Hokus pokus, czary mary, idźcie precz ślubne koszmary! PM2013 cz. 14 :) - Strona 153 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-03, 13:32   #4561
extassy
Zakorzenienie

Dot.: Hokus pokus, czary mary, idźcie precz ślubne koszmary! PM2013 cz. 14 :)

ale sie nakrecilam na szpilki z zary. niepowiem bo pasawaly by mi do motywu pawiego piora na wesele. na buty weselne troszke za wczesnie jednak butow nigdy nie jest malo
http://www.snobka.pl/artykul/muisz-t...lki-zara-11816
Stary 2012-05-03, 13:49   #4562
asia27100
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez motylek1 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Mnie też, ale jeszcze bardziej mnie zaskoczyła jak okazało się że została ona wybrana jako hymn na euro
żartujecie?!

Cytat:
bo ja chce sprawdzic czy mi wyjdzie....bo ja ten z broszek chce zrobić...który kiedys pokazywałam
dziubdziubek z czego? co to jest? pokaż fotkę

asia27100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-03, 13:58   #4563
extassy
Zakorzenienie

puscilam tz ten hymn i teraz mi spiewa :/ b l e e
Stary 2012-05-03, 14:26   #4564
FlightlessBird
Zakorzenienie

Witam Kochane

Widzę, że pustki przez majówkę

Ja dziś ostatni dzień poza domem, jutro wracamy

Opowiem Wam wszystko jak wrócimy, a jest co opowiadać

FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-03, 16:50   #4565
tajeczka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
Witam Kochane

Widzę, że pustki przez majówkę

Ja dziś ostatni dzień poza domem, jutro wracamy

Opowiem Wam wszystko jak wrócimy, a jest co opowiadać
to czekamy na opowieść
tajeczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-03, 17:07   #4566
malinka9191
Zakorzenienie

witam kochane
ja się tylko przypominam, że żyję i o Was pamiętam mimo, ze nie piszę tu, bo nie mam czasu to raz, a dwa komp nam padł i teraz korzystam z innego tak od czasu do czasu

u mnie bez zmian, praca dom, praca dom i tak w kolko

no i chorba sie przypaletala tez

ale to opowiem nastepnym razem a teraz uciekam juz pa
Stary 2012-05-03, 21:14   #4567
burlesque90
Zakorzenienie

Witajcie
Dwa dni mnie nie było i myślałam, że coś więcej będę mieć do nadrabiania niż 2 strony, ale weekend majowy jest, więc nie ma się co dziwić
Wczoraj byliśmy w tym Ojcowie. Pogoda nam się udała - słońce pięknie świeciło cały prawie dzień, tylko popołudniu trochę pogrzmiało i spadły może dwie krople deszcze, ale nadal było cieplutko Nawet trochę się opaliłam, a TŻ twierdzi, że twarz nawet bardzo. Nie wiem, bo jak zawsze u siebie tego nie zauważam
Ale było po prostu..pięknie. Uwielbiam spacerować z TŻtem I jeździć z nim wszędzie
Byliśmy w zasadzie wszędzie. Najbardziej podobał mi się bajer w Jaskini Ciemnej - przewodnik rozdaje świeczki i z nimi się chodzi po jaskini, bo jest nieoświetlona
I teraz, po takiej fajnej wycieczce, pozostaje nam świadomość, że raczej nigdzie już nie pojedziemy, chyba że na jeden lub góra dwa dni w Tatry, ale to stoi pod znakiem zapytania. Mówi się trudno
Odbijemy sobie podróżą poślubną

burlesque90 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-05-03, 21:18   #4568
motylek1
Wtajemniczenie

Ale jestem padnięta po całym dniu, rano dostałam @ i od rana rwały mnie nogi na zmianę pogody, w południe pojechaliśmy na wieś gdzie było strasznie gorąco ale byłam na to przygotowana, a ok 15 przyszła wielka burza i strasznie się ochłodziło więc troszkę zmarzłam bo nic ze sobą nie miałam

Dzisiaj podpisaliśmy umowę z zespołem

Zostało nam wybrać jeszcze fotografa i kamerzystę i na razie byłby spokój

Cytat:
Napisane przez zytka26 Pokaż wiadomość
nie wierzyłam, aż musiałam sobie wygooglować
hehe my też nie wierzyliśmy jak przeczytali wyniki

Cytat:
Napisane przez mu_minka1988 Pokaż wiadomość
Mnie wczoraj jakaś jelitówka złapała. Dzisiaj już lepiej, ale żołądek mnie boli.
Oj niestety wiem co przechodzisz bo sama miałam kilka tygodni temu jelitówke, ale najważniejsze że już ci przechodzi

Cytat:
Napisane przez extassy Pokaż wiadomość
ale sie nakrecilam na szpilki z zary. niepowiem bo pasawaly by mi do motywu pawiego piora na wesele. na buty weselne troszke za wczesnie jednak butow nigdy nie jest malo
http://www.snobka.pl/artykul/muisz-t...lki-zara-11816
śliczne buty

---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ----------

Cytat:
Napisane przez burlesque90 Pokaż wiadomość
Witajcie
Dwa dni mnie nie było i myślałam, że coś więcej będę mieć do nadrabiania niż 2 strony, ale weekend majowy jest, więc nie ma się co dziwić
Wczoraj byliśmy w tym Ojcowie. Pogoda nam się udała - słońce pięknie świeciło cały prawie dzień, tylko popołudniu trochę pogrzmiało i spadły może dwie krople deszcze, ale nadal było cieplutko Nawet trochę się opaliłam, a TŻ twierdzi, że twarz nawet bardzo. Nie wiem, bo jak zawsze u siebie tego nie zauważam
Ale było po prostu..pięknie. Uwielbiam spacerować z TŻtem I jeździć z nim wszędzie
Byliśmy w zasadzie wszędzie. Najbardziej podobał mi się bajer w Jaskini Ciemnej - przewodnik rozdaje świeczki i z nimi się chodzi po jaskini, bo jest nieoświetlona
I teraz, po takiej fajnej wycieczce, pozostaje nam świadomość, że raczej nigdzie już nie pojedziemy, chyba że na jeden lub góra dwa dni w Tatry, ale to stoi pod znakiem zapytania. Mówi się trudno
Super mieliście weekend, tak wam pozazdrościłam tego Ojcowa że nawet wczoraj rozmawiałam z tż żebyśmy tam się wybrali i może w wakacje się wybierzemy bo mu się spodobało

motylek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-03, 21:30   #4569
burlesque90
Zakorzenienie

Cytat:
Ale jestem padnięta po całym dniu, rano dostałam @ i od rana rwały mnie nogi na zmianę pogody, w południe pojechaliśmy na wieś gdzie było strasznie gorąco ale byłam na to przygotowana, a ok 15 przyszła wielka burza i strasznie się ochłodziło więc troszkę zmarzłam bo nic ze sobą nie miałam

Zostało nam wybrać jeszcze fotografa i kamerzystę i na razie byłby spokój

hehe my też nie wierzyliśmy jak przeczytali wyniki

Super mieliście weekend, tak wam pozazdrościłam tego Ojcowa że nawet wczoraj rozmawiałam z tż żebyśmy tam się wybrali i może w wakacje się wybierzemy bo mu się spodobało
za zespół
My jeszcze szukamy kamerzysty właśnie, ale jakoś tak nic konkretnie nie udało nam się jeszcze w tym kierunku zrobić

Widzę, że miałaś dziś strasznie zmienne tempreatury

Jeśli chodzi o piosenkę, to myslałam, że źle słyszę jak dziś oglądałam wiadomości

W Ojcowie jest naprawdę pięknie Więc polecam
My byliśmy jeden dzień tylko i w zasadzie wszystkie najważniejsze rzeczy obeszliśmy
Ale jechać tam dla samego wypoczynku na parę dni, to po prostu marzenie Wiadomo, że zależy gdzie się znajdzie nocleg, ale tam gdzie parkowaliśmy pod Pieskową Skała jest też właśnie camping i nocleg - cisza, spokój, słychać tylko ptaki, bo samochody tam jeżdża bardzo rzadko

Stary 2012-05-04, 05:32   #4570
extassy
Zakorzenienie

witam sie z rana i zycze milego dnia bo zbieram sie do pracy :/
buty niestety kolekcja 2011 wiec watpie zeby je jeszcze dostac, ale znalazlam info ze buciki z zary sa nie wygonde wiec coraz mniej zaluje. upoluje jakies z aldo bo mi sie w nich bardzo wygodnie chodzi.

bylismy w srode ogladac obraczki.
zastanawiamy sie na wenc. bo z naszym zlotem jest to 400 zl za moja 5mm i tz 6 mm i kazdy kamyczek po 120 zl ( cyrkonie sa w cenie) chybasie zdecyduje na 10 kamieni bo po calosci mowila ze nie warto bo sie nie da rozmiaru zmienic

jeszcze nie wiemy czy beda takie czy plaskie ale to musimy jeszcze troszke poprzymierzac. skup zlota po 80 zl i robia to z naszego zlota czyli proba wychodzi 0,333 taka byl jaka szczerze mowiac ale cenja bardzo dobra
u innego jubilera powiedzial 2000 z 10 kamieniami a skup byl po 75.
jeszcze musimy troche pochodzic
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg s301_o.jpg (11,0 KB, 12 załadowań)

Edytowane przez extassy
Czas edycji: 2012-05-04 o 06:08
extassy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-04, 08:01   #4571
zytka26
Zakorzenienie

Cytat:

Dzien dobry
wczoraj cały dzień glillowaliśmy z sąsiadami a dziś jedziemy do Zamościa do ZOO
Stary 2012-05-04, 08:27   #4572
melleczka
Zakorzenienie

Myśmy byli w Ojcowie we wtorek i środę
Ale w sumie to tylko we wtorek Nie zwiedzaliśmy jakoś specjalnie dużo... Byliśmy w Jaskini Nietoperzowej, na zamku w Ojcowie, pochodziliśmy sobie, kapliczka na wodzie, byliśmy w Dolinie Będkowskiej. Chciałam koniecznie znaleźć ten wodospad Szum, bo myślałam, że to ten "Krakowski Wodospad", przy którym robi zdjęcia jeden z fotografów, ale niestety nie Szum jest malutki i to na pewno nie ten...
Muszę się jakoś dowiedzieć co to za wodospad, bo szalenie mi się podobają zdjęcia tam
Szukaliśmy noclegu, oczywiście wszystko zajęte, w końcu zdecydowaliśmy, że jedziemy w stronę domu i może coś się znajdzie. Znaleźliśmy nocleg w takim Zajeździe pod Jaskółkami Polecam 60zł/osoba, ale pokoje naprawdę super, łazienka, tv, wszystko nowiutkie i czyściutkie. I w barze mają przepyszną pizzę, za 50cm płaciliśmy 23zł Pychota W ogóle wszystko w barze było takie tanie A zajazd jest w Iwanowicach Włościańskich.

---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:22 ----------

W weekend znów mamy mieć gości

Dowiedziałam się ostatnio dużo o ślubie od znajomych W naszej parafii kościół ubierają zakonnice. Znajomi zapłacili za kwiaty 650zł Oczywiście do samego kościoła. Ale mieli ich faktycznie dużo. Na giełdę pojechała z nimi jedna z sióstr, bo one już wiedzą ile czego trzeba kupić, co ładnie i okazale wygląda itp. I to nie jest zły pomysł, żeby ona jechała. Stojaki mieli wypożyczone, już wiem skąd Będę mieć namiar na dziewczynę, która bardzo tanio i dokładnie robi pazurki I zastanawiam się nad bukietami.. Czy faktycznie robić samej... Pochodzę i popytam ile mi powiedzą... Bo ta babka mi mówiła, że ona płaciła 230zł za 4 bukiety, 3 butonierki i ubranie samochodu. To jest przecież śmieszna cena... A bukiety miały z samych róż, takie proste jak mi się podobają. Z tym, że to chyba cena trochę po znajomości...
Stary 2012-05-04, 08:51   #4573
wiecznie_pod_wiatr
Zakorzenienie

Dzień dobry . Dziś też piękna pogoda, więc znów na budowę śmigam . Miło się tak czas spędza, a ja niestety dziś ostatni dzień urlopu i jutro już do pracy

Cytat:
Napisane przez _owieczka_ Pokaż wiadomość
Wiecznie_pod_wiatr (sorki za poślizg ) ale chciałabym Ci życzyć wszystkiego co najlepsze na Nowej Drodze Życia! Niech zawsze dla Was świeci słońce, bądźcie dla siebie oparciem i darzcie się cały czas taką miłością (a nawet większą) jaką darzycie się dzisiaj
dziękuję
wiecznie_pod_wiatr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-04, 09:29   #4574
dastin
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez myszkakinia Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
dołączam do wątku PM 2013 widzę, że Wy już dużo rzeczy macie zaplanowanych, ja na razie powoli zabieram się za oglądanie sal weselnych. Może możecie polecić jakieś w okolicach Zegrza, na wesele ok. 60 osób?

Pozdrawiam
Witaj

Dzień dobry
A ja wczoraj z majówki wróciłam niedość, że padnięta to jeszcze choraAle i tak uważam za udaną
Strasznie wymarzłam w tych domkach i jak widziałam w tv, że na południu Polski jest 30 st. a u nas chyba 15 to myślałam, że mnie skręci z zazdrości No i tak wymarzłam przez te 3 dni, że nabawiłam się przeziębieniaNo ale sezon nad morzem już w pełni otwartyZaliczyliśmy tez latarnię a mój Tż się kąpał w morzu
A teraz powrót do szarej rzeczywistości i muszę się sprężyć z pisaniem pracy
Głowa mi tak napierdziela, że nie chce mi się wstać z łóżka no ale trzeba jakieś śniadanie wciągnąć
dastin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-04, 09:55   #4575
melleczka
Zakorzenienie

wiecznie i jak się czujesz jako mężatka

Ja myślałam, że jak wrócę, to już nowy wątek będzie, a tu jeszcze ponad 400 postów do końca
Stary 2012-05-04, 10:46   #4576
dastin
Zakorzenienie

Prawdopodobnie 26 maja będzie spotkanie naszych rodzicówChyba zwariuję ze stresu
Stary 2012-05-04, 11:02   #4577
acidka
Zakorzenienie

Cytat:
Witajcie
W Ojcowie i okolicach jest pięknie my byliśmy w Ogrodzieńcu 1 maja, było miliard ludzi, mnie takie tłumy strasznie przeszkadzają, zwłaszcza że mam je w okół siebie na co dzień w Krakowie, ale cóż, dzień był wolny i piękny, więc ludzie chcieli sobie poużywać

Cytat:
Napisane przez dastin Pokaż wiadomość
Prawdopodobnie 26 maja będzie spotkanie naszych rodzicówChyba zwariuję ze stresu
będzie super, zobaczysz u nas klaruje się takie spotkanie jakoś na przełom czerwca i lipca

mama 2015 i 2018
acidka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-04, 11:05   #4578
motylek1
Wtajemniczenie

Dzień dobry

U nas jak zwykle gorąco ale ulewa wisi w powietrzu
Właśnie wróciłam od lekarza bo byłam z moim bratankiem w przychodni bo ma jakąś wysypkę i się okazało że to początek ospy, dobrze że już na to chorowałam

Cytat:
Napisane przez zytka26 Pokaż wiadomość

Dzien dobry
wczoraj cały dzień glillowaliśmy z sąsiadami a dziś jedziemy do Zamościa do ZOO
Ja byłam w tym ZOO dwa lata temu z moim tż

Cytat:
Napisane przez melleczka Pokaż wiadomość
Myśmy byli w Ojcowie we wtorek i środę
Ale w sumie to tylko we wtorek Nie zwiedzaliśmy jakoś specjalnie dużo... Byliśmy w Jaskini Nietoperzowej, na zamku w Ojcowie, pochodziliśmy sobie, kapliczka na wodzie, byliśmy w Dolinie Będkowskiej. Chciałam koniecznie znaleźć ten wodospad Szum, bo myślałam, że to ten "Krakowski Wodospad", przy którym robi zdjęcia jeden z fotografów, ale niestety nie Szum jest malutki i to na pewno nie ten...
Muszę się jakoś dowiedzieć co to za wodospad, bo szalenie mi się podobają zdjęcia tam
Szukaliśmy noclegu, oczywiście wszystko zajęte, w końcu zdecydowaliśmy, że jedziemy w stronę domu i może coś się znajdzie. Znaleźliśmy nocleg w takim Zajeździe pod Jaskółkami Polecam 60zł/osoba, ale pokoje naprawdę super, łazienka, tv, wszystko nowiutkie i czyściutkie. I w barze mają przepyszną pizzę, za 50cm płaciliśmy 23zł Pychota W ogóle wszystko w barze było takie tanie A zajazd jest w Iwanowicach Włościańskich.

Hm z tego co opowiadacie to ten Ojców to piękne miejsce, więc musimy się wybrać tam kiedyś z moim tż na wycieczkę

Cytat:
Nie stresuj się zobaczysz wszystko będzie ok

motylek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-04, 11:14   #4579
Antilia
Uzależnienie

No moja majówka tez już się skończyła, pogoda była super, pogrilowaliśmy ale też roboty było sporo, bo wyrzucaliśmy stare rzeczy z pokoju w którym mamy mieszkać, bo trzeba się brać za remont tu w krk posiedzimy jeszcze tylko 2, góra 3 tyg

Ćwiczę z Ewką, bo nic się samo nie wydarzy!
Skalpel: 48 + 17
Skalpel II: 3

Bridezilla
Antilia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-05-04, 11:15   #4580
dastin
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry

U nas jak zwykle gorąco ale ulewa wisi w powietrzu
Właśnie wróciłam od lekarza bo byłam z moim bratankiem w przychodni bo ma jakąś wysypkę i się okazało że to początek ospy, dobrze że już na to chorowałam

mój siostrzeniec też ma ospę. W ogóle teraz panuje epidemia ospy
Stary 2012-05-04, 11:32   #4581
melleczka
Zakorzenienie

Cytat:
W dzień matki
Będzie dobrze Ja się najbardziej bałam, że nie będą mieli o czym rozmawiać, ale było wszystko ok
Stary 2012-05-04, 11:38   #4582
acidka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Antilia Pokaż wiadomość
No moja majówka tez już się skończyła, pogoda była super, pogrilowaliśmy ale też roboty było sporo, bo wyrzucaliśmy stare rzeczy z pokoju w którym mamy mieszkać, bo trzeba się brać za remont tu w krk posiedzimy jeszcze tylko 2, góra 3 tyg
zazdroszczę a do pracy będziecie dojeżdżać tutaj czy też tam na miejscu?

mama 2015 i 2018
acidka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-04, 11:44   #4583
_owieczka_
Rozeznanie

Witam się z Wami w podłym humorze

Właśnie dostałam telefon, że kolejny raz ze stażu nic nie wyjdzie, bo PUP odrzucił wniosek ze względu na brak funduszy, a to bardzo ciekawe jest, bo gdy byłam tam 26 kwietnia to powiedzieli mi, że można śmiało wniosek składać bo pieniądze są
Wykończy mnie ten PUP Już od zeszłego roku od jesieni próbuję się gdzieś dostać na staż i NIC Do tego bolą mnie zęby, praca stoi w miejscu (napisałam dziś tylko pół strony). Głupi dzień

Cytat:
Napisane przez dastin
Będzie dobrze Lepszej daty na spotkanie chyba wybrać nie mogliście (no, może jeszcze Dzień Dziecka byłby fajny )

_owieczka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-04, 11:53   #4584
burlesque90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez acidka Pokaż wiadomość
W Ojcowie i okolicach jest pięknie my byliśmy w Ogrodzieńcu 1 maja, było miliard ludzi, mnie takie tłumy strasznie przeszkadzają, zwłaszcza że mam je w okół siebie na co dzień w Krakowie, ale cóż, dzień był wolny i piękny, więc ludzie chcieli sobie poużywać

będzie super, zobaczysz u nas klaruje się takie spotkanie jakoś na przełom czerwca i lipca
Ja się właśnie bardzo zdziwiła, bo jakby nie było - długi weekened, a naprawdę było ludzi mało i chodziło się bardzo przyjemnie bez tłumów Do Ogrodzieńca tez chciałabym TŻta zwlec. Ja już tam byłam kiedyś i wiem, że naprawdę warto

Cytat:
mój siostrzeniec też ma ospę. W ogóle teraz panuje epidemia ospy
A ja jeszcze ospy nie miałam

Stary 2012-05-04, 12:06   #4585
Antilia
Uzależnienie

Cytat:
Napisane przez acidka Pokaż wiadomość
zazdroszczę a do pracy będziecie dojeżdżać tutaj czy też tam na miejscu?
Tż ma pracę zdalną a ja muszę szukać czegoś, więc trzymaj kciuki a studiów już mało zostało to tyle mogę dojeżdżać

Ćwiczę z Ewką, bo nic się samo nie wydarzy!
Skalpel: 48 + 17
Skalpel II: 3

Bridezilla
Antilia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-04, 12:50   #4586
dastin
Zakorzenienie

Cytat:
W dzień matki
Będzie dobrze Ja się najbardziej bałam, że nie będą mieli o czym rozmawiać, ale było wszystko ok
no właśnie tego najbardziej się boję, że nie będą mieli o czym rozmawiaćJuż Tż powiedział rodzicom, że mają się nastawiać na spotkanie czyli już nie ma odwrotuDziewczyn y czy Wy też miałyście taki moment (bo ja mam właśnie teraz), że wpadałyście w lekką panikę, że to wszystko już tak poważnie brzmi, że to już na całe życie i taki jakby szok, że to już się dzieje a za chwilę takie szczęście, że już nie możecie się doczekać?Normaln ie mam miesane uczucia
Cytat:
Napisane przez _owieczka_ Pokaż wiadomość
Witam się z Wami w podłym humorze

Właśnie dostałam telefon, że kolejny raz ze stażu nic nie wyjdzie, bo PUP odrzucił wniosek ze względu na brak funduszy, a to bardzo ciekawe jest, bo gdy byłam tam 26 kwietnia to powiedzieli mi, że można śmiało wniosek składać bo pieniądze są
Wykończy mnie ten PUP Już od zeszłego roku od jesieni próbuję się gdzieś dostać na staż i NIC Do tego bolą mnie zęby, praca stoi w miejscu (napisałam dziś tylko pół strony). Głupi dzień

Będzie dobrze Lepszej daty na spotkanie chyba wybrać nie mogliście (no, może jeszcze Dzień Dziecka byłby fajny )
biedna ja mam wyznaczony termin na 11 maja do UPAle co oni mogą mi zaproponować skoro już nawet stażu nie mogę miećPo obronie koniecznie muszę coś znaleźć bo teraz będą potrzebne pieniądze...
Nie martw się... ja też nie mam weny dzisiaj na pisanie pracy. Jakbym się sprężyła to bym skończyła dzisiaj 3 rozdział a tak?Dopiero w poniedziałek jej wyślę pracę...

Głowa mnie boli od tego kataru
Stary 2012-05-04, 12:59   #4587
melleczka
Zakorzenienie

Cytat:
no właśnie tego najbardziej się boję, że nie będą mieli o czym rozmawiaćJuż Tż powiedział rodzicom, że mają się nastawiać na spotkanie czyli już nie ma odwrotuDziewczyn y czy Wy też miałyście taki moment (bo ja mam właśnie teraz), że wpadałyście w lekką panikę, że to wszystko już tak poważnie brzmi, że to już na całe życie i taki jakby szok, że to już się dzieje a za chwilę takie szczęście, że już nie możecie się doczekać?Normaln ie mam miesane uczucia
Czasami tak mam U mnie to się wiąże z tym, że jest tak niesamowicie dużo do ogarnięcia I czy damy radę
A tematy na spotkaniu same się wywiążą Nie martw się

Dzisiaj mi się śniło, że byłyśmy wybierać suknię z moją przyjaciółką - NIC mi się nie podobało

---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ----------

Zapomniałam Wam powiedzieć najważniejszego
Tż powiedział w środę na grillu naszemu świadkowi o jego roli Bardzo się ucieszył, był baaaardzo zaskoczony Ale mówił, że dobrze, że już teraz się dowiaduje, bo będzie miał czas żeby się przygotować
Ja zamierzam powiedzieć przy najbliższej okazji mojej przyjaciółce o tym, że będzie starszą
A tak oficjalnie to zrobimy to przy wręczaniu zaproszeń
I planujemy zrobić jakiegoś grilla takiego zapoznawczego już niebawem. Bo niby się znają, ale słabo, bo tylko z jednej imprezy

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-05-04, 13:04   #4588
burlesque90
Zakorzenienie

Cytat:

biedna ja mam wyznaczony termin na 11 maja do UPAle co oni mogą mi zaproponować skoro już nawet stażu nie mogę miećPo obronie koniecznie muszę coś znaleźć bo teraz będą potrzebne pieniądze...
Nie martw się... ja też nie mam weny dzisiaj na pisanie pracy. Jakbym się sprężyła to bym skończyła dzisiaj 3 rozdział a tak?Dopiero w poniedziałek jej wyślę pracę...

Głowa mnie boli od tego kataru
Będzie dobrze na tym spotkaniu, mówię Ci Tematy do rozmowy same się znajdą
Co do tych mieszanych uczuć, to naprawdę nie jesteś jedyna
Właśnie mnie na pryzkład przeraża to, że po obronie nie znajdę pracy. Tzn boję się, ze nie znajdę
Ale właśnie weny dostałam na pisanie pracy, więc idzie ku dobremu przynajmniej w tej sprawie
Może weź sobie ibuprom zatoki? Mnie on pomaga jak mam katar i głowa nie boli

Stary 2012-05-04, 13:14   #4589
dastin
Zakorzenienie

Cytat:
Czasami tak mam U mnie to się wiąże z tym, że jest tak niesamowicie dużo do ogarnięcia I czy damy radę
A tematy na spotkaniu same się wywiążą Nie martw się

Dzisiaj mi się śniło, że byłyśmy wybierać suknię z moją przyjaciółką - NIC mi się nie podobało

---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ----------

Zapomniałam Wam powiedzieć najważniejszego
Tż powiedział w środę na grillu naszemu świadkowi o jego roli Bardzo się ucieszył, był baaaardzo zaskoczony Ale mówił, że dobrze, że już teraz się dowiaduje, bo będzie miał czas żeby się przygotować
Ja zamierzam powiedzieć przy najbliższej okazji mojej przyjaciółce o tym, że będzie starszą
A tak oficjalnie to zrobimy to przy wręczaniu zaproszeń
I planujemy zrobić jakiegoś grilla takiego zapoznawczego już niebawem. Bo niby się znają, ale słabo, bo tylko z jednej imprezy
Fajnie, że macie już świadka Mój Tż też już poprosił swojego i się zgodził. Ja pewnie wezmę moją siostrę
Cytat:
Będzie dobrze na tym spotkaniu, mówię Ci Tematy do rozmowy same się znajdą
Co do tych mieszanych uczuć, to naprawdę nie jesteś jedyna
Właśnie mnie na pryzkład przeraża to, że po obronie nie znajdę pracy. Tzn boję się, ze nie znajdę
Ale właśnie weny dostałam na pisanie pracy, więc idzie ku dobremu przynajmniej w tej sprawie
Może weź sobie ibuprom zatoki? Mnie on pomaga jak mam katar i głowa nie boli
ja też się tego boję, że nie znajdę pracy a jeszcze tyle pieniędzy potrzebaNa suknię, obrączki, zaproszenia, wszystkie dodatki do sukni + bielizna, sukienka na poprawny, próbne fryzury, fryzura ślubna, makijaż, manicure, dekoracje na salępewnie zapomniałam jeszcze o wielu wielu innych rzeczach
Stary 2012-05-04, 13:19   #4590
melleczka
Zakorzenienie

Cytat:
Fajnie, że macie już świadka Mój Tż też już poprosił swojego i się zgodził. Ja pewnie wezmę moją siostrę

ja też się tego boję, że nie znajdę pracy a jeszcze tyle pieniędzy potrzebaNa suknię, obrączki, zaproszenia, wszystkie dodatki do sukni + bielizna, sukienka na poprawny, próbne fryzury, fryzura ślubna, makijaż, manicure, dekoracje na salępewnie zapomniałam jeszcze o wielu wielu innych rzeczach
Oj jest tego
Ja na szczęście o pracę nie muszę się martwić... Tak mi tż obiecał. Chociaż ostatnio się poprawiło, więc myślimy, że ten miesiąc powinien być ok
Ja chcę fryzjera, makijaż, paznokcie, bieliznę, biżuterię, sukienkę na poprawiny, buty, zaproszenia i całą papeterię oraz dekorację sali z kwiatami włącznie sfinansować sama, do tego kamerzysta po połowie z tż, będę na to potrzebować jakieś 4000zł jak nie więcej... Ale myślę, że dam radę

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości