Moda, która Cię "rozwala" cz.V - Strona 69 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-02, 11:26   #2041
new_me
Zadomowienie

Dot.: Moda, która Cię "rozwala" cz.V

mnie rozwalaja ludzie chodzacy teraz w klapkach/japonkach/sandalkach z baaardzo ale to bardzo zniszczonymi pietami... pewnie nie zdazyli przygotowac sie do sezonu ale no kurcze o stopy trzeba pasowaloby dbac caly rok
new_me jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-02, 11:42   #2042
natalkaa7522
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mm444 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Mnie też.
Stary 2012-05-02, 11:51   #2043
WhiteCherry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez natalkaa7522 Pokaż wiadomość
Najbardziej to widać w tych okularach takich popularnych baardzo, dużo gwiazd je lansuje i nie m ówię o rajbanach tylko pilotki czy coś w tym stylu. Ja rzadko widuję kogoś komu pasują.
aviatorki uwielbiam, ale racja, nie każdemu pasują.
Stary 2012-05-02, 11:59   #2044
natalkaa7522
Zakorzenienie

Ooo właśnie, avatiorki. Mi też się podobają ale z okrągłą buzią to nie wygląda dobrze..
Stary 2012-05-02, 12:01   #2045
WhiteCherry
Zakorzenienie

Cytat:
Ooo właśnie, avatiorki. Mi też się podobają ale z okrągłą buzią to nie wygląda dobrze..
to chyba jedyne okulary, w których wyglądam jak człowiek
Stary 2012-05-02, 12:03   #2046
natalkaa7522
Zakorzenienie

Szczęściara.
Stary 2012-05-02, 12:12   #2047
tenebra
Zakorzenienie

Och, mi się też awiatory bardzo podobają, ale wyglądam w nich jak kawałek zza krzaka

tenebra jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-05-02, 12:30   #2048
Riin
Przyczajenie

Ta, awiatory mało komu pasują, mi też nie

Z racji ostatniej pogody postanowiłam przejrzeć, co w kategorii lekkich sukienek ma do zaoferowania allegro. Co mogę powiedzieć... pozdrawiam wszystkie Panie, które chcą w upał chodzić w poliestrze i elastanie To już wiskoza lepsza.

Wiem, nie moja sprawa, kto co kupuje. Tylko śmiesznie jest w lecie, jak panny w tunikach-tubach z lajkry pływają we własnym pocie, a na ludzi w przewiewnych, acz bardziej zabudowanych ciuchach patrzą jak na wariatów - bo im tak gorąco.
Plaga w mojej dzielnicy
Riin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-02, 12:33   #2049
tenebra
Zakorzenienie

O właśnie! Ja w wielki upał jak wiem że będę na słońcu zamiast smażyć sobie ramiona wolę nałożyć cienką jasną lnianą koszulę i mieć przewiew, a jednocześnie nie palić sobie ramion.

Stary 2012-05-02, 12:59   #2050
makeupnotwar
Wtajemniczenie

fotochromy są OHYDNE. okropne! TŻ nosił, teraz ma gustowne czarne wayfayery (te, które nosi Woody Allen) i wygląda rewelacyjnie. Bez fotochromów oczywiście. stwierdził, że sobie uzbiera i kupi przeciwsłoneczne korekcyjne, bo w takich zwykłych jest ślepy dla mnie jest to absolutny gwałt na wszystkim. dopuszczalne tylko w starszym wieku. ohyda

I stanę w obronie raybanów - połowa firm zżyna od nich design, bo tak świetnie się sprzedają. Przypadek? Dla mnie to idealne okulary... zwłaszcza dla facetów. Klasyczne, wyraziste. A że nie każdego na nie stać to już inna bajka Ludzie kupują podróbki na allegro, bo myślą, że za 200zł to mega promocja haha

makeupnotwar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-02, 13:34   #2051
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez makeupnotwar Pokaż wiadomość
fotochromy są OHYDNE. okropne! TŻ nosił, teraz ma gustowne czarne wayfayery (te, które nosi Woody Allen) i wygląda rewelacyjnie. Bez fotochromów oczywiście. stwierdził, że sobie uzbiera i kupi przeciwsłoneczne korekcyjne, bo w takich zwykłych jest ślepy dla mnie jest to absolutny gwałt na wszystkim. dopuszczalne tylko w starszym wieku. ohyda

I stanę w obronie raybanów - połowa firm zżyna od nich design, bo tak świetnie się sprzedają. Przypadek? Dla mnie to idealne okulary... zwłaszcza dla facetów. Klasyczne, wyraziste. A że nie każdego na nie stać to już inna bajka Ludzie kupują podróbki na allegro, bo myślą, że za 200zł to mega promocja haha

Dla mnie były wygodnie, bo nie musiałam nosić dwóch par okularów na zmianę . Ale każdy ma swoje zdanie i to szanuję.

Co do pseudo raybanów... sama kupiłam takie w H&M rok temu, bo mi się akurat przeciwsłoneczne połamały i w takim kroju były jedyne, jakie mi pasowały do twarzy.

Mnie rozwalił artykuł na Wizażu: MUSISZ TO MIEĆ w maju. Po pierwsze: ja nic nie muszę, po drugie: to co mi każą mucieć mieć, to mam od ładnych paru lat (no może nie mam bluzy w paski, ale bluzę i to niejedną mam). Ameryki nie odkryli, że jak ciepło i ma się luźny dzień, to fajnie ubrać coś wygodnego i nie krępującego ruchów.

Edytowane przez MonikaFaustyna
Czas edycji: 2012-05-02 o 13:38
MonikaFaustyna jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-05-02, 13:53   #2052
Lady in Blue
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez makeupnotwar Pokaż wiadomość
Ja też zastanawiam się nad kupnem takiej formy okularów, moja siostra takie ma i jest bardzo zadowolona
mnie jedynie rozwala zawsze taki pogląd - wszędzie na zachodzie jest świetnie, krainy mlekiem i miodem płynące, tolerancja i dobry gust w każdej dzielnicy, a w tej Polsce to sam zaścianek i ludzi na Vogue'a nie stać

Lady in Blue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-02, 13:55   #2053
szarri
Wtajemniczenie

Cytat:
Szarlajz jest w ciąży? Człowieka nie ma na wizażu dwa tygodnie i tyle się dowiaduje..
Nie, nie jest, była o to posądzana jakoś pod koniec marca

Dzisiaj ja rozwalam, bo wystają mi ramiączka od stanika Uznałam, że nie będę się gotować w t-shircie i biegam w białym topie, spod którego widać różowe ramiączka. Ładne, nowe, niesprane, w kolorze świeżej świnki Jest taki upał, że komary wysychają w locie, więc rozwalaczy na ulicach MASA.

Uznałyśmy z przyjaciółką ostatnio, że założymy bloga ze stylizacjami totalnych wariatów złapanych na ulicy - nie takie normalne street fashion, bo tego jest pełno, tylko raczej freak show. No bo gdzie, jak nie w Krakowie Wydrukujemy plik zgód na rozpowszechnianie wizerunków (większość chyba po angielsku ), rozłożymy się na Rynku i w dwa dni zdobędziemy materiał na pół roku codziennych notek
szarri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-02, 14:03   #2054
klaustynka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez szarri Pokaż wiadomość
Dzisiaj ja rozwalam, bo wystają mi ramiączka od stanika Uznałam, że nie będę się gotować w t-shircie i biegam w białym topie, spod którego widać różowe ramiączka. Ładne, nowe, niesprane, w kolorze świeżej świnki Jest taki upał, że komary wysychają w locie, więc rozwalaczy na ulicach MASA.

Uznałyśmy z przyjaciółką ostatnio, że założymy bloga ze stylizacjami totalnych wariatów złapanych na ulicy - nie takie normalne street fashion, bo tego jest pełno, tylko raczej freak show. No bo gdzie, jak nie w Krakowie Wydrukujemy plik zgód na rozpowszechnianie wizerunków (większość chyba po angielsku ), rozłożymy się na Rynku i w dwa dni zdobędziemy materiał na pół roku codziennych notek
Ja również rozwalam wystającymi ramiączkami, ale cielistymi

Jak będe w KRK, to dam Wam znać, bo podobno czasami ubieram się "jakby mnie po☠☠☠ało"
Stary 2012-05-02, 14:03   #2055
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Cytat:

róbcie róbcie

Jak widać, ja rozwalałam okularami przez parę lat. Teraz też regularnie rozwalam, bo chodzę w maxi sukience, która przez mój brzuchol, sięga mi do kostek (tak samo mem z jedną spódnicą). Za to mi wygodnie, nic mnie nie gniecie, a tutaj może słońce nie nawala, ale jest duszno. Pewnie się skończy to jakąś burzą . Pocieszam się, że tutaj mało kogo obchodzi jak kto wygląda. Tutaj jest taka mieszanka kulturowa, że nikt nie zwraca uwagi na to, jak kto jest ubrany.

Aaaa no i ramiączka od stanika mi też wystają

Edytowane przez MonikaFaustyna
Czas edycji: 2012-05-02 o 14:06
MonikaFaustyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-02, 14:12   #2056
nicRu
maszyna, nie człowiek

Cytat:
Napisane przez rousse Pokaż wiadomość
Moja ostatnia rozwałka, a raczej bulwers i żenada, to charlize i jej anoreksja. Zawsze była szczupła, ale teraz to są objawy anoreksji (kolana szersze od łydek, z reesztą popatrzcie sami ja bym z takimi nogami nie wyszła z domu Czy Wam to się podoba? Jak każdy chory psychicznie (anoreksja to choroba psychiczna) oczywiscie zaprzecza, plus robi sobie fotki np. z ciastkiem w starbucks, co jest modne ale też świadczy tylko o fiksacji na punkcie jedzenia... I hipokryzji bez granic. Generalnie dziewczyna ma chyba jakieś kompleksy i problemy z samoakceptacją, pamietam ją jako niebieskoooką blondynkę, teraz jest brunetką z czarnymi szkłami kontaktowymi? Na ostatnim zdjęciu wyglada jakby ledwie stała. Ona tego nei widzi jak wygląda...
Na ostatnich zdjęciach inna blogerka popularna na lookbooku, która podobno też "nie ma" anoreksji. To NIE jest szybszy metabolizm, to zaniki mięśniowe i wyniszczenie. Objawy to m.in. kolana szersze od łydek a czsem od ud, wystajace kości w stawie barkowym (normalnie ich nie widać pod mięśniem naramiennym) . Najgorsze, ze takich osób może przybywać. Co robić? Może nie dajcie się nabrać, nie nabijajcie im komentarzy, nie chwalcie, lub ignorujcie ich blogi, dla blogerki to gorsze niż śmierć
Dawno w tym wątku nie byłam i może nie ujęłabym tego tak stanowczo jak Ty, ale te jestem zdania, że Karolina znika... Zawsze była osobą szczupłą, wręcz chudą, ale teraz wygląda tak, że gdyby była moją przyjaciółką to zapewne poslałabym ją do lekarza celem zbadania hormonów tarczycy na przykład (bo nam, laikom, faktycznie to przychodzi pierwsze na myśl), bo taka chudość nie wygląda już jak naturalny objaw szybkiej przemiany materii a raczej jak choroba, skutek stresu i przemęczenia... I broń Boże nie piszę tego ze złośliwości, sama jestem "chudziakiem" (obecnie przytyłam do 44 kg ), ale czasami oglądając jej bloga zastanawiam się "co się stało z tą piękną Charlize?" (wiem, podobanie się kwestią gustu, ale zawsze miała ciekawą urodę, która teraz gdzieś ginie), bo po prostu jak zawsze była chuda, tak teraz schudła jeszcze bardziej (przynajmniej optycznie - bo tyle możemy powiedzieć oglądając zdjęcia).

szarri -dodałam się do obserwatorów Twojego bloga, bardzo sympatyczny i na pewno będę z mniejszą bądź większą regularnością nań zaglądać

A co do Twojego pomysłu - o mamo, jakich freaków widuję u nas w mieście! Hitem wciąz jest pani we wrzosowej parce i specyficznych rajstopach: poziome "pasy" na przemian różowych kabaretek i zwykłych, czarnych 60 den, w których poszly oczka
Stary 2012-05-02, 14:22   #2057
amelj
Wtajemniczenie

Mnie coraz częściej rozwalają asymetryczne półprzezroczyste bluzki włożone w asymetryczne półprzezroczyste spódnice....Ulubiony zestaw prawie każdej bloggerki.......:confused :
chodź wiedzą mędrcy, że się zbliża mrok bo żaden piorun z ust nie padnie ich,
nie wchodzą z ulgą w tę pogodną noc,
walcz, walcz gdy światło traci swoją moc."
amelj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-02, 14:24   #2058
szarri
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez klaustynka Pokaż wiadomość
Ja również rozwalam wystającymi ramiączkami, ale cielistymi

Jak będe w KRK, to dam Wam znać, bo podobno czasami ubieram się "jakby mnie po☠☠☠ało"
Zapraszamy, na pewno chętnie Cię obfocimy
Cytat:
Napisane przez MonikaFaustyna Pokaż wiadomość
róbcie róbcie

Aaaa no i ramiączka od stanika mi też wystają
Zrobimy Ramiączka od stanika rox!
Cytat:
Napisane przez nicRu Pokaż wiadomość
szarri -dodałam się do obserwatorów Twojego bloga, bardzo sympatyczny i na pewno będę z mniejszą bądź większą regularnością nań zaglądać

A co do Twojego pomysłu - o mamo, jakich freaków widuję u nas w mieście! Hitem wciąz jest pani we wrzosowej parce i specyficznych rajstopach: poziome "pasy" na przemian różowych kabaretek i zwykłych, czarnych 60 den, w których poszly oczka
Dziękuję bardzo Krk chyba wyjątkowo obfituje w modowych szaleńców, dodatkowo ludzie tutaj jakby większy dystans do siebie mają (choć mam porównanie tylko z Lublinem), więc z prowadzeniem takiego bloga nie powinno być problemów, tak myślę
Stary 2012-05-02, 14:29   #2059
Debrah
Zakorzenienie

Cytat:

Szarii : kocham Twoje poczucie humoru:co jest:
Debrah jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-05-02, 14:35   #2060
szarri
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
Szarii : kocham Twoje poczucie humoru:co jest:
Dziękuję i kłaniam się nisko
Stary 2012-05-02, 15:11   #2061
halucynogenna
Raczkowanie

Wczoraj w drodze na wydmy minęłam dwa rozwalacze. Pierwsza, dziewczyna w miniówie ,do tego żółte legginsy za kolano - mało tego miała ubrane SZPILKI . Wszyscy się odwracali za nią i komentowali...
Nie no ,bardzo pomysłowa. Ja nie wyobrażam sobie iść na wydmy 2,5h w jedną stronę w balerinach ,a co dopiero w szpilkach.
Idąc dalej widziałam też dziewczynę w futrzanych emu.
halucynogenna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-02, 15:20   #2062
pani-jesień
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rousse Pokaż wiadomość
Moja ostatnia rozwałka, a raczej bulwers i żenada, to charlize i jej anoreksja. Zawsze była szczupła, ale teraz to są objawy anoreksji (kolana szersze od łydek, z reesztą popatrzcie sami ja bym z takimi nogami nie wyszła z domu Czy Wam to się podoba? Jak każdy chory psychicznie (anoreksja to choroba psychiczna) oczywiscie zaprzecza, plus robi sobie fotki np. z ciastkiem w starbucks, co jest modne ale też świadczy tylko o fiksacji na punkcie jedzenia... I hipokryzji bez granic. Generalnie dziewczyna ma chyba jakieś kompleksy i problemy z samoakceptacją, pamietam ją jako niebieskoooką blondynkę, teraz jest brunetką z czarnymi szkłami kontaktowymi? Na ostatnim zdjęciu wyglada jakby ledwie stała. Ona tego nei widzi jak wygląda...
Na ostatnich zdjęciach inna blogerka popularna na lookbooku, która podobno też "nie ma" anoreksji. To NIE jest szybszy metabolizm, to zaniki mięśniowe i wyniszczenie. Objawy to m.in. kolana szersze od łydek a czsem od ud, wystajace kości w stawie barkowym (normalnie ich nie widać pod mięśniem naramiennym) . Najgorsze, ze takich osób może przybywać. Co robić? Może nie dajcie się nabrać, nie nabijajcie im komentarzy, nie chwalcie, lub ignorujcie ich blogi, dla blogerki to gorsze niż śmierć
Świetny z Ciebie psychiatra, skoro na podstawie samych zdjęć bez żadnego wahania potrafisz zdiagnozować anoreksję

Brak słów
Stary 2012-05-02, 15:33   #2063
tenebra
Zakorzenienie

Chwilę temu sama siebie rozwaliłam mam sukienkę do której wczoraj wieczorem goliłam sobie nogi, tylko że jednej łydki z tyłu jakoś zapomniałam dobrze, że jestem po depilacji laserowej więc włosków nie było dużo, wyrwałam szybko w łazience pęsetą ale normalnie siaraaaa

Stary 2012-05-02, 15:43   #2064
rousse
BAN stały

Cytat:
Napisane przez pani-jesień Pokaż wiadomość
Świetny z Ciebie psychiatra, skoro na podstawie samych zdjęć bez żadnego wahania potrafisz zdiagnozować anoreksję

Brak słów
Akurat na zdjęciach masz zaznaczone strzałkami , czegoś jeszcze trzeba? no chyba, ze to fotoszop. Objawy anoreksji psychicznej znajdź sobie w necie
rousse jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-02, 15:46   #2065
nicRu
maszyna, nie człowiek

Po samych notkach i zdjęciach lekarzem jednak być się nie da Ale nie da się ukryć, że Charlize ostatnio to może 75% Charlize dawniej, to jest już smutne.
Stary 2012-05-02, 20:15   #2066
farfala
Rozeznanie

Ja dziś z racji tego, że spędziłam popołudnie z przyjaciółką na rynku, zanotowałam całe mnóstwo rozwalaczy.
1. Chłopak w eleganckiej koszuli, spodniach w kant i .... z plecakiem sportowym
2. Stado dziewczyn w ultramegakrótkich sukienkach, spokojnie mogących robić za niezadługie tuniki.
3. Panią w krótkiej bluzce, legginsach 3/4 i zabudowanych czarnych eleganckich butach. A do całego zestawu białe skarpetki. Wszystko do siebie pasowało jak pięść do nosa.
4. Sezon na wystające staniki też ruszył pełną parą. Widziałam kilka dziewczyn w takich luźnych bluzkach z mega wyciętymi pachami. I przez te dziury dumnie spozierał zwykły bieliźniany stanik. Ale odnośnie tego hitem była dziewczyna, która miała bluzkę z wycięciem na plecach w kształcie takiej sporawej łezki. No i oczywiście wszyscy musieli podziwiać jej nie pierwszej świeżości biustonosz.
5. Dziewczyna w zwykłych dresowych spodniach do eleganckiej bluzki. Takie śliskie, wiecie pewnie o co chodzi. No ale znaczek Adidasa miały, więc może to im jakiejś klasy zdaniem tej dziewczyny nadawało, nie wiem.
Stary 2012-05-02, 20:39   #2067
siarka40
Szef ds. Wymianek

Cytat:
Napisane przez tenebra Pokaż wiadomość
Chwilę temu sama siebie rozwaliłam mam sukienkę do której wczoraj wieczorem goliłam sobie nogi, tylko że jednej łydki z tyłu jakoś zapomniałam dobrze, że jestem po depilacji laserowej więc włosków nie było dużo, wyrwałam szybko w łazience pęsetą ale normalnie siaraaaa
wolalas mnie?

co do Twojej osobistej rozwalki, to sie akurat nie dziwie, jak czlek zaczyna przywykac do tego, ze wlosie co do zasady nie rosnie, to zapomina o usunieciu pozostalosci.

ja wczoraj i dzis w stolYcy rozwalalam wystajacymi palcami z piptolow. i nie bynajmniej dlatego wystawaly (palce), ze but za maly - po prostu w tego typu obuwiu stopa mi leci zawsze do przodu (i z tylu mam luz). ma ktos pomysl, czy i co mozna z tym zrobic?
Stary 2012-05-02, 20:49   #2068
fe414c2710b8060c6dec8506e8442112fb575cc4
Konto usunięte

wyjątkowo nie rozwaliła mnie Kasia Tusk ale artykuł na jej temat
jak mozna wypisywac takie pierdoły?
http://www.plotek.pl/plotek/56,78649...sportu,,4.html
fe414c2710b8060c6dec8506e8442112fb575cc4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-02, 21:14   #2069
tenebra
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez farfala Pokaż wiadomość
Ja dziś z racji tego, że spędziłam popołudnie z przyjaciółką na rynku, zanotowałam całe mnóstwo rozwalaczy.
1. Chłopak w eleganckiej koszuli, spodniach w kant i .... z plecakiem sportowym
2. Stado dziewczyn w ultramegakrótkich sukienkach, spokojnie mogących robić za niezadługie tuniki.
3. Panią w krótkiej bluzce, legginsach 3/4 i zabudowanych czarnych eleganckich butach. A do całego zestawu białe skarpetki. Wszystko do siebie pasowało jak pięść do nosa.
4. Sezon na wystające staniki też ruszył pełną parą. Widziałam kilka dziewczyn w takich luźnych bluzkach z mega wyciętymi pachami. I przez te dziury dumnie spozierał zwykły bieliźniany stanik. Ale odnośnie tego hitem była dziewczyna, która miała bluzkę z wycięciem na plecach w kształcie takiej sporawej łezki. No i oczywiście wszyscy musieli podziwiać jej nie pierwszej świeżości biustonosz.
5. Dziewczyna w zwykłych dresowych spodniach do eleganckiej bluzki. Takie śliskie, wiecie pewnie o co chodzi. No ale znaczek Adidasa miały, więc może to im jakiejś klasy zdaniem tej dziewczyny nadawało, nie wiem.
Taki widok mam dość często w pracy, baaa, sama nawet takie ekscesy urządzam a to dlatego, że obowiązkowy jest strój biznesowy, a pracujemy na laptopach które często trzeba brać ze sobą do domu bądź też do biura, które mieści się w innym miejscu. A do transportu w zestawie do laptopa dostaliśmy takie własnie plecaki przystosowane do notebooków więc mimo, że się to baaaardzo gryzie, to ja już przywykłam

Cytat:
Napisane przez siarka40 Pokaż wiadomość
wolalas mnie?

co do Twojej osobistej rozwalki, to sie akurat nie dziwie, jak czlek zaczyna przywykac do tego, ze wlosie co do zasady nie rosnie, to zapomina o usunieciu pozostalosci.

ja wczoraj i dzis w stolYcy rozwalalam wystajacymi palcami z piptolow. i nie bynajmniej dlatego wystawaly (palce), ze but za maly - po prostu w tego typu obuwiu stopa mi leci zawsze do przodu (i z tylu mam luz). ma ktos pomysl, czy i co mozna z tym zrobic?

Mi też zawsze w piptołach i sandałkach na obcasie lecą palce na chodnik i nie mam zielonego pojęcia jak to rozwiązać. Przez to nie mam ani jednych piptołów, bo już w trakcie mierzenia w sklepie stąpam palcami po podłożu...

[1=fe414c2710b8060c6dec850 6e8442112fb575cc4;3387525 2]wyjątkowo nie rozwaliła mnie Kasia Tusk ale artykuł na jej temat
jak mozna wypisywac takie pierdoły?
http://www.plotek.pl/plotek/56,78649...sportu,,4.html[/QUOTE]

Ale mają ludzie pomysły

Stary 2012-05-02, 21:57   #2070
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tenebra Pokaż wiadomość

Ale mają ludzie pomysły
pomysł to mają Ci co tam wystają pod jej domem z aparatami swoją drogą, te zdjęcia jakieś spłaszczone czy oni (Kasia i jej chłop) tacy nieforemni są?
evvelinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości