O, Aga, mam do Ciebie pytanie - jaki masz gruby materac w tym Kritterze? I w ogóle jaki?
|
|
|
#3529 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jutro mamy wolneCytat:
Zuza nigdy z przodu nie jechaławracałam do domu po 21 i bylo 24 ![]() Cytat:
![]() właśnie najgorsze jest to że w święta wszędzie peeeełno ludzi...obawiam się że u Nas jutro też tak będzie...bo jak ktoś nie wyjechał to gdzie ma iść z dzieciaczkami?![]() Dobry wieczór to się od razu pożegnam, bo za 5 min padnie bateria a moja Mama gdzieś tak zakamuflowała zasilacz ze nie mogę znaleźć ![]() Spokojnej nocy
NIE LUBIĘ TROLLI![]() coraz bardziej ![]() Edytowane przez Karolinak82 Czas edycji: 2012-05-02 o 23:14 |
|||
|
|
|
#3530 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i dobrze,bo zwariować moża było Bartosz chciał tęczę po burzy łapać ![]() Wojtusiu dobrze,że nic się Wam nie stało i za ciąg dalszy ![]() Upichciłam jeszcze ciasto i idę spać ![]() Chyba już nikogo nie ma ![]() Dobranoc |
|
|
|
|
#3531 |
|
Zakorzenienie
|
ja przyszłam z kijów,komp włączony to zasiadłam,ochłonęłam po kąpieli i też idę spać
Karo, co znaczy "ze względu na Zu"?
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#3532 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
jakie ciacho zrobiłaś? |
||
|
|
|
#3533 |
|
Zakorzenienie
|
Wojtusiu, ja nie wiem co to za przepis.Kiedyś dosyć wgryzłam się w temat,bo założyliśmy się ze znajomymi że w ogóle dzieci nie można przewozić w aucie (z przodu)mającym poduszki powietrzne, nawet z opcją wyłączenia i wygraliśmy zakład.
Karo dlaczego nie dzwoniłaś? byłaś w Zoo?my byliśmy. Ja znów nie miałam twojego nr,mimo że go zapisywałam jak ostatnio dzwoniłam.Głupkowaty ten tel,nie wiem o co mu kaman.Wielu nr.nie mam mimo że zapisuje
|
|
|
#3534 | |
|
Zakorzenienie
|
Kasiu nie wiem skąd miałaś informacje, ale tak jest w ustawie o ruchu drogowym
http://www.przepisy.gofin.pl/przepis...orzadkowe.html art 39 i szczególnie art. 45. 2 ale tak czy siak bedzie siedziała już z tyłu. ---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ---------- Cytat:
a w kontaktach standardowo otwiera sie albo jedno albo drugie Edytowane przez Wojtusia Czas edycji: 2012-05-03 o 20:47 |
|
|
|
|
#3535 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bartosz po deszczu zaliczył chyba wszystkie kałuże ![]() Takie zwykłe,biszkoptowe z bitą śmietaną,truskawkami i galaretką ale już śladu po nim nie ma ![]() Bartosz dzisiaj po dość długim czasie,poszedł z nami do kościoła (pisałam Wam,że od jakiegoś czasu,nie chciał chodzić ) nie zmuszałam,dzisiaj sam oznajmił,że chce iść nawet grzeczny był,tylko sto pytań do... zadawał nawet w kościele .Spokojnej nocy |
|
|
|
|
#3536 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
|
|
|
|
#3537 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
Zycze milego weekendu i odpoczynku Pracowalam ciezko i teraz ma wolne az do poniedzialku ![]() Na razie ide spac, a potem pomysle, jak wykorzystac cale 2,5 dnia, nie wiem co ja zrobie z tym wolnym czasem
|
#3538 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Super ![]() Idę robić pierogi z kapustą,starsi chłopcy sobie zażyczyli
|
|
|
|
|
#3539 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ale co z tego że Go wezmę do kościoła, jak On i tak odrazu wychodzi i mówi "dowidzenia, mama wychodzimy" Siłą Go przecież nie utrzymam bo tylko ryk jest ![]() Cytat:
), na plażę, mam dalej wymieniać ????**** uuuuupaaaaałyyyyy, wczoraj cały dzień na dworze, grillowalismy u mojego brata (tzn. u bratowej bo brat w sanatorium się byczy ) Alan nie spał w dzień i efektem była padlinka parę minut po 19 w aucie, nawet jeszcze dobrze nie ruszyłam a On już spał w najlepsze![]() Idę trochę dom odgruzować bo przez ten cały tydzień nic nie ruszyłam . ---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- Co z tą Karoliną ?? Kasia pisała że nie spotkały sie w Zoo. Kasiu wiesz co u nich? Wszystko w porządku?
|
|
#3540 |
|
Zakorzenienie
|
Wojtusiu doczytałam że mowa o jeździe tyłem,ale nie jest napisane że przodem można jeśli auto ma poduszki.
Jak tak sobie pomyślę że ta poducha wybucha na to dzieciątko siedzące z przodu,to buźka jak nic "połamana" Wtedy pewnie też mąż po art.grzebał i miał wtedy wykłady na prawko i tam również o tym mówili. Tak przy okazji to ja właśnie chciałam L wozić z przodu ![]() znajomi wozili swojego dzieciaczka i ja też chciałam.Oni potem przemontowali go do tyłu.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:20.

NIE LUBIĘ TROLLI

, ciekawe czy stacjonarnie też, na stronę internetową Smyka jeszcze nigdy nie udało mi się zalogować, tak muli

fajnie by było...

)

no i wróciliśmy i pewnie będziemy malować ściany 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

, ja też mam z polaryzacją, Polaroidy, ta polaryzacja to jest super wynalazek 
Mam dość zoo na następny rok
i