Wszystko o Avonie - Część II - Strona 27 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-01-04, 23:58   #781
malkol13
Zadomowienie

Send a message via Skype™ to malkol13
Dot.: Wszystko o Avonie - Część II

no wlasnie u mnei z tym roznie bywa... miesiecznie taka srednia od pocztaku dzialalnosci (maj 2006) to jestkolo 600 zł... oni jakos scigaja nas czy cos?? opowie mi ktosik(
malkol13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-05, 05:22   #782
Vanilla:)
Wtajemniczenie

GG do Vanilla:)

Witam z rana
Vanilla:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-05, 05:58   #783
off-wietrzka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez agness86 Pokaż wiadomość
Dziewczyny korzystała któraś z was z Pasty Modelującej do włosów AT Przeglądałam opinię na KWC, ale niewiele ich tam jest. Zastanawiam się czy do prostowania by się nadawała...
ja używałam tej pasty ale jeszcze w tej poprzedniej wersji (nie wiem czy tylko opakowanie się zmieniło czy też sama pasta jest inna...) uważam że jest bardzo dobra do układania krótkich włosków, ale czy do prostowania by się nadawała to wątpię, bo ona troszkę obciąża włosy...

Cytat:
Napisane przez Omi Pokaż wiadomość
żel pod prysznic był, dostałam go chyba za pierwszy etap tego programu motywacyjnego który był na koniec roku. Jest strasznie fajny, ładnie się pieni, ładnie pachnie i ma dużo ścierających drobinek. W dodatku w buteleczce mieni się jak.. benzynka Zastanawia mnie czemu nie został wprowadzony do sprzedaży dla klientek.
gdzieś wyzcytałam że produkty z serii PS Sake i Ryż mają być dodawane stopniowo w kolejnych katalogach...

Cytat:
Napisane przez Vanilla:) Pokaż wiadomość
Witam z rana
witam!!
off-wietrzka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-05, 07:46   #784
isa666
Zakorzenienie

Witam Coś się chyba tu mało udzielam ostatnio
Stary 2007-01-05, 08:46   #785
venicea
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez malkol13 Pokaż wiadomość
no wlasnie u mnei z tym roznie bywa... miesiecznie taka srednia od pocztaku dzialalnosci (maj 2006) to jestkolo 600 zł... oni jakos scigaja nas czy cos?? opowie mi ktosik(

Spokojnie konsultantek nikt nie ściga Prawnie wygląda to tak że zamawia się to 'na własny użytek"
Jedynie koordynatorki podobno muszą (ale tego nie wiem, najlepiej jakby jakaś z nich się wypowiedziala).

Pozdrawiam
venicea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-05, 08:52   #786
Aga21Aga
Raczkowanie

Jak byśmy miały jeszcze działalność zakładać, to w ogóle by nam się nie opłacało
Stary 2007-01-05, 09:10   #787
asicka1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kalex Pokaż wiadomość
do tej pory używałam mleczka Hot Liss z L'oreala - taki w różowej butelce. Teraz mam Grapefriut Straightener z Ce-ce (ma piękny greppfrutowy zapaszek)
dziekuje za odpowiedz
asicka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-05, 09:18   #788
bsaldan
Przyczajenie

Question Dot.: Wszystko o Avonie - Część II

Dziewczyny, jak to jest z tym nowym katalogiem 4/2007? Wcześneij doczytałam się, że Asiuchan ma go mieć dzisiaj, a teraz ktoś tu piszę, że dopiero 9 stycznia?
To kiedy on właściwie będzie możliwy do obejrzenia? ktoś wie?
bsaldan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-05, 09:22   #789
porzeczka2602
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bsaldan Pokaż wiadomość
Dziewczyny, jak to jest z tym nowym katalogiem 4/2007? Wcześneij doczytałam się, że Asiuchan ma go mieć dzisiaj, a teraz ktoś tu piszę, że dopiero 9 stycznia?
To kiedy on właściwie będzie możliwy do obejrzenia? ktoś wie?
Katalog będzie 9 stycznia, dziś Asiuchna będzie miała wystawioną FV
porzeczka2602 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-05, 09:27   #790
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez porzeczka2602 Pokaż wiadomość
Katalog będzie 9 stycznia, dziś Asiuchna będzie miała wystawioną FV
O jejku, już 9 stycznia? Nie nadążam już z tymi katalogami
Stary 2007-01-05, 09:41   #791
Mrowina
Zadomowienie

Witam . Może ktoś się orientuje czy dostanę jeszcze gdzies serum Avon Solutions, Advanced Night Support,takie w białej buteleczce.
Mrowina jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-01-05, 09:42   #792
asia_z
Zakorzenienie

ja też nie nadążam czekam na razie na paczke z K01 z 2 terminu jednak fajnie, że katalog będzie już niedługo

co do rozliczania, to ja nie rejestrowałam żadnej działalności, bo mi się nie opłaca, zamówień nie mam dużych, wiec nie ma sensu. z tego co wiem to koordynatorki muszą
edit:
Mrowina wiem o jakie serum Ci chodzi, ale chyba go już od dość dawna nie ma w ofercie ...
Stary 2007-01-05, 09:51   #793
porzeczka2602
Zakorzenienie

Właśnie wystawili mi FV z 2 i jestem bardzo zdziwiona bo dostane
-pur blance
-kolczyki loving
-korektor w płynie medium
-kremowo pudrowy podkład warmes beige i cream
-błyszczyk perła i opal sea shell i golden sun
-błyszczyk pina colada
-toby weekendowe 3 szt
- NASZYJNIK SEATTLE
ale jestem szczęśliwa tym bardziej że pisałyście wczoraj że nie ma juz pur blanki i kolczyków
to pewnie jest spowodowane tym ze ja jestem dzien J a oni w magazynach mają podobno porozdzielane produkty dla każdego dnia, tzn dzielą te zapasy na wszystkie dni wysyłkowe (tak mi mówiła OMS)
mam nadzieje że jasno to napisałam i wszyscy rozumieją
Stary 2007-01-05, 09:56   #794
asia_z
Zakorzenienie

to szybko składałaś zamówienie z K02, jak jesteś dzień J ja mam czas do 17.01 i dopiero wtedy bede zamawiać
Stary 2007-01-05, 09:59   #795
naataliaa***
Raczkowanie

No wlaśnie,też się zdziwiłam co tak szybko...Ja mam dzień D i zamówienie mam 8go a przez internet 9ty...To można tak wczesniej zamaiwać tak jak ty porzeczka?
Stary 2007-01-05, 10:03   #796
porzeczka2602
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asia_z Pokaż wiadomość
to szybko składałaś zamówienie z K02, jak jesteś dzień J ja mam czas do 17.01 i dopiero wtedy bede zamawiać
Cytat:
Napisane przez naataliaa*** Pokaż wiadomość
No wlaśnie,też się zdziwiłam co tak szybko...Ja mam dzień D i zamówienie mam 8go a przez internet 9ty...To można tak wczesniej zamaiwać tak jak ty porzeczka?
ale ja składałam na odbiór paczki na COK
Stary 2007-01-05, 10:08   #797
naataliaa***
Raczkowanie

Cytat:
ale ja składałam na odbiór paczki na COK
No bo ja się nie bardzo orientuję jak to jest.To jest jedno z pytań na które moja KRD nie raczyła odpowiedzieć bo była zbyt zajęta i nie miała dla mnie czasu Zawsze mi tylko mówiła,że zamówienie jest w danym dniu a ja wlasnie miałam zapytac czy można zamowienie zlożyć wcześniej i czy wtedy jestem jakby szybciej w kolejce...Czy moglabyś mi to jakoś wyjasnić?Tzn,że moge jechać do COK i tam złożyć zamowienie wcześniej? Ale co w takim razie z tą Pur Blancą.No bo piszesz,że ją dostaniesz.A przeciez produkty z oferty internetowej można zamwiac tylko przez internet.Dzięki z góry za pomoc
Stary 2007-01-05, 10:13   #798
asia_z
Zakorzenienie

na COK można zamawia tylko w formularzy musisz zaznaczyć na początku w którym COKu chcesz paczkę odebrać i z tego co widze, w Coku odbiór paczki z K02 będzie 9.01
Stary 2007-01-05, 10:13   #799
varda
Raczkowanie

właśnie dostałam paczkę z dugiego terminu 01. Oczywiście się sparzyłam, bo nie doczytałam w ofercie Logo, że pojemniki na próbki sa sprzedawane bez tej aktówki, trzeba dokupić ją osobno. Dostałam też torebkę Halle, całkiem fajna-nie mam zastrzeżeń.

Ludziom przytrafia się to, co się przytrafia, a nie to, na co zasługują
varda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-05, 10:15   #800
naataliaa***
Raczkowanie

Cytat:
na COK można zamawia tylko w formularzy musisz zaznaczyć na początku w którym COKu chcesz paczkę odebrać
NO do tej pory zawsze zamawiałam na formularzu i zaznaczałam swój COK...Ake robiłam to tego dnia kiedy wyznaczony miałam termin zamówienia...
Stary 2007-01-05, 10:15   #801
anisia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Scarlet23 Pokaż wiadomość
Bo avon największe braki na na Święta
Ja nadal nie mam faktury
Kuszą mnie kredki do powiek i cień 2 w 1 ma ktoś może ?Warto kupić ?i sama nie wiem który odcień

wg mnie warto sama takie mam.Kupilam w zeszlym roku. Mam odcień teal i steel smoke. zazwyczaj nakładam teal a na to ten srebrny, ślicznie wygląda teraz zamówiłam sobie jeszcze navy, nad violet sie zastanawiam....
Odcień teal to taki zielony z miniusińkimi drobinkami, raczej matowy dlatego
"posrebrzam" go steel smoke

ach ten violet.... gdyby był bardziej jak sliwka skusiałabym się...ale pewna nie jestem bo go nie widziałam a nie chciałabym ani fioletu ani rożu tylko śliwkę.

dodam jeszcze,ze kolorki nie są żarówiaste tylko stonowane wiec ładnie wyglądają.

Edytowane przez anisia
Czas edycji: 2007-01-05 o 10:17 Powód: dodanie tekstu
anisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-05, 10:26   #802
naataliaa***
Raczkowanie

Cytat:
na COK można zamawia tylko w formularzy musisz zaznaczyć na początku w którym COKu chcesz paczkę odebrać i z tego co widze, w Coku odbiór paczki z K02 będzie 9.01
NO tak,rozumiem...tylko czy można to zrobić wcześniej i przez internet?Czy to potem ma jakieś znaczenie przy ewentualnych brakach.Chodzi mi o to czy wtedy moja paczka jest jakby trochę szybciej spakowana?
Stary 2007-01-05, 10:31   #803
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

witam dziewczyny
robię sobie małą przerwę od nauki
Scarlet 23- tak myslalam,że tych perełek nie będzie, ale dziękuję za pamięć
Scarlet 23 pisze, że nie dostanie pur blanki ani kolczyków loving niedobrze, bo ja mam zamówienie na te pur blanki, a kolczyki też ciocia chciała ale znowóż porzeczka dostanie i bur blanke i kolczyki, więc ja już sama nie wiem jak oni rozdzielają te produkty
ja dziś juz mam prawie komplet zamówień, zaraz bede je spisywac i podlicze, do tego jeszcze dojdzie na pewno zamówienie od jednej znajomej i może jeszcze z 1-3 od znajomych cioci
ja termin składania zamówień mam do wtorku (dzień D), ale tradycyjnie złoże je w pon. po południu, zobaczymy czy coś z interentowej dostnę
Kalex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-05, 10:39   #804
Ulaczek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez naataliaa*** Pokaż wiadomość
NO tak,rozumiem...tylko czy można to zrobić wcześniej i przez internet?Czy to potem ma jakieś znaczenie przy ewentualnych brakach.Chodzi mi o to czy wtedy moja paczka jest jakby trochę szybciej spakowana?
JA mam dzień I -ale od jakiegoś czasu mieszkam w wawie, gdzie jak składasz zamówienia przez net to masz paczkę wcześniej- oczywiście jeśli w formularzu zaznaczysz że chcesz odbiór w cok i tam jest termin kiedy ta paczka będzie do odebrania w cok, paczkę z kat 02 pierwszy dzień w cok w warszawie można już w sobotę odebrać, a jakbym mieszkała w moim rodzinnym mieście to termin mam później nawet nie wiem kiedy - bo od 3 lat mieszkam w wawie i nie znam swojego harmonogramu

jeśli chodzi o braki to tak jak normalna paczka możesz albo dokupić w cok albo przyjdzie w kolejnym zamówieniu albo mogą dosłać (jak to robią niektórym konsultantkom)

ja również jak wczesniej pisałam dostanę pur blance szt.4 i kolczyki te srebrne z oferty internetowej i NASZYJNIK SEATTLE i błyszczyk pina colada szt. 3
Ulaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-05, 10:48   #805
jagoda48
Raczkowanie

Arrow Dot.: Wszystko o Avonie - Część II

Cytat:
Napisane przez agusiia69 Pokaż wiadomość
o nieee tylko nie to !! wypluj to co napisałaś;] po raz pierwszy zamówiłam to serum i bardzo mi na nim zalezy a jak zabraknie to ja nie wiem co im zrobie:[
mam już wystawioną fakturę, przyjdzie serum, więc Ty pewnie też dostaniesz

Cytat:
Hm..złożyłam zamówienie z 2 na odbiór w COK-u, ale dziwne bo w historii zamówien nie ma statusu"pobrane do realizacji" wogóle go nie ma, zniknęło nigdy tak nie miałam, mam nadzieje ze po południu pojawi sie fv bo zamawiałam specjalnie wczesniej dla pur blancki i toreb weekendowych
musisz porzeczko u góry zmienić zakres, tzn do katalogu 02/2007 i wtedy zobaczysz, że jest pobrane do realizacji. też już kiedyś się zdenerwowałam, że mi zamówienie zniknęło, a okazało się tylko, że troszkę techniki i się człowiek gubi

Cytat:
Napisane przez lemoorka Pokaż wiadomość
Wypowiedziałam się już wyżej. Bardzo ładne w artykule było stwierdzenie "Jego atut to armia zdeterminowanych sprzedawczyń". W tym momecie pzoostaje nic tylko współczuć konsultantom, poza tym chyba nie wzieli tego pod uwage, że część może odmówic takiej współpracy.
Ja chce sobie zamówic ten peeling, W profilu widze,że masz 21 lat a go używasz. Ja mam rok więcje i obawiam się, że na peeling troche za wcześnie bo jest przeznaczony od 35 roku życia. Mam pyatnie czy po pierwsyzm użyciu skóra jest widocznie oczyszczona?
Mówisz o tym mleczku z serii czerwonej AT? Bo się właśnie nad nim zastanawiam
Lemoorko, a gdzie znalazłaś tą info, że peeling jest od 35 roku życia?
ja właśnie zamówiłam teraz ten peeling, mam 22 lata, i się trochę zmartwiłam po przeczytaniu Twojego postu. myslałam, że można go używać niezależnie od wieku... ja chcę go wypróbować ze względu na takie dziwne grudki, które pojawiły mi się na czole

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
Ale termin VI poziomu to 650zł?
tak, tak, dzięki, to ja się pomyliłam, brakuje mi jeszcze 100zł

Cytat:
Witam
Ja uwielbiałam balsam migdałowy dlaczego teraz nie ma niczego migdałowego w avonie szkoda
A ja czekam na fakture i doczekac sie nie moge
ja tak samo, to był mój ulubiony produkt Avonu, z czasów, gdy jeszcze sama nie byłam konsultantką... buuu, gdyby tak Avon mógł wznowić serię

Cytat:
Napisane przez paulinkosia Pokaż wiadomość
Ja mam to mleczko i jest cudowne Wlewam do wanny 3 nakrętki tego mleczka..woda robi się niesamowicie biała Wcale tak mocno nie czuć tego zapachu..choć mi osobiście się podoba I to mleczko działa jak olejek do kąpieli..skóra po jest taka nawilżona i taka "fajna". Na prawdę fajna rzecz
ja natomiast nie jestem z niego zadowolona, nie zauważyłam żadnego efektu nawilżenia, woda faktycznie robi się mleczno biała, ale żadnych efektów pielęgnacyjnych nie spostrzegłam...

Cytat:
Napisane przez Anka :) Pokaż wiadomość
Dziewczynki dwa pytanka

Wiem że była o tym mowa...ale jaki jest kolorek Glistening Peach z tych nowych glazewearów?

I co powiecie o trwałości tych kredek do oczu dwustronnych z CT ?
dostanę Glistening Peach w środę rano to mogę wrzucić zdjęcie

Cytat:
pewnie składa na odbiór w COK, ja też tak zawsze robię, najmniejsze prawdopodobieństwo braków

fakturę mam wystawioną, w całym zamówieniu mam 0 braków
jagoda48 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-05, 11:04   #806
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Kuszą mnie kredki do powiek i cień 2 w 1 ma ktoś może ?Warto kupić ?i sama nie wiem który odcień
Cytat:
Napisane przez anisia Pokaż wiadomość
wg mnie warto sama takie mam.Kupilam w zeszlym roku. Mam odcień teal i steel smoke. zazwyczaj nakładam teal a na to ten srebrny, ślicznie wygląda teraz zamówiłam sobie jeszcze navy, nad violet sie zastanawiam....
Odcień teal to taki zielony z miniusińkimi drobinkami, raczej matowy dlatego
"posrebrzam" go steel smoke

ach ten violet.... gdyby był bardziej jak sliwka skusiałabym się...ale pewna nie jestem bo go nie widziałam a nie chciałabym ani fioletu ani rożu tylko śliwkę.

dodam jeszcze,ze kolorki nie są żarówiaste tylko stonowane wiec ładnie wyglądają.
Ja mam właśnie ten Violet Smoke Mam go z wymiany, więc nie narzekam, ale zachwycona też nie jestem. W tym zestawie głupio jest dobrany kolor kredki do cienia, bo sam cień jest taki fioletowy z domieszką granatu (właśnie szkoda, że nie śliwka ), a kredka ciemnobrązowa. Mogliby dać też fioletową... Ale pomijając ten fakt, kredka jak to kredka - nawet niezła, sam cień też fajny, ale wydaje mi się, że szybko idzie i z czasem nakładanie go na powiekę polega na ciągłym nabieraniu go ze skuwki. Aaa, no i zbytnio trwały też nie jest, z czasem blednie, niestety. Niemniej jednak dalej nie skreślam tego wynalazku z mojej listy Must Have , bo dalej mam chrapkę na Onyx (chyba to Onyx, no jakby nie było ten czarny, bo podoba mi się ten czarny cień z drobinkami )
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-05, 11:19   #807
anCcik
Zakorzenienie

ja się trochę wtrące w temat... kupilam wczoraj tusz "pełnie rzęs' i z jednej styrony jestem b. zadowolona bo: wydluza i podkreca moje rzęsiska , są takie przez calutki dzien , nie rozmazuje się ani nic... ale minusem jest to, że rzęsy mi się trochę sklejają :/... moze poprostu muszę bardziej popracować nad nakladaniem tuszu tym grzebyczkiem. ale ogólnie tusz jest lepszy niz During Curves.
anCcik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-05, 11:24   #808
gothika
Zakorzenienie

GG do gothika

Więc mówicie dziewczyny że ten cień z kredką nie jest tak intensywny jak w katalogu na zdjęciach? Kuszą mnie te cienie, wydają się że tak ślicznie błyszczą A odcień Navy ktoś z was ma? aha, Anisia widzę będziesz miała to zdasz relację A Onyx i ten nowy Gris? Są takie jak w katalogu? Magja, mówisz że ten cień Violet jest fioletowy z domieszką granatu; to coś dla mnie ale na zdjęciu się wydaje dość jasny, czy taki jest?

aha, i jak już ktoś by miał któryś z lakierów tych nowych Glass Reflections (te jasne) to proszę o dokłasdne wrażenia
gothika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-05, 11:34   #809
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

Cytat:
Napisane przez gothika Pokaż wiadomość
Więc mówicie dziewczyny że ten cień z kredką nie jest tak intensywny jak w katalogu na zdjęciach? Kuszą mnie te cienie, wydają się że tak ślicznie błyszczą A odcień Navy ktoś z was ma? aha, Anisia widzę będziesz miała to zdasz relację A Onyx i ten nowy Gris? Są takie jak w katalogu? Magja, mówisz że ten cień Violet jest fioletowy z domieszką granatu; to coś dla mnie ale na zdjęciu się wydaje dość jasny, czy taki jest?

aha, i jak już ktoś by miał któryś z lakierów tych nowych Glass Reflections (te jasne) to proszę o dokłasdne wrażenia :pliss:
w starym wątku było parę wypowiedzi o tych kolorkach:
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...ostcount=14507
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...ostcount=14508
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...ostcount=14509
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...ostcount=14573
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=1645
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=1049
Kalex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-01-05, 11:48   #810
gothika
Zakorzenienie

GG do gothika

aha, dzięki , jeszcze tylko bym chciała się dowiedzieć co do intensywności kolorków, no i ten Gris.
gothika jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości