|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2821 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki nr 1, potem trzeba klepać biedę - vol. 17
|
|
|
|
|
#2822 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
musisz mieć niezbędne ubranka, kosmetyki i akcesoria przygotowane
|
|
|
|
#2823 |
|
Zakorzenienie
|
U nas tez niby się tak mówi, ale tak na logikę to było dla mnie bez sensu. Bo jak idę do szpitala, nie mam swoich ubranek, pieluch ( a musisz u nas przynajmniej mieć). Poza tym jakbym miała będąc w szpitalu zlecić to TŻ to wszystko byłoby ni z dupy ni z pietruchy- bo dla niego paski z kwiatkami to ten sam wzór. Po porodzie tylko fotelik i wózek kupowaliśmy.
|
|
|
|
|
#2824 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2825 | |
|
vel Turkusoowa :)
|
No,widziałam Camelka z innym image-uwaga...zapuszcza brodę
![]() narazie ma taki kilkudniowy,ale powiem Wam że pasuje mu Despa jeśli poszła teraz do kościoła to nie wiem czy zobaczy,bo Camel dostępny na FB jest,chyba że nie wyłącza kompa ![]() tęskniłam bez okazywania ![]() Jakie plany na dzień dzisiejszy? przyjęte Milka Cytat:
poszłam w tych szpilach i nigdy więcej szłam jak na szczudłach,ech...odzwycza iłam się od 12 cm obcasów... do spodni jeszcze ok.,ale w spódnicy czułam się jakbym wyginała nogami na wszystkie strony wrrrMusiak takie buty-zrobione na biegu z nogą w powietrzu
|
|
|
|
|
|
#2826 |
|
Zakorzenienie
|
Hello
![]() Tż jak zwykle potrafi mnie zwalić z nóg ![]() Pytanie do pingwinówek, czym różni się w smaku kawa Americano od Grande? Która jest delikatniejsza? Bo nie wiem, którą kupić Lungo w ogóle mi nie smakuje, za kwaśna Ale cappuccino i chococino przepyszne
|
|
|
#2827 |
|
Zakorzenienie
|
Sarraa oni niejednokrotnie maja tyle nagromadzone, że szok. Zresztą jakie oni mają życie- posiłki podane, zakupy ich nie interesują, czynsz opłaty też nie, więc kitrają dla siebie.
|
|
|
|
|
#2828 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Chociaż dzisiaj nie jest tak ciepło jak wczoraj. Niebo zachmurzone, co jakiś czas słońce wychodzi i jedynie 24 stopnie są ![]() Cytat:
Jak będziesz stać całą mszę to może nie bardzo Daję się niby kościołowi Nie pamiętam dokładnie ale jak ja miałam komunię to chyba składaliśmy się na komplet krzeseł do siedzenia przed ołtarzem. Następny rok jakiś odkurzacz, ornaty księżom kupują
|
|||
|
|
|
|
#2829 |
|
Zakorzenienie
|
fajne
|
|
|
#2830 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A czerwone kokardki macie?
|
|
|
|
|
|
#2831 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Majka cenę masz na podeszwie![]() ---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ---------- Ja nie miałam, przyznaję. I jak widzę wózek z wyrąbana czerwoną wstęgą bo wstążką czy kokardką tego nazwać nie można to mnie śmiech ogarnia. |
|
|
|
|
|
#2832 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze mi to pikuś te 130zł , ale jedna kobietka z klasy w ktorej są nasze dzieci, w lipcu urodziła piąte czy szóste dziecko (straciłam rachube ile ich ma) i ją ta kwota poraziła - i się nie dziwię oto jak te info wygląda u nas: Edytowane przez dokia Czas edycji: 2012-05-03 o 11:51 |
|
|
|
|
|
#2833 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie się chce śmiać z tych wszystkich przesądów
Nie farbować włosów w czasie ciąży, bo dziecko rude będzie, jak kobieta w ciąży przestraszy się i złapie się za jakąś część ciała to tam dziecko będzie miało znamię itp. itd. Czytałam kiedyś taki wątek tutaj o absurdach i zabobonach dot. seksu i ciąży. Nieźle się uśmiałam
Blog o lakierach, zielonej herbacie, koreańsko-japońskich i eko kosmetykach ![]() 25.06 Kanebo wycofuje niebezpieczne dla zdrowia kosmetyki wybielające Edytowane przez Meitsa Czas edycji: 2012-05-03 o 11:54 |
|
|
|
|
#2834 | ||
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
kojarzą mi się ze starymi babkami na wsi,które nie mają nic do roboty tylko wymyślają głupoty ![]() Cytat:
![]() co do kaw,smaki o których piszesz to kojarzę z allegro chyba...u Ciebie takie sprzedają? jeśli lubisz łagodne kawy,to kup Cortado i jeśli macie tam u Was to Cafe au Lait,są pyszne no,nie bardzo mi do szafiru pasowały ale zawinęłam nogi pod ławkę ![]() aż sprawdziłam resztka kodu kreskowego z ceną,ale samo białe,kawałek,widać nie zdarłam papierka do końca ![]() ale upał dziś,chyba pójdę po południu na spacer po osiedlu i może wezmę świnka
|
||
|
|
|
|
#2835 |
|
Zakorzenienie
|
a wiesz miałam zadzwonić i spytać czy na kawę mogę wpaść
za zgodą Solaris1990 "TE PERFUMY", A NIE "TA PERFUMA" CZY "TEN PERFUM" ! http://obcyjezykpolski.strefa.pl/?md=archive&id=281 ----------------------------------------------------------- http://bogusiabloguje.blogspot.com/ |
|
|
|
|
#2836 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tyle razy miałam twoje zdjęcia w zakładkach, że zdążył cię zapamiętać I chyba Luksę albo Wronię kojarzy, albo obydwie ![]() U mnie sklepach widziałam cappuccino, latte, americano, cochocino i espresso. Więcej smaków znalazłam na angielskiej stronie Dolce Gusto i stamtąd będę chyba kupować, bo najtaniej i największy wybór. Ale Cortado nie mają Zaraz zobaczę czy na Amazonie jest ![]() Przepraszam za pomyłkę, mają Cortado tylko ją nazywają tutaj espresso macchiato (czyli ta nazwa małym druczkiem), dlatego nie mogłam znaleźć
Blog o lakierach, zielonej herbacie, koreańsko-japońskich i eko kosmetykach ![]() 25.06 Kanebo wycofuje niebezpieczne dla zdrowia kosmetyki wybielające Edytowane przez Meitsa Czas edycji: 2012-05-03 o 12:06 |
|
|
|
|
|
#2837 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Mam koleżankę, która w połowie grudnia urodziła, nie wychodziła z dzieckiem z domu, ale w domu gości przyjmowala, nawet takich z grypą- bo przecież tylko na polu można wirusa złapać. Waży dziecko na wadze sklepowej- bo się boi ze w anoreksję wpadnie. A i jeszcze hitem było jak mi powiedziała, że jestem głupia bo przy cesarce się nie tnie, ani nie szyje i zaraz można zajść w ciążę- nie ma przeciwskazań. Dawno tak nie płakałam ze śmiechu. |
||
|
|
|
|
#2838 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
oczywiście żartowałam z tym, że nie tęskniłyście, ale miło mi ![]() plany mam takie, że siedzę co chwila na balkonie i się opalam ![]() mam takie możliwości, wskoczyłam w opalacz i krzesełko wystawiłam pytała sie któraś co mam zamiar zrobić z czerwoną torebką - NIC do zdjęcie te uszy specjalnie tak rozciągnęłam, żeby bylo widać popękania, ajk noszę normalnie to, aż tak nie rzuca się w oczy więc bez przesady torebka za 10 zł - szkoda zachodu ![]() najwyżej mogę wziąść teraz za 1 zł - ale nia mam takiego zamiaru
za zgodą Solaris1990 "TE PERFUMY", A NIE "TA PERFUMA" CZY "TEN PERFUM" ! http://obcyjezykpolski.strefa.pl/?md=archive&id=281 ----------------------------------------------------------- http://bogusiabloguje.blogspot.com/ |
|
|
|
|
#2839 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Laski, dostałyście jakąś wiadomość z Luksji?
|
|
|
|
|
|
#2840 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A najwygodniej chodzi mi się na bardzo wysokich obcasach w kozakach. Wtedy 14 cm może nawet mieć obcas Cytat:
A co niektórzy to ponoć rodzinkę jeszcze potrafią utrzymać |
||
|
|
|
|
#2841 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a malusią anegdotkę z tej chwili Wam przytoczę bo też się uśmiałam... mąż wychodził do ogrodu (na fajkę), w drzwiach spotkał wpadającego z ogrodu Juniora .. i Junior krzyczy: "Tata nałóż czapkę bo szczypie w oczy" (w sensie że tyle słońca)
|
|
|
|
|
|
#2842 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
po cesarce (nie wiem jak teraz , ale 15 lat temu) to wolno było zajść w ciążę najwczesniej po roku
|
|
|
|
|
#2843 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ale czasem widzę jak dzieci maja na wozkach
|
||
|
|
|
|
#2844 |
|
Zakorzenienie
|
A ja już drugi rok pogłębiam swoją wiedzę na temat złego wpływu promieni słonecznych i coraz bardziej cieszę się, że nigdy nie lubiłam się opalać i dodatkowo mam bladą cerę. Żeby było śmieszniej mam zamiar używać wysokich filtrów (najlepiej SPF 50) nie tylko latem żeby być piękną i młodą. Za dużo się naczytałam Azjatyckiego Cukru klik
|
|
|
#2845 |
|
Zakorzenienie
|
Mój Tatusiek gdzieś wynalazł za☠☠☠istą pogodę... Na 18-ego zapowiadają 10stopni, a w nocy aż 1 na plusie!
|
|
|
|
|
#2846 |
|
Zakorzenienie
|
Nie
Kiedy oni dali wyniki? A znacie ten kawał ? ![]() Obywatel spotyka księdza: - O widzę że ksiądz sobie nowe buty kupił. Za-mszowe?? - Nie za swoje.
|
|
|
|
|
#2847 |
|
Zakorzenienie
|
przestań, u mnie dziś miało być chyba coś około 14 - jak zapowiadali tydzień temu
|
|
|
|
#2848 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2849 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Powiem Ci, że kocham orange! Muszę odłożyć kasiorkę na dużego orange
|
|
|
|
|
|
#2850 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Albo- rozważania czy musi golić nogi do ślubu, bo jak ogoli i posmaruje balsamem to przecież jej się pończochy ześlizgną, a jak nie posmaruje, to pończochy się jej podrą- więc może lepiej nie golic... |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:59.

U mnie jest to zły znak
Klaudia 16.10.2009
Adam 18.11.2012

szłam jak na szczudłach,ech...odzwycza iłam się od 12 cm obcasów... do spodni jeszcze ok.,ale w spódnicy czułam się jakbym wyginała nogami na wszystkie strony wrrr

resztka kodu kreskowego z ceną,ale samo białe,kawałek,widać nie zdarłam papierka do końca