|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3031 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Może kiedyś, już się staramy, jesteśmy w ciąży, i dzieci mamy!
Mabi, ja też męża nie mam a mimo to co chwilę któraś piszę że "twój mąż" i ja już też się łapię na tym że w moich postach o TŻcie piszę "mąż"
![]() ![]() Myslę, że Cię nie uraziłam ![]() a widocznie szybko poczuł tę potrzebę rodzicielstwa ![]() ![]() ![]() Chłopy też są zmienne.
#3032 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ale on poczuł bardzo szybko bo jeszcze 4 dni temu nie miał w planach ![]() myśląc zdroworozsądkowo to nie jest dla nas najlepszy czas...a Tż jest akurat bardzo mocno stąpającym po ziemi realistą, tym bardziej mnie zaskoczył bo nie zapowiada się na zmiany w naszej sytuacji życiowej które by pozwalały na dziecko... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3033 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pycha jest ![]() Cytat:
bardzo ładna sukienka ![]() Amani by też byśmy bardzo chcieli, ale rozsądek mówi coś innego... ;/ U nas mąż rozpala grilla, mają przyjechać dziadkowie, ale babcia psioczy że burza... fakt grzmi, ale już by zdążyli przyjechać i wrócić ![]() ![]() aczkolwiek mam nauki od... no i latam z dołu na górę... dzisiaj chyba nocka nauki przede mną, bo w upał mi to w ogóle nie idzie ;/ nie potrafię się uczyć gdy jest gorąco eh |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3034 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Polecam jakas zwiewna sukienke ![]() dziekuje ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() dziekuje slicznie ![]() dzieki kochana ![]() ![]() dziekuje ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Dzieki kochana ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ---------- Cytat:
![]() ![]() dziekuje ![]() Witajcie ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3035 |
Zakorzenienie
|
Test ze śliny (Afrodyta) jest o d.u.p.e. rozbić jeśli mogę się wypowiedzieć, wiem bo stosowałam równolegle z testami ow z moczu i to totalna bzdura. Zresztą mogę odsprzedać za pół ceny
![]() ---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ---------- Strong fajny podpis ![]()
#3036 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Powodzenia w nocnej nauce zycze! ![]() Zabcia, mysle, ze dlugosc akurat? a co wydaje ci sie, ze za dluga albo za krotka? ![]() Czesc Bika! ![]() Ja zarazy mykam na inauguracje nowej knajpy od znajomych, normalnie rzucili sie na gleboka wode, tak zupelnie niespodziewanie. Mam nadzieje, ze im sie biznes uda. Edytowane przez Nikita... Czas edycji: 2012-05-03 o 14:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3037 |
Zakorzenienie
|
Heloł Nikita
![]()
![]() |
#3038 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Udanego wypadu!! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3039 | |||
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Idę Was nadrobić, siedzę w domu, mąż na popołudniu w pracy bo dyżur ma ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ---------- To fajnie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ooo fajnie ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
My też będziemy się porywać na budowę, (może w piątek będą warunki zabudowy to podpiszemy umowę przedwstępną i wpłacimy zadatek ![]() Blonde ode mnie też gratulacje ![]() ![]() Strong, ale fajnie ![]() ![]() Żabciu, ładna sukienka ![]() ![]() Nikita, to udanej inauguracji ![]() Edytowane przez onyks Czas edycji: 2012-05-03 o 15:53 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3040 |
Zakorzenienie
|
Widzisz mabi, kiedyś musiało to tacierzyństwo przyjść, i przyszło akurat teraz. A bardzo teraz macie złe warunki na dziecko? Czy chcecie uiedalnić istniejące?
Onyksie, biedulko ![]() ![]() ![]() Żabcia, nie byłaby za duża ! Myślę że idealna, przynajmniej wydaje mi się że mamy podobne posturki. No może ja mam trochę bardziej flaczyste ciało. Ale zrozumie jeśli nie będziesz jej chciała sprzedać. Nikta, inauguruj ! ![]() Bika, też mi się mój podpis podoba, gdybym się jeszcze zaczęła stosować to by było mega ![]() Ana, smacznych kiełbasek ! ![]()
#3041 |
Zakorzenienie
|
dzieki kochana
![]() ![]() No co Ty kochana Ty jestes szczuplejsza odemnie!!!
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3042 |
Zakorzenienie
|
Żabcia, nie wiem, z centymetrem wokół nas biegać nie będę ale myślałam jak widziałam Twoje pierwsze zdjęcie, że właśnie mniej więcej takie same jesteśmy
![]() a no i przesadzasz, bardzo dobrą masz tę sukienkę. Ciocia z ciuszkami przyjechała, dochodzę co chwilę zajrzeć czy coś nie napisałyście. A no i jak pojedzie to zrobię przegląd ! ![]() ![]()
#3043 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() druga rzecz to praca-Tż ma stałą pracę ale jej warunki są takie że niestety po 7 przepracowanych latach Tż stracił zdrowie totalnie, jedyna jej zaleta to to że jest dobrze płatna i tylko to go jeszcze w niej trzyma, Tż zamierza tam pracowac do wesela ja pracuję ale niestety na czarno bez możliwości zarejestrowania więc to tak jakbym była bezrobotna... ogólnie plany są takie że po ślubie wracamy w nasze strony, bardzo chcemy tu kupic mieszkanie jeszcze w tym roku ale to się okaże,Tż to jeszcze znajdzie tu pracę dla siebie ale ja nie mam co marzyc (szukałam ponad 3 lata i skończyło się na przymusowym wyjeździe) teraz raczej z pracą lepiej nie jest więc znów mnie czeka frustracja... więc niby wszystko fajnie bo niby razem mieszkamy i pracujemy ale jak widac różowo nie jest ![]() Edytowane przez mabi84 Czas edycji: 2012-05-03 o 19:27 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3044 |
Zakorzenienie
|
Mabi to w sumie, trochę macie do uporządkowania ale nie wiele
![]() ![]() Mam już komplet ciuszków! zaraz będę liczyć ile czego mam. ale teraz problem taki... i proszę o szybką odpowiedź bo jutro zakupy! Co na górę na chłodniejsze dni, body na to śpiochy i co kupić jakiś sweterek czy dresik? i na jaki rozmiar żeby nie było, że od razu będzie za mały tylko żeby wysłużył bo przecież może być trochę za duży na początku.
#3045 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ja zawsze powtarzam - najważniejsze jest zdrowie resztę można sobie jakoś poukłądać. a to gdzie teraz mieszkacie jeśli można spytać? nie ma szans na wynajęcie jakiejś kawalerki tylko dla Was? Ja mieszkałam z jednym tylko współlokatorem nie co ponad pół roku i powiedziałam że nigdy więcej! zresztą mieszkanie u teśció też do różowych nie należy ![]() Trzymam kciuki - będzie dobrze!!! ---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ---------- STRONG ja miałąm sweterki na drutach dziergane przez sąsiadkę. rosły razem z Wojtkiem :P
![]() |
#3046 |
Zakorzenienie
|
Gosia, dziękuję... kupię sweterek ale powiedz mi jaki rozmiar wziąć. TŻ też chce sweterek. no i rozpinany najlepiej no nie?
#3047 |
Zakorzenienie
|
ja miałam rozpinane ale rozmiaru nie podam bo sąsiadka robiłą i to tak na oko
#3048 |
Zakorzenienie
|
Okej Gosiu i tak wielkie dzięki
![]()
#3049 |
Zakorzenienie
|
chyba tak do dwóch miesięcy z tego co kojarze
#3050 |
Zakorzenienie
|
Kurczę to mało... chyba nie znajdę takiego uniwersala co mi chociaż na pół roku starczy, może mi pani w sklepie coś doradzi. A rajstopki też się do tego maluszka przydają czy raczej pół śpiochy?
#3051 |
Zakorzenienie
|
ja rajstop raczej nie zakłądałam takiego maluchowi bo oprócz ciuchów był zawsze w rożku albo w kocu. Rajtki to później dopiero
#3052 |
Zakorzenienie
|
okej to z tym też się wstrzymam, czyli z dwie pary skarpetek i sweterek no i będę mieć ciuszki skompletowane
![]()
#3053 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3054 |
Zakorzenienie
|
Hej, wpadłam się pochwalić, że Małemu w końcu wyszedł pierwszy ząbek!!!
![]() ![]()
#3055 | |||
Wtajemniczenie
|
Żabciu potwierdzam to co dziewczyny wcześniej już napisały bardzo ladna sukienka i ślicznie w niej wyglądasz
![]() A co do lekarza to sie nie przejmuj najważniejsze, że sprawdziłaś serducho i że wszystko jest w porządku. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2.Zgadzam się z Tobą, niestety czasem nie ma sensu czekać aż wszystko będzie zrobione w idealnej kolejności. Tym bardziej Amani, jak sama mówisz budowa może się przeciągnąć kilka lat. A ja to w ogóle jestem dziwna bo raz bardzo chcę już się starać o dziecko, a potem mam wątpliwości tak jak teraz. Mam świadomość, że życie się zmieni całkowicie: wszystko będzie podporządkowane dziecku, żadnych spontanicznych wypadów, nie wiem jak z praca, nie będę mogła zrobić sobie dnia lenia ![]() ![]() Edytowane przez tomalinka Czas edycji: 2012-05-03 o 21:07 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3056 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tak rozmawiajac z mezem jakis czas temu stwierdzilismy ze zanudzilibysmy sie nie majac Seby ![]() A wypady, dni lenia, jak to nazywasz zawsze mozna zrobic. Ja nie widze pzreszkod. Wystarczy dobra organizacja i ewentualnie pomoc najblizszych ![]()
![]() |
#3057 |
Wtajemniczenie
|
Ja znowu wpadam na chwilke poznym wieczorkiem
![]() Musze jeszcze na studia prace dokonczyc, a juz jestem zmeczona eh... Strong zdjecie bedziemy robic w weekend to postaram sie wkleic, ale cos mi sie wydaje ze brzuszek nie urosl ![]() ![]() ![]() Wklej tez Twoj brzusio, chyba tylko raz go pokazywalas ![]() Super niespodzianke TZ i T. ci zrobili ![]() ![]() No i jak mozesz napisz ile czego masz z ciuszkow od cioci to sobie porownam, czy nie mam za malo ![]() Ja mam na chlodniejsze dni 2 bluzy z dresiku narazie, jeden w rozmiarze 56 a drugi 62, ale dokupie jeszcze jakis sweterek wlasnie na 62 ![]() ![]() ![]() ![]() A no wlasnie do reszty brzuchatek, pokazcie swoje brzusie, bo dawno nie bylo co ogladac ![]()
#3058 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny, dziękuje za wszystkie miłe słowa w imieniu Marysi
![]() Strong, raczej ciężko będzie kupić coś, co posłuży 6 miesięcy... chyba że kupisz rozmiar 68 lub 74, i będziesz mocno zawijać rękawki, no ale to i tak będzie widać, że za duże... no i polecam właśnie rozpinany sweterek, dresową bluzę, kaftaniki (fajne są welurowe, takie trochę cieplejsze ![]() ![]() ![]() Zabciu, śliczna ta sukienka ![]() Mabi, sorry że pytam, bo być może już pisałaś, ale ja ostatnio w biegu czytam ![]() Amani, brawa za ząbka ![]() ![]() u nas intensywnego weekendu cd, więc mało piszę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3059 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() czyli od jutra do nas wracasz ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3060 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:03 ---------- Poprzedni post napisano o 07:56 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:15 ---------- Poprzedni post napisano o 08:03 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:46.