|
|
#2071 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Moda, która Cię "rozwala" cz.V
haha przypomniało mi się, jak dwa dni temu wybrałam się z przyjaciółką na krótki spacer nad nasz zalewik
![]() spacerujemy sobie i nagle mijamy matkę i córkę (wiem to, bo to moje sąsiadki z osiedla ), one na spacerku, wyprowadzają dwa amstaffy i uwaga!!! obie ubrane jak na party. Matka- sukienka z cekinów i szpilki, córka krótkie szorty i bluzka cała z cekinów i szpilki mało nie padłam ![]() Tym bardziej, że od mojego osiedla nad zalew wcale nie jest 5 minut spacerku. Wyglądało to komicznie
|
#2072 | |
|
Raczkowanie
|
rozwalaczami z koncertu
![]() Cytat:
![]() po załączonych zdjęciach na pewno możemy stawiać diagnozę Charlize |
|
|
|
|
#2073 | |
|
Żona Gargamel
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#2074 |
|
Zadomowienie
|
|
#2075 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Co to są asymetryczne szpilki
|
#2076 |
|
Zadomowienie
|
Mówisz i masz
![]() Mi tam się one bardzo podobają, może też dlatego, że się na nie nie załapałam i tylko sobie wzdycham po nocach, a na allegro osiągają cenę powyżej 4 stów
|
#2077 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2078 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
mi tez się szalenie podobają, mniejsza z tym że z Zary, przeboleję problem w tym że szukałam ich długo i zawsze jak ktoś mówił że są w Zarze, biegałam po całym Wrocławiu i nie było w ogóle albo nie były to konkretnie te.rozwalają was sąsiedzi paradujący po balkonach w bieliźnie albo pólnago? Ja chyba jednak nie lubię takich widoków a na przeciw mam sąsiada który właśnie robi obchód tarasu w jakichś starych porozciąganych bokserkach których nawet przy odrobinie dobrej woli nie można wziąc za szorty tak samo nie cierpię jak mężczyźni chodzą po mieście bez koszuli. Rozumiem że jest gorąco ale lepiej zainwestować w dobre ubrania w których jest przewiewnie a nie sztuczne koszmarki które się potem zdejmuje by objawić cyc i brzuchol całemu miastu.
|
|
|
|
|
#2079 |
|
Zadomowienie
|
[1=fe414c2710b8060c6dec850 6e8442112fb575cc4;3388010 7]mi tez się szalenie podobają, mniejsza z tym że z Zary, przeboleję
problem w tym że szukałam ich długo i zawsze jak ktoś mówił że są w Zarze, biegałam po całym Wrocławiu i nie było w ogóle albo nie były to konkretnie te.rozwalają was sąsiedzi paradujący po balkonach w bieliźnie albo pólnago? Ja chyba jednak nie lubię takich widoków a na przeciw mam sąsiada który właśnie robi obchód tarasu w jakichś starych porozciąganych bokserkach których nawet przy odrobinie dobrej woli nie można wziąc za szorty tak samo nie cierpię jak mężczyźni chodzą po mieście bez koszuli. Rozumiem że jest gorąco ale lepiej zainwestować w dobre ubrania w których jest przewiewnie a nie sztuczne koszmarki które się potem zdejmuje by objawić cyc i brzuchol całemu miastu.[/QUOTE]o to to!
|
#2080 |
|
Zakorzenienie
|
zara ma chyba najgorzej zrobione buty ze wszystkich sieciowek. maja swietny design, pieknie sie prezentuja ale sa bardzo niewygodne. jakies takie rozmiarowo tez dziwne- nigdy nie moge trafic na dobry rozmiar. mowie nie- butom z zary.
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
|
|
#2081 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niekoniecznie pierwszej świeżości. Czy te laski naprawdę nie wiedzą o istnieniu specjalnych biustonoszy? |
|
|
|
|
#2082 |
|
maszyna, nie człowiek
|
I pewnie jeszcze biustonosze podciągnięte pod kark
?
|
#2083 | |
|
nyan nyan ^^
|
[1=fe414c2710b8060c6dec850 6e8442112fb575cc4;3388010 7]
rozwalają was sąsiedzi paradujący po balkonach w bieliźnie albo pólnago? Ja chyba jednak nie lubię takich widoków a na przeciw mam sąsiada który właśnie robi obchód tarasu w jakichś starych porozciąganych bokserkach których nawet przy odrobinie dobrej woli nie można wziąc za szorty [/QUOTE]Oj, rozwalają Podobnie jak panie, które kładą się na pościeli na parapecie i szpiegują sąsiadów.Cytat:
|
|
|
|
|
#2084 |
|
Zakorzenienie
|
[1=fe414c2710b8060c6dec850 6e8442112fb575cc4;3388010 7]mi tez się szalenie podobają, mniejsza z tym że z Zary, przeboleję
problem w tym że szukałam ich długo i zawsze jak ktoś mówił że są w Zarze, biegałam po całym Wrocławiu i nie było w ogóle albo nie były to konkretnie te.rozwalają was sąsiedzi paradujący po balkonach w bieliźnie albo pólnago? Ja chyba jednak nie lubię takich widoków a na przeciw mam sąsiada który właśnie robi obchód tarasu w jakichś starych porozciąganych bokserkach których nawet przy odrobinie dobrej woli nie można wziąc za szorty tak samo nie cierpię jak mężczyźni chodzą po mieście bez koszuli. Rozumiem że jest gorąco ale lepiej zainwestować w dobre ubrania w których jest przewiewnie a nie sztuczne koszmarki które się potem zdejmuje by objawić cyc i brzuchol całemu miastu.[/QUOTE]Jak dla mnie, to sąsiedzi mogą sobie chodzić nawet nago po mieszkaniu czy balkonie. Ich przestrzeń intymna, nic mi do tego. Gorzej, jak ktoś tak byle jak łazi po ulicy. |
|
|
|
#2085 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do artykułu o Kasi: im za to płacą? za pisanie takich niusów? czy to takie hobby? masakra.a i rozwalił mnie pan na jednym zdjęciu Kamili ze ślubu - w sportowych butach typu adidasy do garnituru na ślub. ---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ---------- [1=fe414c2710b8060c6dec850 6e8442112fb575cc4;3388010 7] rozwalają was sąsiedzi paradujący po balkonach w bieliźnie albo pólnago? Ja chyba jednak nie lubię takich widoków a na przeciw mam sąsiada który właśnie robi obchód tarasu w jakichś starych porozciąganych bokserkach których nawet przy odrobinie dobrej woli nie można wziąc za szorty tak samo nie cierpię jak mężczyźni chodzą po mieście bez koszuli. Rozumiem że jest gorąco ale lepiej zainwestować w dobre ubrania w których jest przewiewnie a nie sztuczne koszmarki które się potem zdejmuje by objawić cyc i brzuchol całemu miastu.[/QUOTE]ojojoj, to ja wychodząca rano na balkon z piżamie żeby się przeciągnąć i obudzić muszę strasznie rozawalać moich sąsiadów. I robotników z placu budowy obok. Chociaż ich nie rażą chyba takie straszne widoki, wręcz przeciwnie. To chyba małe przegięcie, ich balkon, sfera intymności, mogą robić co chcą i jak chcą. Ja nie chodzę na skargi do sąsiadki że lubi się poopalać na tarasie topless gdzie mam idealny widok na nią z balkonu z mojego pokoju a warto dodać że do najszczuplejszych i najurodziwszych nie należy
|
|
#2086 |
|
Konto usunięte
|
jest róznica wg mnie między wyjściem w piżamie poprzeciągać się a wyjsciem w starych porozciąganych czy poplamionych bokserkach
dla mnie bielizna jest bardziej intymna niz piżama i niekoniecznie każdy musi ją oglądać, zwłaszcza jak jest wyjątkowo niewyjściowa mnie to rozwala, nic na to nie poradzę, aczkolwiek nikomu nie zakażę. Więc nie rozumiem czemu się tak oburzacie jakbym conajmniej napisała ze nie wolno się tak pokazywać ![]() poza tym cięzko mi pojąć jak balkon wystawiony na widok publiczny kilkudziesięciu innych rodzin może być przestrzenią intymną
|
|
|
|
#2087 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=fe414c2710b8060c6dec850 6e8442112fb575cc4;3388201 0]poza tym cięzko mi pojąć jak balkon wystawiony na widok publiczny kilkudziesięciu innych rodzin może być przestrzenią intymną
[/QUOTE]No właśnie - to, że coś jest PRYWATNE, nie znaczy, że jest INTYMNE. Intymna jest sypialnia z zaciągniętymi zasłonami. Za SJP PWN: intymny 1. «bardzo osobisty» 2. «dotyczący erotyki» Balkon, na którym może nas zobaczyć każdy, NIE JEST bardzo osobisty, trochę osobisty też nie jest. Jest zaprzeczeniem intymności. W temacie: bardzo mnie rozwalają również grille na balkonie, co na moim starym osiedlu było plagą. Upał, duszno, że nie da się oddychać, idę z psem na spacer, a tu z dwóch kierunków nadciąga aromat grillowanej padliny - wrażenia nie do opisania. Bardzo modne
|
|
|
|
#2088 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2089 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie wiem, czy jest za duża, ale ma bardzo kiepski krój - stworzony dla dziewczyn, którym już nic nie zaszkodzi. Jeśli Kamila - szczuplutka i wiotka jak trzcina - wygląda w czymś przysadziście, to niechybny znak, że to NIE powinno zostać wyprodukowane w ogóle.
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2090 |
|
maszyna, nie człowiek
|
Ale za to te jasne buty - bardzo fajne
|
#2091 | ||
|
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
Cytat:
.
|
|
|
#2092 |
|
Zakorzenienie
|
A to nie jest w ogóle zabronione?
|
|
|
|
#2093 |
|
Zakorzenienie
|
Co do balkonu to uważam że grillowanie to przesada (chyba jest to jakoś zabronione, ale wiadomo - wszyscy mają gdzieś), ale chodzenie w gaciach - co kto lubi. Przynajmniej mamy się z czego pośmiać, a jak kogoś obrzydzają czyjeś gacie na jego balkonie niech się nie patrzy.
A sukienka Kamili - od pasa w dół fajna, ale na biuście dzieje się coś niedobrego - wolę nie wiedzieć jak ja z moją miseczką E bym wyglądała... |
|
|
|
#2094 |
|
Zakorzenienie
|
Z tego, co wiem to zależy to od regulaminu osiedla, czy coś. Ale nie rozumiem, czemu nie można wziąć (w PL) grilla na wycieczkę do lasu, czy do parku
Tutaj tak wszyscy robią i jakoś nikt nikogo nie ściga, no chyba, że pije się alkohol albo pali trawkę (wolno tylko w coffeeshopach i w zaciszu domowym).No ok, może balkon nie jest tyle intymny, co prywatny (nie mogłam wcześniej znaleźć tego słowa w głowie ). Tak czy owak, nikogo to nie powinno obchodzić, czy ja chodzę w majtkach, dresie, czy poplamionej pidżamie. Bez przesady.
|
|
|
|
#2095 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() tak btw co to za argument, że można nie patrzec? Naprawdę, nie wgapiam się w sąsiada okna oczekując aż wyjdzie w tych swoich gaciach, ale jeśli przebywam na swoim balkonie to raczej nie po to żeby tam siedzieć z zamkniętymi oczami i bron boze nie podejrzeć kogoś litości, no zdarza się, trudno, koles smiesznie wygląda, trochę nieestetycznie, to wszystko. Mogę sobie jedynie powiedzieć że na szczęscie to nie mój mąż ![]() z mojej strony koniec tematu, przepraszam wszystkie wizażanki wychodzące w bieliznie na balkon ![]() co do grillowania, u nas na osiedlu regulamin tego zabrania. Ale wiadomo, że regulamin swoje a ludzie swoje. Na specjalnie wydzielone miejsce do grillowania natomiast nikomu nie chce sie te parę kroków pofatygować. |
|
|
|
|
#2096 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2097 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Proszę cię, polski grill w lesie Chciałabym to zobaczyć jak to naród bawi się kulturalnie, bez piwka czy czego tam chce w nadmiarze; jak nie śpiewa tak że płoszy całą zwierzynę. To doskonale, że w lesie nie wolno palić grilla ani ognisk; w przeciwnym razie dwa razy częściej mielibyśmy pożary które i tak są już nierzadkie.Robienie śmietnika to też nasza narodowa specjalność, to tak na marginesie ...
|
|
|
|
|
#2098 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2099 |
|
Zakorzenienie
|
No racja przecież, zapomniałam o tym
|
|
|
|
#2100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do wycieczek do lasy na grillowanie, to osobiście uważam, że Polacy lepiej jakby w ogóle do lasów nie chadzali uogólnianiem i generalizuje oczywiście, ale aż przykro się robi na sercu jak się widzi te sterty śmieci w ogóle jako naród nie doceniamy tego co mamy.
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:42.

), one na spacerku, wyprowadzają dwa amstaffy i uwaga!!! obie ubrane jak na party. Matka- sukienka z cekinów i szpilki, córka krótkie szorty i bluzka cała z cekinów i szpilki 

ja bym z takimi nogami nie wyszła z domu
Czy Wam to się podoba? Jak każdy chory psychicznie (anoreksja to choroba psychiczna) oczywiscie zaprzecza, plus robi sobie fotki np. z ciastkiem w starbucks, co jest modne ale też świadczy tylko o fiksacji na punkcie jedzenia...
dla blogerki to gorsze niż śmierć 

dla mnie bielizna jest bardziej intymna niz piżama i niekoniecznie każdy musi ją oglądać, zwłaszcza jak jest wyjątkowo niewyjściowa