|
|
#2281 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowe Panny Młode - cz. VI
A ja dziewczyny właśnie tak myślę nad kupnem bolerka tiulowego do mojej kiecki.. Jak ten szal będzie obciążał moją kieckę to wolę już bolerko z krótkim rękawkiem.. O takim: http://allegro.pl/bolerko-slubne-atl...tml#tabsAnchor - model ostatni tiulowy..
Tylko są dwa odcienie.. Biały i ecru i nie wiem jaki zamówić jak moja kiecka jest Ivory.. Jak będzie zimno to zostanę tylko z tym nieszczęsnym szalem... ![]() Co myślicie? ---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2282 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a jeżeli chodzi o bolerko, to całkiem ładne. Ja liczę tylko na ładną pogodę, bo nie mam nic do sukni, ani bolerka, ani szala, planuję tylko welon, który mi plecy trochę zasłoni
|
|
|
|
|
#2283 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba, że ja mogę to zrobić i będę miała poparcie dziewczyn z tego forum to jak najbardziej Ja właśnie zakupiłam szal i w zasadzie z przodu mi się nawet podobało.. Gorzej na zdjęciach z tyłu.. A jak będzie zimno to by się przydało.. Albo dam sobie spokój i jakoś przeżyję? No nie wiem już sama..A do Twojej sukni, może faktycznie nic już nie trzeba.. U mnie będą gołe ramiona, bo mam gorset.. Edytowane przez Myska0 Czas edycji: 2012-05-02 o 13:56 |
|
|
|
|
#2284 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak masz możlwiość to w Orsayu są bolerka tiulowe.Dusia jest już żoną !!!
"Kobieta wierzy, że 2 i 2 zmieni się w 5, jeśli będzie długo płakać i zrobi awanturę" ![]() - George Elliot Edytowane przez ewuszkaaa Czas edycji: 2012-05-02 o 14:01 |
|
|
|
|
#2285 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ooooo... TAK? Nawet nie wiedziałam Ahhhhh ten wizaz Boję się, że ecru będzie za żółty, a biały może od skóry się trochę przyciemni? No nie wiem.. Chyba się wybiorę do Orsaya
|
|
|
|
|
#2286 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2287 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ale warto zobaczyć ![]() Dzięki Ewuszkaaa
|
|
|
|
|
#2288 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() mi jest nawet na rękę, że do mojej sukni niebardzo pasuje bolerko, bo nie cierpię ich nosić... u kogoś mi się to nawet podoba, ale ja nie lubię, więc chociaż nie mam takiego problemu wydaje mi się, że aż tak nie powinno się ochłodzić, żebyśmy zmarzły, a nawet jeżeli to trzeba będzie po prostu wytrzymać! najgorzej ten kościół, bo tam przeważnie jest chłodniej, ale to tylko godzinka, a potem już pakujemy się do samochodu no i na salę no i życzenia przed kościołem... ale ja wierzę, że będzie nam pogoda sprzyjać |
|
|
|
|
#2289 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
delikatniejszeCytat:
Tyle, że zaproszenie może wysłać chyba Ewusia_marchew, a on dziś ślub bierze i nie wiem czy do nas zajrzy przed podróżą poślubną.
|
|
|
#2290 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
buty już wkleiłam tak bezpośrednio na forum, a suknię dopiero mam przymiarkę 10.05 to na pewno zrobię zdjęcia i wstawię |
|
|
|
|
#2291 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W ogóle się nie stresuję, ale to jeszcze całe 2 dni zostały. Najgorzej pewnie będzie w sobotę ![]() Teraz załatwiamy jeszcze ostatnie sprawy, więc wpadam na forum tylko na chwilkę poczyta co piszecie
|
|
#2292 |
|
Podróżniczka
|
Dziewczyny, polecam Wam ten watek ślubne wpadki. Trafiłam na niego przypadkiem, nudzę się w pracy i czytam - nieźle można się uśmiać
|
|
|
|
#2293 |
|
Zakorzenienie
|
Ewusia_marchew i Duusiia w tym najpiękniejszym dniu Waszego życia życzę Wam dużo miłości, szczęścia i uśmiechu oraz pięknej pogody i szampańskiej zabawy na weselu Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia ![]() ![]() ---
PS. Miałam okazję być na ślubie Dusi, bo moja florystka Ola dekorowała jej kościół, auto i robiła bukiet Dusia wyglądała przepięknie ![]() |
|
|
|
#2294 |
|
Zadomowienie
|
Ewusiu i Dusiu! Wam i Waszym kochanym mężom wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia - samych radości, łez wzruszeń i wielu wspaniałych niespodzianek od Waszych połówek!
![]() Jenny, a to w tym samym kościółku co Twój ślub?
|
#2295 |
|
Zakorzenienie
|
Alejko, nie - kościół w sąsiedniej miejscowości, a byłam na ślubie Dusi, bo moja florystka stroiła jej kościół, a ja jej pomagałam
|
|
|
|
#2296 |
|
Zadomowienie
|
Super
Zazdroszczę!
|
#2297 |
|
Zakorzenienie
|
Ewusiu i Dusia wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia
dużo szczęścia miłości i radości na codzień
|
#2298 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry wszystkim
![]() dzisiaj dzień wolny, więc pewnie mało kto będzie na wizażu dlatego życzę wszystkim MIŁEGO DNIA ![]() ja raz po raz zerknę co tu się dzieję, chociaż pogoda raczej zachęca żeby gdzieś wyjść
|
|
|
|
#2299 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam!
alwa widzę Cię ![]() jak sie trzymasz kochana?
|
|
#2300 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jenny, dziękujemy za wiadomość - już Cię na fb widziałam i chyba na stronie Twojej makijażystki, a może florystki, nie pamiętam... ale co otworzę Internet w ślubnej sprawie to tam Jenny ![]() Dzisiaj Wielki Dzień Dominiki A niedługo gorąca relacja ze ślubu Ewusi...
|
|
|
#2301 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Dominika wszystkiego dobrego, pięknej ceremonii, wspaniałej zabawy na weselu i 100 lat szczęśliwego życia u boku małżonka.
![]()
|
|
#2302 |
|
Zakorzenienie
|
Relacja ze ślubu Ewusi_marchew Dzień zapowiadał się słonecznie, ale o 15:00 nadciągnęła burza z piorunami i silny deszcz. Na szczęście kiedy Młodzi przyjechali do kościoła padał już tylko niewielki deszczyk. Goście czekali na Państwa Młodych przed kościołem. 2 maja 16:00 Według mnie wyglądali dokładnie tak jak Ewusia zaplanowała. ciemny garnitur, fioletowa muszka i butonierka. Bukiet z białych frezji i fioletowych eustom. Świadkowa miała podobny bukiet z białych kwiatów.Młodzi weszli do kościoła pierwsi, za nimi świadkowie i goście. Kościół sam w sobie jest bardzo ładny, od sufitu na boki szły kolorowe wstęgi, robiło to fajny efekt ![]() Msza przed przysięgą minęła mi bardzo szybko. Ciekawe jak Ewusi? Przysięgę wypowiedzieli powoli, bez zająknięcia i z uśmiechem Na końcu nowi małżonkowie poszli podpisać dokumenty, a część gości wyszła już z kościoła. W tym znajomi szykujący dla nich tuby. Postawili w gotowości fotografa i czekaliśmy aż wyjdą. Tuby wytrzeliły z hukiem, efekt był super! Ten huk fajnie pasował do momentu wyjścia. Posypały się kwiatki, a później grosiki. Ewusia trzymała kasę a mąż i goście pomagali zbierać. Zaraz po wyściu była też chwila dla reporterów - czego efekty zaraz zobaczycie Deszcz przestał padać, było już rześko i przyjemnie. Idealna pogoda na tańce ![]() Cała msza trwała standardowo jakieś 45 min, a mi to tak szybko zleciało... Taką mam refleksję, że ilość przygotowań do ślubu jest niewspółmierna do długości chwili jaką jest przysięga. Ta chwila powinna trwać i trwać i trwaaaaaaać
|
|
#2304 |
|
Zakorzenienie
|
Fotki pierwszej majowej żonki w klubie
![]() edit: Tfuuu, wcześniej jeszcze była Dusia , czekamy na fotki, a tej porze to już chyba mamy 3 pierwsze majowe żonki
"Kobieta wierzy, że 2 i 2 zmieni się w 5, jeśli będzie długo płakać i zrobi awanturę" ![]() - George Elliot Edytowane przez ewuszkaaa Czas edycji: 2012-05-03 o 16:07 |
|
|
|
#2306 |
|
Wtajemniczenie
|
a dziękuję dobrze, z tym, że nie było mnie, bo TŻ okupował komputer, widocznie zostawiłam stronę z wizażem
![]() dziś się relaksujemy, a jutro ostatnie przygotowania ![]() już się nie mogę doczekac
|
#2307 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2310 |
|
Zadomowienie
|
Gratuluję Ewusi i bardzo zazdroszczę!
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:27.

Jak masz możlwiość to w Orsayu są bolerka tiulowe.

18.08.2010 - zaręczyny

Przysięgę wypowiedzieli powoli, bez zająknięcia i z uśmiechem