|
|
#31 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rose Absolue Yves Rocher
ja nie wiem nie umiem opisywac zapachow ale wczoraj mi pachniala moja miniaturka jak ode a l'amour a potem w glebi jak wycofana juz woda cantata. Ale wiecie moge sie mylis bo moj nosek taki nie wyrobiony. Ale zapach sliczny
|
|
|
|
|
#32 |
|
Zakorzenienie
|
No mnie też się kojarzy na początku z ode a l'amour. Cantaty nie znam, więc nie wiem. Ale dla mnie to się potem robi taka pudrowa bardziej.
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
Cantate ubostwialalam i bardzo zaluje,ze zostala wycofan
Bylaby dobra duszyczka,ktora podzielilaby sie kropla Rose Absolue????jakos boje sie zamawiac w ciemno a oferta jest jeszcze wazna wiec mialabym czas na spokojne testy,bo prawde mowiac mam do wyboru sprawdzone Provocative Woman Arden lub w ciemno Rose Absolue...jednak szkoda mi puscic 130zl a pozniej stwierdzic,ze to nie moja bajka ![]() Postaram sie odwzajemnic roznosciami z moich przepastych szaf
|
|
#34 |
|
Raczkowanie
|
niestety nie dosc ze mam miniaurke z ktroej nie da sie przelac to jeszcze mieszkam we francji, wymiana odpada
ale wiesz sprobuj napisac do YR maila moze przysla ![]() Ja tez pochodze z czestochowy ... moze sie znamy
|
|
|
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
Hex??To jeszcze nie zamówiłaś??
To ja się tyle ulotek nawysyłałam! Mogę Ci odlać kropelkę tylko tak jak Ci napisałam na GG jeszcze mam zakaz dostępu do nich![]() Mam też chusteczkę...ale nie wiem czy Cie to zainteresuje.
|
|
#36 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ulotki przydadza sie tak czy tak bo zamowienie skladac bede ale poprostu boje sie brac w ciemno bo wiem jak bylo z ich poprzednim zapachem,ze...jakos nie rzucil mnie kolana pod katem trwalosci i jakos nie do konca mi lezy-na szczescie mam tylko miniature![]() Chusteczka mnie interesuje,chyba ze dostep do nich bedziesz miala niebawem to cierpliwie poczekam,bo jednak co test na skorze to test ![]() Stukne pozniej na priva
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj testowałam i bardzo mi się spodobał.Przypomina nieco Ghosta którego poznałam dzięki uprzejmości Tulipanki.Słodko-różany,taki konfiturowy i niezwykle przyjemny
|
|
|
|
|
#38 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#39 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Wyślę delegację,która jutro przyniesie mi w godzinach popołuniowych flakonik Rose Absolue
|
|
|
|
|
|
#40 |
|
Zakorzenienie
|
Teraz właśnie chyba ze dwa tygodnie jest promocja na ten zapach. 50 ml + 15 ml za 99 PLN
|
|
#41 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
Koniecznie! Ja jestem w związku moim nabytkiem w wiecznej euforii...mimo, że go jeszcze niby nie mam
bo mam go dostać na urodziny, ale od miesiąca codziennie wtykam nos w korek...i się ukradkiem psikam na urodziny powiem, że wyparowały...
|
|
#43 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#44 |
|
Zakorzenienie
|
Wachaslam wczoraj i jzu zamiescilam recenzje w KWC. Podoba mi sie ta roza, ale sama nie wiem, czy ja kupic... Bardziej p-odbaja mi sie perfumy Rosine i Tendre Kiss - tam roza to jest rasowa, taka wyjatkowa. A ta... jednak mi cos przypomina. Chociaz zgadzam sie, ze ciekawa jest, slodka, ciepla.
|
|
|
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
Już mam i naprawdę jestem nimi oczarowana.Piękne a do tego wydają się być trwałe
Rzeczywiście dodają 15ml do zakupu dużej wody-bardzo porzadny flakonik taki w jakich czasem sprzedają 15ml innych zapachów np.Neonatury Cocoon,butelczka z atomirzerem i korkiem.Mała wersja powędrowała do mojej mamy
|
|
|
|
|
#46 |
|
Rozeznanie
|
Właśnie trzymam w rękach najnowszą ofertę YR iii...uwaga ...uwaga-Rose Absolue pojawiło się w formie perfum!Flakonik ma 30 ml a koreczek jest ozdobiony czerwonym sznureczkiem z pieczęcią(chyba z laki).Jest prześliczny
![]() Cena za to odstrasza -teraz jeszcze w promocji można nabyć to cudo za 129 zł..Potem będa kosztować 220 zł
|
|
|
|
|
#47 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Co to za ulotka? Ja dostałam właśnie promocje na styczeń i jest tylko promocja - 2 produkty w cenie jednego. Mam tez najnowszą Zieloną Księgę i niczego takiego o tych perfumach nie wyczytałam. Ale z tego co mówisz flaszencja musi być urocza!
|
|
|
|
|
|
#48 |
|
Zakorzenienie
|
Konfiturka do pączków
Pyszności
|
|
#49 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A tak przy okazji-wchodzi też nowy zapach Pur Desir piwoniowy
|
|
|
|
|
|
#50 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jak już ktoś kupi to niech podzieli sie wrażeniami, zwłaszcza versus poprzednia wersja EDP
|
|
|
|
|
|
#51 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No cena wysoka - 220 zł YR coraz bardziej się ceni. Ale z drugiej strony - są promocje -50%,a 110 zł to jeszcze nie aż taka wielka znowu kwota! Ostatnio kupiłam Voile D'ambre 40% taniej i był to strzał w 10-tkę, o dziwo bardzo trwałe na mnie!Gdy będzie już możliwość powąchania i zobaczenia tego cuda w YR na pewno się skuszę. Jak ktoś ma jakieś zdjęcie jak wygląda te 30ml perfum, to bardzo proszę o zdjęcie! Umieram z ciekawości jak wygląda ten flakon ![]() Co do tej piwonii to chętnie przygarnę jesli się spodoba (mam juz bez i gardenię )
|
|
|
|
|
|
#52 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#53 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#54 |
|
Zadomowienie
|
Ja tak trochę nie na temat..Taka refleksja moja, która tak samo odnosi się do mnie. Piszecie, że Rose Absolue to drożyzna. I fakt. Zauważyłam,że YR przyzwyczaja nas do coraz wyższych cen i nęci nas właśnie "promocjami". Zauważcie, że te perfumy w "promocji" kosztują niewiele mniej niż np Neonatura w regularnej cenie, a i tak będzie się sprzedawać, no bo jest 50 procent tańszy. Coś w tym jest... spece od marketingu są czujni!
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
No ale i przyznać trzeba, że i poprawili się o klasę z zapachami, więc nic dziwnego, że zaczeli się cenić.
|
|
|
|
|
#56 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#57 |
|
Zadomowienie
|
Jasne, ma prawo tyle kosztować,co nie zmienia faktu że zawsze czekam na ulotki promocyjne
kto,wie może też się skuszę za jakiś czas na apetyczną różyczkę
|
|
|
|
|
#58 |
|
Rozeznanie
|
No i zamieszczam obiecane zdjęcie
|
|
|
|
|
#59 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki!
Właściwie to byłam pewna,że flakon będzie dużo się różnił od oryginalnej wersji(ciekawe jak z zapachem i czy jest już w YR). Co nie zmienia faktu,że i tak jest uroczy! |
|
|
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
mnie ten zapach nie powalił na kolana, może tez dlatego że zapach róży mnie usypia i niestety nie lubię czuć tego zapachu...
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:43.

ale wiesz sprobuj napisac do YR maila moze przysla
ulotki przydadza sie

.Wyślę delegację,która jutro przyniesie mi w godzinach popołuniowych flakonik Rose Absolue