Nadchodzi maj, pachnie Saska Kępa a nam od relacji nie zamyka się gęba PM2012cz.XXIII - Strona 114 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-04, 18:32   #3391
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica
Dot.: Nadchodzi maj, pachnie Saska Kępa a nam od relacji nie zamyka się gęba PM2012cz

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
no to mamy nowy tytuł

ja już po próbnej jestem zadowolona w 90 %.. 5 % odejmuję za to że w sumie tak loki miałam robione dziś prostownicą a w dniu ślubu będą drobne termoloki więc nie wiem jak to będzie wyglądało, a drugie 5 % za to że wszystkie włosy mi odgarneła do tyłu ale ogólnie jest ok... z przodu nic nie ma wiec czuje sie łyso ale powiedziała że na ślubnej już mi zrobi część włosów żeby opadały na przód... welon mi ona zamontuje więc będę z nim latać już od około 11,30 czesanie mam o 10 z czego 40 minut bedę siedzieć z termolokami fryzura mi się już trochę rozprostowała a to dlatego że prze upały mocno mi nie lakierowała (no i kwestia też tego że zapłaciłam 30 zł więc też nie chciała jakoś dużo materiałów tracić ) ale tylko troche wiec po utrwaleniu jej dokladnie w dniu ślubu powinno być ok...daje tylko foty tyłu bo z przodu nic nie widać
Piękne loki, tak lekko wyglądają
Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Hejka!!!!!!

Nie ogarniam Was, aczkolwiek szybkie przelecenie Was było bardzo przyjemne

Ze spraw ślubnych ( ) chciałam nadmienić, że mamy wyznaczony termin pleneru I w miesięcznicę naszego ślubu będziemy śmigać po Monachium
No to czad. Ale będzie sesyja
Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
Bylam dzisiaj w Bijou Brigitte i spodobala mi sie jedna bransoleta, teraz mam dylemat czy sprzedawac ta co mam, bo tamta mi sie chyba bardziej podoba

I... moje najnowsze przemyslenie - chyba bedzie welon bo tak sobie pomyslalam ze toczek moge zalozyc na rozne inne okazje (rzecz jasna nie bialy ) a na welon mam szanse tylko raz w zyciu wiec chyba ja wykorzystam

Za mna kolejny slubny koszmar - w trakcie przysiegi zorientowalismy sie ze nie ma ani fotografa ani kamerzysty i TZ zaczal dzwonic do kamerzysty, a on mowi, ze caly Krk jest nieprzejezdny, bo Angelina i Brad biora slub i zamkneli wszystkie ulice i jedzie do nas na rowerze a ja oczywiscie fontanna lez bo dla mnie wazniejszy byl fotograf, a jak on na rowerze mialby przyjechac z Rzeszowa do Krk ?

Oczywiscie jak wyobrazam sobie naszego kamerzyste z kamera w reku na rowerze to nie umiem przestac sie smiac
No nie, żeby przez brangelinów na rowerze jechać
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-04, 18:33   #3392
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m
Dot.: Nadchodzi maj, pachnie Saska Kępa a nam od relacji nie zamyka się gęba PM2012cz

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
Gosza Ty zberezniaku jeden

Czekamy na foty!!!
Już sie sama na te foty nie mogę doczekać. Ale pewnie pierwsze próbki zdjęć będą za tydzień w piątek

Cytat:
Hehehe

Ide w piatek, zobaczyc czy wszytsko ok a pozniej 23.05 mam nadzieje, ze zobaczymy serduszko(a)
Już wiem, że wszystko będzie ok
Pamiętam jak siostra moja mi powiedziała, że musi iść na badania krwi (nie mówiła na jakie, ale wiedziałam o co chodzi) i po odebraniu wyników tylko się do mnie uśmiechnęła- wiedziałam wszystko i od tej pory codziennie modliłam się o zdrowego maluszka i moja siostrę. I oczywiście wszystko było dobrze
Ty też urodzisz piękne, zdrowe dzieciaczki

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-04, 18:34   #3393
Wiktusiaczek
Zadomowienie

Cytat:
Kocurku wzruszyl mnie Twoj podpis piekny!!
Też przed chwilką przeczytałam... Ale to musi być cudowne uczucie
Wiktusiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-04, 18:34   #3394
niusia_87
Zakorzenienie

Właśnie wypisywałam kartę preferencji i musiałam się podpisać, jakoś tak dziwnie, pierwszy raz się podpisywałam nowym nazwiskiem
niusia_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-04, 18:34   #3395
Wiktusiaczek
Zadomowienie

Kicia - fajne loczki Ja bym się bała, że się rozprostują...
Stary 2012-05-04, 18:36   #3396
(kicia)
Zakorzenienie

na pocztę wstawiłam też zdjęcie z przodu ale wygladam okropnie na nim

---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:35 ----------

Cytat:
Napisane przez Wiktusiaczek Pokaż wiadomość
Kicia - fajne loczki Ja bym się bała, że się rozprostują...

e tam i tak welon zasłania większość poza tym aby przetrwały do pierwszego tańca potem to juz mało ważne
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-04, 18:39   #3397
kooocur
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niusia_87 Pokaż wiadomość

Duże są szanse na bliźniaki?

Szansa jest duża bo sama z bliźniaków jestem i moja mama i babcia tez z bliźniaków! Zobaczymy chyba juz w piatek za tydzien!

Cytat:
Kocurku wzruszyl mnie Twoj podpis piekny!!

Cytat:
i mnie

Cytat:
Już sie sama na te foty nie mogę doczekać. Ale pewnie pierwsze próbki zdjęć będą za tydzień w piątek

Już wiem, że wszystko będzie ok
Pamiętam jak siostra moja mi powiedziała, że musi iść na badania krwi (nie mówiła na jakie, ale wiedziałam o co chodzi) i po odebraniu wyników tylko się do mnie uśmiechnęła- wiedziałam wszystko i od tej pory codziennie modliłam się o zdrowego maluszka i moja siostrę. I oczywiście wszystko było dobrze
Ty też urodzisz piękne, zdrowe dzieciaczki

Tak, musi byc dobrze. Nie ma mowy, ze bedzie inaczej!

Widzę, że juz przesądzone o bliźniakach???

Cytat:
Też przed chwilką przeczytałam... Ale to musi być cudowne uczucie
To jest dziwne uczucie...cieszysz sie i boisz jednoczesnie...

Przez chwile sie usmiecham a za chwile przechodza mnie ciarki, aby wszystko było dobrze. No i modle sie o moje dzieko( ci)

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-04, 18:40   #3398
melod_y
Zakorzenienie

kicia- fajnie za dalas fotke z przodu bo teraz smialo moge powiedziec ze bedzie ladnie
tez bym sie bala ze sie rozprostuja bo mam uraz do lokow, ale moze masz bardziej podatne wlosy do skrecania niz moje
Ladnie wygladasz

Edytowane przez melod_y
Czas edycji: 2012-05-04 o 18:41
melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-04, 18:41   #3399
niusia_87
Zakorzenienie

Cytat:
Widzę, że juz przesądzone o bliźniakach???
Stary 2012-05-04, 18:43   #3400
MARGIDA
Wtajemniczenie

koocurku powiedziałaś mamie i teściowej?

wiedźma w kolejnym pokoleniu
no i mam córkę
i męża - czarodzieja
MARGIDA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-04, 18:44   #3401
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
kicia- fajnie za dalas fotke z przodu bo teraz smialo moge powiedziec ze bedzie ladnie
tez bym sie bala ze sie rozprostuja bo mam uraz do lokow, ale moze masz bardziej podatne wlosy do skrecania niz moje
Ladnie wygladasz

dziękuję

wiesz one sie i tak w 100% nie rozprostują więc jak coś zrostaną i tak takie delikatne fale więc nie powinno być źle... no tera to mi się rozpadło od dołu ale tam to chyba w ogóle nie pryskała lakierem czy ja wiem czy mam podatne raczej zależy od pogody... i to mnie martwi bo jak jest wilgotno to się mi szybciej rozprostowują ale to poprosze najwyżej fryzjerkę żeby zrobiła je trochę mocniej utrwalone... bo o upięciu wszystkich nie ma mowy

Stary 2012-05-04, 18:44   #3402
melod_y
Zakorzenienie

MARGIDA- czy ja dobrze widze ze w Twoim awatarze sa litery M i D ???

Stary 2012-05-04, 18:44   #3403
ona8686
Zakorzenienie

Dzień zaliczam do udanych załatwionych spraw teraz moge sie relaksować na wizazu

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Rozumiem

W sumie nie wiem, ja bym polowała na all, gumtree i ewentualnie pytała w salonach.

Kupiłam dekorację na samochód na all i kolejna rzecz odhaczona z listy.
Pochwal sie dekoracją

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
Poważnie? Myślałam że to wszędzie takie powszechne...
U nas jest tak że przy orkiestrze- DJu jest puszka zapięczętowana i tam goście wrzucają pieniądze za dedykację, 10 zł, 20zł a nawet 50 i 100. Po imprezie siada się z grajkami, otwiera puszkę i liczy- kasa jest dla DJa a różnicę pieniędzy z umowy dopłacają młodzi. Nieraz jest tak że pieniędzy zostaje po opłaceniu muzyki i zostaje kasa dla młodych
Odkąd pamiętam tak było, oczywiście nie każdy ma te puszki- jak w prrzykładzie opisanym wyżej i wtedy kancą i kłamią. Ale to się już raczej rzadko zdarza.
Pierwszy raz słyszę o takim zwyczaju. nigdzie tego nie widziałam. Z jednej strony bardzo fajny patent. Z drugiej, nie chciałabym ciagle jakiś dedykacji.

Cytat:

Sukienka z manekina, to wersja ostateczna oraz tył na guziczki, a pod spodem zamek
Bardzo ładna miałas sukienkę

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
Witajcie. Nie było mnie troszkę, ale w poniedziałek miałam maleńki wypadek. Przewróciłam się niefortunnie i mam skręconą kostkę. Spuchnięta noga, ból. Zaczynam się nawet tym troszkę martwić. Wiem, że takie skręcenia są czasem bardziej bolesne niż złamania, ale martwię się, że to coś poważniejszego. Jutro wybieram się do lekarza. Mam nadzieję, że to jednak tylko skręcenie. Trzymajcie za mnie proszę kciuki. Postaram się was nadrobić. Nie wiem czy mi się uda, bo niewygodnie mi się siedzi, ale się postaram. Najbardziej komfortowo czuje się leżąc, ale od tego leżenia, to też już mnie trafia...
oby to nie było nic poważnego

Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość
ja na pewno będę na wizażu
będziecie mi zapodawać grupową psychoterapię
Ja pewnie wpadnę rano, ślub o 19, fryzjer o 12, wiec co ja bede robiła wcześniej... bede Was molestować

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Nie zdałam...

Cytat:
no to mamy nowy tytuł

ja już po próbnej jestem zadowolona w 90 %.. 5 % odejmuję za to że w sumie tak loki miałam robione dziś prostownicą a w dniu ślubu będą drobne termoloki więc nie wiem jak to będzie wyglądało, a drugie 5 % za to że wszystkie włosy mi odgarneła do tyłu ale ogólnie jest ok... z przodu nic nie ma wiec czuje sie łyso ale powiedziała że na ślubnej już mi zrobi część włosów żeby opadały na przód... welon mi ona zamontuje więc będę z nim latać już od około 11,30 czesanie mam o 10 z czego 40 minut bedę siedzieć z termolokami fryzura mi się już trochę rozprostowała a to dlatego że prze upały mocno mi nie lakierowała (no i kwestia też tego że zapłaciłam 30 zł więc też nie chciała jakoś dużo materiałów tracić ) ale tylko troche wiec po utrwaleniu jej dokladnie w dniu ślubu powinno być ok...daje tylko foty tyłu bo z przodu nic nie widać
Z tyłu bardzo ładnie sie prezentuje, z przodu zapewne także

Cytat:
Tak zrobiłam dwa badania z krwi i beta HCG pieknie przyrasta

Dobrze, ze suknia jest w stylu greckim. Chociaz w 2 miesiacu nic raczej nie bedzie widac
ciesze sie razem z Tobą

Cytat:
Napisane przez Post_Blue Pokaż wiadomość

Niestety, chyba po necie nie krąży samochód w całości, a to pewnie dlatego, że te kwiatki i kryształki to jedyna ozdoba i sa tylko przy jednym boku. Wrzucę Ci te, które mam (przynajmniej większe będzie)
Dziękuje Właśnie to zdjecie co wstawiłaś mam. A w zestawieniu było inne, także pomyślałam, że cos więcej posiadasz.

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
Tata mnie prowadzi a TŻ czeka przy ołtarzu i patrzy jak schodzę po schodach bo moj kościół jest taki, że ołtarz jest niżej niz wejscie i są schody takie szerokie. I się schodzi na dół jakby ;] Fajny skośny kościół mam.
To będzie urokliwy widok... jak w filmach

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Na 99 dni przed godziną zero najważniejsze (chyba) rzeczy już są:

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-04, 18:46   #3404
kooocur
Zakorzenienie

Cytat:
koocurku powiedziałaś mamie i teściowej?
Tak juz wszyscy wiedza. Każdy praktycznie płacze ze szczecia!

Moja mama to cały czas sie wzrusza. Tata dzwoni i każe całowac jego Marysie (tak sie mu przyjeło, ze bedzie Marysia).

Dziś moj Tz ma urodziny...wie dostał na prezet pieknie przyrastajaco bete i szczesliwy chodzi i dumy jak paw!.

Synuś
Stary 2012-05-04, 18:47   #3405
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
dziękuję

wiesz one sie i tak w 100% nie rozprostują więc jak coś zrostaną i tak takie delikatne fale więc nie powinno być źle... no tera to mi się rozpadło od dołu ale tam to chyba w ogóle nie pryskała lakierem czy ja wiem czy mam podatne raczej zależy od pogody... i to mnie martwi bo jak jest wilgotno to się mi szybciej rozprostowują ale to poprosze najwyżej fryzjerkę żeby zrobiła je trochę mocniej utrwalone... bo o upięciu wszystkich nie ma mowy
nie no, jak Ci spryska lakierem i wogole przed skręcaniem da jakieś specyfiki na lepszy skręt włosów to mysle ze przynajmniej do czasu oczepin bedzie dobrze
a z drugiej strony przeciez bedziesz prawie caly czas na sali to pogoda powinnas sie nie martwic

Stary 2012-05-04, 18:47   #3406
MARGIDA
Wtajemniczenie

Cytat:
MARGIDA- czy ja dobrze widze ze w Twoim awatarze sa litery M i D ???

a cooo?

no i mam córkę
i męża - czarodzieja
Stary 2012-05-04, 18:49   #3407
Wiktusiaczek
Zadomowienie

Cytat:
Szansa jest duża bo sama z bliźniaków jestem i moja mama i babcia tez z bliźniaków! Zobaczymy chyba juz w piatek za tydzien!To jest dziwne uczucie...cieszysz sie i boisz jednoczesnie...

Przez chwile sie usmiecham a za chwile przechodza mnie ciarki, aby wszystko było dobrze. No i modle sie o moje dzieko( ci)
Kurcze Kochana jesteś teraz wyjątkową osobą, nosisz pod serduszkiem dzieciątko(a) i już od pierwszych chwil życia otaczasz je troską, opieką i czują Twój strach. Pewnie teraz chciał(y)by powiedzieć: "Nie bój się Mamo, mamy tu ciepło, miło i ciemno, a to że się martwisz też Nam się podoba, bo wiemy, że Nas kochasz..."
Trzymam kciuki, aby było dobrze przez cały czas A modlitwy za maluszki wszystkich PMek na pewno nie zabraknie
Stary 2012-05-04, 18:51   #3408
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:

a cooo?

moge sobie zgapić go na nasze menu weselne albo menu drinków?

Stary 2012-05-04, 18:51   #3409
kooocur
Zakorzenienie

Cytat:
Kurcze Kochana jesteś teraz wyjątkową osobą, nosisz pod serduszkiem dzieciątko(a) i już od pierwszych chwil życia otaczasz je troską, opieką i czują Twój strach. Pewnie teraz chciał(y)by powiedzieć: "Nie bój się Mamo, mamy tu ciepło, miło i ciemno, a to że się martwisz też Nam się podoba, bo wiemy, że Nas kochasz..."
Trzymam kciuki, aby było dobrze przez cały czas A modlitwy za maluszki wszystkich PMek na pewno nie zabraknie
Płacze jak dziecko.....Dziekuje za te słowa

Synuś

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-05-04, 18:53   #3410
MARGIDA
Wtajemniczenie

Cytat:
moge sobie zgapić go na nasze menu weselne albo menu drinków?
proszę bardzo
sama zgapiłam z netu

no i mam córkę
i męża - czarodzieja
Stary 2012-05-04, 18:55   #3411
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
proszę bardzo
sama zgapiłam z netu
dzieki
Akurat takie mamy pierwsze litery imion wiec super bedzie pasowac

a to nasze obraczki:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1aa.jpg (38,2 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2a.jpg (57,7 KB, 66 załadowań)

Stary 2012-05-04, 18:58   #3412
MARGIDA
Wtajemniczenie

Cytat:
dzieki

a to nasze obraczki:
my też
fajne obrączki, trochę podobne do naszych

no i mam córkę
i męża - czarodzieja
Stary 2012-05-04, 19:01   #3413
Wiktusiaczek
Zadomowienie

Cytat:
Płacze jak dziecko.....Dziekuje za te słowa
Mi też łezka pociekła tak solidarnie z Tobą

Włączmy sobie lepiej hit, bo się tu zabeczymy.. http://serwisy.gazetaprawna.pl/euro-...y_kit.html,1,9

kicia: muszę pocztę otworzyć i zobaczę Twoje fotki z frontu, no ale tył i grzebyczek super Nie wiedziałam, że welon będzie na cały czas więc nie ma się co martwić o rozprostowanie

Paulinko: obu Nas by źle nie wydepilowali, więc pewno efekt tygodniowy i późniejszy odrost włosów

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-05-04, 19:03   #3414
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:

kicia: muszę pocztę otworzyć i zobaczę Twoje fotki z frontu, no ale tył i grzebyczek super Nie wiedziałam, że welon będzie na cały czas więc nie ma się co martwić o rozprostowanie

nio welon ma być do oczepin a po oczepinach już nie będzie fotografa więc w sumie pewnie ja nie bede patrzyła jak mam włosy ani nikt z gości

Stary 2012-05-04, 19:05   #3415
kilianna
Zakorzenienie

Cytat:
dzieki

a to nasze obraczki:
super

Kocurku - moje gratulacje
Życzę Ci dużo zdrowia oraz zdrowia dla Twojego dzieciaczka (dzieciaczków). W 2 miesiącu ciąży nie będzie widać brzuszka szczególnie pod suknią grecką. Zresztą taki brzuszek, to samo piękno

Kiciu - ale masz włosy
kilianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-04, 19:06   #3416
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Kochane, wpadam na chwilę tylko, bo jeszcze mamy gości i kolejną poślubną imprezę przed nami wszystko udało się cudownie postaram się napisać relację jak najszybciej Pewnie kochana Ewuszka Wam już co nieco zrelacjonowała

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-04, 19:06   #3417
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marylka80 Pokaż wiadomość
Dziewczyny jak zalatwiacie sprawe z wejsciem do koscola, wchodzicie z Tz czy wprowadza was tato?
z tżcikiem
Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
a nam zostało 15 dni

i witam z pracy a po pracy jedziemy trochę pozbyć się gotówki bo trzeba zapłacić za salę
oooo masakra ja jadę jutro płacić ;/
Cytat:
no właśnie stresa nie mamy jeszcze byliśmy wczoraj na grillu i chyba ze 100 razy słyszałam jak tam, macie już wszystko, stresujecie się to w pewnym momencie na pytanie jak tam odpowiedziałam SRAK
ja też byłam wczoraj na grilu o to był główny temat rozmów pili moje zdrowie (jako nowego członka rodziny). także wiem coś o tym
Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
1 dzień
kupilam kwiaty do kościola, pogadalam z siostrą zakonną i zaraz zbieram się na paznkocie

Cytat:
właśnie nam odmówiły kolejne osoby ze 130 zrobiła nam się zaledwie 90 cóż takie życie

na początku się wściekałam ale teraz leje na to ciepłym moczem
u mnie też ze 130 jest 97
Cytat:
no to mamy nowy tytuł

mi się bardzo podoba
Cytat:
Hejka!!!!!!

Nie ogarniam Was, aczkolwiek szybkie przelecenie Was było bardzo przyjemne

Ze spraw ślubnych ( ) chciałam nadmienić, że mamy wyznaczony termin pleneru I w miesięcznicę naszego ślubu będziemy śmigać po Monachium
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-04, 19:08   #3418
Magdzia0108
Zadomowienie

Jutro jadę na portretowe zdjęcia, babeczka za 30 zł maluje, układa fryzurę i robi zdjęcia, taka promocyjka stresuję się, ale ciekawe jak wyjdzie

Wiecie, będę miała przy nóżce od bukiety taki sekretnik jak w załączniku i tam zleciłam wstawienie zdjęcia mojego i TŻ (takie przywieszone sekretniki do bukietu widziałam na zagranicznych stronach ślubnych i mi się spodobał pomysł) i jestem mega zadowolona. Już nie mogę się doczekać efektu całego bukietu z sekretnikiem

http://img16.allegroimg.pl/photos/40.../68/2285656893

Filcowo, biżutowo:

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=365901&p age=12

06.07.2004r razem
01.01.2010r zaręczyny
23.06.2012r Żonka
Magdzia0108 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-04, 19:09   #3419
niusia_87
Zakorzenienie

TŻ ma taką pracę, że nie może chodzić w obrączce. Od ślubu chodzi w niej non stop, nawet śpi, myje się, pływał w basenie. Moją mam trochę luźną i boję się, bym jej nie zgubiła. Już przy pierścionku się tak nauczyłam, że jak jestem w domu to ściągam.
Stary 2012-05-04, 19:10   #3420
(kicia)
Zakorzenienie

dziękuję dziewczynki za wszystkie opinie na tym zdjęciu z przodu wiem że straszę ale co tam wy dla mnie jak siostry to wam wstawiłam najwyżej nie będziecie mogły spać w nocy

TŻtowi też się poodbało jak jeszcze poprawi to co mi się nie podobało powinnam mieć w 100% taką fryzurę jak chciałam.... a to już tylko (bez dzisiejszego dnia) 70 dni

Edytowane przez (kicia)
Czas edycji: 2012-05-04 o 19:12
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości