|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4051 |
|
sajkolidżist
|
Dot.: Planujemy śluby, dzieci; przy gadulstwie czas nam leci. Young PM cz. 5
Co do mieszkania - na razie raczej nie wypali.
Dal, a Ty się bierz za mgr! ![]() Zrobiłyśmy sobie z mamą truskawkowo-jagodowy koktail z otrębami owsianymi, mniam
|
|
|
|
#4052 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4053 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
!Cytat:
Mniam, koktajlik! Ja wczoraj robiłam waniliowe babeczki z sosem truskawkowo- wiśniowym .Cytat:
.
|
|||
|
|
|
#4054 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam z kolei całkiem odmienne wrażenie - że jestem straszną egoistką ![]() Cytat:
Cytat:
.....Cytat:
Koniecznie pokaż się po próbnej!!!! Cytat:
|
|
#4055 |
|
Zakorzenienie
|
już po próbnej jestem zadowolona w 90 %.. 5 % odejmuję za to że w sumie tak loki miałam robione dziś prostownicą a w dniu ślubu będą drobne termoloki więc nie wiem jak to będzie wyglądało, a drugie 5 % za to że wszystkie włosy mi odgarneła do tyłu ale ogólnie jest ok... z przodu nic nie ma wiec czuje sie łyso ale powiedziała że na ślubnej już mi zrobi część włosów żeby opadały na przód... welon mi ona zamontuje więc będę z nim latać już od około 11,30
czesanie mam o 10 z czego 40 minut bedę siedzieć z termolokami fryzura mi się już trochę rozprostowała a to dlatego że prze upały mocno mi nie lakierowała (no i kwestia też tego że zapłaciłam 30 zł więc też nie chciała jakoś dużo materiałów tracić ) ale tylko troche wiec po utrwaleniu jej dokladnie w dniu ślubu powinno być ok...daje tylko foty tyłu bo z przodu nic nie widać
|
#4056 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() heeej, nie było mnie tu wczoraj, bo mieliśmy zwariowany dzień :P a konkretnie pojechaliśmy całą rodzinką (ja, TŻ, rodzice i siostra z mężem - bo przyjechali na Majówkę, chyba Wam nie pisałam) pojechaliśmy pozwiedzać troszkę okolice domu rodzinnego TŻ i.. nasi rodzice się poznali zupełnie tak przypadkiem, bo TŻ tylko zadzwonił do swoich i powiedział, że tam jedziemy, ale jego mama powiedziała, żebyśmy broń Boże wszyscy tam im niespodzianki nie zrobili, bo ona nie jest gotowa i ma bałagan itp. No i zrobili nam niespodziankę, bo nawet TŻ nie wiedział i przyjechali do nas w tamto miejsce no i się poznali. I fajnie, że tak bo nie było żadnego zbędnego stresu i czajenia się. A tak znaleźliśmy jakąś knajpkę i poszliśmy na kawę, posiedzieliśmy, pogadaliśmy i każde pojechało w swoją stronę ![]() a dzisiaj miałam to szkolenie i było fajnie dziewczyna, którą szkoliłam, powiedziała, że jest bardzo zadowolona więc chyba było ok ![]() a jutro idziemy z TŻ zobaczyć na salę kolejną ![]() ---------- Dopisano o 19:11 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ---------- Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#4057 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) i upięcie było minimalnie inne, ale koniec końców mi się podobało. ![]() Cytat:
![]() No nie chciałabym być już do końca na zwolnieniu, ale jeżeli byłyby wskazania do tego to siedziałabym grzecznie w domu, dla dzidzi. Fajnie, że rodzice się poznali.
|
||
|
|
|
#4058 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4059 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Cytat:
.Cytat:
.
|
|||
|
|
|
#4060 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurcze, ale masz długie włosy!Cytat:
Wstępnie się polubili? ![]() Napewno efekty szkolenia będą dobre Powodzenia na kolejnej sali, w końcu trafi się TA ![]() Cytat:
..że On jest tam, a ja tu.. takie życie
|
|
#4061 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuję za wszystkie opinie
co do długości włosów to są meega na takie fryzurki bo mam cienkie lekkie i np na grubych włosach ciężej jest coś takiego zrobić bo szybko opadają ale w kwestii pogody jaka aktualnie panuje to jest masakra bo gorąco
|
#4062 |
|
Zakorzenienie
|
A u nas dziś padało i na wieczór zrobiło się już nie na żarty chłodno
wszystkiemu winne moje wolne
|
#4063 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tez mam wizyte w ten poniedzialek czyzby mi cos umknelo ze bedzie dziewczynka?Cytat:
![]() ![]() Witajcie
|
|
|
#4064 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4065 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() dziękuję na 12 idziemy na tą salę na której moja siostra rok temu miała wesele, zobaczymy czy facet będzie skłonny do zniżek :P
|
|
|
|
|
#4066 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Wpadłam tylko na chwilkę, później Was nadrobię ![]() Podesłałam na pocztę zdjęcie z kolorem moich włosów-bo nie wiem czy ta sesja w końcu wypali, a jeśłi tak to chyba inna osoba nam ją zrobi ![]() Także później tu wrócę
|
#4067 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. A jak tam brzuszek, rośnie ?Cytat:
. Oby! ![]() Cytat:
!Cytat:
---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ---------- No, a ja właśnie zaraz biorę się za pisanie pracy. Trzymajcie kciuki, żebym napisała to cholerstwo! |
||||
|
|
|
#4068 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Właśnie, ja też zapomniałam! Widziałam zdjęcia, cudny chłopczyk !
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Tylko zastanawiam się, czy welon nie spłaszczy Ci loków bardzo? Bo jak ja się czesałam na ślub, to moja fryzjerka mówiła, że mimo wszystko jak fryzura jest przykryta welonem to się płaszczy Cytat:
cieszę się, że kurs przeszedł pomyślnie i , że dziewczyna jest zadowolona ![]() Cytat:
A resztę się dowiesz już w poniedziałek ![]() Hej Kiedy będziesz miała zdjęcia z sesji?Cytat:
![]() Cytat:
Trzymam kciuki ![]() Wreszcie doczytałam wszystko co mnie ominęło. Zapomniałam, że zdjęcia Wiki też widziałam, śliczna dziewczynka i fajnie, że chrzcicie 26 maja Oby pogoda dopisała
Edytowane przez Ani_qa Czas edycji: 2012-05-05 o 11:59 |
|||||||
|
|
|
#4069 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
właśnie ja chciałam zakładać welon w domu i tu jest problem bo ja mam grzebyczek ten ozdobny i zeby to sie ładnie komponowało welon musi być na wsuwki dobrze wczepiony jedno w drugie a raczej ona nie bedzie miała czasu podjechać... no trudno jakoś sobie będziemy musiały poradzić
|
|
#4070 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i nie byla moją znajomą wczesniej, zeby nie było ![]() Aniqa super kolorek
|
|
#4071 | ||||
|
sajkolidżist
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Super, że Wasi rodzice się poznali, fajnie to wykombinowali TŻta rodzice ![]() Cytat:
Strasznie mi się podoba! Aniq, a jak w pracy? Siacha, fajna data ten 26 maja, dzień mamy ja w tym dniu będę się bawić na weselu, oby nam pogoda dopisała! ![]() U nas dziś piękna pogoda, faceci wzięli się za rozbiórkę dachu na dziadka stolarni, bo te tony śniegu w zimie go zawaliły. Mam nadzieję, że nie przyjdą wieczorem te zapowiadane burze, bo my mamy zaplanowane ognisko i grilla ze znajomymi
|
||||
|
|
|
#4072 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję
|
|
#4073 |
|
Zakorzenienie
|
a mi poczta na onecie nie działa
![]()
|
#4074 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A w pracy dziękuję, dobrze Wiem już, że przedłużą mi umowę-musiałam o to zapytać bo ruszamy z formalnościami związanymi z pożyczą i zbieramy wszystkie potrzebne dokumenty Denerwuje mnie tylko ta dziewczyna co ze mną pracuje, ale jakoś to wytrzymam ![]() Skasowałam, ale chciałam napisać, że szkoda, że z tym mieszkaniem póki co nie wypali, ale lepiej podejść do tego z głową i powoli odłożyć niż na siłę się w to pchać, a później rezygnować z braku funduszy ![]() I trzymam kciuki za pogodę na grilla ![]()
|
|
#4075 |
|
Zakorzenienie
|
a u nas dziś 70 dni do ślubu czyli 10 tygodni
|
#4076 | |
|
sajkolidżist
|
Cytat:
No właśnie jesteśmy przekonani o tym, że lepiej trochę odłożyć i potem myśleć o wspólnym mieszkaniu, tym bardziej, że ja nie mam stałych dochodów, a żeby pójść do pracy musiałabym zrezygnować z wolontariatu, na którym mi zależy, bo zdobywam doświadczenie zawodowe jakieś, błędne koło ![]() Mam nadzieję, że Twoje kciuki pomogą, dziękuję
|
|
|
|
|
#4077 | |
|
Zakorzenienie
|
Trochę urósł.
W poniedziałek zaczynam 20 tydzień. ![]() Cytat:
Oby wszystkie formalności Wam szybko poszły. |
|
|
|
|
#4078 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to super, że przedłużą Ci umowę .Cytat:
![]() Ani się obejrzysz, a będzie 70 dni po !A ja piszę pracę . Zrobiłam chwilę przerwy na wydrukowanie artykułów, z których piszę (bo wolę czytać z kartki niż z kompa i zaraz wracam do pisania .
|
||
|
|
|
#4079 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dobrze, że myślicie w ten sposób ![]() Cytat:
Zazdroszczę Wam tych brzuszków ![]() ![]() Dziękuję Cytat:
![]() Noo, pisz, nie ma co tego odkładać w nieskończoność, lepiej mieć to za sobą ![]() W ogóle nie mówiłam Wam jaki miałam sen straszny ostatnio. Strasznie krzyczałam i nie mogłam się obudzić, mąż mnie obudził, ale jeszcze po obudzeniu się bałam. Śniło mi się, że urodziłam dziecko i, że je udusiłam, a później zobaczyłam siebie jak wiszę na sznurze Wiem, chore to jest i nie wiem skąd się to bierze, może ze stresu? Podobno jak się dziecko martwe śni to oznacza to kłopoty i zmartwienia. Nie wiem ile w tym prawdy, ale po tym śnie zaczęły się te nasze problemy o których pisałam w klubie
|
|
#4080 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() http://www.pod-aniolami.com.pl/galeria.htm tylko, że zdjęcia sali tutaj nie ma, jak chcecie to poszukam czegoś z wesela i Wam wrzucę na pocztę Cytat:
![]() Cytat:
już 20 tydzień?? Cytat:
a my byliśmy na tej sali, no i właściciel jest bardzo otwarty co do zniżek zaproponował nam np. ceny które obowiązują w tym roku a w przyszłym wzrosną na pewno o co najmniej 10%. Ale powiedział, że jak będziemy mieć inne propozycje co do zniżki to na pewno się dogadamy wstępnie mamy zaznaczoną datę 17 sierpnia, bo 3 jest zajęty, 10 moi rodzice mają rocznicę więc wzięliśmy 17 i mamy 2 tyg. na pojęcie decyzji ![]() i byliśmy jeszcze na zakupach bo miałam ochotę sobie coś kupić kupiłam buty na koturnie - moje pierwsze takie, ale bardzo mi się podobają 5 par majtek, biustonosz, bluzkę i kolejny zestaw do włosów - odżywki, szampon i olejek a no i TŻ koszulę
|
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:04.

!
.

.