|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2221 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część IX
Ando przeczytałam Twoje posty
strasznie mi przykro, mam nadzieję, że wszystko będzie ok i trzymam mocno kciuki. No i oby Twój TŻ się ogarnął!!! jak nie to może trzeba nim telepnąć? Z moim tak jest że raz na jakiś czas mu to dobrze robi. Trzymaj się ciepło i bądź silna!
|
#2222 |
|
Zakorzenienie
|
Ando
oby jednak diagnoza się nie sprawdziła ![]() ![]() Muminku masz już wybraną położną środowiskową? Ja nie i nawet nie wiem gdzie iść
|
|
|
|
#2223 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny nadrobiłam Was ale ch.j strzelił cytowanie - za przeproszeniem
![]() dziękuję Wam wszystkim za słowa wsparcia piszę ze szpitala,okazało się ze lekarka która dała mi skierowanie to żona tutejszego szefa oddziału przyjęć, lekarz przy przyjęciu powiedział ze z szyjką nie jest zle, powiedział nawet że jest długa WTF??? więc potwierdza się to co pisała BLUE ze co lekarz to opinia - serio tak jest ale brzuch za twardy i dlatego ten lek by go rozluźnić ANDO nie wiem co napisać, musisz dotrzeć do najlepszych lekarzy w tym kraju, musisz |
|
|
|
#2224 |
|
Rozeznanie
|
Ps. byliśmy dziś z Małżonem w IKEA, pokoik generalnie mamy załatwiony łącznie z jakimiś pierdołami
tyle że nie składamy jeszcze mebelków, bo w pokoju zalega nam wielka szafka, którą oddajemy ciotce (zgłosi się po nią dopiero w poniedziałek). Szkoda bo już się nie mogę doczekać Małżon biedny się narobił wnosił to wszystko na 3 piętro, wczoraj malował... Aż mi go szkoda było i czułam się jak ułomek nie mogąc mu pomóc chyba go jakoś nagrodzę później![]() ![]() ![]() Jak sobie radzicie z upałami? masakryczne jest, prawda?
|
#2225 |
|
Zakorzenienie
|
Acha miałam ktg i zapis jest ok
jestem juz cała roztrzesiona po tym leku... ANDO tak myśle o Tobie i czuje bezradnosc - co my tu mozemy, nic... Mamcia gratuluję biura i biurka
|
|
|
|
#2226 | |
|
Zadomowienie
|
you never know
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#2227 |
|
Zadomowienie
|
dopiero wróciłam z pracy, czekam na obiad i was nadrabiam w międzyczasie...a tu takie wieści...
ando kochana bardzo ci współczuję, ale ja naprawdę wierzę, że wszystko będzie dobrze, 3maj się jakoś linka u ciebie też na pewno będzie ok achhh brzuszki macie piękne
|
|
|
|
#2228 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. Ciekawe, jak jest naprawdę. Oby szybko Cię wypuścili .Cytat:
Cytat:
A Twój facet powinien dostać obuchem w łeb .Cytat:
|
||||
|
|
|
#2229 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczynki
Witam w połowie długiego weekendu - teraz mam cztery dni wolnego. Potem już wrócimy z małżem do domu i będę mogła wrócić na łono wizażu. Dość mocno mi tego brakuje, ale na razie mam ograniczony dostęp do kompa.Przyszłam zameldować, że byłam dzisiaj u gin. Wszystko ok, dziecię waży ok 1100. Szyjkę mam ciut za krótką, ale w granicach normy. Macica miękka więc ogólnie jest dobrze. Jednak w zasadzie nie ma co się chwalić bo jak tylko rzuciłam okiem na wątek to od razu zauważyłam, że u Ando nie za ciekawie i Linka w szpitalu... Dziewczyny kochane trzymajcie się. Pobuszuję jeszcze chwilę tutaj i mam nadzieję, że więcej złych wieści nie ma. |
|
|
|
#2230 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2231 |
|
Zadomowienie
|
Porodówka na tlc.
|
|
|
|
#2232 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Anduś jestem pewna, że wszystko ułoży się dobrze!!! jestem z Tobą całym Sercem
|
|
#2233 |
|
Zakorzenienie
|
Ando kochana poczytałam Twoje posty, aż mnie ciarki przeszły. Trzymam za Ciebie kciuki.
![]() ![]() J estem pewna, że lekarze są w stanie uratować Ciebie i dziecko. Tobie pewnie teraz ciężko, ale my będziemy dobrej myśli |
|
|
|
#2234 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/70194863/ ochraniacz na łóżeczko też z serii z warzywkami: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/00198609/ ochraniacz na materacyk, jakieś zielone kocyki x2, prześcieradła, ręczniczek z kapturem http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/10124731/ śpiworek też z serii z warzywkami http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/80194834/ firanki, taką lampę na ścianę w kształcie żuczka http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/50072867/ 3 półeczki różnokolorowe z serii mammut http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/60099178/ Kilka białych ramek na zdjęcia i obrazki... Wizja pokoiku jest taka, że ściany będą w jaśniuśkim brązie, białe mebelki, brązowy fotel i dywan a dodatki z zielenią ciekawa jestem efektu końcowego ale to jeszcze trochę - musimy się pozbyć tej cholernej szafki zalegającej w pokoju no i Małżon musi mieć natchnienie na skręcanie...Mam taką refleksję, że IKEA to prawdziwe zagłębie ciężarówek widziałam ich tam dzisiaj mnóstwo hehe to się nazywa "Syndrom wicia gniazda"
|
|
#2235 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
WOW super zakupy!!! zazdroszczę ![]() ja mam zamiar zakupić na razie to samo łóżeczko i komodę białą(wasza biała) i inne gadżety....niestety na więcej niestety na razie nie będzie ani miejsca, ani kaski bo jak tylko uchwycimy jakieś mieszkanie to trzeba będzie zakupić pewnie z milion rzeczy...nawet nie chcę o tym myśleć....
|
|
#2236 | |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam
![]() Obejrzałam Miasto Ślepców z Julianne Moore i jestem zachwycona tym filmem ![]() Szkoda, że nie kupiłam sobie żelków, albo chipsów Jak "pan i władca" przyjdzie to go zagonie do kuchni, niech mi popcorn zrobi---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- Cytat:
![]() Chociaż Ty jedna przychodzisz dziś z dobrymi wieściami ![]() Ja też chcę Ikeę u siebie! |
|
|
|
|
#2237 | |
|
Wtajemniczenie
|
hej,nie było mnie 2 dni bo byliśmy na działce a tu takie zmiany
![]() Ando,kochana, wiem że jest Ci ciężko i nie wyobrażam sobie nawet jak musisz się czuć, to okropne co Was spotyka, myślałam że limit złych wypadków na Twoją ciążę już się wyczerpał a tu proszę... Kochana bądź silna, zrób to dla Twoich dzieciPoza tym Linka i Blue widzę w szpitalach, trzymam kciuki za dobre wyniki i wracajcie szybko do domku,już bez powikłań ---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- Cytat:
już widzę jak cudnie będzie wyglądał pokoik |
|
|
|
|
#2239 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mam dla Was zdjątka
![]() Pieluchy Happy - dostępne w Inter Marche (4-9.05) Chusteczki Kindi - dostępne w Kauflandzie (4-9.05) |
|
|
|
#2240 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2241 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Ja tam bardziej poluję na promocje jedzeniowe, dlatego zabieram gazetki do domu zawsze A że się trafiły zdjęcia dzieciowe, to wrzuciłam
|
|
|
|
#2242 |
|
Zakorzenienie
|
Wiadomosc od Karmeelek
pisze ze podroz poslubna mija dobrze ale ze dzisiaj byla w szpitalu bo troche sie przeforsowala ale po badaniu stwierdzili ze nie ma zagrozenia i wyszla na noc do domu musi wiecej leniuchowac a mniej lazic po plazy :P
|
|
|
|
#2243 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale dobrze, że to nic poważnego
|
|
|
|
|
#2244 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
super zakupy,pokoik będzie piękny!!!---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#2246 |
|
Zadomowienie
|
Soleilka ja też zawsze zbieram gazetki i czatuję na promocje
i mam tyle czasu, że opłaca mi się iść na spacer i kupić coś taniej![]() ---------- Dopisano o 00:09 ---------- Poprzedni post napisano o 00:07 ---------- Właśnie, ciekawe co u Branzoletki...albo mi się wydaję, ale pisała ostatnio, że jak nie zapłaci za rachunek za internet, to jej wyłączą. Pewnie dlatego się nie odzywa. |
|
|
|
#2247 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja przy okazji wizyty w sklepie idę na spacer ![]() Kurde Wy o położnych środowiskowych, a ja nie mam pojęcia czy jest jakaś fajna tutaj
|
|
|
|
|
#2248 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pewnie jak będę pracować, to nie będę miała czasu na takie chodzenie. Na szczęście u mnie supermarkety nie są bardzo oddalone od siebie, to się jeszcze opłaca. Bo jak człowiek by tak miał jeździć autem od sklepu do sklepu,żeby jeden produkt kupić taniej, to więcej na paliwo by wydał. Ja mam swoją z przychodni od rodzinnej, ale nie mam zielonego pojęcia, czy ja mam coś teraz zgłosić, czy jak?
|
|
|
|
|
#2249 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mają fajne promocje na warzywa i owoce, a ja warzywo-owoco żerna jestem Jakbym miała jeździć po mieście tak na zakupy, to bym miała pustki w portfelu ![]() Też nie wiem |
|
|
|
|
#2250 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dobra, ja uciekam się myć i spać, bo mąż już mi marudzi
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:26.

strasznie mi przykro, mam nadzieję, że wszystko będzie ok i trzymam mocno kciuki. No i oby Twój TŻ się ogarnął!!! jak nie to może trzeba nim telepnąć? Z moim tak jest że raz na jakiś czas mu to dobrze robi. Trzymaj się ciepło i bądź silna!
w sumie to już jestem
oby jednak diagnoza się nie sprawdziła 

Cóż zrobić...
. Ciekawe, jak jest naprawdę. Oby szybko Cię wypuścili