|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#781 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. II
Cytat:
A według ostatniej @ to 10 tydzień i 4 dzień. Może mój okruszek nadrobi ten czas Dziewczyny powiedzcie co myślicie, bo chce z tż pojechac do wesołego miasteczka |
|
|
|
|
#782 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez Sola1 Czas edycji: 2012-05-03 o 20:16 |
|
|
|
|
#783 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Eee tam to sie i tyle
|
|
|
|
|
#784 |
|
Rozeznanie
|
Dziekuje wam dziewczynki, no taki fajny maly czlowieczek juz, a dopiero bylam w 5 tygodniu, pelno z was bylo juz w 9. I nie moglam sie doczekac na moje kochane serduszko kiedy je w koncu ujrze.
Na mdlosci witamin B, mi pomogla tzn wcezsniej bralam sam magnez a potem z witamina b i jest o niebo lepiej, nie mam juz ich caly czas tylko wieczorami. Wczesniej pilam wode z cytryna, z imbirem jadlam migdaly i nic i pomogla mi witamina B. Ale to dopiero po ok tygodniu zaczela dzialac.
|
#785 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#786 |
|
Rozeznanie
|
aniamotylek - cudowne zdjęcie fasolki! Niesamowite, że dzieciątko jest takie malutkie, a już widać jego odrębne części ciałka
![]() Ja na mojej następnej wizycie będę w 10 tyg. i 5 dniu, także już nie mogę się doczekać aż zobaczę jak przez cały miesiąc urosło
|
#787 |
|
Zakorzenienie
|
Nudzi mi się
![]() Nielegalnaa pewnie Maluszek dużo podrósł przez ten czas
|
|
|
|
#788 |
|
Raczkowanie
|
Witam mamusie
no to jeszcze ja zasile grono mamuś grudniowych dzisiaj jestem w 7tc a termin mam na 18 grudnia co "śmieszne" mam juz za sobą 3 wizyty u gina ale w końcu usłyszałam bicie serduszka Narazie jedno co mnie niepokoi to alergia... nasilona w 100%, kicham, katar mam już prawie dwa miechy, no i swędząca skóra :/ jedyne co mogę brać to wapno...może macie jakieś inne sposoby na złagodzenie chociaż?
|
|
|
|
#789 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie tez sie nudzi
Do tego pokłuciłam sie z TŻetem i sie teraz do niego nie oddzywam .. ehh.. ---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ---------- Mariolicka - witamy witamy ! Dużo już tych grudniówek .. Dziewczyny które chcą byc na pierwszej stronie piszcie prywatnie do Mystiquee..
|
#790 |
|
Zakorzenienie
|
|
#791 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() mam nadzieję, że to o jakąś pierdułkę i szybko się pogodzicie TŻ wrócił z ryb, więc się odmeldowuję ![]() Idę oblukać co złowili ![]() Dobrej nocy Mamusie |
||
|
|
|
#792 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() może jest któraś z Was z Poznania i może coś polecić.
|
|
#793 |
|
Zakorzenienie
|
Hej,to i ja bym się chciała tak nieśmiało przyłączyć
. Termin mam na 24.12.12 Mieszkam w UK,więc usg jeszcze nie miałam. I to moje trzecie maleństwo,trochę nieplanowane Mam córeczkę 3 lata i synka 17 mc ![]() Z góry przepraszam za to,że raczej mało będę się udzielała,ale przy tej mojej dwójce jest sporo roboty
|
|
|
|
#794 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczynki witam wszytskie nowe mamusie
pozniej ponadrabiam bo muszr leciec z mala do sklepu a nie mam pojecia w ci sie ubrac taaaka dziwna pogoda
|
|
|
|
#795 |
|
Rozeznanie
|
Witamy nowe mamusie!
aniamotylek piękne maleństwo. Ja już nie mogę się doczekać mojego usg 10 maja.happy-eve bardzo dobrze, że pisanie pracy poszło do przodu. Szybko skończysz to skupisz się w 100% na sobie i maleństwie. Nie chce mi się dziś iść do pracy.
|
#796 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#797 |
|
Rozeznanie
|
Taaa... To mogłabym już wogóle nie wracać
|
#798 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Dziwna pogoda rzeczywiście, ale przyjemna Najchętniej cały dzień siedziałabym na dworze
|
|
|
|
#799 | ||
|
Raczkowanie
|
Witam Was Kochane!!
Przepraszam, że mało się udzielam, ale jakoś ostatnio wolę podczytywać. Jestem na bieżąco. UWAGA, dziś wieczorem idziemy na USG genetyczne, dlatego mocno proszę o forumowe kciuki! Zostało udowodnione, że nasze Wizażowe kciuki mają magiczną moc, więc liczę na Was. ![]() U mnie ok. Czuję się wysmienicie. Wszystkie dolegliwości jak ręką odjął i wreszcie zaczynam żyć. Cytat:
|
|
|
#800 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() trzymam mocno!!
|
|
|
|
|
#801 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() To mamy podobny termin, ja mam 25.11 ![]() Cytat:
![]() Kochaneczka gratuluję ![]() Może 15 maja lub 17 tez poznam płeć w takim razie
"Każda miłość kobiety do mężczyzny i odwrotnie ma w sobie nienawiść. Bo człowiek jest związany z kimś, kogo kocha, i to mu odbiera cząstkę wolności: nie może być inaczej. A mając za złe utratę własnej wolności, usiłuje drugiego zmusić do tego, aby się swej wyrzekł całkowicie." James Jones |
||
|
|
|
#802 |
|
Rozeznanie
|
|
#803 |
|
Zakorzenienie
|
wrocilysmy powiem wam ze pogoda nie za ciekawe mi przez teee dni takkki brzuszek wyskoczyl ze chyba przezuce sie juz na sodnie ciazowe
wogole to chyba znow bede bic rekordy w kg ale coo zrobic
|
|
|
|
#804 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#805 |
|
Zakorzenienie
|
Witam nowe dziewczyny
![]() ------ Ale miałam noc . Najpierw nie mogłam zasnąć.Poza tym pies mi się zatruł i trzeba było z nią 2 razy wychodzić w nocy razy. Na szczęście mój TŻ wyszedł, ale i tak się budziłam. Zaraz wyjdę z nią ponownie. Zobaczyć czy już trochę przechodzi. Najlepsze jest to, że rano myślałam, że odeśpię, ale sąsiad zaczął kosić swój ogródek z samego rana. No nic, odeśpię w innym terminie
|
|
|
|
#806 |
|
Zadomowienie
|
Witam!
Aniamotylek - cudowne zdjęcie, pewnie i wrażenia niezapomniane ![]() Również trzymam kciuki za usg ![]() Dziś mały sukces - 4 migdały przed wstaniem z łożka i do tej pory jedynie lekkie nieprzyjemne uczucie w żoładku, a nie ból, jak wczoraj...ehhh żeby tak zostało ![]() No ale oczywiscie mam inny kłopot - od kilku dni nie wstaje w nocy do wc tylko rano dłuzej siedzę, nie bolą mnie dziś piersi, od dwóch dni nie czuję kłucia w podbrzuszu....czy Wy tez tak miałyście? Jestem po jednym poronieniu, własnie w takim czasie (7t) i już się boję...a do gina dopiero po 15 maja mam się zgłosic. Napiszcie, jak było u Was, czy te objawy ustępują czy trwają cała ciąże? Od wczoraj schudłam kilogram, nie mogłam nic jesc.... |
|
|
|
#807 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Hej ja ci opisze jak bylo u mnie z poronieniami, najpierw byly plamienia a potem juz okres i dopiero po kilku dniach ustepowaly wszystkie objawy ciazy czyli bol piersi, mdlosci. Napewno wszystko u ciebie jest ok ja tez tak mialam w tej ciazy ze martwilam sie na poczatku i sprawdzalam codziennie czy mnie chociaz ciut bola piersi, i martwilam sie ze nie mam mdlosci. A potem jak przyszly i mnie meczyly 24h na dobe to chcialam aby sie juz skonczyly. Z nami kobietami juz tak jest zawsze sobie wyszykujemy powodow ktore nas nie pokoja, a jak nic nie mozemy znalesc to niepokoi nas ze nic nam nie dolega a powinno. Nic sie nie martw glowa do gory, napewno wszystko jest dobrze.
|
|
#808 |
|
Zakorzenienie
|
Mało mam czasu 'dla siebie' - rano gotuję obiad i lecę do pracy - robię do 20:00 - a potem padam spać, więc nie udzielam się teraz za bardzo. Dopadają mnie natomiast huśtawki nastroju.. głównie ryczę - popłakałam się wczoraj przy klientach.
|
#809 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#810 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki Ania
ja jeszcze załapałam się na wolny wtorek, więc cieszę się niezmiernie Będę miała długi weekend.. już za 10h Pozdrawiam i miłego dnia wam życzę. p.s. są zalety latania do pracy i siedzenia tam cały dzień.. człowiek nie myśli o głupotach
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:17.

i tyle
4.9.10 Nasze malenstwo

Mam córeczkę 3 lata i synka 17 mc
piękne maleństwo. Ja już nie mogę się doczekać mojego usg 10 maja.
Klaudia 16.10.2009
Adam 18.11.2012

. Najpierw nie mogłam zasnąć.