|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4291 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Lubelskie Panny Młode - jesteście???
Tola dzięki za linki, nawet ładne te bolerka, tylko zupełnie nie w moim stylu
Chyba jednak będzie żakiecik, może obszywany futerkiem jeśli będzie bardzo zimno. Sylwia_84 wysyłam dziś wierszyki Dla zainteresowanych: w Ave była dziś o 18 nauka nr 8. |
|
|
|
#4292 |
|
Raczkowanie
|
Sylwia_84 wysyłam dziś wierszyki
Sija sorki ze zawracam Ci głowę ale nie doszły do mnie te wierszyki, tylko doszła mi czesc maila którego sama napisalas ale zadnego wierszyka,niewiem dlaczego tak jest. I prosze jeszcze raz o wysłanie |
|
|
|
#4293 |
|
Raczkowanie
|
Tak wogole to dzieki dziweczyny za informacje w zwiazku z tymi lokalami
|
|
|
|
#4294 |
|
Zadomowienie
|
Wojtusia dziękuje za info
|
|
|
|
#4295 |
|
Wtajemniczenie
|
czesc!Dziewczyny jaki lokal w Lublinie nadaje sie na urządzenie chrzcin?Znajoma mnie pyta a ja juz niebardzo pamietam.Moze któras z nowych wizażanek da mi jakis cynk?z gory dzieki
|
|
|
|
#4296 |
|
Zadomowienie
|
k&m nie przejuj sie, że żadna z wizażanek nie wybrała Dworku Anna, w końcu wbrew pozorom nie jest nas tak dużo
, a liczne rezerwacje z duzym wyprzedzeniem w koncu o czymś swiadcząNa wybór lokalu skłania się wiele czynników: wystrój, obsługa, cena, liczba osób, czy blisko itd. trudno je wszystkie pogodzić Tą formą zapłaty też bym się nie martwiła, ja nawt nie wiem jak sie płaci u mnie zapłaciłam zaliczkę i na razie tyle, nie dopytałam się, bo co innego mnie bardziej interesowało. Ale nie martwie się wcale, w koncu im tez zalezy na klientach i dobrej opinii, a wpadki błyskawicznie sie rozchodzą w dobie internetu
Edytowane przez kasiakkk Czas edycji: 2007-01-05 o 10:56 |
|
|
|
#4297 |
|
Raczkowanie
|
Dobry wieczór wszystkim
mam nadzieje, że przyjmiecie mnie do swego grona ![]() Próbowałam przebrnąć przez wszystkie strony, ale niestety, nie udało mi się to jeszcze... Dziewczynom poszukującym dużej sali, polecam już opisywaną tutaj Marzannę w Niedrzwicy Kościelnej - sala na prawdę duuuża. my będziemy mieć wesele w tej mniejszej dwupoziomowej ![]() Zajazd Gościnny jest ok, pod warunkiem, że nie jest za gorąco - 1,5 roku temu byliśmy tam na weselu kuzyna, ślub był w lipcu, a duża sala bez klimatyzacji - w rogu stał wiatrak, który tylko przeszkadzał (chyba, że od tego czasu coś się zmieniło)
|
|
|
|
#4298 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4299 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Z tą klimą to też nie jest rewlacyjnie. Jak tylko goście zaczynają się bawić to nie nadąża chłodzić. W większosci lokali tak jest. W koncu lepiej wychodzi jak jest wyłączona a okna pootwierane. Najgorzej jest gdy na dworze upał. |
|
|
|
#4300 |
|
Zakorzenienie
|
Racja Yoolia
No i dodaktowa kwestia to, że klimatyzatory są przeważnie w kilku miejscach i ustawione w te miejsca, więc często jest chłodno w jednym pasie, a dalej jest ukrop - chodzi mi o te ścienne klimatyzatory, bo z tych umieszczonych na suficie powietrze jest rozprowadzane w miarę równomiernie
|
#4301 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewczyny!! Tak wlasnie sobie czytam Wasze rozmyslania na temat klimy! Nam gostek w Biesiadzie od razu powiedział, ze po 3-4 godzinach od początku trwania wesela wyłącza klimatyzację - bo ludziska zaczynaja łazic na dwór no i przez to klima siada! W tamtym roku jak byłam u znajowmych na weselu to siedziałam pod klimatyzatorem - zawiało mnie konkretnie, ze tydzien nie ruszałam szyją! Mam jeszcze pytanko - gdzie mozna kupic garnitur, oczywiscie w bardzo rozsądnej cenie????? Zdołowałam sie cenami zaproszen
szok!!!! Pozdrawiam i zmykam do pracy, bo musze przygotowac zajęcia moim zaoczniakom! Pa
|
#4302 |
|
Przyczajenie
|
siemano
|
|
|
|
#4303 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj na forum
|
#4304 |
|
Przyczajenie
|
tak was czytam i czytam , podatruję opinie na temat zespołów weselnych.Jeśli mogłabm coś podpowiedzieć.większość z nich gra nie na żywo a ze ściągniętych z internetu mp3 więc grają podobnie zmieniają się tylko głosy wokali i jest zawaliście .......tak uważacie po odsłuchaniu jednego czy dwóch kawłków. zwróćcie uwagę na tych co grają na żywo,wnoszą jakiś wkład w to co robią.bo za to płacicie a nie za radiowe numery ......żadnego wysiłku!!!!!tak ja na to patrzę a co do zespołu ritmo.
byłam na weselu i zamówiłam ich nz czerwiec. są dobrzy w tym co robią . moim zdaniem tak prowadzi kobieta wesele że nikogo nie uraża . czasem zdarza się że albo zespół się w ogle nie odzywa albo gadają bez sensu nie to co trzeba i nie w tym momencie.atu jest ok!!!!!!!! polecam !!!! |
|
|
|
#4305 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#4306 |
|
Zakorzenienie
|
zuzuza -witaj
![]() za to co napisałaś zostałam kiedyś niezle zjechana na innym wątku. Oczywiście że się z Tobą zgadzam. Kto by wytrzymał spiewając przez tyle godzin praktycznie non stop, z małymi przerwami?? Kilkukrotnie byłam świadkiem, jak podkład się zaciął, zanim zespol sie gapnąl przez dobrą chwile udawali jeszcze poruszajac tylko ustami
|
|
|
|
#4307 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam tam na weselu, fajny lokal.
|
#4308 |
|
Przyczajenie
|
przy graniu na żywo nic nie ma prawa się zaciąć. wokal też musi być na żywo a więc płacę za występ na żywo!!!!
jasne że każdemu podoba się coś innego ale to kwestia gustu |
|
|
|
#4309 |
|
Przyczajenie
|
wiecie byłam jeszcze na weselu w impulsie w świdniku też jest ok!!!!!! wystrój i w ogóle . jeżel szukacie lokalu to polecam. a tak w ogóle to macie stracha przed ślubem?
|
|
|
|
#4310 |
|
Raczkowanie
|
co do Marzanny w Niedrzwicy to bylam tam w tamtym roku i jest ok ale cena tez jest duża,ale lokal bardzo ladny i duzo jest miejsca.A co do zespołów to dobry zespół nawet jak nie gra na żywo nie pozwoli sobie na jakieś zacięcie utworu czy cos w tym rodzaju.W tamtym roku byłam aż na 9 weselach w wakacje i na wszystkich był inny zespół ale godne polecenia były:Enter Joyce z Piotrowic pod Lublinem a drugi to Elezis i ten drugi najbardziej mi sie podobał chłopaki naprawde super grają
|
|
|
|
#4311 |
|
Raczkowanie
|
A jakie są ceny w innych lokalach w Lublinie? Zupełnie sie nie orientuję :/ wydawało mi się ,że cena 140 zł/os ze wszystkim w Marzannie jest przystępna
Lokalu zmieniać nie będziemy, bo już za późno Tak z ciekawości pytam
|
|
|
|
#4312 |
|
Zakorzenienie
|
Mi osobiście wydaje się, że to nie jest dużo. My bez owoców, ciasta i alkoholu płacimy 110 - 115 w zależności od ilości gości, więc jak to wszystko kupimy, to wyjdzie podobnie.
|
#4313 |
|
Raczkowanie
|
Hej!
Proszę powiedzcie mi, który kamerzysta i fotograf jest w miarę niedrogi a efekty jego pracy są całkiem fajne? Podajcie ceny jeśłi znacie, będzie nam łatwiej się zdecydować. Pozdrawiam |
|
|
|
#4314 |
|
Raczkowanie
|
No to małe sprostowanie dziewczyny oczywiście 140 zł to nie jest dużo przy małej liczbie gości,ale policzcie sobie ile wychodzi jeśli jest ich ok 250.W tamtym roku w Marzannie było po 110 wiec podniosło sie o 30 zł,a w przyszłym bedzie jeszcze wiecej bo rozmawialismy z wlascicielem.A jeśli chodzi o standard lokalu to moja koleżanka ma wesele w tym roku w Dworku Graffa i płaci 160 zł ale osób wszystkich bedzie tylko 120.W Marinie w tamtym roku było 100zł.Wiec w zależności od ilości osób na weselu zmienia się sposób patrzenia moje drogie
|
|
|
|
#4315 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4316 |
|
Raczkowanie
|
A która z Was jescze bierze slub w Katedrze? i którego?
|
|
|
|
#4317 |
|
Zakorzenienie
|
Jeżeli już jesteśmy przy "cenniku usług kościelnych", to może któraś z Was orientuje się, czy płaci się konkretnemu Księdzu czy "na Kościół"? Jest to dla mnie istotna informacja, ponieważ ślubu będzie udzielał mój znajomy Ksiądz, który obecnie nie jest z mojej parafii. Nie wiem więc komu powinnam zapłacić? Wiecie coś na ten temat?
|
#4318 |
|
Zadomowienie
|
Polecam wybrać się do sklepu z garniutrami na przeciwko kina "Wyzwolenie" ceny od 390 do 450 zł. My kupilismy garnitur w Olimpie w Sunset Siuts za 499 zł.
http://gallery.michalmech.pl/main.php http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20070714290117.png http://abcslubu.pl/suwak/07_27_2007_14_7_2007_39.png 14 lipiec 2007 - Nie umrzemy nigdy...umiera tylko czas...
|
|
|
|
#4319 |
|
Zadomowienie
|
też uwazam, że granie na żywo to podstawa
zuzuza uwazaj na RITMO zespół jest może i fajny, sama też ich wybrałam, spisaliśmy umowę i co, i sie okazało, że ten facet to straszny krętacz. Oszukał nas w kwestii pieniedzy i zerwaliśmy umowę. Naprawdę ten facet tylko zepsuł nam atmosferę przedweselnych przygotowań i mieliśmy przez niego sporo niepotrzebnych stresów.
|
|
#4320 |
|
Raczkowanie
|
Sija dzieki za wierszyki-napewno sie przydadzą,cos sobie wybierzemy
A jeszcze mam taką sprawe-ma ktos moze jakis tel albo jakis kontakt do "szalonego koguta"-jak tak to bardzo prosze o informacje.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:32.

Chyba jednak będzie żakiecik, może obszywany futerkiem jeśli będzie bardzo zimno.

zapłaciłam zaliczkę i na razie tyle, nie dopytałam się, bo co innego mnie bardziej interesowało. Ale nie martwie się wcale, w koncu im tez zalezy na klientach i dobrej opinii, a wpadki błyskawicznie sie rozchodzą w dobie internetu
MOJA CÓRECZKA WALCZY O ŻYCIE 

szok!!!!