Klub AMW- Anonimowe Młodo Wyglądające :D - Strona 65 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-04-23, 19:19   #1921
Perfekcj0nistka
Zakorzenienie

Dot.: Klub AMW- Anonimowe Młodo Wyglądające :D

Cytat:
Napisane przez evelineau Pokaż wiadomość
2-2,5h ale jedna rybka zlowiona
To chociaż tyle hehe

---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ----------

Cytat:
Napisane przez Madaaa Pokaż wiadomość
To ja po proszę o przepis
W takim razie zaskoczę Cię łatwością przygotowania
Ja wcisnęłam na 1/2 szklanki wody, sok z połówki cytryny (Każdy chyba dodaje ile chce, ja wolałam troszkę więcej )Woda ma być przegotowana lub mineralna ale nie gazowana. Taką miksturę można trzymać prawdopodobnie 4-5 dni w lodówce

Zaraz idę zmyć makijaż i trzeba będzie potem użyć tego magicznego toniku A jutro zrobię nowy

W ogóle, to dzisiaj byłam kupić żabki na firanki i nie pasują Dobrze, że kosztowały tylko niecałe 2euro bo bym się zdenerwowała
No cóż... Zostanę bez firanek... Na szczęście tutaj to norma
Perfekcj0nistka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-23, 22:04   #1922
Madaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Perfekcj0nistka Pokaż wiadomość
To chociaż tyle hehe

---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ----------

W takim razie zaskoczę Cię łatwością przygotowania
Ja wcisnęłam na 1/2 szklanki wody, sok z połówki cytryny (Każdy chyba dodaje ile chce, ja wolałam troszkę więcej )Woda ma być przegotowana lub mineralna ale nie gazowana. Taką miksturę można trzymać prawdopodobnie 4-5 dni w lodówce

Zaraz idę zmyć makijaż i trzeba będzie potem użyć tego magicznego toniku A jutro zrobię nowy

W ogóle, to dzisiaj byłam kupić żabki na firanki i nie pasują Dobrze, że kosztowały tylko niecałe 2euro bo bym się zdenerwowała
No cóż... Zostanę bez firanek... Na szczęście tutaj to norma
Heheh bardzo skomplikowany przepis Takie cos to ja piję jak nic w domu nie ma skoro ma pomoc w wybielaniu to moze warto sprobowac

A z firanek zawsze mozesz sobie jakas kiecke uszyc co by mialy isc na zmarnowanie
Madaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-23, 22:22   #1923
Perfekcj0nistka
Zakorzenienie

Cytat:
Heheh bardzo skomplikowany przepis Takie cos to ja piję jak nic w domu nie ma skoro ma pomoc w wybielaniu to moze warto sprobowac

A z firanek zawsze mozesz sobie jakas kiecke uszyc co by mialy isc na zmarnowanie
Podobno efekt jeszcze lepszy, jak doda się startego ogórka Ja jeszcze nie próbowałam

A z tych firanek raczej kiecki nie uszyję Nie mam sprzętu a i ten materiał trochę nie bardzo
Stary 2012-04-25, 11:19   #1924
evelineau
Zakorzenienie

Tak jak obiecalam
http://img525.imageshack.us/img525/9983/blogqq.jpg
Stary 2012-04-25, 14:18   #1925
Perfekcj0nistka
Zakorzenienie

Cytat:
Wow! Ciemne ^^ Czyżby czarne?
Z tego co pamiętam na wcześniejszych fotach były jaśniejsze

Kiedy ja będę miała taką długość?
Dzisiaj może zmierzę grzywkę i zobaczę ile urosła od ostatniego czasu co mierzyłam
Stary 2012-04-25, 14:26   #1926
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Wow! Ciemne ^^ Czyżby czarne?
Z tego co pamiętam na wcześniejszych fotach były jaśniejsze

Kiedy ja będę miała taką długość?
Dzisiaj może zmierzę grzywkę i zobaczę ile urosła od ostatniego czasu co mierzyłam
prawie czarne
hmm czy byly jasniejsze, raczej nie z tym ze moje wlosy sa wielotonowe i pod wplywem swiatla zmieniaja kolor np. przed farbowaniem bez swiatla: http://img805.imageshack.us/img805/7196/img0694s.jpg
http://img515.imageshack.us/img515/462/beztytuukjn.jpg
a tu w sloncu: http://img856.imageshack.us/img856/8067/img0734ce.jpg
Teraz mam nowy aparat ze slabsza lampa wiec wychodza bardziej prawdziwe, kolor tez zalezy od oswietlenia(zarowka, slonce). Takie dziwne sa
Stary 2012-04-29, 10:08   #1927
asik1503
Zakorzenienie

Eve piekne włosy wiem, że się powtarzam ale co tam
ja swoje dzielnie zapuszczam xD i czekam aż mi grzywka odrośnie bo wyglądam teraz jak piczka
22.08.18
IG
asik1503 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-04-29, 10:26   #1928
Madaaa
Zakorzenienie

ja obcielam grzywke, ale mi sie nie podoba, dobrze ze szybko rosnie to karze zrobic sobie ja inaczej. Moja fryzjerka ma ograniczone rece, ciezko zeby sciela tak jak ja chcem
Stary 2012-04-29, 10:47   #1929
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asik1503 Pokaż wiadomość
Eve piekne włosy wiem, że się powtarzam ale co tam
ja swoje dzielnie zapuszczam xD i czekam aż mi grzywka odrośnie bo wyglądam teraz jak piczka
dzieki A jakie masz dlugie?
Cytat:
ja obcielam grzywke, ale mi sie nie podoba, dobrze ze szybko rosnie to karze zrobic sobie ja inaczej. Moja fryzjerka ma ograniczone rece, ciezko zeby sciela tak jak ja chcem
Mi tez zawsze fryzjerki zle obcinaly grzywke wiec pozniej sama nauczylam sie ja podcinac
Stary 2012-04-29, 20:35   #1930
asik1503
Zakorzenienie

Eve takie 3cm przed zapięciem stanika... bardzo wolno mi rosną... i ja też często podcinam końce bo są słabe... ale w kiedyś osiągnę wymarzoną długość
22.08.18
IG
Stary 2012-04-29, 21:46   #1931
Perfekcj0nistka
Zakorzenienie

To może i ja się odezwę bo wątek znowu coś przycichł ostatnio

Jeśli chodzi o włosy, to mi ostatnio moja mama powiedziała, że sporo mi urosły Powoli i ja to zaczynam zauważać W końcu

No a tak poza tym... to nudy jak cho$%^%$ra.. -.-
Stary 2012-04-30, 09:20   #1932
Madaaa
Zakorzenienie

Cytat:
dzieki A jakie masz dlugie?

Mi tez zawsze fryzjerki zle obcinaly grzywke wiec pozniej sama nauczylam sie ja podcinac
Ja bym sama nie potrafila A mojej mowie, ze chcem krotką. Ona widze troche zestresowana, obciela, to mowie jeszcze krocej. Zrobila, ale widzialam u niej niezadowolenie Mialo byc na skos i pyta i czy z boku chce na okrągło czy taki kwadrat mowie kwadrat, ale i tak wyszlo na okrągło Kazalam jeszcze sciąc te połkole, to zrobila, ale dalej ono jest. Eh......musze do innego fryzjera isc Ma jeden dryg do ciecia, zauwazylam, ze kazdmeu tak samo scina grzywkę. A ja chcialam calkiem opitolone na skos i krotko, bo i tak mam buzie pucołowatą, dluga grzywa u mnie nie bardzo...

A ja ostatnio jestem nerwowa bo zrobila sie cieplo, wiec sie chodzi cienko ubranym i co ra czesciej slysze niemile teksty nieswiadomych ludzi ile mam lat Idzie pani z pieskiem, a pies do mnie sie wyrywa, a ona do niego "nie zaczepiaj dziewczynki". A 3 tygodnie temu jeszcze jak bylo zimno , bylam wystrojona w plaszczyk, ten sam pies i i ta sama pani, mnie mijali, pies do mnie sie wyrywala a ta pani "niech Pani go poglascze". Wtedy na Pani , a teraz to dziewczynka druga sytuacja wchodze do sklepu z obuwniczym z rodzicami.Tata kierowca i ciagal sie za mna i mamą. Ubrana bylam jak nastolatka, zwykly rozowy tshirt czarne tregginsy i baleriny. A facet w sklepie dla kogo buty dla pani czy dla dziewczynki Moja mam na to: dla pani i pani. I wyszlysmy

Ja nier wiem, czy nie lepiej byloby byc duza kobieta, mimo mlodej buzi moze by mnie traktowali powaniej. ZAuwazylam ze czesto ludzie patrza na posturę, jak ktos jest niski, drobny, to juz jest odbierany jak nastolatka, albo dziecko

A tak w gole mamy pogodę na lato

---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ----------

Cytat:

Jeśli chodzi o włosy, to mi ostatnio moja mama powiedziała, że sporo mi urosły Powoli i ja to zaczynam zauważać W końcu

Ja ostatnio zalatana, czasu nie mam.Jedynie w pracy zawsze znajde wiecej czasu, a w domu tysiace rzeczy do zrobienia

Ja nie licze ile wlosy mi urosly jak niektore wizaznki, ale widze po grzywce ze szybko rosnie. Pije pokrzywa, ale ostatnio odstawilam, bo okres mi sie spoznial, odstawilam i za dwa dni dostalam Dzisiaj zaczne znowu pic. Ostatnio w ogole @ mi szaleje Ostatni mialam o 5 dni za wczesniej i krotki bardzo, myslalam, ze od pokrzywy i tak juz zostanie, ale niestety nie
Stary 2012-04-30, 11:08   #1933
Perfekcj0nistka
Zakorzenienie

Madaaa - Ja na szczęście ostatnio żadnych niemiłych sytuacji nie miałam
Tydzień temu podczas kupowania %%% nie musiałam pokazywać dowodu Chociaż tyle dobrego

Ale piękna pogoda dzisiaj
Mam nadzieję, że utrzyma się do końca dnia
Stary 2012-04-30, 22:49   #1934
asik1503
Zakorzenienie

to apropo wieku ostatnio miałam ubaw bo poszliśmy z tż do parku i tak siedzimy, gadamy i co kto przechodził to się na nas patrzył dziwnie bo nie dość, że spora różnica wieku to ja jeszcze wyglądając na mniej już w ogóle prezentuje się jak córeczka, która mizia się z tatusiem
22.08.18
IG
Stary 2012-05-01, 11:47   #1935
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Eve takie 3cm przed zapięciem stanika... bardzo wolno mi rosną... i ja też często podcinam końce bo są słabe... ale w kiedyś osiągnę wymarzoną długość
na pewno
Cytat:

super

Cytat:
Ja bym sama nie potrafila A mojej mowie, ze chcem krotką. Ona widze troche zestresowana, obciela, to mowie jeszcze krocej. Zrobila, ale widzialam u niej niezadowolenie Mialo byc na skos i pyta i czy z boku chce na okrągło czy taki kwadrat mowie kwadrat, ale i tak wyszlo na okrągło Kazalam jeszcze sciąc te połkole, to zrobila, ale dalej ono jest. Eh......musze do innego fryzjera isc Ma jeden dryg do ciecia, zauwazylam, ze kazdmeu tak samo scina grzywkę. A ja chcialam calkiem opitolone na skos i krotko, bo i tak mam buzie pucołowatą, dluga grzywa u mnie nie bardzo...

A ja ostatnio jestem nerwowa bo zrobila sie cieplo, wiec sie chodzi cienko ubranym i co ra czesciej slysze niemile teksty nieswiadomych ludzi ile mam lat Idzie pani z pieskiem, a pies do mnie sie wyrywa, a ona do niego "nie zaczepiaj dziewczynki". A 3 tygodnie temu jeszcze jak bylo zimno , bylam wystrojona w plaszczyk, ten sam pies i i ta sama pani, mnie mijali, pies do mnie sie wyrywala a ta pani "niech Pani go poglascze". Wtedy na Pani , a teraz to dziewczynka druga sytuacja wchodze do sklepu z obuwniczym z rodzicami.Tata kierowca i ciagal sie za mna i mamą. Ubrana bylam jak nastolatka, zwykly rozowy tshirt czarne tregginsy i baleriny. A facet w sklepie dla kogo buty dla pani czy dla dziewczynki Moja mam na to: dla pani i pani. I wyszlysmy

Ja nier wiem, czy nie lepiej byloby byc duza kobieta, mimo mlodej buzi moze by mnie traktowali powaniej. ZAuwazylam ze czesto ludzie patrza na posturę, jak ktos jest niski, drobny, to juz jest odbierany jak nastolatka, albo dziecko

A tak w gole mamy pogodę na lato

---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ----------

Ja ostatnio zalatana, czasu nie mam.Jedynie w pracy zawsze znajde wiecej czasu, a w domu tysiace rzeczy do zrobienia

Ja nie licze ile wlosy mi urosly jak niektore wizaznki, ale widze po grzywce ze szybko rosnie. Pije pokrzywa, ale ostatnio odstawilam, bo okres mi sie spoznial, odstawilam i za dwa dni dostalam Dzisiaj zaczne znowu pic. Ostatnio w ogole @ mi szaleje Ostatni mialam o 5 dni za wczesniej i krotki bardzo, myslalam, ze od pokrzywy i tak juz zostanie, ale niestety nie
Kochana nie przejmuj sie, mam to samo
Bylam ostatnio u lekarki(juz ktorys raz) i pod koniec wizyty przypomniala sobie, ze przeciez mnie mozna juz badac normalnie. Mowila, ze tak mlodziutko wygladam i zapomniala Cala wizyte mowila do mnie per dziecko
Stary 2012-05-01, 12:20   #1936
Madaaa
Zakorzenienie

Cytat:
na pewno
super

Kochana nie przejmuj sie, mam to samo
Bylam ostatnio u lekarki(juz ktorys raz) i pod koniec wizyty przypomniala sobie, ze przeciez mnie mozna juz badac normalnie. Mowila, ze tak mlodziutko wygladam i zapomniala Cala wizyte mowila do mnie per dziecko
no ja sie wkurzam, tym bardziej, z pracy szukam i czasami mam wrazenie ze to tylko robi mi pod gorkę

---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ----------

Cytat:
to apropo wieku ostatnio miałam ubaw bo poszliśmy z tż do parku i tak siedzimy, gadamy i co kto przechodził to się na nas patrzył dziwnie bo nie dość, że spora różnica wieku to ja jeszcze wyglądając na mniej już w ogóle prezentuje się jak córeczka, która mizia się z tatusiem
A niech patrzą, niech gadaja

---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ----------

Ja dzisiaj zrobilam sobie pyszną kawkę z bita smietana i czekolada, poszlam na taras, zadzwonila kumpela i gadalysmy 30-40 minut. Teraz wyglądam jak raczek
Później na obiad robie grilla,wiec musze poprawic sobie tył ciala Nie moze byc ze tylko z przodu sie opale
Stary 2012-05-01, 20:35   #1937
asik1503
Zakorzenienie

Cytat:
A niech patrzą, niech gadaja
te miny ludzi są często bezcenne dzisiaj tż do mnie przyjeżdża pierwszy raz więc zobaczymy jaka będzie reakcja tłumu tutaj

też dzisiaj się nieco opaliłam słońce tak ostro dawało...
22.08.18
IG
Stary 2012-05-01, 20:48   #1938
Madaaa
Zakorzenienie

Cytat:
te miny ludzi są często bezcenne dzisiaj tż do mnie przyjeżdża pierwszy raz więc zobaczymy jaka będzie reakcja tłumu tutaj

też dzisiaj się nieco opaliłam słońce tak ostro dawało...
slonce ostre, jutro tez upal
Stary 2012-05-01, 22:18   #1939
Perfekcj0nistka
Zakorzenienie

U mnie też dzisiaj ładna pogoda była, ale upałem tego nazwać nie mogę
Fajnie, bo jeszcze o 21:00 jest widno Z tego co wiem, to tutaj u mnie jest jakoś godzinę dłużej widno niż w PL w moim starych okolicach

Ehhh, od jutra znowu muszę rano wstawać, ale tylko 3 dni i potem znowu weekend A za tydzień piszę pierwszy test Cienko to widzę
Stary 2012-05-02, 12:33   #1940
Madaaa
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie też dzisiaj ładna pogoda była, ale upałem tego nazwać nie mogę
Fajnie, bo jeszcze o 21:00 jest widno Z tego co wiem, to tutaj u mnie jest jakoś godzinę dłużej widno niż w PL w moim starych okolicach

Ehhh, od jutra znowu muszę rano wstawać, ale tylko 3 dni i potem znowu weekend A za tydzień piszę pierwszy test Cienko to widzę
Ja kiedys bylam w Bieszczadach, lato., ciemno prawie juz sie zrobilo, dzwonie do tz (zachod polski) a u niego jasno jeszcze Jednak mamy lepiej jak ci ze wschodu
a ja sobie piatek wzielam wolny, tazke zaczynam dlugi weekend
A jutro robimy sobie z tz wycieczke
Stary 2012-05-02, 14:50   #1941
Perfekcj0nistka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja kiedys bylam w Bieszczadach, lato., ciemno prawie juz sie zrobilo, dzwonie do tz (zachod polski) a u niego jasno jeszcze Jednak mamy lepiej jak ci ze wschodu
a ja sobie piatek wzielam wolny, tazke zaczynam dlugi weekend
A jutro robimy sobie z tz wycieczke
A dokąd?
Stary 2012-05-02, 17:14   #1942
Madaaa
Zakorzenienie

Cytat:
A dokąd?
Wrocław

Edytowane przez Madaaa
Czas edycji: 2012-05-03 o 21:18
Stary 2012-05-02, 17:41   #1943
Perfekcj0nistka
Zakorzenienie

Cytat:
WRoclaw
A co tam jest takiego? Połazić tylko czy macie jakieś konkretne plany?

Ehhh... Ale beznadziejna dzisiaj pogoda
Deszcz od czasu do czasu popada i przez to strasznie zamulona jestem No ale... przynajmniej zimno nie jest.
Stary 2012-05-03, 21:18   #1944
Madaaa
Zakorzenienie

Cytat:
A co tam jest takiego? Połazić tylko czy macie jakieś konkretne plany?

Ehhh... Ale beznadziejna dzisiaj pogoda
Deszcz od czasu do czasu popada i przez to strasznie zamulona jestem No ale... przynajmniej zimno nie jest.
Do Zoo Zmeczona jestem, uciekam zaraz do lozka.

Widze powrot do starego avatka
Stary 2012-05-03, 21:50   #1945
Perfekcj0nistka
Zakorzenienie

Cytat:
Do Zoo Zmeczona jestem, uciekam zaraz do lozka.

Widze powrot do starego avatka
Oooo, to super Też chętnie bym się wybrała bo dawno w zoo nie byłam a kocham zwierzaki

Tak Powrót do korzeni
Stary 2012-05-04, 09:27   #1946
Madaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Oooo, to super Też chętnie bym się wybrała bo dawno w zoo nie byłam a kocham zwierzaki

Tak Powrót do korzeni
No ja wróciłam tam po 20 latach
Miałam zupełnie inne wyobrażenie, ale wczoraj tez mi sie podobało, troche sie zmienilo, kiedys fokarium nie bylo, teraz jest. No i nie zobaczyłam wszystkich zwierzat, albo sie pochowały, albo zapomniałam, ze chce je zobaczyc. Duze te zoo ciezko wszystko obejrzeć
Stary 2012-05-04, 12:26   #1947
Perfekcj0nistka
Zakorzenienie

U mnie w okolicy jest kilka, ale jeszcze nie wszystkie zwiedziłam
W jednym to można kupować jedzenie i zwiedzając karmić zwierzęta. W ogóle są tam niższe ogrodzenia i w ogóle Można je głaskać (na własną odpowiedzialność )

No, w końcu weekend! Trzeba będzie to jakoś wykorzystać, tylko za bardzo nie poszaleję, bo mój brzuch się buntuje Nie wiem ile już tabsów połknęłam Nie ma to jak @ na weekend....
Stary 2012-05-04, 13:25   #1948
Madaaa
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie w okolicy jest kilka, ale jeszcze nie wszystkie zwiedziłam
W jednym to można kupować jedzenie i zwiedzając karmić zwierzęta. W ogóle są tam niższe ogrodzenia i w ogóle Można je głaskać (na własną odpowiedzialność )

No, w końcu weekend! Trzeba będzie to jakoś wykorzystać, tylko za bardzo nie poszaleję, bo mój brzuch się buntuje Nie wiem ile już tabsów połknęłam Nie ma to jak @ na weekend....
Tygrysy tez mozna glaskac ? We Wrocku jest dziedziniec, gdzie mozna owce, kozy itp karmic , ale jedzenie ktore mozna bylo kupic sie skonczylo. Pewnie specjalnie nie uzupełniali bo by zwierzaki przekarmiono. Rzucaly sie na ręce każdemu

Rozczuliła mnie ta małpka. Taka smutna siedziała za tymi kratami. W ogole biedne te zwierzaczki. powinny zyc na wolnosci.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC07763.jpg (85,3 KB, 7 załadowań)

Edytowane przez Madaaa
Czas edycji: 2012-05-04 o 13:32
Stary 2012-05-04, 15:43   #1949
Perfekcj0nistka
Zakorzenienie

Akurat tygrysów tam nie było hehe Ojj, jaka biedna małpka Też uważam, że powinny żyć sobie na wolności :/
Stary 2012-05-04, 19:53   #1950
evelineau
Zakorzenienie

Cytat:
Tygrysy tez mozna glaskac ? We Wrocku jest dziedziniec, gdzie mozna owce, kozy itp karmic , ale jedzenie ktore mozna bylo kupic sie skonczylo. Pewnie specjalnie nie uzupełniali bo by zwierzaki przekarmiono. Rzucaly sie na ręce każdemu

Rozczuliła mnie ta małpka. Taka smutna siedziała za tymi kratami. W ogole biedne te zwierzaczki. powinny zyc na wolnosci.
W Krakowie bylo cos podobnego. Bylo takie miejsce z krolikiem, swiniami, kucykami(mozna je karmic), swinkami morskimi
Marzy mi sie pojechac kiedys do zoo we Wrocławiu

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości