![]() |
#2071 |
Zadomowienie
|
Dot.: Moda, która Cię "rozwala" cz.V
haha przypomniało mi się, jak dwa dni temu wybrałam się z przyjaciółką na krótki spacer nad nasz zalewik
![]() spacerujemy sobie i nagle mijamy matkę i córkę (wiem to, bo to moje sąsiadki z osiedla ![]() ![]() ![]() Tym bardziej, że od mojego osiedla nad zalew wcale nie jest 5 minut spacerku. Wyglądało to komicznie ![]()
#2072 | |
Raczkowanie
|
rozwalaczami z koncertu
![]() Cytat:
![]() po załączonych zdjęciach na pewno możemy stawiać diagnozę Charlize |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2073 | |
Żona Gargamel
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2074 |
Zadomowienie
|
#2075 |
maszyna, nie człowiek
|
Co to są asymetryczne szpilki
![]()
#2076 |
Zadomowienie
|
Mówisz i masz
![]() Mi tam się one bardzo podobają, może też dlatego, że się na nie nie załapałam i tylko sobie wzdycham po nocach, a na allegro osiągają cenę powyżej 4 stów ![]()
#2077 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2078 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
mi tez się szalenie podobają, mniejsza z tym że z Zary, przeboleję ![]() rozwalają was sąsiedzi paradujący po balkonach w bieliźnie albo pólnago? Ja chyba jednak nie lubię takich widoków a na przeciw mam sąsiada który właśnie robi obchód tarasu w jakichś starych porozciąganych bokserkach których nawet przy odrobinie dobrej woli nie można wziąc za szorty ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2079 |
Zadomowienie
|
[1=fe414c2710b8060c6dec850 6e8442112fb575cc4;3388010 7]mi tez się szalenie podobają, mniejsza z tym że z Zary, przeboleję
![]() rozwalają was sąsiedzi paradujący po balkonach w bieliźnie albo pólnago? Ja chyba jednak nie lubię takich widoków a na przeciw mam sąsiada który właśnie robi obchód tarasu w jakichś starych porozciąganych bokserkach których nawet przy odrobinie dobrej woli nie można wziąc za szorty ![]() o to to! ![]()
#2080 |
Zakorzenienie
|
zara ma chyba najgorzej zrobione buty ze wszystkich sieciowek. maja swietny design, pieknie sie prezentuja ale sa bardzo niewygodne. jakies takie rozmiarowo tez dziwne- nigdy nie moge trafic na dobry rozmiar. mowie nie- butom z zary.
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
#2081 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2082 |
maszyna, nie człowiek
|
I pewnie jeszcze biustonosze podciągnięte pod kark
![]()
#2083 | |
nyan nyan ^^
|
[1=fe414c2710b8060c6dec850 6e8442112fb575cc4;3388010 7]
rozwalają was sąsiedzi paradujący po balkonach w bieliźnie albo pólnago? Ja chyba jednak nie lubię takich widoków a na przeciw mam sąsiada który właśnie robi obchód tarasu w jakichś starych porozciąganych bokserkach których nawet przy odrobinie dobrej woli nie można wziąc za szorty ![]() Oj, rozwalają ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2084 |
Zakorzenienie
|
[1=fe414c2710b8060c6dec850 6e8442112fb575cc4;3388010 7]mi tez się szalenie podobają, mniejsza z tym że z Zary, przeboleję
![]() rozwalają was sąsiedzi paradujący po balkonach w bieliźnie albo pólnago? Ja chyba jednak nie lubię takich widoków a na przeciw mam sąsiada który właśnie robi obchód tarasu w jakichś starych porozciąganych bokserkach których nawet przy odrobinie dobrej woli nie można wziąc za szorty ![]() Jak dla mnie, to sąsiedzi mogą sobie chodzić nawet nago po mieszkaniu czy balkonie. Ich przestrzeń intymna, nic mi do tego. Gorzej, jak ktoś tak byle jak łazi po ulicy. |
![]() ![]() |
![]() |
#2085 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do artykułu o Kasi: ![]() a i rozwalił mnie pan na jednym zdjęciu Kamili ze ślubu - w sportowych butach typu adidasy do garnituru na ślub. ---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ---------- [1=fe414c2710b8060c6dec850 6e8442112fb575cc4;3388010 7] rozwalają was sąsiedzi paradujący po balkonach w bieliźnie albo pólnago? Ja chyba jednak nie lubię takich widoków a na przeciw mam sąsiada który właśnie robi obchód tarasu w jakichś starych porozciąganych bokserkach których nawet przy odrobinie dobrej woli nie można wziąc za szorty ![]() ojojoj, to ja wychodząca rano na balkon z piżamie żeby się przeciągnąć i obudzić muszę strasznie rozawalać moich sąsiadów. I robotników z placu budowy obok. Chociaż ich nie rażą chyba takie straszne widoki, wręcz przeciwnie. To chyba małe przegięcie, ich balkon, sfera intymności, mogą robić co chcą i jak chcą. Ja nie chodzę na skargi do sąsiadki że lubi się poopalać na tarasie topless gdzie mam idealny widok na nią z balkonu z mojego pokoju a warto dodać że do najszczuplejszych i najurodziwszych nie należy ![]()
