![]() |
#1171 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie listopad-grudzien 2011
Cytat:
Paulince bardzo podoba się lustro są piski, śmiechy itd. ![]() Trzymam kciukasy ![]() Przypominam ,że dzisiaj druga część Zmierzchu ![]() ![]() ![]() Edytowane przez nettka_ Czas edycji: 2012-05-04 o 11:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1172 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() slyszalam wlasnie ze te kurczaki ze wzgledu na hormony i antybiotyki nie sa wcale takie fajne dla dzieci. no chyba ze taki prawdziwy wiejski ![]() ponoc o wiele bezpieczniejsze jest miesko z indyka- ja chyba tez na dniach kupie i sprobuje. albo moze poczekam, 9go mamy szczepienie to dopytam lekarza czy juz ---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#1174 | |
Zadomowienie
|
P
Cytat:
![]() Muszę załatwić wiejskiego kurczaka ![]() A to Paulinka Edytowane przez nettka_ Czas edycji: 2012-05-04 o 12:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1175 |
Zadomowienie
|
glam ale jestescie fajna rodzinka
![]() moj reagujena odbicie w lustrze tylko nie wiem czy bardziej swoje czy bardziej moje jak go trzymam na rekach ![]() ![]() my dziś zaliczylismy juz maly spacerek niecałą godzinke bo bałam sie żeby nasdeszcze nie zmoczył, oczywiście wracalamz nim juz na rekach;/ ale całe szczeście byłam juz blisko domu i obyło sie bez większej histerii, teraz spi, a ja postanowiłam nadrobić was ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1176 |
Zakorzenienie
|
dziewczynki wlasnie pani sie umowila na ogladanie wozka wieczorem
---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- Dalia no usmiechniety Adasko... Nettka mala slodziasta Kasia dziekuje...ale jaki ze mnie szczypiorek, kawal bABY i to wrednej ![]()
#1177 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1178 | ||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Zmartwilas mnie troche ?? Bo moj TZ tez sobie zrobil i planujemy, ze juz nie bede brala tabletek a tu widze, ze d..pa ![]() Cytat:
![]() glam kciukasy za sprzedaz wozka ... zobaczysz pojdzie jak woda. A widze na zdjeciu, ze masz lascal ta dostawke i co zadowolona jestes? bo my tez mamy i super sie sprawdza
![]() |
#1179 |
Wtajemniczenie
|
Nettka słodkie foteczki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1180 |
Raczkowanie
|
Glam bardzo dziękuję za rady! na pewno wykorzystam i muszę skoczyć do sklepu po melise.codziennie wypije dzban,może pomoze ;-) ,bo moja starsza córka jest bardziej absorbująca niz młodsza. A to moje dziewczyny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1181 |
Zakorzenienie
|
nettka i glam boskie zdjecia
![]() muffi dzie za odp w sprawie kleiku ![]() dostalam temperatury 38 i nie pojechalismy na basen ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1182 |
Wtajemniczenie
|
Lori, nettka - śliczne maleństwa
![]() ![]() ![]() ![]() glam - no to super ![]() ![]() ![]() ![]() ale się wkurzyłam!!! az cała kipie- info w klubie ... |
![]() ![]() |
![]() |
#1183 |
Raczkowanie
|
Hmm,tylko jedna fotka się zalaczyla
|
![]() ![]() |
![]() |
#1184 |
Zakorzenienie
|
Agulan dostawka jest bardzo fajna sama w sobie
![]() ![]() Ale sama dostaweczka sprytna i wygodna, mysle ze przy wozku pojedynczym super sprawa Lori ja dawno juz pisalam ze moja dwojka maluchow jest mniej absorbujaca od jednej Soni Co jeszcze moge poradzic... O jeszcze kluczowy argument- jak ty sie urodzilas to mialas duuuuzo lepiej bo mialas mame i tate tylko dla siebie A teraz to chlopaki musza sie dzielic... Zapewnianie ze ja sie kocha po pare razy dziennie... Dobrze jej zrobi jak wezme ja na pare nocy do nas do lozka ( zwykle 1-2 nocki i sama wraca do siebie....) Angazowanie do pomocy- ona sie wtedy czuje bardzo wazna- podaj pieluszke, umyj smoczka, pomoz w wybraniu ubranka itd Z sikaniem w majty byly u nas ze trzy epizody- wtedy jej powiedzialam ze prosze bardzo moze sikac ale musi miec pampki. Plus powtarzanie ze maluchy sikaja w majty bo nie potrafia powiedziec a ona taka duza madra itd i ze jak chce to prosze bardzo moge ja traktowac jak malucha ale to znaczy ze nie moze ogladac bajek, jesc slodyczy itd tylko musi lezec i lezec Mamy tez za rada superniani system kalendarzowy- buzka usmiechnieta za " grzeczny dzien" i smutna za zly- z obietnica fajnej nagrody jak bedzie tydzien bez smutnej buzi. Z tym ze system dziala dopiero z 2-3 tygodnie i nagrody jeszcze ne bylo i nie zauwazylam zeby sonie jakos szczegolnie motywowal. Ale moze u troszke starszego dziecka by lepiej zadzialal?
#1185 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() goldi przez ciebie ludzie na spacerze patrza na mnie jak na wariatke, z jakiegos okna lecial Gotye a ja nie moglam przestac sie smiac, zreszta cala droge brechtalam, jak mi sie przypomnialo ![]() jak juz rzucamy linkami, to ja lubie to: ![]() http://www.youtube.com/watch?NR=1&fe...&v=Y2z7bxZ6T7I kojka a nie bylo to mdle? Bo cukinia jakos specjalnie wyrazista nie jest ![]() a jaka rybke dajesz? Bo chcialam dorsza kupic, ale nie wiem czy te filety mrozone cos warte ![]() dalej wypadaja wam tak wlosy? ![]() ---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ---------- glam ![]() ![]() Matko Polko- cudne dzieciaki ![]() Filip tez uwielbia lusterko ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1186 |
Zakorzenienie
|
Sliczne dziewczyny
![]() ![]() Powiem ci ze tez juz pare razy mialam sobie waleriane kupic tak mi sonia cisnienie podniosla ![]() ![]()
#1187 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Paulinka cud dziewczynka ![]() glam ciekawe kiedy naucza sie ktore imie ktoremu dane ![]() ---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ---------- Lori jakie cudo ![]() ---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ---------- Lori dojrzalam druga fotke dwa cuda ![]() ---------- Dopisano o 15:14 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ---------- A co do klubu, to prosilabym na intymny, szczegolnie Matke-Zalozycielke Olusie, mala sprawa jest ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1188 |
Rozeznanie
|
U mnie masakra, zrobilam sobie grzywke zeby przykryc powstajace zakola
![]() ![]() Juz odrastaja ale wszedzie ich pelno mimo, ze ciagle w zwiazanych chodze tylko na noc rozpuszczam, licze ze jeszcze tak ze 3 miesiace i bedzie spokoj ![]() ![]()
#1189 |
Zakorzenienie
|
az tyle
![]() te cale skrzypy i inne bajery pomoga czy trzeba przeczekac? |
![]() ![]() |
![]() |
#1190 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1191 |
Zakorzenienie
|
Muff ja lykalam vitapil, dbalam i wypadaly, nie lykam i tez wypadaja...
#1192 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no pewnie, że to mama jest całkowicie nieświadome, ale i tak duma mnie rozpiera ![]() hiihi u nas też babu babu przez jakiś czas było, ale babcia z nami nie mieszka, a drugiej już niestety A nie ma ![]() glamourous eno eno ale Wy jesteście booossscy ![]() ![]() nettka prawdziwa księżniczka z tej Twojej córeczki Lori22 urocze dzieci, a córa wygląda na Aniołeczka, takie zalotne spojrzenia ma ![]() goldika zdrówka ![]() Cytat:
![]() ![]() nadal ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1193 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
starszy notorycznie był brany za dziewczynę |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1194 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Niestety trzeba przeczekac, co do wspomagania to na wypadanie nie dziala ale ja przy Julce uzywalam rozne specyfiki na wypadanie i na wzmocnienie i wypadaly tak samo jak teraz ale jak juz odrosly to mialam najlepsze i najgrubsze i najwiecej wlosow w swoim zyciu - bardzo sie poprawily wiec teraz tez wspomagam i wzmacniam liczac, ze efekt bedzie jeszcze lepszy i bede miala szalenstwo na glowie jak to wypadanie sie skonczy. Fryzjerka mi mowila, ze co ma wypasc to i tak wypadnie ![]()
![]() |
#1195 |
Zakorzenienie
|
Zamawiam wlasnie kalendarz z fotkami, bo mam kupon i nie chce zeby przepadl i mam masakryczny problem, bo mam tyyyyle ulubionych fotek, ze bym kilka takich kalendarzy zapelnila
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1196 |
Zakorzenienie
|
Agulan dokladnie to samo slyszalam
A moja siostra wariatka twierdzi ze wszystkie niemowlaki i tak wygladaja tak samo ![]() ![]()
#1197 |
Zadomowienie
|
a moja przestała gaworzyć. wydaje tylko takie gloski nosowe. i takie yhyyym jakby się cieszyła
zostaję dzisiaj sama na noc, bo tżtowi wcisnęli i jutro ma 2zm do 22 a grzmi... siedze i obserwuję gdziejestburza.pl ciekawe na ile można wierzyć temu co tam podają... ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1198 |
Rozeznanie
|
hej
![]() dziewzyny pomozcie>? co lepiej wybrac?? http://allegro.pl/fisher-price-skocz...296665690.html czy http://allegro.pl/arti-stolik-edukac...291132593.html dziadkowie chca ninie kupic a jedno i drugie mozemy miec za 200...
#1199 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dlatego ja chce sobie fotoksiażke, bo tam można np 20 stron mieć więc nawet po 3 foty na stronę ![]() ---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ---------- Cytat:
mnie sie ten stolik podoba ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1200 |
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny
![]() Jestem takim notorycznym podglądaczem tego wątku już od daawna, muszę przyznać, że w jakiś sposób naprawdę zżyłam się już z Wami ![]() Przyzwyczaiłam się już do tej przyczajonej pozycji, ale myślę sobie, że może tak nie wypada. Zatem witam Was serdecznie. Jestem mamusią grudniową. Urodziłam Martusię 2 grudnia przez cc. Teraz martwi nas słaby przyrost wagi córeczki - waży niewiele ponad 6 kg, nagle spadła z 25 do 3 centyla ![]() Poza tym dziecię moje jest raczej radosne, również kocha podziwiać swoje odbicie w lustrze, a ostatnio namiętnie wydaje z siebie dzikie okrzyki jak jakieś szalone ptaszysko ![]() Raz jeszcze sorki za długie miesiące podglądactwa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:07.