![]() |
#391 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wasze wpadki z sikaniem ;]
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#392 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem jak można nie zauważyć pociągu a tym bardziej po co pociąg miałby sobie stać na środku?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#393 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#394 |
Zakorzenienie
|
Ale ja nie sugeruję, że kłamiesz tylko dziwi mnie jak można nie widzieć pociągu.
![]() Poza tym pociąg w nocy stoi z włączonymi światłami. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#395 |
Wtajemniczenie
|
uwierz mi można,dlatego mi wstyd
![]() ![]()
![]() |
#396 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#397 |
Zakorzenienie
|
Za każdym razem, gdy sikam w plenerze - muszę opryskać sobie buty i potem je wycierać
![]()
![]() |
#398 |
Raczkowanie
|
1 - jakies trzy lata temu spalam u kolezanki (swoja droga teraz moim najwiekszym wrogiem
![]() ![]() 2 - przed wf nie chcialam siadac na kibelku, tak wiec probowalam spososbem na malysza, lecz stracilam rownowage.. skutkiem byly obsikane buty, spodnie, skarpetki i podloga.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#399 |
Zadomowienie
|
Moją imprezę urodzinową zrobiłyśmy u koleżanki w domu. Zostałyśmy we 4. A we trzy spałyśmy u niej na łóżku.Rano koleżanka mnie budzi i mówi że jakoś tu mokro..Odpowiedziałam jej że wypacamy alkohol i poszłam spać dalej. Wtedy obudziła się druga... Wstajemy a łóżko dosłownie całe zaplamione i śmierdzące sikami!!!!!
To było obrzydliwe ![]() Do tej pory nie wiadomo która to ![]()
![]() |
#400 |
Przyczajenie
|
![]()
Podbijam temat!
Post z innego forum: "moze moj post srednio pasuje do tematu, bo ja NIGDY nie sikam w dziwnych miejscach (czyt. inne niz toaleta), bo mam jakas blokade, po prostu nie moge, ale opowiam wam taka anegdote. wakacje 2011. pojechalam z kolezanka na weekend do holandii. od paru lat mieszka tam jej kumpela ze szkoly, wiec mialysmy zapewniony nocleg i te sprawy. jestesmy na miejscu, male zakupy (hi hi) i spac. nastepnego dnia wstajemy (we 3) rano, zeby jak najwiecej zobaczyc. najpierw rajd po sklepach, minely ze dwie godzinki i kolezanka Ani (mojej kolezanki) wchodzi w boczna uliczke, rozpina spodnie i... sika za zaparkowanym samochodem. zamurowalo mnie! pytam sie jej: "co ty wyprawiasz?!?!!", a ona "a co sie bede pier...". wysikala sie do konca i poszlysmy dalej. potem dodala, ze tak tu sie robi. co ten kraj robi z ludzmi :O". Co o tym myślicie? Znalezione na innym forum. Daje do myślenia, bo w sieci jest mnóstwo fotek sikających dziewczyn (gdzieś na ulicy) z innych krajów. Inna mentalność? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#401 |
Zakorzenienie
|
Wiem, że to zabrzmi strasznie, ale ja sie też coraz mniej krępuję... tzn chodzi o to, że NIGDZIE nie ma toalet. To co mam zrobić, posikać się? Oczywiście nie wyobrażam sobie sikania na środku ulicy, ale już jakieś krzaki ujdą, naprawdę nie da się czasem inaczej, a przynajmniej jeśli nie ma się stalowego pęcherza... irytuje mnie to, bo nawet w dużych miastach jest ciężko w tej kwestii.
A wpadkę ostatnio miałam taką, że weszłam do męskiego w centrum handlowym ![]() ![]() ![]()
![]() |
#402 |
Raczkowanie
|
jak byłam 10letnia dziewczynką przyśniło mi się, że idę do kibelka i robię siusiu i zgadnijcie co...naprawdę się poszczałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#403 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mnie wczoraj przypiliła potrzeba nad jeziorem, udałam się w krzaczki, rozejrzałam się dokładnie na wszystkie strony, nikogo nie ujrzałam. Jak już się wysikałam, wstaję, patrzę a centralnie za mną stoi jakiś facet i się gapi ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#404 | |
Przyczajenie
|
![]() Cytat:
Pytam oczywiście z ciekawości, bo ja już dawno doszłam do wniosku, że jak nie ma gdzie, a mi się bardzo chcę, to cóż mam poradzić. Załatwiam się w najdziwniejszych miejscach. Edytowane przez weronika565 Czas edycji: 2012-05-05 o 14:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#405 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#406 |
Wtajemniczenie
|
mnie rozwalił wcześniejszy- stary post o sikaniu ludziom przed drzwiami, na klatkach schodowych- jakoby to było najlepsze "najbezpieczniejsze" miejsce na potrzeby fizjologiczne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#407 |
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#408 | |
Przyczajenie
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#409 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja z moich wycieczek ochrzciłam Łódź miastem bez toalet. Naprawdę, do końca życia będzie mi się kojarzyć tylko z tym, że przeszłam pół miasta w poszukiwaniu WC. Nawet na Piotrkowskiej nie mogłam znaleźć lokalu, gdzie byłaby toaleta, a to przecież wymóg sanitarny. Gdyby nie McDonalds na jakimś zadupiu, to byłabym biedna ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#410 |
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#411 |
Zakorzenienie
|
A ja pamiętam z Katowic, że WSZYSTKIE toalety były płatne, nawet w galeriach handlowych
![]() Aaa, i wkurza mnie niesamowicie to, że na dworcach PKP i PKS sie płaci za WC... kupuję bilet a tu jeszcze 2,50 za WC, świetnie... to chyba w każdym większym mieście, w małym bywam tylko jednym i tam akurat za darmo ale standard taki, że podłoga czy coś jest bardzo nierówna i drzwi się same otwierają od kabiny ![]() ![]()
![]() |
#412 |
Zakorzenienie
|
We Wrocławiu to z galerii chyba tylko w Dominikańskiej tak jest
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#413 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A domki toaletowe faktycznie są, a nawet toi toi na pętli tramwajowej ![]()
![]() |
![]() |
#414 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#415 |
Zadomowienie
|
Ja mam dwie juwenaliowe opowieści z zamierzchłej przeszłości
![]() 1. Przebrałyśmy się w Juwenalia z koleżana za diabełka (ona) i Greczynkę (ja). Miałam długą powłóczystą suknię, dzban/amforę w rękach itd. W pewnym momencie stania na rogatkach miasta -w celu zbierania kasy od kierowców- zachciało mi się siku. Pogalopowałam w krzakuny gdzie wszystko dyskretnie załatwiłam. Problem w tym,że....obsikałam sobie mą piękną suknię. A że długa była, to było co obsikiwac. Wieeeeelka plama ![]() ![]() 2. Juwenalia odbywały się na bulwarze nad Wisłą,gdzie nie brakowało krzaczków i pijanych studentów. Nieźle podchmielone pogalopowałyśmy w krzaczki, gdzie ja wymiotowałam (well młoda głupia i pijana ![]() ![]()
Kiedy podchodzę do dziecka, wzbudza ono we mnie dwa rodzaje uczuć: czułość wobec tego, kim jest i szacunek dla tego, kim może się stać. Maryniu ![]() Niania Ogg zwykle kładła się spać wcześnie. W końcu miała już swoje lata. Czasami szła do łóżka nawet o szóstej rano. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#416 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#417 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aaaaaaaaaahahahhahahahaha hahahhahahahahahahaha ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#418 |
Zakorzenienie
|
Ja kiedyś byłam... no może nie na wsi, ale w mniejszym mieście i był wieczór, wszyscy tam o tej godzine wychodzą aby pić... i zebraliśmy się wielką ekipą i poszliśmy na jakieś boisko szkolne... Było fajnie, tylko policja nas zaczęła gonić. Uciekliśmy w inne miejsce, myśleliśmy, że ich zgubiliśmy... Poszłam sikać z koleżanką gdzieś koło śmietników... sikamy sikamy... a przed nami stoi dwóch panów policjantów
![]() A raz to nie wiem jak to się stało i zastanawiam się do dziś, poszłam sikać normalnie do toalety w centrum handlowym - i obsikałam sobie całą nogę. Później musiałam ściemniać, że to woda :d Edytowane przez chwast Czas edycji: 2012-05-24 o 12:07 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#419 |
Zadomowienie
|
chciałam sobie dalej poczytać ale widzę,że wizażanki OLAŁY wątek
![]()
Kiedy podchodzę do dziecka, wzbudza ono we mnie dwa rodzaje uczuć: czułość wobec tego, kim jest i szacunek dla tego, kim może się stać. Maryniu ![]() Niania Ogg zwykle kładła się spać wcześnie. W końcu miała już swoje lata. Czasami szła do łóżka nawet o szóstej rano. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#420 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kiedyś miałam przygodę podwójną ![]() ![]() Innym razem szłam z koleżankami gdzieś nad wodę, m.in. po rżysku. Zachciało mi się doić to heja- i tak, siadłam ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:50.