Majowe Panny Młode - cz. VI - Strona 78 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-03, 15:32   #2311
alwa
Wtajemniczenie

Dot.: Majowe Panny Młode - cz. VI

super relacja, tylko za krótka
a Ewusia wyglądała ślicznie

nie mogę uwierzyc, że już pierwsze z nas zostały szczęśliwymi żonami i w ogóle nie czuję że zaraz moja kolej

❤️❤️❤️
K+H+Z
alwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-03, 22:35   #2312
oska_m
Raczkowanie

już trzy z nas są żonkami )) gratuluje wszystkim

Ewusia wyglądała super, nie mogę się doczekać relacji dziewczyn.

Ostatnie dni i ostatnie załatwianie spraw, dziś zaliczyliśmy spowiedź, albumy zapakowane, kieliszki ozdobione, rzeczy w większości zapakowane.

Jutro czeka nas z rana giełda kwiatowa, później manicure, malutkie zakupy (nie mam się w co ubrać na śniadanie w niedziele :-///), kosciół i sala. Koło 19 powinno być już po wszystkim wiec zamierzam poleżeć na kanapie przed Tv i może nawet obejrzę Zmierzch

Cztery z nas ślubują w sobotę, jaki macie rozkład dnia ? z tego co kojarzę to madzia2306, alwa i youlca. Dobrze kojarzę czy o kimś zapomniałam ?

05.05.2012
oska_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-04, 06:54   #2313
Myska0
Zakorzenienie

Jejuuuu.. Już 3 z nas? Ale zleciało.. I teraz się posypiemy wszystkie Już się nie mogę doczekać

Pięknie Ewusia wyglądała

Mam nadzieję, że ślub i wesele były piękne i niezapomniane

I czekamy z niecierpliwością na relacje Koniecznie ze zdjęciami w tle

Powiem Wam, że wczoraj jak biegałam z moim TŻetem, to cały czas powtarzał, że to już niedługo, a ma wrażenie jakby to miało być za dwa miesiące Coś mi się TŻet zaczyna chyba stresować
Plan na dziś:
- wizyta w kancelarii Kościoła,
- spotkanie z zespołem.

Pozdrawiam Was gorąco i ja już jak zwykle w pracy

20.05.2014 ANIA

27.06.2015 JAŚ

26.01.2018 ZUZIA
Myska0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-04, 08:06   #2314
alwa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez oska_m Pokaż wiadomość
już trzy z nas są żonkami )) gratuluje wszystkim

Ewusia wyglądała super, nie mogę się doczekać relacji dziewczyn.

Ostatnie dni i ostatnie załatwianie spraw, dziś zaliczyliśmy spowiedź, albumy zapakowane, kieliszki ozdobione, rzeczy w większości zapakowane.

Jutro czeka nas z rana giełda kwiatowa, później manicure, malutkie zakupy (nie mam się w co ubrać na śniadanie w niedziele :-///), kosciół i sala. Koło 19 powinno być już po wszystkim wiec zamierzam poleżeć na kanapie przed Tv i może nawet obejrzę Zmierzch

Cztery z nas ślubują w sobotę, jaki macie rozkład dnia ? z tego co kojarzę to madzia2306, alwa i youlca. Dobrze kojarzę czy o kimś zapomniałam ?
Cześc dziewczyny
Ja już po spowiedzi przedślubnej zaraz jedziemy po owoce, potem odbieramy brata TŻta, i zostanie nam już tylko kupno kwiatów do kościoła, zawiezienie wszystkiego na salę i do kościoła i spotkanie z księdzem. o 19 mam manicure a potem już tylko relaks

Mój plan na jutro:
8:00 pobudka, prysznic
8:30 fryzjer
10:30 śniadanie
11:30 makijaż
12:30 ubieranie
po 13:00 błogosławieństwo i podziękowania dla rodziców
po 14:00 wyjazd do kościoła
15:00 Ślub

Wpadnę jeszcze wieczorem zobaczyc co u Was

❤️❤️❤️
K+H+Z
Stary 2012-05-04, 08:10   #2315
Myska0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez alwa Pokaż wiadomość
Cześc dziewczyny
Ja już po spowiedzi przedślubnej zaraz jedziemy po owoce, potem odbieramy brata TŻta, i zostanie nam już tylko kupno kwiatów do kościoła, zawiezienie wszystkiego na salę i do kościoła i spotkanie z księdzem. o 19 mam manicure a potem już tylko relaks

Mój plan na jutro:
8:00 pobudka, prysznic
8:30 fryzjer
10:30 śniadanie
11:30 makijaż
12:30 ubieranie
po 13:00 błogosławieństwo i podziękowania dla rodziców
po 14:00 wyjazd do kościoła
15:00 Ślub

Wpadnę jeszcze wieczorem zobaczyc co u Was
Też będę miała podobny rozkład zajęć Tylko później błogosławieństwo (bez podziękowań), bo koło 14 ma po mnie przyjechać TŻet W Kościele będziemy o 14.40 Żeby podpisać papiery

Jeeeeju.. Ależ ja jestem rozemocjonowana tymi Waszymi ślubami, że nie wiem co będzie na moim własnym

Już niedługo

20.05.2014 ANIA

27.06.2015 JAŚ

26.01.2018 ZUZIA
Stary 2012-05-04, 08:20   #2316
_bagheera_
Wtajemniczenie

Zazdroszczę Wam, że to już też bym już chciała, a to jeszcze tyle czekania... najgorsze jest to, że w międzyczasie jestem zawalona w szkole, mam mnóstwo prac do pisania i w ogóle egzaminy więc jestem trochę rozdrażniona, bo nie mogę się dobrze skupić ani na jednym, ani na drugim

Franio
Staś
_bagheera_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-04, 08:43   #2317
magdziaS
Podróżniczka

Witajcie

Jutro będę się na ślubie Madzi2306 a później będziemy sie bawić na weselu
Postaram sie Wam w niedzielę zdać relację Zdjęcia oczywiście też będę robić

Pozwoliłam sobie też zmodyfikować nieco pierwszy post
Jeśli jakiś dziewczyn brakuje piszcie PW to dopiszę Was do kalendarza

magdziaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-04, 08:58   #2318
madzia2306
Zakorzenienie

1 dzień
kupilam kwiaty do kosciola pogadalam z siostrą zakonną zaraz zbieram się na paznokcie a po poludniu zawosimy wszystko na salę już

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-04, 09:45   #2319
Myska0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _bagheera_ Pokaż wiadomość
Zazdroszczę Wam, że to już też bym już chciała, a to jeszcze tyle czekania... najgorsze jest to, że w międzyczasie jestem zawalona w szkole, mam mnóstwo prac do pisania i w ogóle egzaminy więc jestem trochę rozdrażniona, bo nie mogę się dobrze skupić ani na jednym, ani na drugim
Już bliżej niż dalej Ale ja też już bym chciała być po

---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ----------

Cytat:
Napisane przez magdziaS Pokaż wiadomość
Witajcie

Jutro będę się na ślubie Madzi2306 a później będziemy sie bawić na weselu
Postaram sie Wam w niedzielę zdać relację Zdjęcia oczywiście też będę robić

Pozwoliłam sobie też zmodyfikować nieco pierwszy post
Jeśli jakiś dziewczyn brakuje piszcie PW to dopiszę Was do kalendarza
No fotki koniecznie cykaj Im więcej tym lepiej.. Chociaż i tak będzie PIĘKNIE

---------- Dopisano o 09:45 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ----------

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
1 dzień
kupilam kwiaty do kosciola pogadalam z siostrą zakonną zaraz zbieram się na paznokcie a po poludniu zawosimy wszystko na salę już
Jejuu.. Ja sobie nie wyobrażam siebie w dzień przed Ciekawe co powiem za 15 dni

20.05.2014 ANIA

27.06.2015 JAŚ

26.01.2018 ZUZIA
Stary 2012-05-04, 10:07   #2320
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez Myska0 Pokaż wiadomość
A ja dziewczyny właśnie tak myślę nad kupnem bolerka tiulowego do mojej kiecki.. Jak ten szal będzie obciążał moją kieckę to wolę już bolerko z krótkim rękawkiem.. O takim: http://allegro.pl/bolerko-slubne-atl...tml#tabsAnchor - model ostatni tiulowy..
Tylko są dwa odcienie.. Biały i ecru i nie wiem jaki zamówić jak moja kiecka jest Ivory..
Jak będzie zimno to zostanę tylko z tym nieszczęsnym szalem...
Co myślicie?
Jak będzie zimno to tiulowe bolerko nic nie da ja już sie pogodziłam z brakiem ciepłego czegoś na ramiona i albo mama uszyje mi szal albo kupię biały sweterek (chociaż już zostałam tyle razy skrytykowana za ten pomysł ) albo nie będę mieć nic i już. TŻ popiera mój plan zagryzania zębów jakby było zimno w imię ładnego wyglądu, a to do niego naprawdę niepodobne.

Ewuszko super relacja i zdjęcia, Ewusia wyglądała cudnie

Jejku faktycznie zostało tylko 15 dni czas leci szybko

U mnie do załatwienia/kupienia pozostało:
- biżuteria
- buty na zmianę
- dekoracja samochodu (co też zaraz zamówię)
- kwiaty
- podac liczbę gości/pokoi do hotelu
- dogadać dekorację sali z menagerem
- spotkać się z DJem (lista piosenek pożądanych i zakazanych)
- fotograf - sesja narzeczeńska (miała być w niedzielę ale ma lać )
- winietki, rozsadzenie gości, tablica ze stołami
- pierwszy taniec
- umówić się na refleksy i podcięcie grzywki

Chyba wszystko , chociaż mam takie wrażenie że o czymś zapomniałam, trudno najwyżej tego nie będzie w dniu ślubu.

---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ----------

W ogóle to ja przez ostatnie 3 dni pokonałam tyle kilometrów na rowerze że sama sie sobie dziwię i śmiałam się do TŻa że w ramach przygotowań przed ślubem pracuję żeby moje uda się prezentowały w noc poślubną. Tylko żeby już sukni nie trzeba było zwężać.
Poza tym udało mi sie przeziębić, mam katar i drapie mnie w gardle, jeżeli nasza sesja narzeczeńska się odbędzie to grozi mi czerwony wielki nos.

Poza tym rozdaliśmy ostatnie zaproszenie.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-04, 10:24   #2321
santom
Zakorzenienie

GG do santom Send a message via Skype™ to santom

hej dziewusie!!

piekna relacja ze slubu az sie nie moge doczekac tej z pierwszej reki

dziewczyny, jutro juz wyjezdzam do Polski i dzis bede miec maly sajgonik. zaczynam sie stresowac, bo juz teraz musze pamietac, zeby wziac wszystko co bedzie mi na miejscu potrzebne mialam przerwe w koszmarach slubnych, ale dzis juz sie pojawil(chyba ze 2 miesiace mialam spokoj). zaczynam robic sie nerwowa i niedotykalska prawdziwa bridezilla;D

w poniedzialek musimy kupic napoje i kolorowe alkohole(chyba, ze na promie cos znajdziemy w fajnej cenie), musimy tez jechac na sale podac liczbe gosci i noclegow, we wtorek ide na rzesy i farbowanie wloskow, sroda w miare luzna, chociaz musimy spotkac sie z foto(okazalo sie, ze bedziemy miec 2och fotografow i video w cenie= duzo zdjec z innej perspektywy), czwartek ja ide na paznokcie, Tz wysylam na manicure, w piatek ide na pedicure, spowiedz, no i chyba przedyskutowac z ksiedzem jak to ma wygladac wszystko w sobote wielki dzien, na ktory jeszcze konkretnego planu nie mam

NA ZAWSZE W SERCU...
santom jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-04, 10:42   #2322
Myska0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość

Jak będzie zimno to tiulowe bolerko nic nie da ja już sie pogodziłam z brakiem ciepłego czegoś na ramiona i albo mama uszyje mi szal albo kupię biały sweterek (chociaż już zostałam tyle razy skrytykowana za ten pomysł ) albo nie będę mieć nic i już. TŻ popiera mój plan zagryzania zębów jakby było zimno w imię ładnego wyglądu, a to do niego naprawdę niepodobne.

Ewuszko super relacja i zdjęcia, Ewusia wyglądała cudnie

Jejku faktycznie zostało tylko 15 dni czas leci szybko

U mnie do załatwienia/kupienia pozostało:
- biżuteria
- buty na zmianę
- dekoracja samochodu (co też zaraz zamówię)
- kwiaty
- podac liczbę gości/pokoi do hotelu
- dogadać dekorację sali z menagerem
- spotkać się z DJem (lista piosenek pożądanych i zakazanych)
- fotograf - sesja narzeczeńska (miała być w niedzielę ale ma lać )
- winietki, rozsadzenie gości, tablica ze stołami
- pierwszy taniec
- umówić się na refleksy i podcięcie grzywki

Chyba wszystko , chociaż mam takie wrażenie że o czymś zapomniałam, trudno najwyżej tego nie będzie w dniu ślubu.

---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ----------

W ogóle to ja przez ostatnie 3 dni pokonałam tyle kilometrów na rowerze że sama sie sobie dziwię i śmiałam się do TŻa że w ramach przygotowań przed ślubem pracuję żeby moje uda się prezentowały w noc poślubną. Tylko żeby już sukni nie trzeba było zwężać.
Poza tym udało mi sie przeziębić, mam katar i drapie mnie w gardle, jeżeli nasza sesja narzeczeńska się odbędzie to grozi mi czerwony wielki nos.

Poza tym rozdaliśmy ostatnie zaproszenie.
Może i masz racje, chyba sobie daruje to bolerko całkowicie.. Najwyżej zmarznę A Ty się kuruj moja droga... A sesja jak pada też może być fajna

Brawa za rozdanie ostatniego zaproszenia

No czas leci jak szalony..

My musimy jeszcze:
- odwiedzić kancelarię z dokumentami i zapytamy kiedy i ile się płaci za ślub, organistę i kościelnego (to już dziś chcemy zrobić),
- spotkanie z zespołem i omówienie szczegółów (to też dzisiaj - chyba),
- kupić alkohol, bo czekaliśmy na pewną ilość gości,
- zakup koszy dla rodziców (może bukiety dla mam) i kwiatów dla babć (a w zasadzie jednej, bo babci od strony TŻeta nie będzie),
- wybór i kupno biżuterii,
- nauka tańca,
- bielizna dla TŻeta,
- zrobić winietki,
- odwiedzić kwiaciarkę - może dziś damy radę,
- próbny makijaż (we wtorek 08.05.),
- spotkanie z właścicielem sali, omówienie dekoracji i innych szczegółów (menu, noclegi, ilość gości i takie tam - 10.05.) - koniecznie z butami ślubnymi ,
- ostatnia przymiarka sukni 16.05. i jej odbiór,
- manicure 17.05.,
- ewentualnie zakup Merci dla gości (ale nad tym się mocno zastanawiam.....)

Chyba tyle.....

A ja ostatnio biegam z moim TŻetem codziennie ok 40 minut Tak się składa, że urzędujemy sobie teraz sami u mnie w domku i mamy na to czas.. Fajnie, bo po ślubie tym bardziej czas na takie wspólne bieganie znajdziemy

20.05.2014 ANIA

27.06.2015 JAŚ

26.01.2018 ZUZIA

Edytowane przez Myska0
Czas edycji: 2012-05-04 o 10:50
Stary 2012-05-04, 10:46   #2323
ewuszkaaa
Zakorzenienie

Ufff Ufff kolejne majówki mają dziś "dzień przed" ale leci. I już 3 żony mamy, a jutro ta ilość znacząco urośnie!

My tu z Margidą Was wszystkie za mąż wydamy, i same na koniec zostaniemy Mam nadzieję, że chociąz klika z Was wróci prędko z podróży poślubnych, żeby nas tu wspierać

Byliśmy wczoraj na pierwszej indywidualnej lekcji tańca. Pan instruktor nam taki układ wymyślił do walca angielskiego, że jak nam się to uda przed gośćmi na weselu zatańczyć to się chyba posikam ze szczęścia. TŻet mnie zaskakuje, nie lubi tańczyć, ale chodzi dzielnie na te lekcje, pilnie słucha, uczy się bardzo szybko, super mu idzie więc może nie będzi obciachu Dla zobrazowania powiem Wam, że TŻet będzie mnie wyrzucał, zwijał, podnosił, obkręcał, wychylał i cholera wie co jeszcze

Wybraliśmy nie do końca pozytywną piosenkę o miłości, ale jest po angielsku, to większość nie pokapuje. Za to bardzo odpowiada nam klimat samej muzyki, saksofon i rytm. Jak chcecie posłuchać - Curtis Stigers - I wonder why

Mamy wolne w poniedziałek, więc robimy nalot na kancelarię w kościele, może ruszy coś z dekoracją kościoła. i jedziemy na salę sprawdzić ile mamy miejsca do tańca i czy buty nam się nie ślizgają.

"Kobieta wierzy, że 2 i 2 zmieni się w 5,
jeśli będzie długo płakać i zrobi awanturę"

- George Elliot
ewuszkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-04, 10:52   #2324
Myska0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez santom Pokaż wiadomość
hej dziewusie!!

piekna relacja ze slubu az sie nie moge doczekac tej z pierwszej reki

dziewczyny, jutro juz wyjezdzam do Polski i dzis bede miec maly sajgonik. zaczynam sie stresowac, bo juz teraz musze pamietac, zeby wziac wszystko co bedzie mi na miejscu potrzebne mialam przerwe w koszmarach slubnych, ale dzis juz sie pojawil(chyba ze 2 miesiace mialam spokoj). zaczynam robic sie nerwowa i niedotykalska prawdziwa bridezilla;D

w poniedzialek musimy kupic napoje i kolorowe alkohole(chyba, ze na promie cos znajdziemy w fajnej cenie), musimy tez jechac na sale podac liczbe gosci i noclegow, we wtorek ide na rzesy i farbowanie wloskow, sroda w miare luzna, chociaz musimy spotkac sie z foto(okazalo sie, ze bedziemy miec 2och fotografow i video w cenie= duzo zdjec z innej perspektywy), czwartek ja ide na paznokcie, Tz wysylam na manicure, w piatek ide na pedicure, spowiedz, no i chyba przedyskutowac z ksiedzem jak to ma wygladac wszystko w sobote wielki dzien, na ktory jeszcze konkretnego planu nie mam
Skup się i nie zapomnij o niczym!!! Tylko spokojnie Kochana

Ja jakoś nie mam koszmarów.. A miałam wcześniej chyba ze 3

Santom, pamiętaj, żeby mi dać znać jak te kosze Ależ jestem upierdliwa Ale chyba w następnym tygodniu je zamówimy i tak się zastanawiam czy dodatkowo mamom nie kupić bukietu z róż.. Nie wiem czy to nie będzie zbędne..?

---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ----------

Cytat:
Napisane przez ewuszkaaa Pokaż wiadomość
Ufff Ufff kolejne majówki mają dziś "dzień przed" ale leci. I już 3 żony mamy, a jutro ta ilość znacząco urośnie!

My tu z Margidą Was wszystkie za mąż wydamy, i same na koniec zostaniemy Mam nadzieję, że chociąz klika z Was wróci prędko z podróży poślubnych, żeby nas tu wspierać

Byliśmy wczoraj na pierwszej indywidualnej lekcji tańca. Pan instruktor nam taki układ wymyślił do walca angielskiego, że jak nam się to uda przed gośćmi na weselu zatańczyć to się chyba posikam ze szczęścia. TŻet mnie zaskakuje, nie lubi tańczyć, ale chodzi dzielnie na te lekcje, pilnie słucha, uczy się bardzo szybko, super mu idzie więc może nie będzi obciachu Dla zobrazowania powiem Wam, że TŻet będzie mnie wyrzucał, zwijał, podnosił, obkręcał, wychylał i cholera wie co jeszcze

Wybraliśmy nie do końca pozytywną piosenkę o miłości, ale jest po angielsku, to większość nie pokapuje. Za to bardzo odpowiada nam klimat samej muzyki, saksofon i rytm. Jak chcecie posłuchać - Curtis Stigers - I wonder why

Mamy wolne w poniedziałek, więc robimy nalot na kancelarię w kościele, może ruszy coś z dekoracją kościoła. i jedziemy na salę sprawdzić ile mamy miejsca do tańca i czy buty nam się nie ślizgają.
Ja też bym już chciała być dzień przed

Ja na pewno powrócę, bo w żadną podróż poślubną się nie wybieram.. Nie zostawię Was samych

No to na pewno będzie piękny walc Gratuluje zdolności i cierpliwości TŻeta

A i z tą dekoracją Kościoła zróbcie porządek No!

P.S. I po Twoim poście dopisałam przy spotkaniu na sali, żeby wziąć ze sobą butki do przetestowania

20.05.2014 ANIA

27.06.2015 JAŚ

26.01.2018 ZUZIA

Edytowane przez Myska0
Czas edycji: 2012-05-04 o 10:56
Stary 2012-05-04, 11:32   #2325
santom
Zakorzenienie

Myska, jeszcze w niedziele je obcykam i powrzucam fotki tylko musze je jakos przed mama przemycic, bo juz mi brat pisal, ze biega wokol paczki z tymi koszami i rylko cieszy ale powiem Ci, ze ja na poczatku tez myslalam, ze same kosze wystarcza, ale stiwerdzilam, ze po jakims malym bukieciku kwiatow jeszcze dorzuce dobrze, ze mi przypomnialas, bo wlasnie do dekoratorki musze napisac, zeby wiedziala

NA ZAWSZE W SERCU...

Edytowane przez santom
Czas edycji: 2012-05-04 o 11:37
Stary 2012-05-04, 11:37   #2326
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez santom Pokaż wiadomość
No to czeka was intensywny tydzień ale to dobrze, lepiej miec co robić niż siedzieć i sie stresować skoro będziecie mieć już wolne

Cytat:
Spokojnie, spokojnie, mi też podróż poślubna nie grozi będę zaglądać i was wspierać w każdej wolnej chwili

Cytat:

My jeszcze nie umówiliśmy lekcji indywidualnych, raz się zerwaliśmy do prób w domu, ostatnio chcieliśmy też na spacerze ale TŻ nie miał zasięgu internetu i ani piosenki na komórce, więc nie dało się, ale dzisiaj go przycisnę wieczorem. U nas też będą obroty i podnoszenia w walcu angielskim, już kilka przećwiczyliśmy na podstawie youtube

Piosenki posłucham w domu, my mamy piosenkę, z której moja siostra się śmiała że wszyscy goście będą zdegustowani i będą myślec o śmeirci bo jest z 'Ojca Chrzestnego', ale jest indealna i ma piękny tekst.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2012-05-04, 11:57   #2327
ewuszkaaa
Zakorzenienie

madzia2306, alwa, oska_m, youlca, a_clockwork_orange - życzę Wam abyście miały piękny dzień, pełen wspaniałych emocji i zgromadzonych wspomnień. A na nową drogę życia miłości, troski, wsparcia i wszystkiego najlepszego

"Kobieta wierzy, że 2 i 2 zmieni się w 5,
jeśli będzie długo płakać i zrobi awanturę"

- George Elliot
ewuszkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-04, 12:45   #2328
Myska0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez santom
Myska, jeszcze w niedziele je obcykam i powrzucam fotki tylko musze je jakos przed mama przemycic, bo juz mi brat pisal, ze biega wokol paczki z tymi koszami i rylko cieszy ale powiem Ci, ze ja na poczatku tez myslalam, ze same kosze wystarcza, ale stiwerdzilam, ze po jakims malym bukieciku kwiatow jeszcze dorzuce dobrze, ze mi przypomnialas, bo wlasnie do dekoratorki musze napisac, zeby wiedziala
My chyba damy ojczulkom po tym koszu, a mamom kwiaty.. Jak to kobietom A zawartością kosza i tak się podzielą

---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ----------

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość

My jeszcze nie umówiliśmy lekcji indywidualnych, raz się zerwaliśmy do prób w domu, ostatnio chcieliśmy też na spacerze ale TŻ nie miał zasięgu internetu i ani piosenki na komórce, więc nie dało się, ale dzisiaj go przycisnę wieczorem. U nas też będą obroty i podnoszenia w walcu angielskim, już kilka przećwiczyliśmy na podstawie youtube

Piosenki posłucham w domu, my mamy piosenkę, z której moja siostra się śmiała że wszyscy goście będą zdegustowani i będą myślec o śmeirci bo jest z 'Ojca Chrzestnego', ale jest indealna i ma piękny tekst.
Ja to o jakimkolwiek rytmicznym podnoszeniu mogę sobie pomarzyć.. Ale i tak będzie pięknie

---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ----------

No to i ja jutrzejszym panienkom życzę niezapomnianego, radosnego dnia (i nocy ).

madzia2306, alwa, oska_m, youlca, a_clockwork_orange
:
Aby wszystko przebiegło zgodnie z planem
I wszystkiego naj naj najlepszego na nowej drodze życia..
Trzymajcie się ! Będzie PIĘKNIE

20.05.2014 ANIA

27.06.2015 JAŚ

26.01.2018 ZUZIA
Stary 2012-05-04, 15:35   #2329
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Kochane, ja tylko na chwilkę

Chciałam złożyć spóźnione ale bardzo szczere życzenia kochanej Dominice (źle to sobie obliczyłam, myślałam ze wczoraj uda mi się jeszcze zajrzeć ) oraz od razu na jutro kochanym Madzi2306, Alwie, Ośce_m, youlce i a_clockwork_orange wielu cudownych, niezapomnianych chwil

Dziękuję Wam za komplementy, życzenia, wsparcie i za wszystko straaasznie się cieszę ze Ewuszka była obecna, mogła mi osobiście przekazać życzenia i zdać Wam relację . Jestem wzruszona i bardzo, bardzo mi miło

Ślub i wesele wspominam cudownie, wszystkim się podobało, a nam chyba najbardziej relacja będzie jak będę miała więcej czasu, bo na razie to ciągle biegam, goście jeszcze na stanie i w ogóle

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-04, 18:40   #2330
iceflower
Przyjaciółka KWC

Nasze drogie jutrzejsze majówki - madzia2306, alwa, oska_m, youlca, a_clockwork_orange - życzę wam pięknych ślubów, dużo słońca, szalonej zabawy do białego rana, a przede wszystkim dużo szczęścia u boku przyszłych małżonków.

Ewusia super że wszystko się udało czekamy na relację.

przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2012-05-04, 19:13   #2331
santom
Zakorzenienie

no ja tez w razie czego :

wszystkiego najlepszego ;D juz jutro Wasz dzien: aby wszystkim razem i kazdej z osobna wyszlo pieknie sto lat!!:madzia2306, alwa, oska_m, youlca, a_clockwork_orange

juz spakowana, teraz czekam, az mi Tz przywiezie buleczki co bym mogla kanapki na droge zrobic a jutro o 6 juz wyruszamy czeka nas prawie 24h podrozy mam nadzieje, ze bezproblemowej i przyjemnej

NA ZAWSZE W SERCU...

Edytowane przez santom
Czas edycji: 2012-05-04 o 19:15
Stary 2012-05-04, 20:12   #2332
jagodzia133
Zakorzenienie

madzia2306, alwa, oska_m, youlca, a_clockwork_orange wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-04, 20:12   #2333
Duusiia
Rozeznanie

dziewczyny, jestem jeszcze zakręcona jak świński ogonek, ale było super
dziękuję za życzenia
kilka fotek w klubie zostawiłam

https://www.facebook.com/pages/Rozko...68697883271953
Duusiia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-04, 20:16   #2334
MARGIDA
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Duusiia Pokaż wiadomość
dziękuję za życzenia
jaka Ty śliczna jesteś

wiedźma w kolejnym pokoleniu
no i mam córkę
i męża - czarodzieja
MARGIDA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-04, 20:22   #2335
Alejka13
Zadomowienie

Dusia, a może choć jedno zdjęcie tu wstawisz, cioo? Dla tych, które nie mogą zobaczyć w klubie
Alejka13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-04, 20:26   #2336
iceflower
Przyjaciółka KWC

Dusia super wyglądaliście, naprawdę czekamy na relację.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2012-05-04, 21:06   #2337
magdziaS
Podróżniczka

Ewusiu Dusiu Czekmy na Wasze relacje kochane
Dusia, wyglądałaś pięknie

Jutrzejszym przyszłym żonkom madzia2306, alwa, oska_m, youlca, a_clockwork_orange, wszystkiego dobrego! Oby ten dzień był piękny i taki jak sobie wymarzyłyście Dużo pomyślności na nowej drodze życia !

magdziaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-04, 21:52   #2338
oska_m
Raczkowanie

dziękuje za życzenia ja już w domku spokojnie siedzę po całym dniu załatwiania, miałam dziś chyba z 20 telefonów czy się stresuje i zaczeły mnie bardziej stresować te telefony niż ogólnie dzień ślubu :P

pojawię się jak tylko będę mogła zdam relacje pozdrawiam

05.05.2012
oska_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-04, 21:53   #2339
alwa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Duusiia Pokaż wiadomość
dziękuję za życzenia
faktycznie jesteś śliczna

madzia2306
a_clockwork_orange
oska_m

Wszystkiego najlepszego dziewczyny na nowej drodze życia, żeby wszystko jutro było po waszej myśli, a sam ślub był niezapomnianym wzruszającym przeżyciem

❤️❤️❤️
K+H+Z
Stary 2012-05-04, 22:04   #2340
kiriii
Raczkowanie

nadal czytam systematycznie... wydaje mi się, że macie nerwy ze stali, ja jak siadam na wizaż to z długopisem bo z waszych podsumowań ciągle czegoś nowego się dowiaduje...
Idę jutro do księdza, dzisiaj się dowiedziałam, że kościelny jest na urlopie w hiszpanii ciekawa jestem czy da się cokolwiek ustalić bez niego?
Ustalacie jakąś indywidualną oprawę mszy? Ja już wiem, że z organistą nie ma negocjacji, gra to co zawsze ma wyuczony schemat, ciekawa jestem jak z czytaniami ect...

Gratuluje tym dziewczyną, które mają ten cały szał już za sobą, .... taki stres jeszcze przez tydzień

kiriii jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości