,,Grycanki''nowe gwiazdy??? Celebrytki? - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-04-27, 21:13   #151
laisla
Zakorzenienie

Dot.: ,,Grycanki''nowe gwiazdy??? Celebrytki?

Cytat:
Napisane przez mm444 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Masz rację, ale biorąc pod uwagę ich wiek (młode dziewczyny zazwyczaj borykają się z kompleksami, a takie otyłe to czasami najchętniej by z domu nie wychodziły) warto to może nie chwalić ale..odnotować Poza tym jak przypuszczam to matka jest generatorem tego ciśnienia na szkło, one są jej świtą tylko
laisla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-01, 16:54   #152
rousse
BAN stały

Cytat:
Napisane przez skazana_na_bluesa Pokaż wiadomość
nikt nie mowi, ze powinny dorobic sie figury Anji Rubik. ale niech nie promuja otylosci niebezpiecznej dla zdrowia. gdyby kazda z nich schudla z 20kg nadal mialyby kraglosci, ale uchronilyby sie przed np. cukrzyca, miazdzyca, problemami z krazeniem, stawami etc.
Co Wy niektórzy macie z tą "promocją"? Po prostu tak wygladają, promocja by była gdyby ktoś im płacił lub miałyby jakiś cel w tym, a one mają kasy jak lodu, i co je obchodzi jak wyglada i ile waży statystyczny Kowalski? NIC, mają to gdzieś. Mają prawo wygladac i ważyć ile chcą. Nie one pierwsze i nie jedyne mają nadwagę, nikt nie czepia się np Pani Wellman, choć osobiście uważam , że jest obleśna, głównie ze sposobu bycia, i nie moge na nią patrzeć, a wszędzie ją wciskają, ale nikt się nie czepia jakoś jej wagi, bo nie ma tyle kasy co Grycanki. A Wojciech Mann -on nie promuje otyłości i jest powszechnie lubiany... A politycy nie promują otyłości? Po prostu niektórych polaków boli jak ktoś inny urodzi się w bogatej rodzinie i ma za dużo kasy.

Pozatym ,jak niektórzy zauważyli, one mogą po prostu genetycznie mieć skłonności (rodzice ich też chudzi nie są) i nic na to nie poradzą . nie zaglądacie im do talerza, nie wiecie ile jedzą.

Edytowane przez rousse
Czas edycji: 2012-05-01 o 16:57
rousse jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-01, 18:49   #153
laisla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rousse Pokaż wiadomość
Co Wy niektórzy macie z tą "promocją"? Po prostu tak wygladają, promocja by była gdyby ktoś im płacił lub miałyby jakiś cel w tym, a one mają kasy jak lodu, i co je obchodzi jak wyglada i ile waży statystyczny Kowalski? NIC, mają to gdzieś. Mają prawo wygladac i ważyć ile chcą. Nie one pierwsze i nie jedyne mają nadwagę, nikt nie czepia się np Pani Wellman, choć osobiście uważam , że jest obleśna, głównie ze sposobu bycia, i nie moge na nią patrzeć, a wszędzie ją wciskają, ale nikt się nie czepia jakoś jej wagi, bo nie ma tyle kasy co Grycanki. A Wojciech Mann -on nie promuje otyłości i jest powszechnie lubiany... A politycy nie promują otyłości? Po prostu niektórych polaków boli jak ktoś inny urodzi się w bogatej rodzinie i ma za dużo kasy.

Pozatym ,jak niektórzy zauważyli, one mogą po prostu genetycznie mieć skłonności (rodzice ich też chudzi nie są) i nic na to nie poradzą . nie zaglądacie im do talerza, nie wiecie ile jedzą.
U Wojewódzkiego mówiły, że niczego sobie nie odmawiają czyli jedzą ile się da.
Nie porównuj Wellman czy Manna do Grycanek. Oni mają coś do powiedzenia więc mnie niewiele interesuje ile mają nadwagi. Gdy ktoś pcha się na szkło tylko po to aby się pchać to mam prawo skrytykować. Tym bardziej, że dziewczynka 14 czy 16 letnia wg Grycanek wygląda jak czterdziestka. Szpile, kabaretki, miniówki krzyczą bierz mnie, a to nieco za wcześnie jednak.

Edytowane przez laisla
Czas edycji: 2012-05-01 o 18:52
Stary 2012-05-01, 20:28   #154
rousse
BAN stały

Cytat:
Napisane przez laisla Pokaż wiadomość
U Wojewódzkiego mówiły, że niczego sobie nie odmawiają czyli jedzą ile się da.
Nie porównuj Wellman czy Manna do Grycanek. Oni mają coś do powiedzenia więc mnie niewiele interesuje ile mają nadwagi. Gdy ktoś pcha się na szkło tylko po to aby się pchać to mam prawo skrytykować. Tym bardziej, że dziewczynka 14 czy 16 letnia wg Grycanek wygląda jak czterdziestka. Szpile, kabaretki, miniówki krzyczą bierz mnie, a to nieco za wcześnie jednak.
Wellman coś ma do powiedzenia? Owszem jest wygadana, ale w jej wykonaniu słyszę tylko przaśne teksty i niskie dowcipy... I o ile się nie mylę jest w tv śniadaniowej? chyba po to, zeby ludziom się odechciało jeść...
Grycanki się nie wypowiadają, bo to nie pracują w tv jak Wellman , miały błysnąc wiedzą w tym programie wojewódzkiego?
To, ze niczego sobie nie odmawiają, zanczy tylko tyle, że jedzą co chcą, znaczy, nie wiadomo ile... A nawet gdyby, to co z tego? Ich sprawa.

Dzisiaj co druga gimnazjalistka wyglada na 25- 30 więc...

Edytowane przez rousse
Czas edycji: 2012-05-01 o 20:36
Stary 2012-05-01, 20:47   #155
dawidowskasia
Zakorzenienie

Cytat:
Wellman coś ma do powiedzenia? Owszem jest wygadana, ale w jej wykonaniu słyszę tylko przaśne teksty i niskie dowcipy... I o ile się nie mylę jest w tv śniadaniowej? chyba po to, zeby ludziom się odechciało jeść...
Grycanki się nie wypowiadają, bo to nie pracują w tv jak Wellman , miały błysnąc wiedzą w tym programie wojewódzkiego?
To, ze niczego sobie nie odmawiają, zanczy tylko tyle, że jedzą co chcą, znaczy, nie wiadomo ile... A nawet gdyby, to co z tego? Ich sprawa.
ja też jej nie lubie - za grosz obiektywizmu.
Zreszta wielu dziennikarzy jest IMO lipnych , ale skoro ja wymieniono to się wypowiem

---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ----------

Cytat:
U Wojewódzkiego mówiły, że niczego sobie nie odmawiają czyli jedzą ile się da
.a niech jedzą
Nie porównuj Wellman czy Manna do Grycanek. Oni mają coś do powiedzenia więc mnie niewiele interesuje ile mają nadwagi. Gdy ktoś pcha się na szkło tylko po to aby się pchać to mam prawo skrytykować.
Cytat:
Tym bardziej, że dziewczynka 14 czy 16 letnia wg Grycanek wygląda jak czterdziestka. Szpile, kabaretki, miniówki krzyczą bierz mnie, a to nieco za wcześnie jednak.
teraz to prawie każda się tak ubiera
dawidowskasia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-02, 00:44   #156
laisla
Zakorzenienie

Nie każda, a nawet jeśli to nie podoba mi się to bo jest nieco ponad ich rozwój emocjonalno-intelektualny, a faceci mogą nieźle się pomylić ile taka ma lat (i w sumie wcale się nie dziwię) i kłopoty gotowe. Wolę aby dziewczynki w tym wieku skupiły się na nauce i jeszcze cieszyły dzieciństwem, a nie na eksponowaniu kobiecości robieniu z siebie pudernicy. A jeśli promuje się to w tv i innych mediach to małolaty tym bardziej to łykają. Już cała ta tusza to nic w porównaniu z tym.

---------- Dopisano o 00:44 ---------- Poprzedni post napisano o 00:36 ----------

Cytat:

Dzisiaj co druga gimnazjalistka wyglada na 25- 30 więc...
Akurat czytałam jej książkę wywiad z Januszem Wiśniewskim i fajnie się to czytało, w tvn style całkiem nieźle także sobie radzi w porównaniu do innych tamtejszych dziennikarek, ale to w sumie nie o niej wątek.
Nie no wiesz, mówisz jakby pokazały się tylko u Wojewódzkiego..nigdzie nie błysnęły, choć może się mylę bo raczej starałam się nie oglądać ich gdy jeszcze miałam tv. Ale jakieś tam mądrości wygłaszane mignęły mi tu i tam w necie chociażby.
Mówiły, że jedzą dużo po prostu, racja ich sprawa, ale plotkujemy tu o nich bo to wątek pt Grycanki
Co do gimnazjalistek to już odpisałam.

Edytowane przez laisla
Czas edycji: 2012-05-02 o 00:45
Stary 2012-05-02, 10:22   #157
rousse
BAN stały

Cytat:
Napisane przez dawidowskasia Pokaż wiadomość
Nie porównuj Wellman czy Manna do Grycanek. Oni mają coś do powiedzenia więc mnie niewiele interesuje ile mają nadwagi. Gdy ktoś pcha się na szkło tylko po to aby się pchać to mam prawo skrytykować.
teraz to prawie każda się tak ubiera
O to mi chodzi, ze jak ktoś ma cos do powiedzenia to już nie "promuje " nadwagi? Nie sadzę, żeby nagle wszystkim zaczęlo doskwierać, że ktoś "na salonach" nie ma nic do powiedzenia, bo takich chyba nie brakuje teraz nawet głupia pogodynka moze zostać gwiazdą , no chyba, ze ona też napisała książkę.

A wellman może i inteligentna i coś napisała, ale widzę, jak się zachowuje, razem z prokopem to taka udana parka, jak granatem od pługa oderwani, on rzuca chamskie, seksistowskie, ubliżające najczęściej kobietom dowcipy, i robi inne gafy, a ona się śmieje... Mam wrazenie, ze oni robią w tvn za parę kalunów. No i Wellman jest jak wieloryb, bez szyji, bez talii, bezkształtna, a grycanki mają chociaż jakieś kształy, regularne rysy, gładką cerę i zadbane włosy. W życiu nie kupiłabym jogurtów, które wellman reklamuje, ona jest antyreklamą czegokolwiek do jedzenia .

Edytowane przez rousse
Czas edycji: 2012-05-02 o 10:23 Powód: literowka
Stary 2012-05-02, 10:43   #158
Hultaj
BAN stały

Cytat:
dla mnie to jej 'tańczenie' to dramat był :PP nie chcę wiecej takich rzeczy ogladac.
a ja tam uważam, że ruszała się nieźle, myslałam, że to będzie żenada, ale wg mnie zaprezentowała się spoko, wcale nie jestem przekonana, że każda szczupła osoba by umiała tak wywijać na parkiecie zamiast ruszać się jak jakiś ''kloc'' .
Hultaj jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-02, 13:04   #159
Gwiazdeczka1978
Zakorzenienie

Cytat:

Ja sie zgadzam i uwazam, ze fajnie robia nie przemjując sie tuszą, a pokazując ja jako atut. Mam kolezankę z nadwagą, w Polsce kazdy sie gapi jakby nigdy nie widział grubszej osoby, wstydzi sie rozbrac na plazy, czy w lecie. W naszym kraju nadwaga jest niemal pietnowana jako cos gorszego, w innych krajach ludzie nie zwracają na to az takiej uwagi. A co do Grycanek, to tez bym sie promowała, gdybym miała taką mozliwosc jak one, wcale im sie nie dziwie, dobrze robią, jeszcze kasę na tym zrobią.
Gwiazdeczka1978 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-02, 13:59   #160
201607061212
Konto usunięte

Cytat:
O to mi chodzi, ze jak ktoś ma cos do powiedzenia to już nie "promuje " nadwagi? Nie sadzę, żeby nagle wszystkim zaczęlo doskwierać, że ktoś "na salonach" nie ma nic do powiedzenia, bo takich chyba nie brakuje teraz nawet głupia pogodynka moze zostać gwiazdą , no chyba, ze ona też napisała książkę.

A wellman może i inteligentna i coś napisała, ale widzę, jak się zachowuje, razem z prokopem to taka udana parka, jak granatem od pługa oderwani, on rzuca chamskie, seksistowskie, ubliżające najczęściej kobietom dowcipy, i robi inne gafy, a ona się śmieje... Mam wrazenie, ze oni robią w tvn za parę kalunów. No i Wellman jest jak wieloryb, bez szyji, bez talii, bezkształtna, a grycanki mają chociaż jakieś kształy, regularne rysy, gładką cerę i zadbane włosy. W życiu nie kupiłabym jogurtów, które wellman reklamuje, ona jest antyreklamą czegokolwiek do jedzenia .
Pozwólcie, że się wtrącę.
Wellman jest gruba, bo brała hormony żeby móc zajść w ciążę.

Nie mam nic do wyglądu Grycanek, ale ta ich nadwaga wydaje mi się nie zdrowa
201607061212 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-02, 14:59   #161
laisla
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gwiazdeczka1978 Pokaż wiadomość
Ja sie zgadzam i uwazam, ze fajnie robia nie przemjując sie tuszą, a pokazując ja jako atut. Mam kolezankę z nadwagą, w Polsce kazdy sie gapi jakby nigdy nie widział grubszej osoby, wstydzi sie rozbrac na plazy, czy w lecie. W naszym kraju nadwaga jest niemal pietnowana jako cos gorszego, w innych krajach ludzie nie zwracają na to az takiej uwagi. A co do Grycanek, to tez bym sie promowała, gdybym miała taką mozliwosc jak one, wcale im sie nie dziwie, dobrze robią, jeszcze kasę na tym zrobią.
To akurat racja, że w PL dbamy o siebie bardziej niż w niektórych krajach na zachodzie gdzie full nie tylko grubych ale otyłych i zapuszczonych ludzi. I nikt się nie gapi, a oni zajadają się czasami na śmierć. Ich wybór.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-05-02, 16:01   #162
rousse
BAN stały

Cytat:
Napisane przez marcinosz Pokaż wiadomość
Nie mam nic do wyglądu Grycanek, ale ta ich nadwaga wydaje mi się nie zdrowa
Ależ nie musicie się martwic o ich zdrowie, one mają kasę na lekarzy, którzy im i tak nie są potrzebni (przynajmniej nie za względu na wagę) bo otyłość jest groźna u mężczyzn w wieku powyzej 40 lat, nie u kobiet, a szczegónie nei u młodych kobiet, bo estrogeny działają ochronnie. W ogóle u kobiet przez to, ze np w ciąży czasem tyją nadwaga nie jest groźna, chyba, ze skrajna... Czemu nikt się nie czepia Grycana? On jest chudy?

I na prawdę myslicie, ze ktoś jak je zobaczy to pójdzie się spaść i umrze z powodu wagi 80kg? Bardziej prawdopodobne, że jakaś nastolatka jak przeczyta obelgi na kogoś za nadwagę, zagłodzi się na śmierć bojąc się nagonki za zbyt dużą wagę (nawet urojoną) Bo nei domyśli się, że ktoś się czepia ich wagi, bo po prostu zazdrości im kasy... TO jest niezdrowe.

Edytowane przez rousse
Czas edycji: 2012-05-02 o 16:09
Stary 2012-05-02, 16:14   #163
201607061212
Konto usunięte

Cytat:
Ależ nie musicie się martwic o ich zdrowie, one mają kasę na lekarzy, którzy im i tak nie są potrzebni (przynajmniej nie za względu na wagę) bo otyłość jest groźna u mężczyzn w wieku powyzej 40 lat, nie u kobiet, a szczegónie nei u młodych kobiet, bo estrogeny działają ochronnie. W ogóle u kobiet przez to, ze np w ciąży czasem tyją nadwaga nie jest groźna, chyba, ze skrajna... Czemu nikt się nie czepia Grycana? On jest chudy?

I na prawdę myslicie, ze ktoś jak je zobaczy to pójdzie się spaść i umrze z powodu wagi 80kg? Bardziej prawdopodobne, że jakaś nastolatka jak przeczyta obelgi na kogoś za nadwagę, zagłodzi się na śmierć bojąc się nagonki za zbyt dużą wagę (nawet urojoną) Bo nei domyśli się, że ktoś się czepia ich wagi, bo po prostu zazdrości im kasy... TO jest niezdrowe.
Jak wygląda Grycan to ja akurat nie wiem i z tą nadwagą i estrogenach też nie wiedziałam
Ale z tym co napisałaś poniżej o nastolatkach to się zgadzam
Stary 2012-05-02, 17:35   #164
Sola1
Zakorzenienie

Cytat:
Ależ nie musicie się martwic o ich zdrowie, one mają kasę na lekarzy, którzy im i tak nie są potrzebni (przynajmniej nie za względu na wagę) bo otyłość jest groźna u mężczyzn w wieku powyzej 40 lat, nie u kobiet, a szczegónie nei u młodych kobiet, bo estrogeny działają ochronnie. .
A skąd wzięłaś takie informacje, że otyłość nie jest szkodliwa u młodych kobiet? A to, że może prowadzić do bezpłodności, problemów ze stawami, cukrzycy?
Ja się nie martwię o nie, tylko nie mogę się zgodzić z promowaniem otyłości, bo to nie jest nic dobre dla organizmu. Z tego powodu ich waga jest komentowana, nie chodzi tak naprawdę o to jak wyglądają tylko co o niej sądzą.
Sola1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-02, 21:49   #165
laisla
Zakorzenienie

rousse ani tuczenie się ani głodzenie nie jest zdrowe, to racja. Ale jeśli wspominasz nastolatki to nie wiem co bardziej niebezpieczne, czerpanie wzorców z programów/osób promujących zdrowy styl życia i szczupłą sylwetkę (oczywiście nieanorektyczną) czy czerpanie ich ze stylu panien Grycan i nie o otyłości tylko o eksponowaniu ciała i epatowaniu kobiecością w wieku lolitkowym myślę. A jeśli chodzi o ich hedonizm żywieniowy "jem na co mam ochotę" to super sprawa, ale nie w przypadku już tych 80 kg ważących (chyba jedynie w przypadku matki bo córy są bardziej obszerne). Bo wtedy to właśnie zaczyna być zagrożeniem dla zdrowia. Tylko w sumie mogę się z Tobą zgodzić, że one obnosząc te swoje duże ciała należą do mniejszości, raczej większość dziewczyn łapie schizy z powodu braków swojej sylwetki i niedopasowania jej do obecnie panujących androgenicznych kanonów. Jakoś sobie nie wyobrażam aby nastolatka po obejrzeniu ich w tv zakrzyknęła: Super chcę być taka jak one Ale może sobie pomyśleć, ta laska jest w moim wieku, nosi 15cm szpile, miniówę i tone tapety ..Mamo ja też tak chcę!

Edytowane przez laisla
Czas edycji: 2012-05-02 o 21:53
Stary 2012-05-02, 22:13   #166
Hultaj
BAN stały

Cytat:
tylko nie mogę się zgodzić z promowaniem otyłości, bo to
promowanie otyłości, rozbraja mnie to hasło,

bardzo bym chciała wiedzieć, dlaczego osoba która jest gruba i siłą rzeczy nie jest w stanie tego ukryc w żaden sposób, od razu jest ustawiana pod pręgieżem, że promuje otyłośc, ,
normalnie, szkoda, że nie słyszy się czegoś takiego, że ludzie promują włosy długie/krótkie/rude, albo noszenie zegarka na ręce, co by znać godzinę,
wszyscy mogą po prostu wyglądać jak wyglądają,
a grubi ludzie promują otyłość.
Masakra. Jak jesteś wiekszym człowiekiem najlepiej nie wychodź z domu, bo promujesz otylość!

Żenada, naprawdę .

Edytowane przez Hultaj
Czas edycji: 2012-05-02 o 22:14
Stary 2012-05-02, 23:21   #167
visionAM
Zakorzenienie

No to ja promuję długie ciemne włosy
I chodzenie w szpilkach

visionAM jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-02, 23:29   #168
Hultaj
BAN stały

No. Ja np. oprócz długich włosów właśnie promuję siedzenie na wz'u.
Stary 2012-05-03, 00:40   #169
sine.ira
BAN stały

Cytat:
Napisane przez visionAM Pokaż wiadomość
I chodzenie w szpilkach
A ja o kulach
Tak, w naszym pięknym kraju ciśnienie na wygląd (u kobiet) i wiek jest nieziemskie...Jadą po sobie ludziska aż w gnatach strzyka. Wszystkie dwie otyłe osoby jakie znam mają ogromne opory żeby w biały w dzień wyjść z domu, a w restauracji siadają tyłem do sali, bo boją sie nieprzychylnego oka współkonsumentów restauracyjnych.
Tutaj też się czyta epitety pt.- wstrętna, obleśna, nie ma karku, nalana, taka i śmaka...Matko jedyna, ile tu złej energii Jak w całym polskim internecie podobno Że o ulicy nie wspomnę.
Panie premierze, jak żyć ?

Edytowane przez sine.ira
Czas edycji: 2012-05-03 o 00:42
sine.ira jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-05-03, 01:05   #170
milka8686
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Hultaj Pokaż wiadomość

bardzo bym chciała wiedzieć, dlaczego osoba która jest gruba i siłą rzeczy nie jest w stanie tego ukryc w żaden sposób, od razu jest ustawiana pod pręgieżem, że promuje otyłośc, ,
normalnie, szkoda, że nie słyszy się czegoś takiego, że ludzie promują włosy długie/krótkie/rude, albo noszenie zegarka na ręce, co by znać godzinę,
Masakra. Jak jesteś wiekszym człowiekiem najlepiej nie wychodź z domu, bo promujesz otylość!

Żenada, naprawdę .
co do promowania otyłości to nie chodzi o ich wygląd, ale o to co mówią: że szczupli ludzie są nieszczęśliwi i... więcej nie pamiętam. na pudelku jest na pewno, jesli ktos chce tracic cenne sekundy zycia

zasadniczo te panie są mi obojętne, nie zniechęcają mnie do kupowania lodów, wręcz przeciwnie ostatnio mi narobiły apetytu nie swoim wyglądem,wypowiedziami, tylko tym, że ciągle się mówi, że taaaaaaaaaakie dobre lody Grycana były,a teraz się źle kojarzą. W efekcie dzwoniłam do chłopaka, żeby kupił jakieś lody jak będzie w sklepie

no,ale mnie to ciężko zniechęcić do jedzenia
milka8686 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-03, 01:37   #171
sine.ira
BAN stały

Co do wypowiedzi o tych nieszczęśliwych chudych, to tak na zdrowy rozum, bardziej chodzi o takich, którzy jadą na liściu sałaty, na słowo deser dostaju ataku paniki, podobnie na widok +0,25 kg na wadze. Jednym słowem o takich, ktorzy narzucają sobie ostry reżim, odbierają radość z jedzenia, a czasem - nie daj boziu - terroryzują też przy okazji innych - tych mniej wobec siebie restrykcyjnych.
Ja tak to rozumiem w każdym razie. I mnie też takich dietowych ekstremistów żal
sine.ira jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-03, 09:41   #172
milka8686
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sine.ira Pokaż wiadomość
Co do wypowiedzi o tych nieszczęśliwych chudych, to tak na zdrowy rozum, bardziej chodzi o takich, którzy jadą na liściu sałaty, na słowo deser dostaju ataku paniki, podobnie na widok +0,25 kg na wadze. Jednym słowem o takich, ktorzy narzucają sobie ostry reżim, odbierają radość z jedzenia, a czasem - nie daj boziu - terroryzują też przy okazji innych - tych mniej wobec siebie restrykcyjnych.
No tak, ale wiesz jak to jest: one coś powiedzą, potem zostanie to przekręcone 10 razy i wychodzi na to, że Grycanki nienawidzą szczupłych ludzi.
Cóż, w show biznesie każdy znajdzie swoją niszę jeśli ma odpowiednie koneksje, pieniądze albo pomysł na swoją promocję. Ostatnio słyszałam też, że promuje się córka Kulczyków- chyba już wolę Grycanki, przynajmniej są barwniejsze.
milka8686 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-05-03, 10:15   #173
201607061212
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez sine.ira Pokaż wiadomość
Otyli też mogą być nieszczęśliwi. Dużo jest takich przypadków, że jedzą żeby sobie coś wynagrodzić, albo z powodu emocji. I tak źle i tak.
Stary 2012-05-03, 11:18   #174
Sola1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hultaj Pokaż wiadomość

Żenada, naprawdę .
Przecież nie o to mi chodziło, a Ty już mi z "żenadą" wyskakujesz.
Chodziło mi o promowaniu w kontekście mówienia o tym, a nie o to jak wyglądają.
Nie chodzi mi tutaj, żeby każdy miał idealne wymiary, czy o parę kilo nadwagi. Nikt nie jest idealny. Ale otyłość jest chorobą, którą trzeba leczyć, bo zagraża zdrowiu i życiu.

Nawiasem mówiąc to jestem również przeciwna niezdrowym dietom. Trzeba się po prostu odżywiać racjonalnie.
Stary 2012-05-03, 11:37   #175
rousse
BAN stały

Cytat:
Napisane przez visionAM Pokaż wiadomość
No to ja promuję długie ciemne włosy
I chodzenie w szpilkach

A ja promuję rude włosy... chodzę w nich wszędzie! A nigdy nie posądzałam się o jakąś aktywność prospołeczną , czekam kiedy mi za to zapłacą? w końcu "promuję"

Laisla - ale żadna nastolatka owczym pędem nie poleci się do nich "upodobnić" , mówisz tak, jakby ludzie byli ślepi , bezwolni, zindoktrynowani i jak tylko zobaczą gruba osobę to polecą się spaść... Ludzie mają na ogół swój rozum, swój gust, swoją wolę. Nie ma "małpka widzi, małpka robi" I wiekszosć społeczeństwa wcale nie dba o zdrowie, ani wagę i nie prowadzi zdrowego trybu życia i wcale nie przez Grycanki, ale właśnie dlatego, ze każdy "wie lepiej " niż lekarze, i robi swoje .

Edytowane przez rousse
Czas edycji: 2012-05-03 o 11:55
Stary 2012-05-03, 11:44   #176
Sola1
Zakorzenienie

Cytat:
A ja promuję rude włosy... chodzę w nich wszędzie! A nigdy nie posądzałam się o jakąś aktywność prospołeczną , czekam kiedy mi za to zapłacą?
To może przeczytaj uważnie o czym pisałam - o promowaniu w kontekście MÓWIENIA o otyłości, a nie o tym jak WYGLĄDAJĄ.
Stary 2012-05-03, 11:56   #177
kennedy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sola1 Pokaż wiadomość
Przecież nie o to mi chodziło, a Ty już mi z "żenadą" wyskakujesz.
Chodziło mi o promowaniu w kontekście mówienia o tym, a nie o to jak wyglądają.
Nie chodzi mi tutaj, żeby każdy miał idealne wymiary, czy o parę kilo nadwagi. Nikt nie jest idealny. Ale otyłość jest chorobą, którą trzeba leczyć, bo zagraża zdrowiu i życiu.

Nawiasem mówiąc to jestem również przeciwna niezdrowym dietom. Trzeba się po prostu odżywiać racjonalnie.
na szczescie mamy wolnosc i kazdy może jeść jak mu się podoba. a nie tak jak ^powinien^.
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”.
kennedy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-05-03, 11:59   #178
rousse
BAN stały

Cytat:
To może przeczytaj uważnie o czym pisałam - o promowaniu w kontekście MÓWIENIA o otyłości, a nie o tym jak WYGLĄDAJĄ.
Ale to mówienie jest dlatego, że ludzie o nich mówią i je o to pytają. Chodzi mi o to, że one nie robią jakiejś akcji społecznej "otyłość jest super". W świetle tego, ze inni "celebryci" piją , cpają, zdradzają żonę i otym też się mowi w brukowcach, to to nie jest promocja złego stylu życia?

Po prostu sprawa jest sztucznie nagłośniona, i wyfaje mi się mega ściemą, ludzie nie moga znieść tego, ze one są "dziedziczkami" i w niktórych osobach się odzywa zawiść, ze one na swoją kasę nie zarobiły/nie zasłużyły. A gdybyście wiedzieli ile zarabia taka Wellmanowa czy Prokop, czy innny prezenter/pogodynka, w porównaniu np z naukowcem z doktoratem, albo lekarzem, to nie wiem, czy uznalibyscie, że zapracowała na taką kasę...

Edytowane przez rousse
Czas edycji: 2012-05-03 o 12:17
Stary 2012-05-03, 12:00   #179
Sola1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kennedy Pokaż wiadomość
na szczescie mamy wolnosc i kazdy może jeść jak mu się podoba. a nie tak jak ^powinien^.
Oczywiście jak komuś nie zależy na zdrowiu to jak najbardziej. Nikt nikogo nie będzie do niczego zmuszał.
Stary 2012-05-03, 12:46   #180
visionAM
Zakorzenienie

Cytat:
Oczywiście jak komuś nie zależy na zdrowiu to jak najbardziej. Nikt nikogo nie będzie do niczego zmuszał.
bycie za chudym też zdrowe nie jest
visionAM jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości