|
|
#4381 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: zazdroszczę zaręczonym dziewczynom... odsłona 54!
Wszystko o liczeniu, rytmach, kształtowaniu pojęcia liczby, zapisywaniu czynności matematycznych, grach, mierzeniu, ważeniu itd...
![]() Fajny ten ślub na Bali I obrączki cudne Ja bym taki chciała. I bez wesela. |
|
|
|
#4382 |
|
Wtajemniczenie
|
Bali, boskie
Ananasku, współczuję bardzo. Nie wiem, co bym zrobiła w takim wypadku. Kupiłam kopertówkę!!!
|
|
|
|
#4383 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja się wciąż podniecam Twoją sukienką
|
|
|
#4384 |
|
Zadomowienie
|
Ananas no co za dupek
![]() Właśnie, dlaczego koledzy nie zareagowali, tania atrakcja? Kochana daj sobie czas, wyłącz telefon, wypłacz się jeżeli to Ci sprawia ulgę. Nie myśl o tym, nie analizuj. Po kilku dniach spojrzysz na to troszkę chłodniejszym okiem. Dziwne jest to, że zamiast przepraszać za to co zrobił,że był na tej imprezie że nic nie powiedział to jeszcze odwraca kota ogonem i gada że mu wstyd robisz. Teraz nie rozmawiaj z nim, emocje są jeszcze świeże, daj sobie czas ![]() I dopiero potem porozmawiajcie. Laski czasem mącą, ale informacji o tym nie masz tylko od jednej osoby. Ja bym go zostawiła, jesteście długo razem, takie zachowanie i zatajanie nie jest w porządku. Trzymaj się
|
|
|
|
#4385 |
|
Zakorzenienie
|
Hi
![]() Podczytuję Was powoooooli, bo siedzę sobie u rodziców ![]() Majówka fajna, mam wolne od zeszłego piątkowego popołudnia do niedzieli, więc cały tydzień ![]() W pt byłam z TŻ-em i koleżanką na mieście, w sb z inną koleżanką i jej facetem nad wodą, wieczorkiem z koleżankami na mieście, w ndz też nad wodą i potem z TZ-em pojechaliśmy do Jego mieszkania. Wróciliśmy w pn po południu, poszliśmy wieczorkiem z koleżanką i jej facetem znowu na miasto, potem dołączyła jeszcze inna koleżanka Wtorek też spędziłam nad wodą, a wieczór na grillu u koleżanki. TŻ spił się niemiłosiernie i nic nie pamięta Środę spędziłam na zakupach z TŻ-em, godzinkę potem z koleżanką nad wodą, a wieczorem upiłam się sama piwami smakowymi Wczoraj poleniłam się, a po południu przyjechałam do rodziców Te co mają mnie na fb wiedzą, że pojeździłam na rowerze, pograłam z siostrą w badmintona i popiłam mleka prosto od krowy A dziś rano miałam wracać do siebie, no ale zostałam jeszcze u rodziców, chyba wieczorkiem pojadę. Nie chce mi się wracać do pracy w pn Oto mój majówkowy pamiętnik ![]() Na dodatek muszę spiąć tyłek i skończyć magisterkę, pozbierać materiały i pouczyć się na egzamin z podyplomówki, opracować pytania na obronę i nauczyć się na obronę ![]() Tęskniłyście za mną, prawdaaaaa???
|
#4386 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4387 |
|
Zakorzenienie
|
Jeeeeeeeeee!!! TŻ wraca!
![]()
|
|
#4388 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4389 |
|
Zakorzenienie
|
ale tu się dzieje...
Ananas, kurde, ciężka sytuacja... skoro tyle osób mówi, że coś się działo, to ciężko nie myśleć, że to prawda. zupełnie nie wiem, co doradzić... osobiście pewnie bym poprosiła go o szczerość, powiedziałabym, co czuję. i jeśli on nadal by się zaklinał, że nic się nie działo, to może i bym uwierzyła, ale jeśli choć raz okazałoby się, że był gdzieś, gdzie miało go nie być (jak z tą imprezą), to nie interesowałoby mnie, czy on tam się z kimś mizdrzył, czy nie - po prostu zostałam oszukana, a więc to koniec. szczerość to podstawa. pewnie jestem naiwna i pewnie "wypada" od razu zerwać, ale ja pewnie bym nie umiała - przecież ufam tyle lat, nigdy mnie nie zawiódł, ciężko to skreślić, jedynie wierząc innym na słowo. Stefka Magda Józia, będzie W. - będzie seksik aż chce się zaśpiewać seksualną pioseneczkę http://www.youtube.com/watch?v=9d6f9j7gAdY muffiny myślałam, że mi nie wyjdą, bo ciasto mi się zrobiło dziwne - trochę rzadkie, trochę gęste, pełno grud... i co? i wyrosły jak nigdy są emejzin!!! lecę ogarnąć chałupę, bo siorka za niedługo wpadnie
Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2012-05-04 o 15:38 |
|
|
|
#4390 |
|
Zakorzenienie
|
Naj, nie mam zielonego pojęcia co chciałaś mi przekazać
![]() ![]()
|
#4391 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4392 |
|
Zakorzenienie
|
Ani się waż, już mi jedna "siostra" faceta przygarnęła, a jakby Ciebie zobaczył, to bym miała po chłopie, by wrócić do mnie nie chciał
![]() Najka, o mój Panie, jaki song Jakby mnie facet nigdy nie zrobił w bambuko i tu nagle taki szok, to bym się zastanowiła, ale jakby już wcześniej były jakieś sygnały albo nagle tyle osób by zaczęło mnie informować, to sorry...
|
|
#4393 |
|
Zakorzenienie
|
A ktoś pytał (Choji?) o HappyThankYouMorePlease - to taka obyczajówka. problemy młodych dorosłych, miłość oczywiście. Takie lekkie kino chyba, ale trochę bardziej refleksyjne niż komedie romantyczne
okaże się, co sądzę, jak zobaczę
|
|
|
|
#4394 |
|
Zakorzenienie
|
Naj, Jusia
![]() ![]() ![]() Chyba pora wracać, TŻ dzwonił, że wieczorem szykuje się trzeci w tym tygodniu grill Chłopaki chyba poczytali na fb, że pojechałam do rodziców i od razu mojego TŻ-a zwerbowali na grilla, to się zdziwią jak przyjadę z Nim TAK, jestem ZOŁZĄ
|
#4395 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
- Kurczę, uwielbiam mieć w Tobie kumpla. - Eeee tam, nie traktujesz mnie jak kumpla, nie licząc rozmów o piłce nożnej - Nie? To powiem Ci jak kumplowi: wiesz, jaki seks dzisiaj miałem?! - Jaki? - To było coś - prawdziwe bang bang! I... zaczęliśmy śpiewać a to pewnie nie doczytałam, myślałam, że to pierwszy raz nadszarpnięte zaufanie, jeśli już bym się mocno przejechała kiedyś, to nie dałabym szansy drugi raz... |
|
|
|
|
#4396 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale ten Twój TŻ pocieszny my też miewamy podobne rozmowy na poziomie ![]() Dobrze, że mój chłop jutro przyjeżdża, bo tak mnie ten tyłek boli, że masaż jest konieczny
|
|
|
#4397 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Józia, to baw się dobrze. Lecę do domu, do fryzjera - odświeżyć kolor, potem do kumpeli, a jutro pindrzenie się i weselicho ![]() AAA i apropos piosenek ja mam dziś w głowie Zaz - Je veux ![]() Buziaczki
|
|
|
|
|
#4398 |
|
Zakorzenienie
|
józia, tak, nasze elokwentne rozmowy są super
![]() lecę
|
|
|
|
#4399 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Pierwsza partia wyszła mi średnio, ale druga też emejzin Może dlatego, że dodałam ajerkoniaku Robiłam kakaowe z kawałkami czekolady z orzechami i rodzynkami, z nadzieniem budyniowym.U mnie nie przestaje padać Wybieram się dzisiaj na zumbę pierwszy raz. Potem możliwe, że wpadnę na koncert znajomych, a później jakieś piwko z TŻ i kumplami
|
|
#4400 |
|
Zakorzenienie
|
Koko hymn rządzi hahaha ;D hejo dawno mnie nie bylo ale weekend majowy w pracy i tak jakoś zmęczona śpię albo u sąsiadów siedzimy w końcu mamy kompanów do gry w nasze planszowki
podczytuje was ale jakoś nie chce mi sie pisać
|
#4401 |
|
Raczkowanie
|
ananasku mam nadzieję że wszystko się jakoś ułoży.Tak w ogóle to cześć wszystkim. Nie wiem jaka u Was pogoda, ale u mnie leje od rana. Chyba skończę dzis na tym jednym poście bo humor mam do bani, majówka się nie udała, uczyć mi sie nie chce i do tego jeszcze chora jestem
|
#4402 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#4403 |
|
Zakorzenienie
|
jestem już w mieście, byłam na poczcie i w rossmanie (kupiłam bloker bo stary miałam już chyba rok i olejek do włosów alterry z migdałami i granatem - ładnie pachnie ale coś będę musiała wykombinować z nakrętką
)
|
|
|
|
#4404 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ilsa tydzień wellness w lidlu http://kociejezyczki.blogspot.com/20...da-nature.html
|
|
#4405 |
|
Zakorzenienie
|
Ilsa w rossmanie jest bloker?
zakupiłam hula hop i od jutra zaczynam w pracy wszyscy prawie wzieli wolne więc z nudów czytałam watki fitness i efekty są woooow![]() ---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ---------- ooo fajne krotkie spodenki i spódnica sa w lidlu szkoda, że najbliższego mam 40 km od domu
|
|
|
|
#4406 |
|
Zakorzenienie
|
Jusia ale piekny ślub!
![]() Peach nooo fajna piosenka, ale wolę chyba w tej wersji http://www.youtube.com/watch?v=y2mscqMjLFs&ob=av3n Med mam podobnie. Uważam że na odnowienie przysięgi Bali jest idealne ![]() Ananasku wiesz co … moim zdaniem każda plotka ma w sobie ziarnko prawdy, więc bardzo uważnie przyjrzałabym się tej sprawie Czarna Kocurko lampiony zamawialiśmy na allegro. Zamówiłam buty, białą śmietanke bez kryształków. Niestety złoto przyłożone do materiału sukni wyglądało źle. Kupiłam tez inne rzeczy, ale o tym za chwilę. Lecę na kolację. |
|
|
|
#4407 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A mi się z lidla podobają "marynarskie" ciuchy
|
|
#4408 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4409 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak jestem w I am to zawsze się nie mogę się napatrzeć na dodatki w tym stylu ---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ---------- A i Peach kupiłam ten krem o którym Ci pisałam i przeanalizowałam wszystkie składniki I szykuję wpis na bloga Ale pewnie już nie dzisiaj pójdzie
|
|
#4410 |
|
Zakorzenienie
|
tż mi nasypał piasku do hula hopa, ale chyba jestem koczkodanem i z piachem nie umiem kręcić:/
---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- zwiesiu który?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:17.

?
I obrączki cudne 

aż chce się zaśpiewać seksualną pioseneczkę
są emejzin!!!

mam nadzieję że wszystko się jakoś ułoży.
13.03.2008