|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Dzieci Listopad-Grudzień 2010
Witam.
Podczytywałam forum od dawna i postanowiłam się ujawnic ![]() Jako że nie widzę takiego wątku "aktywnego" postanowiłam go założyc. Zapraszam chętne mamy
|
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Dzieci Listopad-Grudzień 2010
mamy listopadowo grudniowe 2010 udzielają się w prywatnym klubie
![]() oto powód dla którego nie ma takiego wątku. wiem, bo mam przyjemność do nich należeć
|
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
Hmmm ...szkoda,ale moze znajda sie jakies nowe mamy ktore do klubu nie naleza
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
Galaaria to masz okazje założyc wątek dla tych które chcą pogadać ale nie udało im sie wbić do klubu.
|
|
|
#5 |
|
Rozeznanie
|
Ja się mogę przyłączyć! Jestem mamą Nadusi ur. 20.11, a teraz znów będe mamą listopadową tylko 2012
|
|
#6 |
|
Wtajemniczenie
|
ja tez chetnie
fajnie by bylo gdyby watek sie utrzymal i nowe mamy dolaczyly . W klubie mnie juz nie ma a tu chetnie popisze
Edytowane przez melabn Czas edycji: 2012-04-26 o 13:51 |
|
|
|
|
#7 |
|
Wtajemniczenie
|
To jest przykre, że mamy zamykają wątki i przenoszą się do klubów, sama "pochodzę" z takiego wątku, na szczęście wraz z kilkoma innymi mamami udało nam się przywrócić mu życie.
Powodzenia życzę!!!
|
|
#8 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
, no i moze nie bylo by zbyt monotematycznie
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Wtajemniczenie
|
Malemalenstwo
obawiam se jednak ze watek nie przetrwa jesli nie dolacza nowe mamy bo dziewczyny "z podziemia" nie chca wyjsc
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ur. 31. 01. 2011r. Edytowane przez stalowamagnolia Czas edycji: 2012-04-30 o 14:06 |
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#12 |
|
Rozeznanie
|
Ja też z przyjemnością popiszę
. Nasza Maja urodziła się 16.12.2010
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kobietki, mam pytanie. Jestem mama ale styczniowa tego roku ale mam bliska znajoma ktora ma dziecko w tym przedziale , napiszcie mi ile waza wasze pociechy? ten malutki ma 20 kg to duzo chyba, jak tu reagowac? moje dziecko, styczniowe (11 mies roznicy)wazy 12 kg....
|
|
|
|
|
#14 |
|
Rozeznanie
|
Moja Maja jest bardzo szczuplutka i majac 17 miesięcy waży 10 kg.
|
|
#15 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie Mamusie
Moja Gabi waży troszkę ponad 10 kg, ale ona urodziła się malutka więc myślę, że to i tak nieźle. Dodam jeszcze, że 3 miesiące temu na świat przyszła moja druga córeczka
|
|
|
|
|
#17 |
|
Rozeznanie
|
Cassie Gratulacje
![]() Kurczę wszyscy mi mówia że moja Mała tak mało wazy ale widzę że to normalna waga . Czy wasze dzieciaczki to też akie straszne gaduły które nie usiedzą munutki w miejscu?? Maja wiecznie jest rozbiegana, ciągle mówi (hehe) "mama,tata,daj,odź,ni e, tak,baba,dzidzia itd.". Chodzić zaczęła jak miała 10 miesięcy i od tej pory to mała wyścigówka
|
|
#18 |
|
Wtajemniczenie
|
Cassie witaj i gratuluje 2 dzidziola
![]() moj syn wczoraj skonczyl 4 lata...ale ten czas zapitala
|
|
|
|
|
#19 | |||
|
Zakorzenienie
|
Też chętnie dołączę jeśli można
Cytat:
tyle to waży mniej więcej 5-letnie dziecko ![]() ktoś powinien jej uświadomić, ze zrobi dziecku koszmarną krzywdę jak nie dopilnuje odpowiedniej diety... może wyszukaj jakieś artykuły w necie na temat otyłości dzieci i niech poczyta jak to źle wpływa na cały organizm?... moja kruszynka waży ok 9,5kg Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
|
#20 | |
|
Rozeznanie
|
20 kg to naprawdę bardzo dużo. moja Emi waży niewiele ponad 10kg, ale ona też jest drobnej budowy (co jej zresztą jako dziewczynce pasuje).
Cytat:
Emi urodzona 24 listopada 2010, a jej braciszek Fifi wczoraj skończył 4 miesiące
|
|
|
|
|
|
#21 |
|
Wtajemniczenie
|
kotek
dzieki za zyczenia w imieniu Tomka ![]() Co tam u Was kobity? ja walcze(po raz kolejny) z kg, 50min intensywnych cwiczen za mna
|
|
|
|
|
#22 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuje dziewczynki za gratulacje
22Kamila22 Szybciutko zaczęła chodzić Twoja pociecha ) i naśladuje prawie wszystkie standardowe zwierzątka. melabn sto lat dla synka ![]() anankee jak fajnie, że nie jestem sama jak radzisz sobie z dwoma maluszkami? u mnie na początku było ciężko
|
|
|
|
|
#23 |
|
Zakorzenienie
|
mela gratuluję zacięcia
ja na gwiazdkę (2 lata temu) dostałam ławeczkę do brzuszków - mobilizuję się średnio dwa razy do roku żeby na niej usiąść na 15 minut ale szczytem lenistwa jest chyba to, ze kupiłam sobie rok temu pas (taki elektryczny zakładany na brzuch co grzeje i wibruje) i nawet do używania go regularnie nie mogę się zmobilizować no tak prościej jęczeć, ze brzdyl wisi niż coś z tym zrobić ![]() Cassie moja mówi jeszcze mniej (jest z 21.11) praktycznie cały dzień powtarza w kólko tata, czasem powie baba, jak się zapomni to raz w tygodniu to powie mama a tak to na wszystko mówi ci, si, dzi i coś tam po swojemu. A nie przepraszam jeszcze mówi go - ostatnio Kinga zobaczyła pszczołę i zaczęła wołać "gorzko, gorzko" a Izul podłapał i jak widzi pszczołę to teraz woła go, go. |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#24 |
|
Rozeznanie
|
Ja właśnie wróciłam z nocy w pracy więc zajrzałam na chwilkę tutaj
.kotek hehe fajnie to musi wyglądać jak za pszczoła woła "go.go" . "Kłótnie" takich maluchów są świetne, też nieraz az się popłaczę ze śmiechu jak Majka po swojemu coś dyskutuje ze mną ![]() Cassie to wcale Gabi mało nie mówi. Majka też naśladuje zwierzątka, najlepiej nasladuje świnkę tj. tak dziwnie wciąga i wypuszcza powietrze nosem .. Ostatnio zadzwonił do mnie telemarketer, zaproponował takie karty "Leśne zwierzątka" z segregatorem za 19,90 a kolejne karty mają przychodzić co 6-8 tygodni. Nie dość że wydanie bardzo ładne to Majka uwielbia ten segregator bo tyle tam zwirzątek do nasladowania że ho ho...Uciekam okrzątnąć troszkę mieszkanie bo mąż wraca po tygodniu nieobecności . Miłego dnia wam życzę dziewczyny.
|
|
#25 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Moja gada tylko po swojemu
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Zakorzenienie
|
ja ostatni raz miałam na sobie strój kąpielowy chyba z 5 lat temu
obecnie nawet czegoś takiego nie posiadam |
|
|
|
|
#27 |
|
Raczkowanie
|
No to mnie pocieszyłyście z tym mówieniem, już przestaje schizować
![]() Ja w tym roku raczej nie planuje wbijać się w strój kąpielowy choć nadprogramowych kg nie zostało mi dużo po tej drugiej ciąży, to jednak nie mogę patrzeć na swój brzuch. I nie mam pojęcia co z nim zrobić jem raczej mało, a on ciągle wygląda tak samo, a na ćwiczenia z kolei nie mam czasu. Może faktycznie sprawie sobie taki pas. Kotek81 nie wiesz czy faktycznie coś pomaga??22kamila22 z kim zostawiasz córeczkę jak idziesz na noc do pracy? masz kogoś do pomocy? Fajny pomysł z tymi kartami, ze zwierzątkami. Gdyby nie to, że Gabi ma już chyba z 20 książeczek o zwierzątkach to też bym jej takie coś sprawiła
|
|
|
|
|
#28 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
za mna kolejna godzina cwiczen tak mi sie spodobalo ze moze dorzuce godzinke jeszcze wieczorem
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Zakorzenienie
|
szalona jesteś
|
|
|
|
|
#30 |
|
Raczkowanie
|
To mnie pocieszyłyście z tym mówieniem, już przestaje schizować
![]() melabn podziwiam zacięcie w takim tempie szybko pozbędziesz się nadprogramowych kg. Ja też powinnam się zabrać za siebie, ale nie mam za bardzo kiedy. Wieczorami padam na pyszczek i ani myślę jeszcze ćwiczyć echh. Dlatego też nie planuje wbijać się w tym roku w strój kąpielowy kotek81 a nie wiesz czy taki pas coś wogóle daje? to byłoby coś dla mnie ![]() 22kamila22 fajna sprawa z tym segregatorem. Gdyby nie to, że Gabi ma już chyba z 20 książeczek ze zwierzątkami to też bym jej taki sprawiła
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:04.

, no i moze nie bylo by zbyt monotematycznie

jem raczej mało, a on ciągle wygląda tak samo, a na ćwiczenia z kolei nie mam czasu. Może faktycznie sprawie sobie taki pas. Kotek81 nie wiesz czy faktycznie coś pomaga??