![]() |
#61 |
Przyczajenie
|
Dot.: ***Moje 8 tygodni z Therm Line***
Czuję się dobrze, może tylko przemiana materii sie polepszyła. Jestem na diecie, ćwiczę tak 1 h dziennie i zastanawiam się kiedy ta waga drgnie????
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#62 |
Zadomowienie
|
gratulacje
![]() taki minus motywuje, prawda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#63 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Nic tak nie motywuje, jak utrata zbędnych kilogramów ![]() ---------- Dopisano o 00:04 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:57 ---------- 22 marca-dzień 18. śniadanie: jogurt grecki z płatkami corn flakes i suszonymi śliwkami, zielona herbata drugie śniadanie: jabłko obiad: miseczka lekkiej zupy warzywnej z kaszą jęczmienną, żeberko z zupy, szklanka wody podwieczorek: owsianka na mleku odtłuszczonym z łyżeczką Nutelli, szklanka wody kolacja: tuńczyk z jajkiem, ogórkiem kiszonym i pomidorami, szklanka wody aktywności: -godzinny spacer z córcią -8 min. buns -8 min. legs -10 min. ćwiczeń na szczupłą talię i plecy z Tiffany Rothe |
|
![]() ![]() |
![]() |
#64 |
Przyczajenie
|
Hurra, hurra moja waga wreszcie sie ruszyła !!!! Po 2 dniach poszła o 1 kg w dół
![]() Moja motywacja jest jeszcze wieksza. Super się czuje, mam dużo energii i ćwiczenia nie sa takie mozolne, jak poprzednio. Dzisiaj rano o 7.30 połknęłam 2 tabletki, potem 0,5 h trening w tym 12 minut orbitreka i 3 serie po 15 brzuszków skośnych i prostych na ławeczce. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#65 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mnie też ćwiczenia idą już coraz lepiej ![]() ![]() A jak ćwiczenia na orbiterku, bo właśnie zastanawiam się nad zakupem takiego sprzętu. Polecasz? ---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ---------- 23 marca-dzień 19. śniadanie: jogurt grecki z tostem pełnoziarnistym i suszonymi morelami, zielona herbata drugie śniadanie: garść orzechów włoskich, szklanka wody obiad: mała miseczka zupy z fasolką szparagową, pół bułki z ziarnami, trzy kęsy pizzy (dlaczego takie smakołyki jak pizza są tak strasznie kaloryczne? ![]() ![]() podwieczorek: suszone morele, suszone gruszki, suszone kawałki jabłka (w sumie zjadłam może z garść), kilka sztuk orzechów włoskich kolacja: polędwica drobiowa (5 plasterków), kilka pomidorków koktajlowych, ogórek, kawałek czerwonej papryki, szklanka wody, kilka pistacji aktywności: -25 minut z Cindy Crawford (,,Nowy wymiar'') -8 min. buns -ćwiczenia ,,Szczupłe nogi w 8 tygodni z Therm Line'' |
|
![]() ![]() |
![]() |
#66 |
Przyczajenie
|
Witaj,
Oczywiście polecam orbitreka, ale najlepiej kupić Kettlera , na allegro można juz uzywany w dobrym stanie dostac za 1.000zł. U mnie waga na razie bez zmian, ![]() ![]() Miłego weekendu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#67 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do utraty zbędnych kilogramów to ja staram się ważyć tylko raz w tygodniu. Po 17 dniach stosowania preparatu miałam już 1,8 kg na minusie. Jestem ciekawa czy w ciągu 8 tygodni uda mi się zrzucić 5 kg. Miejmy nadzieję ![]() PS. Ja również zauważyłam wzmożoną potliwość w trakcie ćwiczeń. ---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ---------- 24 marca-dzień 20. śniadanie: musli z suszonymi owocami i orzechami, mleko odtłuszczone drugie śniadanie: szklanka świeżego soku z pomarańczy obiad + kolacja (czytać: sobotnie spotkanie ze znajomymi) -kilka łyżek sałatki gyros (warstwowej z warzywami i piersią z kurczaka w przyprawie do gyrosu); -świeże warzywa (marchewka, ogórek, seler, kalafior) pokrojone w paski z dodatkiem dietetycznego dipu z twarogu, jogurtu light, czosnku, szczypiorku i natki pietruszki; -1 muffin z jabłka i otrębów (specjalnie przygotowywałam dietetyczne muffiny, aby móc skosztować chociaż jednego ![]() -kilka czekoladek, troszkę popcornu i kilka lampek wina aktywności: -8 min. buns -8 min. legs -10 min. ćwiczeń na ramiona i przedramiona, z ciężarkami (2x1,13 kg) 25 marca-dzień 21. śniadanie: musli na mleku odtłuszczonym, szklanka świeżego soku z pomarańczy drugie śniadanie: garść moreli suszonych, szklanka wody obiad: filet z dorsza (pieczony w piekarniku), surówka ze startych buraczków z cebulką, szklanka wody podwieczorek: kilka kawałków świeżego ananasa, garść orzechów włoskich, szklanka wody kolacja: makrela wędzona, pomidorki koktajlowe, świeży ogórek, zielona herbata aktywności: -50 minut biegu na zmianę z marszem -ćwiczenia z programu ,,Szczupłe nogi w 8 tygodni z Therm Line'' Edytowane przez boszenka69 Czas edycji: 2012-03-25 o 21:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#68 |
Przyczajenie
|
17 dni i waga spadła o 2 kg to dobry rezultat.
![]() Jaki to przepis na dietetyczne mufiny?? Mogłabyś mi podać? Ja ma w domu dwóch mężczyzn, jeden duży a drugi mały i obydwaj uwielbiają słodkości ![]() Co do wytapiania tłuszczyku, to polecam z Eveline czerwoną serię antycelulit, przyjemnie rozgrzewa i działa długo do 20 min, tyle,że najlepsze efekty daje po treningu i prysznicu. Kosztuje grosze a nawet działa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#69 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
true story ![]() ![]()
![]() |
#70 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Są pyszne ![]() Tak się składa, że niedawno zaczęłam smarować się czerwonym balsamem od Eveline (strasznie grzeje, chyba muszę się przyzwyczaić ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ---------- 26 marca-dzień 22. śniadanie: bułka z ziarnami i twarogiem, dwie parówki berlinki, szklanka świeżego soku z pomarańczy, mała kawka z mlekiem odtłuszczonym drugie śniadanie: morele i śliwki suszone, kilka pistacji obiad: mielone mięso wołowe z brązowym ryżem i warzywami, szklanka wody podwieczorek: mały lód wodny, musli z jogurtem odtłuszczonym kolacja: dwa plasterki polędwicy drobiowej, pomidorki koktajlowe, listek sałaty, kilka kawałków świeżego ananasa, trzy śliwki suszone aktywności: -50 minut biegu na przemian z szybkim marszem -godzinny spacerek z córcią -8 min. buns ![]() Edytowane przez boszenka69 Czas edycji: 2012-03-27 o 14:50 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
ja polecam orbiego
![]() Moze przejdź się na silownię i zobacz czy ci pasuje. U mnie na siłowni są bardzo oblegane. Też biorę TLF od 8 dni i już czuję że chudnę. I więcej się poce podczas ćwiczeń, czasami normalnie pływam. Przy wcześniejszym treningu tak nie było. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- 27 marca-dzień 23. śniadanie: tost pełnoziarnisty z miodem, szklanka kakao na mleku odtłuszczonym drugie śniadanie: jogurt odtłuszczony z musli obiad: wołowina z brązowym ryżem i warzywami (odsmażana na kapce oliwy), z surówką z czerwonej kapusty, szklanka soku ze świeżych pomarańczy podwieczorek: garść moreli i śliwek suszonych, garść orzechów włoskich, szklanka wody, kawka z mlekiem i łyżeczką brązowego cukru kolacja: dwa plasterki polędwicy drobiowej, pomidory, ogórek, papryka, szklanka świeżego soku z grejpfrutów aktywności: -2 godzinny spacerek z córcią -8 min. buns -ćwiczenia z programu ,,Szczupłe nogi w 8 tygodni'' Therm Line 28 marca-dzień 24. śniadanie: tost pełnoziarnisty z miodem, szklanka mleka odtłuszczonego drugie śniadanie: dwie kostki gorzkiej czekolady, mała kawka z mlekiem i brązowym cukrem obiad: zupa pomidorowa z makaronem i ciecierzycą (duża miseczka), szklanka wody podwieczorek: jabłko, garść orzechów włoskich, szklanka wody kolacja: dwa tosty pełnoziarniste, jajecznica ze szczypiorkiem, dwa plasterki szynki, pomidor, szklanka coli aktywności: -50 minut biegu na zmianę z marszem -8 min. buns Waga stoi w miejscu... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
uwielbiam Twoj watek bo:
a) jesz normale rzeczy ze tak powiem i chudniesz b) mega duzo cwiczysz c) masz super zdjecia ![]()
#74 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Super, że są efekty pracy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#75 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() To fakt, sporo i regularnie ćwiczę, tabletki Therm Line również łykam codziennie, zgodnie z instrukcją ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
29 marca-dzień 25.
śniadanie: tost pełnoziarnisty z miodem, kakao na mleku odtłuszczonym drugie śniadanie: jogurt z płatkami czekoladowymi, garść orzechów włoskich, szklanka wody obiad: dwa małe placki ziemniaczane z a la gulaszem (pierś z kurczaka, bakłażan, brokuły), buraczki z cebulką, czerwona kapusta, szklanka świeżego soku z pomarańczy ![]() podwieczorek: wizyta w McDonalds...czyli ulubione lody McFlurry, hamburger, frytki i cola (na usprawiedliwienie dodam, że nie zjadłam tego dnia kolacji ![]() kolacja: sok wyciskany z pomarańczy i grejpfrutów aktywności: -godzina biegu na zmianę z marszem -8 min. buns -godzinny spacer z córcią 30 marca-dzień 26. śniadanie: tost pełnoziarnisty z twarogiem i dżemem, kawa z mlekiem odtłuszczonym drugie śniadanie: morele i śliwki suszone, garść orzechów włoskich, szklanka wody obiad: pół woreczka kaszy gryczanej z wczorajszym gulaszem, ogórki konserwowe podwieczorek: bułka z ziarnami z polędwicą drobiową, sałatą, ogórkiem, pomidorami i odrobiną majonezu (zamiast masła), szklanka wody kolacja: tost pełnoziarnisty z miodem, zielona herbata aktywności: -godzinny spacerek z córcią -40 minut biegu na zmianę z marszem 31 marca-dzień 27. śniadanie: bułka z twarogiem ze szczypiorkiem, kawa z mlekiem odtłuszczonym, dwie kostki czekolady gorzkiej drugie śniadanie: jogurt z płatkami czekolady obiad: kebab drobiowy, szklanka coli podwieczorek: garść orzechów włoskich, szklanka wody kolacja: przy okazji wczorajszego spotkania z przyjaciółką zjadłam dietetycznego muffina z płatków owsianych, ciastko owsiane, dwa krakersy owsiane z pesto i serem żółtym, surowe warzywa (kalafior, marchewki, ogórek, rzodkiewka, pomidorki koktajlowe) z lekkim dipem jogurtowym z czosnkiem i ziołami, lampka białego wina i lampka martini aktywności: -godzinny spacer z córą -50 minut biegu na zmianę z marszem -8 min. buns -ćwiczenia z programu ,,Szczupłe nogi w 8 tygodni'' Therm Line 01 kwietnia-dzień 28. śniadanie: tost pełnoziarnisty z miodem, kawa z mlekiem odtłuszczonym drugie śniadanie: dwie kostki gorzkiej czekolady obiad: schab w sosie pieczarkowym, kilka małych ziemniaczków, czerwona kapusta, szklanka wody ![]() podwieczorek: smoothie z mango, bananów i marakui, trzy herbatniki, jabłko kolacja: tost pełnoziarnisty, jajecznica z dwóch jaj na maśle, z szynką, pomidorem i ze szczypiorkiem, zielona herbata aktywności: -godzina biegu na zmianę z marszem Edytowane przez boszenka69 Czas edycji: 2012-04-01 o 20:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#77 |
Zadomowienie
|
raz na jakis czas FastFood nie jest tak strasznym grzechem jeżeli ćwiczysz regularnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#78 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ---------- 2 kwietnia-dzień 29. śniadanie: owsianka na mleku odtłuszczonym, ze startym jabłkiem, brązowym cukrem i suszonymi śliwkami, lekka kawka z mlekiem drugie śniadanie: jogurt z kulkami czekoladowymi, jabłko obiad: miseczka zupy kalafiorowej z brązowym ryżem podwieczorek: 4 kostki gorzkiej czekolady, garść orzechów włoskich kolacja: dwie kromki pieczywa Wasa z serkiem ziołowym, sałatą, polędwicą drobiową, pomidorami i ogórkami konserwowymi, garść suszonych moreli, kubek zielonej herbaty aktywności: -godzinny spacerek z córą -8 min. buns -8 min. arms -8 min. legs 3 kwietnia-dzień 30. śniadanie: naleśnik z dżemem niskosłodzonym, szklanka mleka odtłuszczonego drugie śniadanie: szklanka soku jabłkowego naturalnie mętnego obiad: wątróbka drobiowa duszona z cebulką, 4 małe ziemniaczki, sałata ze szczypiorkiem, rzodkiewką w sosie śmietanowo-cytrynowym podwieczorek: pół bułki z serkiem śmietankowym kolacja: tost pełnoziarnisty z miodem, zielona herbata z suszonymi owocami pomarańczy aktywności: -1,5 godzinny spacerek z małą -ćwiczenia z programu ,,Szczupłe nogi w 8 tygodni'' Therm Line |
|
![]() ![]() |
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
4 kwietnia-dzień 31.
śniadanie: granola z pestkami dyni i suszonymi owocami, z jogurtem greckim odtłuszczonym, świeży sok pomarańczowy drugie śniadanie: drożdżówka z jabłkami i rodzynkami, mała kawka z mlekiem obiad: pierś z kurczaka w panierce, sałata z pomidorami, ogórkiem, kukurydzą, czerwoną cebulą, oliwkami i dressingiem ziołowym, szklanka soku pomarańczowego podwieczorek: jabłko, garść suszonych moreli, szklanka wody kolacja: bułka z ziarnami, sałata, polędwica drobiowa, pomidor i grzybki marynowane, kubek zielonej herbaty aktywności: -50 minut biegu na zmianę z marszem -8 min. buns 5 kwietnia-dzień 32. śniadanie: granola z pestkami dyni i suszonymi owocami + jogurt grecki odtłuszczony, kawa z mlekiem drugie śniadanie: brak obiad: miseczka zupy warzywnej z batatów i czerwonej soczewicy ![]() podwieczorek: szklanka mleka truskawkowego, ciastko francuskie z jabłkami kolacja: tost pełnoziarnisty z twarogiem, pomidorki koktajlowe, kubek zielonej herbaty aktywności: -2-godzinny spacer z córcią -8 min. buns 6 kwietnia-dzień 33. śniadanie: tost pełnoziarnisty z dżemem truskawkowym niskosłodzonym, morele suszone, kawa z mlekiem odtłuszczonym drugie śniadanie: 3 kostki gorzkiej czekolady, jabłko obiad: miseczka zupy ogórkowej na żeberku, z brązowym ryżem podwieczorek: jogurt grecki odtłuszczony z płatkami kukurydzianymi, garść orzechów włoskich kolacja: drożdżówka z serem, szklanka mleka aktywności: -2 godziny poświęcone na świąteczne porządki -1,5 godzinny spacer w Reebokach Easytone |
![]() ![]() |
![]() |
#80 |
Raczkowanie
|
to wszytsko od poczatku wyglada taaak smakowicie, że nie pomyslalabym ze to dieta ...chyba ukradne ci parę pomysłów :p...powiedz mi jak robisz smoothie z mango? bo brzmi swietnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#81 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ---------- Święta, święta i po świętach (na szczęście dla mojej diety i wagi ![]() Nie będę ukrywać, że w trakcie kilkudniowej przerwy świątecznej pofolgowałam sobie troszkę z jedzeniem... Serniczki, sałateczki, kiełbaski i mięsko pieczone-słowem pozwalałam sobie na wszystkie domowe smakołyki. Starałam się jednak nie rezygnować z ruchu na świeżym powietrzu (czyt. codziennych, rodzinnych spacerków) oraz ulubionych ósemek z youtube (buns i legs). Na wadze po świętach jeszcze nie stałam, bo mam @ i wolę się nie dołować ![]() Preparat Therm Line stosowałam regularnie, zgodnie z zaleceniami ![]() Aaa i zebrałam sporo komplementów, kumpela pytała czy ćwiczę . Więc efekty testowania Therm Line muszą już być widoczne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#82 |
Przyczajenie
|
ja też bym chętnie sprobowała z tymi tabletkami czy ktoś może kliknąć?
[thermline]818711[/thermline] |
![]() ![]() |
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
***Podsumowanie moich 8 tygodni z Therm Line***
waga na starcie: 69 kg waga końcowa: 64,2 kg ...czyli 4,8 kg na minusie ![]() Preparat Therm Line stosowałam regularnie, wg zaleceń producenta, a mianowicie pierwszą dawkę na 30 minut przed śniadaniem, a drugą 30 minut przed treningiem. Przez pierwsze 4 tyg. bardzo pilnowałam się z jedzeniem i unikałam niezdrowych rzeczy i słodyczy. Niestety później było już troszkę gorzej - pozwalałam sobie na zbyt wiele, pojawiły się fast foody... ![]() ![]() ![]() ![]() No i najważniejsze, z rozmiaru 40 spodni i spódnic zeszłam na 38! I to mój największy sukces! Muszę pozbyć się większości spodni, ale to akurat bardzo dobra wiadomość ![]() ![]() Jestem bardzo zadowolona z efektów stosowania preparatu Therm Line. Przyznam szczerze, że nie zauważyłam żadnych skutków ubocznych (oczywiście mimo nadmiernej potliwości przy ćwiczeniach, ale to wielki plus). Miałam sporo energii i zapału do ćwiczeń ![]() Dziękuję raz jeszcze za możliwość przetestowania Therm Line ![]() A jako mały bonusik kilka zdjęć z jednego z moich codziennych treningów (zdjęcia zostały wykonane na przełomie 5/6 tygodnia stosowania preparatu Therm Line ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#84 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do pogrubionego - u mnie tak samo ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#85 |
Raczkowanie
|
uaa gratulacje (: wątek się megaprzyjemnie czytało, ładne zdjęcia! Wyniki megamotywujące (:
|
![]() ![]() |
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:10.