|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#961 |
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzie się staramy i na narodziny czekamy :) część VI
Kefi ale fajny pierścionek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#962 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ---------- dziewczyny dziękuje za zaproszenie do klubu mam zimowych 2012/2013 ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ---------- Lunao jak przyjąć to zaproszenie i do was dołączyć? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#963 |
Zakorzenienie
|
wejdz w ten klub i na dole pisze "Doącz do klubu"
#964 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Swarowska a w którym tygodniu Ty byłas u gina? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#965 |
Zadomowienie
|
Co do Libanki to mam taką ale złotą z szafirami i rubinami dostałam ją na 18-nastkę od mojej chrzestnej bo jej mąż był 4 lata na misji w Libanie i poprzywoził sporo złota. Moja składa się z czterech elementów i wbrew pozorom bardzo prosto się ją składa. A tak na marginesie to dzięki niej w różnego rodzaju pubach udawało mi się bawic(pic) za darmo bo zakładałam się z kolesiami o to kto ją złoży, a jak nie to stawia mi piwo lub drinka
![]() Edytowane przez perelka_np Czas edycji: 2012-05-04 o 17:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#966 |
Zakorzenienie
|
Jacie nie moge, nigdy nie widziałam takich składanych pierścionków
![]() Wow super to jest ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#967 |
Raczkowanie
|
Kurcze dziewczęta gratuluję Wam! Co chwilę tu widzę nowe dwie kreseczki, jakieś szczęście przynosicie... Kocurku chciałabyś bliźniaki? Moja kuzynka teraz tez sie dowiedziała, że dwie dziewczynki będzie miała, ale nie robiła bety więc nie powiem Ci jak jej przyrastała, ale wymioty bardzo szybko jej się zaczeły i skończyły równo w 3 miesiącu!
![]() No a ja nadal czekam na @... Dziś jestem w 31 dc a miałam zawsze co 28-29 dni i nigdy dłużej! No ale dziś zrobiłam Quick View (chyba dobrze napisałam) i niestety jedna krecha... Tylko zrobiłam po południu bo nie wytrzymałam :P Ja tam widzę jakąś słabą kreseczkę heh ale ja zawsze ją widziałam, a później @ przychodziła, więc teraz najpierw mąż sprawdza a później ja patrze dopiero :P Kłuje mnie troche brzuch w dole czasami ale to równie dobrze mogą być jelita... Na bete nie mam jak iść bo pracuję od 6-14 no i w pracy czasem dźwigam sporo, dlatego szybko chciałabym wiedzieć gdyby coś było... Myślicie, że test mógłby nie wykazać ciąży w tym dniu cyklu...? I tempka koło 37 co rano....
#968 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak ten watek przynosi szczescie ![]() Ja nie wiem czy chcialaby bliźniaki ale jak juz pisałam, sama mam brata bliźniaka, moja mama i babcia tez były z bliźniaków ![]() Szansa jest duża, ale oczywiscie pewnosci nie ma:P Co do testu moj pokazał w 28 d.c dwie krechy ![]() Twoj test może, ale nie musi od razu pokazac ![]() Moje laboratorum było czynne do 18 wiec może i u Ciebie w miesice takie jest ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#969 |
Zakorzenienie
|
macie,prawie połmetek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#970 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny super macie te pierścionki
![]() ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#971 |
Raczkowanie
|
Niestety jestem z małego miasta i krew pobierają od 8:30 do 10 chyba... Pozostaje mi czekać. Od kilku dni tak się dziwnie czuję jakbym już miała ten okres i co chwile sprawdzam ale tylko biały śluz zastaję
![]() Zieloona śliczny masz już brzuszek, widać, że ciążowy. Zazdroszczę Ci sukienek ciążowych. Ślicznie kobiety w nich wyglądają!
![]() |
#972 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ---------- Cytat:
Oj coś czuję, że bedziesz ze mna rodzić w styczniu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#973 |
Zakorzenienie
|
ale popatrszcie jak brzuch rosnął:
13 tydz,16tydz i 19tydz |
![]() ![]() |
![]() |
#974 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#975 |
Zakorzenienie
|
W 13 tygodniu juz widac brzuszek??
aaaa to juz tuz tuz..... Pieknie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#976 |
Raczkowanie
|
Ja się nie nastawiam. Już tyle razy się rozczarowałam, że się boję myśleć pozytywnie. Jutro zrobię test z rana ale myślę, że wynik będzie taki jak dziś...
![]() Zielona a jak już kiedyś i ja będę miała okazję brzuszkiem się chwalić to też będę się ciuchami ściskać i wszystkim pokazywać, że moja dzidzia rośnie! ![]()
http://enpr.pl/3022 UDAŁO SIĘ! 04.11.11r - 8tc... ![]() O Tobie również pamiętamy! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez madziarrka Czas edycji: 2012-05-04 o 18:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#977 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 3mam mocno kciukasy! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#978 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#979 |
Zakorzenienie
|
Ja jestem wklesła...Ciekawe kiedy bedzie cos wiadac??
|
![]() ![]() |
![]() |
#980 | |||
Wtajemniczenie
|
no fajne wygląda
Cytat:
brat męza tez ma 4 elemntowa Cytat:
sprawie sobie taki jak bede w ciązy Zielona ale rośniecie super tam jest link do tej stronki i tam sa rózne puerscionki od 4 do 8 elemetowych nawet sa 4 obraczki Cytat:
przynam sie byłam dzis u ginki i pierwswze4 jej pytanie juz a ja na to ze nie zbadała mnie bo cos szybko dostałam @ bo po 19 dniach ale wszytsko oki a i juz mam pecherzyk dominujacy wiec celibat do niedzieli a potem przytulanki moj maz oczywiscie juz by chciała ale stopuje go ehh nie lubie ale cóz poczekamy przynajmniej bedzie lepyszy ... zmieniła mi luteine na duhaspon i mam brac w tym cyklu juz od 16 dnia bo owulke powinnam miec cos koło 12- 13 dnia bo pęcherzyk juz jest dosc spory i wyglada ze mam problemy z druga faza cyklu a za miesiac mam jakis tam jeszce jedne lek a jak sie nie uda to mezus do badania a ja na kontrole mam isc tak to u mnie narazie wyglada i mam nadzieje je jestem juz coraz blizej upragnionego celu bo bardzo bym chciała na wiosne przyszłego roku miec skarbka obok siebie zycze naszym kochanym starczkom by im szło szybciej niz mi ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#981 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Czekam na @. Przez ten mastodynon cykl wydłuża mi się o 3 dni. Tempka narazie 37, ale spadnie, spadnie, pewnie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#982 | |||
Zakorzenienie
|
ja tez juz taki chce
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#983 |
Zakorzenienie
|
Zielona śliczny brzuszek
![]() ![]() madziarrka trzymam kciuki jutro za test ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#984 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Hania dzieki jak poczytałam skutki uboczne tych leków to mi sie słabo zrobiło bo ja zawsze zbieram wszytskie mozliwe skutki ubeczne leków a maż mnie tylko pociesza ze jak bede w ciązy to bedę ![]() ale co by nie było wszytsko przetrzymam dla dzidzi dobra musze uciekac spac bo zaraz bedzie zle ze mna po tym bromegornie musze isc spac i nie wstawac bo normalnie jakis koszmar jak bym tak sobie pochodzila (skutki uboczne ) a mąż sie śmieje ze ja nic nie pije a co wieczór chodze jak bym wypiła tak z pół litra ![]() dobrej nocki i weekendu a w zasadzie koncowki długiego a dla tych co pracowały milego nowego weekendu pewnie zagladne do was i od poniedziąłku wracam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#985 |
Zadomowienie
|
Mój jest taki tylko, że złoty z czerwonymi i zielonymi kamieniami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#986 | |
Zakorzenienie
|
Jaki zgrabniutki
![]() Cytat:
![]() też się będe chwalić dzidzią.. jak tylko będę mogła w końcu o niej powiedzieć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#987 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#988 |
Raczkowanie
|
Hej... Piszę do was z tel bo w pracy jestem... Obudzilam sie dzis i jak zwykle termometr poszedl w ruch. Juz myslalam ze zobacze niska tempke, takie przeczucie mialam a tu znowu 37,2! No ale test taki sam jak wczoraj. Ja widze chyba miejsce gdzie ona poprostu powinna byc a nie tam naprawde jest
![]()
#989 |
Zakorzenienie
|
Ja miałam tak samo, widziałam jakby się zaznaczało miejsce gdzie ona mogłaby być
![]() ![]() ![]() Inaczej miałam nawet testu nie powtarzać, ale dzięki forum powtórzyłam i dalej był cień cienia, ale beta 101 ![]() Zrób Kindertest bo ja tu mam przeczucie.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#990 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:57 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ---------- Madziarka oby @ nie przyszła ![]() Dziś w końcu ładna pogoda,ostatnie dwa dni padało.Trochemi szkoda że majówke spędzamy w domu,ale coż tak wyszło ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:27.