![]() |
#2086 |
Konto usunięte
|
jest róznica wg mnie między wyjściem w piżamie poprzeciągać się a wyjsciem w starych porozciąganych czy poplamionych bokserkach
![]() ![]() mnie to rozwala, nic na to nie poradzę, aczkolwiek nikomu nie zakażę. Więc nie rozumiem czemu się tak oburzacie jakbym conajmniej napisała ze nie wolno się tak pokazywać ![]() poza tym cięzko mi pojąć jak balkon wystawiony na widok publiczny kilkudziesięciu innych rodzin może być przestrzenią intymną ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2087 |
Wtajemniczenie
|
[1=fe414c2710b8060c6dec850 6e8442112fb575cc4;3388201 0]poza tym cięzko mi pojąć jak balkon wystawiony na widok publiczny kilkudziesięciu innych rodzin może być przestrzenią intymną
![]() No właśnie - to, że coś jest PRYWATNE, nie znaczy, że jest INTYMNE. Intymna jest sypialnia z zaciągniętymi zasłonami. Za SJP PWN: intymny 1. «bardzo osobisty» 2. «dotyczący erotyki» Balkon, na którym może nas zobaczyć każdy, NIE JEST bardzo osobisty, trochę osobisty też nie jest. Jest zaprzeczeniem intymności. W temacie: bardzo mnie rozwalają również grille na balkonie, co na moim starym osiedlu było plagą. Upał, duszno, że nie da się oddychać, idę z psem na spacer, a tu z dwóch kierunków nadciąga aromat grillowanej padliny - wrażenia nie do opisania. Bardzo modne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2088 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2089 |
Wtajemniczenie
|
Nie wiem, czy jest za duża, ale ma bardzo kiepski krój - stworzony dla dziewczyn, którym już nic nie zaszkodzi. Jeśli Kamila - szczuplutka i wiotka jak trzcina - wygląda w czymś przysadziście, to niechybny znak, że to NIE powinno zostać wyprodukowane w ogóle.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2090 |
maszyna, nie człowiek
|
Ale za to te jasne buty - bardzo fajne
![]()
#2091 | ||
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2092 |
Zakorzenienie
|
A to nie jest w ogóle zabronione?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2093 |
Zakorzenienie
|
Co do balkonu to uważam że grillowanie to przesada (chyba jest to jakoś zabronione, ale wiadomo - wszyscy mają gdzieś), ale chodzenie w gaciach - co kto lubi. Przynajmniej mamy się z czego pośmiać, a jak kogoś obrzydzają czyjeś gacie na jego balkonie niech się nie patrzy.
A sukienka Kamili - od pasa w dół fajna, ale na biuście dzieje się coś niedobrego - wolę nie wiedzieć jak ja z moją miseczką E bym wyglądała... |
![]() ![]() |
![]() |
#2094 |
Zakorzenienie
|
Z tego, co wiem to zależy to od regulaminu osiedla, czy coś. Ale nie rozumiem, czemu nie można wziąć (w PL) grilla na wycieczkę do lasu, czy do parku
![]() No ok, może balkon nie jest tyle intymny, co prywatny (nie mogłam wcześniej znaleźć tego słowa w głowie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2095 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() tak btw co to za argument, że można nie patrzec? Naprawdę, nie wgapiam się w sąsiada okna oczekując aż wyjdzie w tych swoich gaciach, ale jeśli przebywam na swoim balkonie to raczej nie po to żeby tam siedzieć z zamkniętymi oczami i bron boze nie podejrzeć kogoś ![]() ![]() z mojej strony koniec tematu, przepraszam wszystkie wizażanki wychodzące w bieliznie na balkon ![]() co do grillowania, u nas na osiedlu regulamin tego zabrania. Ale wiadomo, że regulamin swoje a ludzie swoje. Na specjalnie wydzielone miejsce do grillowania natomiast nikomu nie chce sie te parę kroków pofatygować. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2096 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2097 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Proszę cię, polski grill w lesie ![]() Robienie śmietnika to też nasza narodowa specjalność, to tak na marginesie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2098 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2099 |
Zakorzenienie
|
No racja przecież, zapomniałam o tym
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2100 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do wycieczek do lasy na grillowanie, to osobiście uważam, że Polacy lepiej jakby w ogóle do lasów nie chadzali ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:13.