![]() |
#2041 |
Zadomowienie
|
Dot.: Moda, która Cię "rozwala" cz.V
mnie rozwalaja ludzie chodzacy teraz w klapkach/japonkach/sandalkach z baaardzo ale to bardzo zniszczonymi pietami... pewnie nie zdazyli przygotowac sie do sezonu ale no kurcze o stopy trzeba pasowaloby dbac caly rok
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2043 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2045 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2047 |
Zakorzenienie
|
Och, mi się też awiatory bardzo podobają, ale wyglądam w nich jak kawałek
![]() ![]()
#2048 |
Przyczajenie
|
Ta, awiatory mało komu pasują, mi też nie
![]() Z racji ostatniej pogody postanowiłam przejrzeć, co w kategorii lekkich sukienek ma do zaoferowania allegro. Co mogę powiedzieć... pozdrawiam wszystkie Panie, które chcą w upał chodzić w poliestrze i elastanie ![]() Wiem, nie moja sprawa, kto co kupuje. Tylko śmiesznie jest w lecie, jak panny w tunikach-tubach z lajkry pływają we własnym pocie, a na ludzi w przewiewnych, acz bardziej zabudowanych ciuchach patrzą jak na wariatów - bo im tak gorąco. Plaga w mojej dzielnicy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2049 |
Zakorzenienie
|
O właśnie! Ja w wielki upał jak wiem że będę na słońcu zamiast smażyć sobie ramiona wolę nałożyć cienką jasną lnianą koszulę i mieć przewiew, a jednocześnie nie palić sobie ramion.
#2050 |
Wtajemniczenie
|
fotochromy są OHYDNE. okropne! TŻ nosił, teraz ma gustowne czarne wayfayery (te, które nosi Woody Allen) i wygląda rewelacyjnie. Bez fotochromów oczywiście. stwierdził, że sobie uzbiera i kupi przeciwsłoneczne korekcyjne, bo w takich zwykłych jest ślepy
![]() ![]() I stanę w obronie raybanów - połowa firm zżyna od nich design, bo tak świetnie się sprzedają. Przypadek? Dla mnie to idealne okulary... zwłaszcza dla facetów. Klasyczne, wyraziste. A że nie każdego na nie stać to już inna bajka ![]() ![]()
#2051 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla mnie były wygodnie, bo nie musiałam nosić dwóch par okularów na zmianę ![]() Co do pseudo raybanów... sama kupiłam takie w H&M rok temu, bo mi się akurat przeciwsłoneczne połamały i w takim kroju były jedyne, jakie mi pasowały do twarzy. Mnie rozwalił artykuł na Wizażu: MUSISZ TO MIEĆ w maju. Po pierwsze: ja nic nie muszę, po drugie: to co mi każą mucieć mieć, to mam od ładnych paru lat (no może nie mam bluzy w paski, ale bluzę i to niejedną mam). Ameryki nie odkryli, że jak ciepło i ma się luźny dzień, to fajnie ubrać coś wygodnego i nie krępującego ruchów. Edytowane przez MonikaFaustyna Czas edycji: 2012-05-02 o 13:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2052 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2053 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Dzisiaj ja rozwalam, bo wystają mi ramiączka od stanika ![]() ![]() Uznałyśmy z przyjaciółką ostatnio, że założymy bloga ze stylizacjami totalnych wariatów złapanych na ulicy - nie takie normalne street fashion, bo tego jest pełno, tylko raczej freak show. No bo gdzie, jak nie w Krakowie ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2054 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jak będe w KRK, to dam Wam znać, bo podobno czasami ubieram się "jakby mnie po☠☠☠ało" ![]()
![]() |
#2055 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jak widać, ja rozwalałam okularami przez parę lat. Teraz też regularnie rozwalam, bo chodzę w maxi sukience, która przez mój brzuchol, sięga mi do kostek (tak samo mem z jedną spódnicą). Za to mi wygodnie, nic mnie nie gniecie, a tutaj może słońce nie nawala, ale jest duszno. Pewnie się skończy to jakąś burzą ![]() Aaaa no i ramiączka od stanika mi też wystają ![]() Edytowane przez MonikaFaustyna Czas edycji: 2012-05-02 o 14:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2056 | |
maszyna, nie człowiek
|
Cytat:
![]() szarri -dodałam się do obserwatorów Twojego bloga, bardzo sympatyczny i na pewno będę z mniejszą bądź większą regularnością nań zaglądać ![]() A co do Twojego pomysłu - o mamo, jakich freaków widuję u nas w mieście! Hitem wciąz jest pani we wrzosowej parce i specyficznych rajstopach: poziome "pasy" na przemian różowych kabaretek i zwykłych, czarnych 60 den, w których poszly oczka ![]() ![]()
![]() |
#2057 |
Wtajemniczenie
|
Mnie coraz częściej rozwalają asymetryczne półprzezroczyste bluzki włożone w asymetryczne półprzezroczyste spódnice....Ulubiony zestaw prawie każdej bloggerki.......:confused :
"Nie wchodź łagodnie w tę pogodną noc, niech płonie starość tuż przed kresem dni, walcz, walcz gdy światło traci swoją moc, chodź wiedzą mędrcy, że się zbliża mrok bo żaden piorun z ust nie padnie ich, nie wchodzą z ulgą w tę pogodną noc, walcz, walcz gdy światło traci swoją moc." |
![]() ![]() |
![]() |
#2058 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Zrobimy ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2059 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2060 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2061 |
Raczkowanie
|
Wczoraj w drodze na wydmy minęłam dwa rozwalacze. Pierwsza, dziewczyna w miniówie ,do tego żółte legginsy za kolano - mało tego miała ubrane SZPILKI . Wszyscy się odwracali za nią i komentowali...
Nie no ,bardzo pomysłowa. Ja nie wyobrażam sobie iść na wydmy 2,5h w jedną stronę w balerinach ,a co dopiero w szpilkach. Idąc dalej widziałam też dziewczynę w futrzanych emu. |
![]() ![]() |
![]() |
#2062 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Brak słów ![]()
![]() |
#2063 |
Zakorzenienie
|
Chwilę temu sama siebie rozwaliłam
![]() ![]() ![]()
#2064 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2065 |
maszyna, nie człowiek
|
Po samych notkach i zdjęciach lekarzem jednak być się nie da
![]()
#2066 |
Rozeznanie
|
Ja dziś z racji tego, że spędziłam popołudnie z przyjaciółką na rynku, zanotowałam całe mnóstwo rozwalaczy.
1. Chłopak w eleganckiej koszuli, spodniach w kant i .... z plecakiem sportowym 2. Stado dziewczyn w ultramegakrótkich sukienkach, spokojnie mogących robić za niezadługie tuniki. 3. Panią w krótkiej bluzce, legginsach 3/4 i zabudowanych czarnych eleganckich butach. A do całego zestawu białe skarpetki. Wszystko do siebie pasowało jak pięść do nosa. 4. Sezon na wystające staniki też ruszył pełną parą. Widziałam kilka dziewczyn w takich luźnych bluzkach z mega wyciętymi pachami. I przez te dziury dumnie spozierał zwykły bieliźniany stanik. Ale odnośnie tego hitem była dziewczyna, która miała bluzkę z wycięciem na plecach w kształcie takiej sporawej łezki. No i oczywiście wszyscy musieli podziwiać jej nie pierwszej świeżości biustonosz. 5. Dziewczyna w zwykłych dresowych spodniach do eleganckiej bluzki. Takie śliskie, wiecie pewnie o co chodzi. No ale znaczek Adidasa miały, więc może to im jakiejś klasy zdaniem tej dziewczyny nadawało, nie wiem. ![]()
#2067 | |
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
![]() co do Twojej osobistej rozwalki, to sie akurat nie dziwie, jak czlek zaczyna przywykac do tego, ze wlosie co do zasady nie rosnie, to zapomina o usunieciu pozostalosci ![]() ja wczoraj i dzis w stolYcy rozwalalam wystajacymi palcami z piptolow. i nie bynajmniej dlatego wystawaly (palce), ze but za maly - po prostu w tego typu obuwiu stopa mi leci zawsze do przodu (i z tylu mam luz). ma ktos pomysl, czy i co mozna z tym zrobic?
![]() ![]() |
![]() |
#2068 |
Konto usunięte
|
wyjątkowo nie rozwaliła mnie Kasia Tusk ale artykuł na jej temat
jak mozna wypisywac takie pierdoły? ![]() http://www.plotek.pl/plotek/56,78649...sportu,,4.html |
![]() ![]() |
![]() |
#2069 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Mi też zawsze w piptołach i sandałkach na obcasie lecą palce na chodnik i nie mam zielonego pojęcia jak to rozwiązać. Przez to nie mam ani jednych piptołów, bo już w trakcie mierzenia w sklepie stąpam palcami po podłożu... [1=fe414c2710b8060c6dec850 6e8442112fb575cc4;3387525 2]wyjątkowo nie rozwaliła mnie Kasia Tusk ale artykuł na jej temat jak mozna wypisywac takie pierdoły? ![]() http://www.plotek.pl/plotek/56,78649...sportu,,4.html[/QUOTE] ![]() Ale mają ludzie pomysły ![]()
![]() |
#2070 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:42.